Forum GhidPariuri
Iulie 30, 2010, 04:34:46 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit mailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutați: Fii si tu fan GhidPariuri.ro pe Facebook!

Pagina principală   Site GhidPariuri Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: 1 2 [3] 4 5   In jos
  Imprimă  
Autor Subiect: GPExpert - Rest of World  (Citit de 3109 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
predictorul
Hero Member
Deconectat Deconectat

Sparta Praha

Vezi Profilul Adresa de mail
« Răspunde #30 : Ianuarie 12, 2010, 10:34:44 »

:-\nici una nici alta,nici cealalta
Memorat

carpenihil
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #31 : Ianuarie 12, 2010, 19:52:41 »

Milan, cand apare un clasament pt sapt. trecuta? Smiley http://www.ghidpariuri.ro/forum/index.php/topic,1195.msg11903.html#msg11903
Memorat
milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW Adresa de mail
« Răspunde #32 : Ianuarie 18, 2010, 23:39:48 »

Important:

Incepand de maine, 19 Ianuarie voi introduce un punct in regulamentul tuturor jocurilor GPExpert, care se refera la estetica argumentatilor.

Nu vreau sa-mi scrieti argumentatiile in n culori, sau chestii de genu, dar macar acele 5 randuri sa le intelegem si noi.

O propozitie incepeti cu litera MARE, si folositi si semnele de punctuatie va rog.

Incepand din aceasta saptamana voi aplica si penalizari, celor care nu respecta aceste lucruri. Voi scadea -1 punct din punctajul general, la fiecare competitie la care participa, astfel daca cineva scrie predictii in Serie A, Etapa a 21-a, si aduna 4.50 puncte, el la final va avea doar 3.50 de puncte (asta in cazul in care nu respecta punctul din regulament referitor la estetica argumentatilor).
Memorat

Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  10bet  Tobet  Unibet  Betsson  888Sport  Pinnacle  BetFair

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)
Xian
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #33 : Ianuarie 24, 2010, 02:37:02 »

Milan, ai introdus si A League la Expert ROW?
Memorat
milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #34 : Ianuarie 24, 2010, 14:27:41 »

Milan, ai introdus si A League la Expert ROW?

Inca nu, ca am uitat....de saptamana viitoare insa se pot pune predictii si pe meciurile din liga australiana.
Memorat

Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  10bet  Tobet  Unibet  Betsson  888Sport  Pinnacle  BetFair

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)
Xian
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #35 : Februarie 06, 2010, 00:01:37 »

Milan, poate bagi si ligile statale Braziliene, cel putin pe cele 3 importante: Paulista, Carioca si Gaucho.  Wink
Memorat
milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #36 : Februarie 06, 2010, 14:38:14 »

Milan, poate bagi si ligile statale Braziliene, cel putin pe cele 3 importante: Paulista, Carioca si Gaucho.  Wink

Momentan nu cred...
Memorat

AnDreY00
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #37 : Februarie 06, 2010, 15:06:57 »

Un raspuns cat mai rapid daca se poate, pot sa pun peste 0.5, 1.5 la pauza? Multumesc.
Memorat
milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #38 : Februarie 06, 2010, 19:37:58 »

Un raspuns cat mai rapid daca se poate, pot sa pun peste 0.5, 1.5 la pauza? Multumesc.

Nu-i un raspuns foarte rapid, insa: limita de 0,5 nu-l poti folosi, deoarece sub 0,5 goluri, ar insemna ca scorul va fii de 0-0, cea ce este greu de argumentat.

Insa limitele de 1.5, 2.5, 3.5 le poti folosi, chiar si la pauze.
Memorat

Xian
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #39 : Martie 07, 2010, 00:27:29 »

Poate n-ar fi rau sa te gandesti la adaugarea catoriva ligi importante ce lipsesc si eliminarea altora: vad ca in lista sunt prima liga din Irlanda, Slovenia, Slovacia, Finlanda sau Ungaria si nu-mi amintesc pe cineva in ultimele luni sa fi pus o singura predictie din aceste intreceri. Care lipsesc: J League (Japonia) in special ca tot a inceput sezonul la niponi si as vrea sa pariez, si il dau pe bet365, K League (Coreea de Sud), campionatele statale braziliene (Paulista, Carioca, Gaucho, Mineiro, Baiano); o alta competitie importanta ce lipsteste este Copa Libertadores, plus as mai zice eu Liga Campionilor Asiei care deasemenea a inceput si este transmisa aproape integral pe Bet365 si vor fi destui care vor dori sa pariere si aici 
Memorat
Xian
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #40 : Martie 11, 2010, 01:02:02 »

Poate n-ar fi rau sa te gandesti la adaugarea catoriva ligi importante ce lipsesc si eliminarea altora: vad ca in lista sunt prima liga din Irlanda, Slovenia, Slovacia, Finlanda sau Ungaria si nu-mi amintesc pe cineva in ultimele luni sa fi pus o singura predictie din aceste intreceri. Care lipsesc: J League (Japonia) in special ca tot a inceput sezonul la niponi si as vrea sa pariez, si il dau pe bet365, K League (Coreea de Sud), campionatele statale braziliene (Paulista, Carioca, Gaucho, Mineiro, Baiano); o alta competitie importanta ce lipsteste este Copa Libertadores, plus as mai zice eu Liga Campionilor Asiei care deasemenea a inceput si este transmisa aproape integral pe Bet365 si vor fi destui care vor dori sa pariere si aici 

milan?
Memorat
milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #41 : Martie 11, 2010, 11:40:37 »

Campionatul nipon va fii adaugat pe lista, ca si Copa Libertadores, restul insa deocamdata nu.
Memorat

cappy69
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #42 : Martie 15, 2010, 23:26:51 »

Nu prea imi mai place sa joc pe siteul asta la inceput era favoritul meu acum dupa ce s-a modificat regulamentul nu mai are nici un rost zic eu
Memorat
carpenihil
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #43 : Martie 15, 2010, 23:52:21 »

Ce anume din noul regulament nu-ti convine?   Smiley
Memorat
*-Popy-*
Parior Senior
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #44 : Martie 16, 2010, 00:06:54 »

Nu prea imi mai place sa joc pe siteul asta la inceput era favoritul meu acum dupa ce s-a modificat regulamentul nu mai are nici un rost zic eu
nu inteleg acest post al tau. te plictisesti sau ce?
Memorat
Pagini: 1 2 [3] 4 5   In sus
  Imprimă  

Mergi la:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!

Google visited last this page Iulie 26, 2010, 05:27:28