Autor Subiect: GPExpert - Rest of World  (Citit de 5128 ori)

0 Membri și 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline predictorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1295
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Raspuns: GPExpert - Rest of World
« Răspuns #30 : Ianuarie 12, 2010, 10:34:44 am »
 :-\nici una nici alta,nici cealalta

Offline carpenihil

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1588
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #31 : Ianuarie 12, 2010, 19:52:41 pm »

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5840
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #32 : Ianuarie 18, 2010, 23:39:48 pm »
Important:

Incepand de maine, 19 Ianuarie voi introduce un punct in regulamentul tuturor jocurilor GPExpert, care se refera la estetica argumentatilor.

Nu vreau sa-mi scrieti argumentatiile in n culori, sau chestii de genu, dar macar acele 5 randuri sa le intelegem si noi.

O propozitie incepeti cu litera MARE, si folositi si semnele de punctuatie va rog.

Incepand din aceasta saptamana voi aplica si penalizari, celor care nu respecta aceste lucruri. Voi scadea -1 punct din punctajul general, la fiecare competitie la care participa, astfel daca cineva scrie predictii in Serie A, Etapa a 21-a, si aduna 4.50 puncte, el la final va avea doar 3.50 de puncte (asta in cazul in care nu respecta punctul din regulament referitor la estetica argumentatilor).
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Online Xian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1102
    • Vezi Profilul
« Răspuns #33 : Ianuarie 24, 2010, 02:37:02 am »
Milan, ai introdus si A League la Expert ROW?

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #34 : Ianuarie 24, 2010, 14:27:41 pm »
Milan, ai introdus si A League la Expert ROW?

Inca nu, ca am uitat....de saptamana viitoare insa se pot pune predictii si pe meciurile din liga australiana.
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Online Xian

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #35 : Februarie 06, 2010, 00:01:37 am »
Milan, poate bagi si ligile statale Braziliene, cel putin pe cele 3 importante: Paulista, Carioca si Gaucho.  ;)

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #36 : Februarie 06, 2010, 14:38:14 pm »
Milan, poate bagi si ligile statale Braziliene, cel putin pe cele 3 importante: Paulista, Carioca si Gaucho.  ;)

Momentan nu cred...

Offline AnDreY00

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1769
    • Vezi Profilul
« Răspuns #37 : Februarie 06, 2010, 15:06:57 pm »
Un raspuns cat mai rapid daca se poate, pot sa pun peste 0.5, 1.5 la pauza? Multumesc.

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #38 : Februarie 06, 2010, 19:37:58 pm »
Un raspuns cat mai rapid daca se poate, pot sa pun peste 0.5, 1.5 la pauza? Multumesc.

Nu-i un raspuns foarte rapid, insa: limita de 0,5 nu-l poti folosi, deoarece sub 0,5 goluri, ar insemna ca scorul va fii de 0-0, cea ce este greu de argumentat.

Insa limitele de 1.5, 2.5, 3.5 le poti folosi, chiar si la pauze.

Online Xian

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #39 : Martie 07, 2010, 00:27:29 am »
Poate n-ar fi rau sa te gandesti la adaugarea catoriva ligi importante ce lipsesc si eliminarea altora: vad ca in lista sunt prima liga din Irlanda, Slovenia, Slovacia, Finlanda sau Ungaria si nu-mi amintesc pe cineva in ultimele luni sa fi pus o singura predictie din aceste intreceri. Care lipsesc: J League (Japonia) in special ca tot a inceput sezonul la niponi si as vrea sa pariez, si il dau pe bet365, K League (Coreea de Sud), campionatele statale braziliene (Paulista, Carioca, Gaucho, Mineiro, Baiano); o alta competitie importanta ce lipsteste este Copa Libertadores, plus as mai zice eu Liga Campionilor Asiei care deasemenea a inceput si este transmisa aproape integral pe Bet365 si vor fi destui care vor dori sa pariere si aici  :ok:

Online Xian

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #40 : Martie 11, 2010, 01:02:02 am »
Poate n-ar fi rau sa te gandesti la adaugarea catoriva ligi importante ce lipsesc si eliminarea altora: vad ca in lista sunt prima liga din Irlanda, Slovenia, Slovacia, Finlanda sau Ungaria si nu-mi amintesc pe cineva in ultimele luni sa fi pus o singura predictie din aceste intreceri. Care lipsesc: J League (Japonia) in special ca tot a inceput sezonul la niponi si as vrea sa pariez, si il dau pe bet365, K League (Coreea de Sud), campionatele statale braziliene (Paulista, Carioca, Gaucho, Mineiro, Baiano); o alta competitie importanta ce lipsteste este Copa Libertadores, plus as mai zice eu Liga Campionilor Asiei care deasemenea a inceput si este transmisa aproape integral pe Bet365 si vor fi destui care vor dori sa pariere si aici  :ok:

milan?

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #41 : Martie 11, 2010, 11:40:37 am »
Campionatul nipon va fii adaugat pe lista, ca si Copa Libertadores, restul insa deocamdata nu.

Offline cappy69

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1484
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #42 : Martie 15, 2010, 23:26:51 pm »
Nu prea imi mai place sa joc pe siteul asta la inceput era favoritul meu acum dupa ce s-a modificat regulamentul nu mai are nici un rost zic eu

Offline carpenihil

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1588
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #43 : Martie 15, 2010, 23:52:21 pm »
Ce anume din noul regulament nu-ti convine?   :)

Offline *-Popy-*

• Hero Member
  • Mesaje postate: 770
    • Vezi Profilul
« Răspuns #44 : Martie 16, 2010, 00:06:54 am »
Nu prea imi mai place sa joc pe siteul asta la inceput era favoritul meu acum dupa ce s-a modificat regulamentul nu mai are nici un rost zic eu
nu inteleg acest post al tau. te plictisesti sau ce?