Autor Subiect: GPExpert - Rest of World  (Citit de 5108 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5834
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
Raspuns: GPExpert - Rest of World
« Răspuns #45 : Martie 16, 2010, 08:56:32 am »
Spune concret ce nu-ti place. Conteaza mult parerea voastra, iar daca este cazul schimbam regulamentul.

Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline predictorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1295
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #46 : Martie 16, 2010, 10:20:44 am »
Cei frate ce sa intimplat?hai sa intri pe mess ca aici nu imi mai spui tu ce si cum :)

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #47 : Martie 16, 2010, 10:39:37 am »
Cei frate ce sa intimplat?hai sa intri pe mess ca aici nu imi mai spui tu ce si cum :)

predictorule, lasa mess-ul. Daca are ceva de obiectat atunci sa scrie aici.
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline predictorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1295
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #48 : Martie 16, 2010, 10:49:37 am »
mi-a spus deja,lasa sa scrie eu nu zic nimic :)

Offline cappy69

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1484
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #49 : Martie 16, 2010, 10:56:18 am »
La GPRow mai merge dar ma deranjeaza la GP Fotbal  era mai frumos  sa se  dea premiile saptamanal  , de exemplu daca vine unu nou pe site si concursu a inceput deja ce face asteapta inca o luna sa  castige si el ceva. Si inca ceva  e nashpa ca nu mai poti pune pronosticuri  ca altcineva  la GP Fotbal mai ales in mare parte ce joaca lumea vreau sa joc si eu si sunt obligat sa joc la mishto . Ms :great:

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #50 : Martie 16, 2010, 11:10:38 am »
La GPRow mai merge dar ma deranjeaza la GP Fotbal  era mai frumos  sa se  dea premiile saptamanal  , de exemplu daca vine unu nou pe site si concursu a inceput deja ce face asteapta inca o luna sa  castige si el ceva. Si inca ceva  e nashpa ca nu mai poti pune pronosticuri  ca altcineva  la GP Fotbal mai ales in mare parte ce joaca lumea vreau sa joc si eu si sunt obligat sa joc la mishto . Ms :great:

In privinta primului putem sa facem o modificare incepand din Aprilie. Ma mai gandesc ce si cum.

Iar in legatura cu a doua chestie: acest lucru a fost introdus exact pentru a opri copiatul predictilor, cea ce devenise un obicei...

Offline carpenihil

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1588
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #51 : Martie 16, 2010, 13:40:03 pm »
Da, nici eu nu mai joc la GP fotbal de cand cu noul regulament, aici sunt de acord cu cappy69, mi se pare cam putin cei 10eur pe luna, raportat la nr. de analize care trebuiesc pentru a avea sanse la premiu... plus ca e mai dificil sa stai mereu din urma sa vezi ce punctaje au facut ceilalti.

Sper sa nu se inteleaga ca altfel sunt nemultumit sau prea lacom :) doar personal imi convenea mai bine formula saptamanala, si eventual ar putea disparea premiile de 5e pt. locurile 2 iar partea cu interzicerea copiatului predictiilor mi se pare destul de :ok:

Offline cappy69

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #52 : Martie 16, 2010, 17:29:36 pm »
Acum aflu si eu ca Pinnacle nu se mai poate , dupa ce am facut atatea analize la GP Fotbal si  tot deageaba

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #53 : Martie 16, 2010, 23:48:02 pm »
Da, nici eu nu mai joc la GP fotbal de cand cu noul regulament, aici sunt de acord cu cappy69, mi se pare cam putin cei 10eur pe luna, raportat la nr. de analize care trebuiesc pentru a avea sanse la premiu... plus ca e mai dificil sa stai mereu din urma sa vezi ce punctaje au facut ceilalti.

Sper sa nu se inteleaga ca altfel sunt nemultumit sau prea lacom :) doar personal imi convenea mai bine formula saptamanala, si eventual ar putea disparea premiile de 5e pt. locurile 2 iar partea cu interzicerea copiatului predictiilor mi se pare destul de :ok:

Ok. Atunci incepand din Aprilie vom reorganiza concursul in asa fel incat sa fie mai bine pt. toti.  ;)

Offline cappy69

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #54 : Martie 20, 2010, 08:57:43 am »
Si cu Pinnacle cum ramane eu tot acolo am jucat

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #55 : Martie 20, 2010, 09:01:44 am »
Si cu Pinnacle cum ramane eu tot acolo am jucat

De la Pinnacle nu se pot lua cotele.

Offline Xian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1101
    • Vezi Profilul
« Răspuns #56 : Aprilie 26, 2010, 18:02:23 pm »
Milan, poate te razgandesti si bagi si Liga Campionilor Asiei in lista ::)

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #57 : Aprilie 26, 2010, 18:12:36 pm »
Milan, poate te razgandesti si bagi si Liga Campionilor Asiei in lista ::)

;D

Inca nu cred...

Offline Xian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1101
    • Vezi Profilul
« Răspuns #58 : Aprilie 26, 2010, 18:37:25 pm »
Nu stiu care-ti sunt motivele..insa tu decizi..

Ar mai fi si alte competitii tari pe care le-ai putea adauga: Mexic, Korea, mai degraba decat Irlanda, Finlanda sau Slovenia :(

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #59 : Aprilie 26, 2010, 18:40:20 pm »
Nu stiu care-ti sunt motivele..insa tu decizi..

Ar mai fi si alte competitii tari pe care le-ai putea adauga: Mexic, Korea, mai degraba decat Irlanda, Finlanda sau Slovenia :(

Campionatele, respectiv cupele amintinte de tine nu sunt aproape deloc cunoscute la noi, iar asta este motivul pentru care momentan nu sunt incluse.