Autor Subiect: WTA - US Open 2009  (Citit de 4657 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cristiano1981

• Hero Member
  • Mesaje postate: 791
    • Vezi Profilul
Raspuns: WTA - US Open 2009
« Răspuns #60 : Septembrie 06, 2009, 16:41:45 pm »
k.Clijsters-V.Wiliams
predictia:1
cota:1.92
agentia:10bet
argumentatia:
Un meci din optimile de finala ale turneului de grand slam de la Us Open , unde se intalnesc favorita numarul 3 americanca Venus Williams si belgianca Kim Clijters. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit de 10 ori pana acum , 6 victorii revenindu-i lui Venus , iar 4 lui Kim.belgianca a luat o pauza pentru ca a nascut o fetita,insa revenirea ei in turneele wta este de bun augur si se pare ca jocul ei este la fel de bun ca in vremurile ei de glorie cand se lupta pentru titluirle de mare slem.La acest turneu Kim a reusit sa treaca de Kutuzova 6-1 6-1 , Bartoli 5-7 6-1 6-2 si de Flipkens 6-0 6-2. Venus a aratat pana acum ca jocul ei sufera la capitolul exactitate,ea fortand prea mult in raliu si gresind nefortat destul de mult pentru o jucatoare de top cum este ea.La acest turneu Venus nu a impresionat , aceasta avand un meci foarte dificil in primul tur impotriva Dushevinei castigat cu 6-7 7-5 6-3 , in turul doi a trecut de Mattek 6-4 6-2 , iar in turul trei a trecut de Rybarikova 6-2 7-5.mizez pe jocul constant al belgiencei si cred ca venus va continua sa faca greseli foarte multe si in acest meci,ceea ce va favoriza o victorie a lui kim azi.

Rezultat:2-1
3,84 puncte
« Ultima Modificare: Septembrie 08, 2009, 13:51:40 pm de milan »

Offline cristiano1981

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #61 : Septembrie 06, 2009, 16:52:21 pm »
zvonareva-pennetta
predictia:2
cota:1.57
agentia:10bet
argumentatia:Intr-un alt meci din optimile de finala de aici de la Flushing Meadows, rusoaica Vera Zvonareva o intalneste pe italianca Flavia Pennetta, cap de serie numarul 10 la acest turneu de Grand Slam. Vera Zvonareva este cap de serie numarul 7 aici la US Open.zvonareva revine cat decat la o forma buna dupa accidentarile pe care le-a avut si pana acum se descurca foarte bine la us open.insa la acest meci pennetta este clar jucatoarea favorita,ea invingand-o  pe rusoaica chiar anul acesta la los angeles,in 2 seturi clare,6-4,6-2,meciul avand loc acum 3 saptamani.italianca este la nivel foarte ridicat ca joc in acest moment al carierei ei si cred ca si in acest meci pennetta va dicta majoritatea punctelor si se va impune in meciul cu zvonareva.

Rezultat:1-2
3,14 puncte

« Ultima Modificare: Septembrie 08, 2009, 13:52:27 pm de milan »

Offline cristiano1981

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #62 : Septembrie 06, 2009, 17:13:44 pm »
pronosticul la meciul zvonareva -pnnetta este 2 si nu 1 cum am postat,rog a se modifica!

Offline cristiano1981

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #63 : Septembrie 06, 2009, 18:01:13 pm »
pronosticul la meciul zvonareva -pennetta este 2 si nu 1 cum am postat,rog a se modifica!

Offline laur1985

• Parior Senior
  • Mesaje postate: 329
    • Vezi Profilul
« Răspuns #64 : Septembrie 06, 2009, 20:34:28 pm »
Kim Clijsters-Venus Williams
predictia:peste 22.5 gameuri
cota:2.06
agentia:UNibet
In aceasta seara pe Arthur Ashe are loc un joc care ar putea fi cel mai spectaculos de la acest turneu. Venus (3 WTA) a ajuns in optimi dupa ce a trecut de Vera Dushevina (67 75 63), Mattek Bethanie (64 62) si Magdalena Rybarikova (62 75). Williams a aratat o tenacitate imensa, desi a fost chinuita de o accidentare la genunchiul stang. Clijsters (5 WTA) a aratat ca este pregatita sa faca din nou performanta, singura sincopa fiind primul set pierdut la Marion Bartoli, dar acest lucru a relevat ca belgianca are moralul foarte bun. Belgianca a pierdut in 2003 finala de la Flushing Meadows, pe care a reusit sa o castige in 2005. Williams a jucat patru finale la US Open, din care a castigat doua. De zece ori s-au mai intalnit cele doua jucatoare, Venus conducand cu 6-4. Ultima disputa a avut loc in urma cu patru ani tot la US Open, belgianca castigand in trei seturi. Ma astept la un joc lung decis in mai mult de 22 de gameuri.

Rezultat:22 gameuri
-1 punct
« Ultima Modificare: Septembrie 08, 2009, 13:53:02 pm de milan »

Offline predictorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1302
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #65 : Septembrie 07, 2009, 11:52:23 am »
K.Bondarenko-G.Dulko
cota:2.10
agentia:Bwin
argumentatia
Unkraineanca Bondarenko Katerina intilneste in 1/16 de finala argentinianca gisela dulko,surprinzator dar este o prim intilnire intre aceste doua jucatoare.In meciul cu numarul doi Dulko a reusit sa treaca de cealalta sora bondarenko Alona in doua seturi clare.A facut un turneu bun pina acuma dulko eliminind si pe shvedova si makarova.Katerina a avut pina acum doar un meci tare in cel A.Ivanovic cind a reusit sa bata in setul decis.In meciul de azi cred ca dulko va iesi favorita avind un serviciu foarte bun ceea ce conteaza mult pe hard si un joc in atac.Cred ca bate Gisela in doua seturi azi si merge in optimi

Rezultat:2-0
-1 punct
« Ultima Modificare: Septembrie 08, 2009, 13:53:27 pm de milan »

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5979
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #66 : Septembrie 07, 2009, 11:59:47 am »
WTA Us Open - Turul 4 (Luni):

07 Sep 16:00   Kateryna Bondarenko   v   Gisela Dulko      1.72   2.00   

07 Sep 17:30   Melanie Oudin   v   Nadia Petrova      1.72   2.00   

07 Sep 18:00   Petra Kvitova   v   Yanina Wickmayer      2.50   1.50   

08 Sep 00:00   Caroline Wozniacki   v   Svetlana Kuznetsova      1.80   1.90
Agentii recomandate: Bet365  Betfair  Bwin  Expekt  Gamebookers  Sportingbet  Unibet

Poker Online - (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Online Sportwetten
Online Sportsbetting

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #67 : Septembrie 07, 2009, 12:04:31 pm »
M.Oudin-N.Petrova
cota:2.00
agentia:BEt365
argumentatia
Cel mai interesant meci de azi duelul dintre tinara Oudin si veterana N.Petrova,un meci foarte interesant,principala favorita este oudin  in acest meci.Oudin a avut cele mai puternice adversare de pina acuma versus Dementieva sau maria Sharapova pe ambele eliminindule in setul decis.Aceasta Oudin in ultimile doua turneuri wimbledon si us open face niste meciuri spectaculoase.Cred ca petrova va iesi destul de motivata la meci chiar o vad pe nadia Petrova invingatoarea azi.Insa sa nu uitam faptul ca oaudin joaca acasa si cu o morala destul de buna dupa asa meciuri spectaculoase.Insa cred ca experienta uneori este mai importanta si cred ca Petrova va arata tuturor ca este o tenisista cu multa forta si experienta,iar norocul uneori nu te poate ajuta.

-1 punct
« Ultima Modificare: Septembrie 08, 2009, 13:53:43 pm de milan »

Offline cristiano1981

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #68 : Septembrie 07, 2009, 12:49:18 pm »
petrova-oudin
cota:2
agentia:bet365
argumentatia:dupa ce a trecut de 3 rusoaice in tururile precedente,americanca oudin,intalneste in optimi o alta rusoaica,nadia petrova.desi diferenta dintre cele 2 in clasament este de 57 de locuri in favoarea rusoaicei,ma astept ca si in acest meci oudin sa joace pana la epuizare fiecare punct desi fizic ,este macinata dupa meciurile istovitoare cu dementieva si sharapova.petrova nu a pierdut nici un set pana acum,este o jucatoare mult mai echilibrata decat sharapova,greseste mai putin si este foarte puternica pe raliu.oudin a impresionat in primele 3 tururi si deja casele de pariuri o vad favorita si in acest meci.totusi cred ca la prima intalnire directa,petrova are prima sansa,iar cota de 2 oferita de bet365 este una prea mare zic eu.americanca va incerca acelasi tip de joc ca si pana acum,cu raliuri lungi din spatele terenului si va astepta greseala adversarei.cred totusi ca experienta petrovei este mai mare si pana la urma ea se va impune in acest meci.

Rezultat:1-2
-1 punct
« Ultima Modificare: Septembrie 08, 2009, 13:54:05 pm de milan »

Offline cristiano1981

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #69 : Septembrie 07, 2009, 12:50:52 pm »
wickmayer-kvitova
cota:1.57
agentia:sportingbet
argumentatia:in optimile de finala de la us open,in turneul feminin,se intalnesc belgianca ,wickmayer locul 50 wta si cehoaica kvitova,locul 72 wta in acest moment.este al doilea meci intre cele 2 jucatoare ,si belgianca are 1-0 ,ea castigand la estorila anul acesta pe zgura rosie. desi este posibil orice eu mizez pe belgianca pentru ca vad o jucatoare care dispune de o pregatire fizica exceptionala,are un servici decent si un raliu foarte bun.kvitova a trecut in turul 3 de numarul 1 safina,dar safina este numarul 1 acum doar dintr-o conjunctura favorabila ei,ea nefiind demna de un asemenea loc,dovada ca nu poate invinge in turneele de mare slem.kvitova are si ea un raliu destul de bun ,este si ea foarte ambitioasa ,insa pana la acest turneu nu a impresionat pe hard,ea jucand mult mai multe meciuri pe zgura decat pe suprafetele rapide.eu mizez o miza medie pe belgianca azi pentru ca o vad mai proaspata fizic la acest meci si cred ca valoarea ei la acest moment este peste cea a kvitovei.

3,14 puncte
« Ultima Modificare: Septembrie 08, 2009, 13:55:36 pm de milan »

Offline aall33xx

• Parior
  • Mesaje postate: 83
    • Vezi Profilul
« Răspuns #70 : Septembrie 07, 2009, 13:11:52 pm »
Predictia #1
Meci: Bondarenko-Dulko
Pronostic: Bondarenko
Cota: 1.75
Agentie: Gamebookers
Analiza:
In optimile turneului feminin de la US Open se intalnesc astazi Katerina Bondarenko, din Ucraina, locul 52 WTA, si Gisela Dulko, din Argentina, numarul 40 mondial. Dulko traverseaza o perioada foarte slaba, nereusind sa treaca de runda a treia la niciun turneu in acest an, pana acum la US Open. Mai mult decat atat, Dulko nu castigase nici un meci pe hard in aceasta vara pana la openul american. Pana acum, jucatoarea din Argentina nu a trecut de vreo jucatoare din Top 30, invingandu-le pe Makarova, Alona Bondarenko si Shvedova. Katerina Bondarenko este mult mai in forma in aceasta perioada, a trecut in prima runda de Anna Ivanovic, Shenay Perry, si Anastasia Rodionova. Desi judecand dupa pozitiil din clasament Dulko ar pleca cu prima sansa astazi, ucrainianca Bondarenko arata un joc foarte solid un ultima perioada, fata de evolutiile ezitante ale Giselei Dulko si cred ca reusi sa castige si sa ajunga in sferturi.

Rezultat:2-0
3,50 puncte
« Ultima Modificare: Septembrie 08, 2009, 13:56:01 pm de milan »

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #71 : Septembrie 07, 2009, 20:59:46 pm »
P.Kvitova-Wickmayer Y.
cota:2.56
agentia:Unibet
argumentatia
Asa un mic derbiu vom putea urmari astazi intre cehoaica petra kvitova si belgianka wickmayer.Ambele jucatoare nu intra nici in primele 30jucatoare in clasamentul mondial.Kvitova vine dupa o victorie in fata jucatoarei ruse Dinara safina dupa ce a batuto in trei seturi,kvitova sincer sa fiu ma uimit la acest turneu,deoarece in ultimul timp fiind intro mica criza,insa hardul este suprafata ei preferata.Belgianka si ia face meciuri bune in ultima perioada cred ca va fi un meci din trei  seturi azi.O vad mai buna pe kvitova azi,victoria cu safina a ridicato moral cred eu cu mult,si va reusi sa faca un joc bun si azi,merg pe victoria cehoaicei

Rezultat: predictie gresita
0 puncte
« Ultima Modificare: Septembrie 08, 2009, 13:56:54 pm de milan »

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #72 : Septembrie 07, 2009, 22:28:10 pm »
Milan meciul kvitova il amini am crezut ca meciul incepe la 22:00,greseala

Offline laur1985

• Parior Senior
  • Mesaje postate: 329
    • Vezi Profilul
« Răspuns #73 : Septembrie 08, 2009, 00:10:31 am »
Caroline Wozniacki-Svetlana Kuznetsova
predictia: 2
cota: 1.90
agentia: Bet365
Doua din primele 8 jucatoare se lupta pentru un loc in careul de asi de la US Open. Atat Kuznetsova, cat si Caroline nu au pierdut vreun set in acest turneu. Scorul intalnirilor directe este 2-1 pentru rusoaica. Ambele succese ale Svetlanei au avut loc pe hard, in timp ce daneza s-a impus pe iarba. Ultima directa a avut loc in sferturile de finala de la Miami, in luna martie a anului curent, fiind si singura care s-a decis in setul trei. Mizez pe o victorie a Kuznetsovei bazandu-ma pe ceea ce am zis mai sus.

-1 punct
« Ultima Modificare: Septembrie 08, 2009, 13:57:21 pm de milan »

Offline cappy69

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1601
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #74 : Septembrie 08, 2009, 00:21:48 am »
Caroline Wozniacki vs Svetlana Kuznetsova
Pronostic:Peste 23.5 gameuri
Cota:2.20
Agentia:Bet365

Un meci interesant din optimile de finala de la Us Open dintre doua jucatoare din top 10 in clasamentul feminin la tenis.Daneza Caroline Wozniaki numar 8 mondial o va intalni pe Swetlana Kutnetsova numar 6 mondial.Wozniaki este in mare forma a reusit sa castige turneul de la New Haven iar in turul 3 de la Us Open a trecut de romanca Sorana Carstea fara nici o problema iar acest lucru arata multe.Kutnesova nu a pierdut nici un set la acest turneu insa si Caroline Wozniaki are aceasi performanta pana acum.In intalniri directe conduce Rusoaica care a castigat de doua ori pe Hard in fata danezei insa cred ca in acest meci lucrurile vor sta in alt fel iar cred ca meciul se va termina in setul decisiv de acea mizez pe un pronostic de peste 23.5 gameuri.

Rezultat:32 gameuri
4,40 puncte
« Ultima Modificare: Septembrie 08, 2009, 13:57:51 pm de milan »

Forum GhidPariuri

Pariaza pe Tenis AICI (Unibet):
« Răspuns #74 : Septembrie 08, 2009, 00:21:48 am »