Sondaj

Va foloseste aceste predictii?

Da! ma inspir din ele...
 Nu! nu sunt bune deloc..
 Le urmaresc cu placere!!

Autor Subiect: Predictii Valexx..!!  (Citit de 11334 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Giovanny

• Parior
  • Mesaje postate: 153
    • Vezi Profilul
Raspuns: Predictii Valexx..!!
« Răspuns #105 : Iunie 14, 2010, 20:57:42 pm »
Salut Valexx cum iti merge? :)
cum de ai ciupit 100 roni? ai pariat pe ambele variante? ceea ce inseama ca pt un profit de 100 roni trebuia sa rulezi vreo 9000 roni.... sau doar pe Davidenko care era oarecum value bet

Offline predictorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1295
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #106 : Iunie 14, 2010, 21:03:04 pm »
Salut Valexx cum iti merge? :)
cum de ai ciupit 100 roni? ai pariat pe ambele variante? ceea ce inseama ca pt un profit de 100 roni trebuia sa rulezi vreo 9000 roni.... sau doar pe Davidenko care era oarecum value bet
care 9000 de roni :D

Offline Giovanny

• Parior
    • Vezi Profilul
« Răspuns #107 : Iunie 14, 2010, 21:43:13 pm »
am fost cam superficial si am facut calculele in minte grosso-modo, dar acuma ca mi-ai atras atentia am facut si calculul
cota cea mai mica era de 2.25/2 =1.125 adik 12.5% profit ca sa obti un profit de 100 roni trebuie sa ai o miza de 100*100/12,5=800

Offline Valexx

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2356
    • Yahoo Instant Messenger - Valexx5
    • Vezi Profilul
    • www.Valexx.ro
    • Adresa de email
« Răspuns #108 : Iulie 29, 2010, 14:27:53 pm »
 Salut!  in ultima perioada nu prea am mai activat pe forum, si nu am vazut mesajele;
 Intradevar am luat atunci 100ron insa am pariat ceva in jur de 800 nu mai stiu sigur

Giovany de mult nu te-am mai vazut pe aici pe forum; ai gatat facultatea?

Offline Valexx

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • www.Valexx.ro
    • Adresa de email
« Răspuns #109 : August 28, 2010, 09:48:48 am »
  O bucurie pentru orice parior; astazi incep si ''ultimele''  campionate din calendarul fotbalistic; o multime de obtiuni vom avea din partea caselor de pariuri in Week-end-durile viitoare:

Astazi ma opresc la meciul dintre Blackburn Rovers si Arsenal Londra; nu voi incerca sa aleg pe rezultat, ci ma voi axa pe numarul de catonase galbene; astfel la handicap Blackburn 0 are cota 1,75; adica Arsenal sa primeasca mai putine sau egal ca nr de cartonase cu gazdele
 Cum jucatorii lui Wanger sunt tehnici si de obicei domina partidele este de presupus ca jucatorii lui Blackburn care vor fi obligati sa se apere sa ''reuseasca '' sa primeasca macar cu un cartonas mai mult decat londonezii; cota fiind una care poate aduce un profit frumusel;
 Desigur miza sa fie una moderata; Pariati doar atat cat credeti ca va permiteti sa pierdeti;
 Succes!!

Offline Giovanny

• Parior
    • Vezi Profilul
« Răspuns #110 : August 28, 2010, 11:42:49 am »
Sorry ca iti raspund acuma, am tot fost plecat in vacanta si nu am mai verificat forumul.
Bey nu am terminat inca facultatea :( chiar luna ce vine mai am de recuperat ceva restante si licenta in feb la anul. Am fost cam lenes in privinta asta, nu am avut o motivatie, si multe dezamagiri pe alte planuri m-au facut sa ma afund in MMORPGuri. Dar m-am "vindecat", si acuma am inceput sa-mi aloc timp iara pentru pasiunea asta, cu predictiile sportive.
La cat mai multe predictii corecte sa ai :D
Succes

Offline Valexx

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • www.Valexx.ro
    • Adresa de email
« Răspuns #111 : August 28, 2010, 20:25:13 pm »
  Predictia la meciul dintre Blackburn si Arsenal a fost un Succes!
in tot meciul a fost acordat un singur cartonas si acela in minutul 70si ceva unui jucator al gazdelor...
 Asadar pentru cei care au folosit acest pont sper sa le fi adus un mic castig;

Offline Valexx

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • www.Valexx.ro
    • Adresa de email
« Răspuns #112 : August 28, 2010, 20:28:49 pm »
Sorry ca iti raspund acuma, am tot fost plecat in vacanta si nu am mai verificat forumul.
Bey nu am terminat inca facultatea :( chiar luna ce vine mai am de recuperat ceva restante si licenta in feb la anul. Am fost cam lenes in privinta asta, nu am avut o motivatie, si multe dezamagiri pe alte planuri m-au facut sa ma afund in MMORPGuri. Dar m-am "vindecat", si acuma am inceput sa-mi aloc timp iara pentru pasiunea asta, cu predictiile sportive.
La cat mai multe predictii corecte sa ai :D
Succes

Salut!  sper sa reusesti sa termini si sa devi inginer;
 Pariiurile sunt ok atat cat sunt considerate un hobby; daca devine un fel de trai atunci apar alte probleme; ai grija sa pariezi doar ce iiti permiti sa pierzi;  poate inceepi iara sa concurezi pe forum; se castiga frumos..

Offline Valexx

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • www.Valexx.ro
    • Adresa de email
« Răspuns #113 : August 30, 2010, 14:51:06 pm »
Revin astazi cu un pronostic din campionatul Bulgariei:

Vidima -- Levski Sofia; pronostic over 2; cota 1,50    miza 3 unitati

Levski este o echipa puternica in campionatul bulgar; i-am vazut jucand cu CSKA Sofia; are un joc solid, in acest an eu i vad avand prima sansa la castigarea titlului de campioana; ar avea doar 2 contra candidate; CSKA Sofia pe care insa a invins-o in meci direct, plus ca au avut multe tensiuni la club si doar pintr-orevenire formidabila ar mai putea pune probleme; si Litex Lovech campioanadin sezonul trecut, care insa este in pierdere de ritm;
 Levski nu poate pierde puncte asa usor cu echipe modeste si chiar daca o face tot va marca macar un gol; asa ca un over 2 la o cota buna merita incercat; cota la victorie fiind de doar 1,20;
 Succes!

Offline Valexx

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • www.Valexx.ro
    • Adresa de email
« Răspuns #114 : August 30, 2010, 20:02:51 pm »
Vidima -- Levski Sofia; pronostic over 2; cota 1,50    miza 3 unitati

profit +1,50 unitati

asa cum ne astept-am Levski nu a avut nici o problema in asi adjudeca cele 3 puncte puse in joc; scorul final fiind de 1-2, insa gazdele au marcat golul de onoare in minutul 90 +3; practic la ultima faza de joc; gol care ne-a ajutat sa facem un mic profit; Toate cele bune!!

Offline Valexx

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • www.Valexx.ro
    • Adresa de email
« Răspuns #115 : August 31, 2010, 16:21:26 pm »
  Voi pune cateva pariuri pentru data de 3 septembrie; acum este momentul deoarece mai tarziu vor scadea cotele si linile de handicap

Latvia -- Croatia              pronostic 2 handicap -0,5;-1; cota 1,85    miza 4/10
 Estonia -- Italia               pronostic 2 handicap -1;-1,5  cota 2.00    miza 3/10

cei care doresc pot lua victoria Croatiei la cota de 1.65; sau cea a Italiei la 1,40; de ce nu chiar un combo intre cele 2

Estonia este in acest moment una dintre cele mai slabe echie din europa; chiar daca Italia nu este momentan cea ce a fost merita incercat acest handicap; in lotul care va fi acolo se afla atacanti aflati intr-o forma buna ca Pazzini, Gilardino, Qualiarella sau mijlocasi ca Montolivo; punctele fiind extrem de importante acum in debut de campanie de calificare, mai ales daca ai in fata adversare mult mai slabe; Pazzini va pleca ca titular in urma meciului grozav facut in dubla cu Werder Bemen
 Croatia are jucatori de top in toata europa Krancear, Modrici, si un fundas care nu mai stiu momentan cum il cheama toti evoluand la Totenham Hotspurs; Olici, la Bayern Munchen; Rakitici, la Schalke plus multi altii, vor merege pentru victorie in acesta deplasare
 cotele in zilele urmatoare vor scadea destul de mult
 Succes!!

Offline AnDreY00

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1769
    • Vezi Profilul
« Răspuns #116 : August 31, 2010, 16:46:33 pm »
Italia nu impresioneaza nici cu Prandelli la carma, dar probabil ca se vor impune lejer in Estonia. Nu as baga mana-n foc totusi ca o vor face si la scor., echipele astea mici de obicei se baricadeaza astfel incat vedetele de la echipa adversa greu isi fac loc, vezi Feroe... :)

Offline Valexx

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • www.Valexx.ro
    • Adresa de email
« Răspuns #117 : August 31, 2010, 19:38:42 pm »
  Stiu ca nu merge grozav Italia, insa la o miza moderata merita sa o incerc, eu cred ca vor reusi totusi sa invinga la 2 goluri diferenta; chiar daca se baricadeaza Estonia in aparare sincer ar fi o mare surpriza sa piarda doar cu 1-0; forma aratata de Pazzini in dubla cu Bremen si pe Gilardino il cunoastem destul de bine, eu cred totusi ca se va marca macar 2 goluri dinpartea Italienilor; multi dintre batrani jucatori au disparut din lot, gen Canavaro, Zambrota si altii din cate am vazut este inca Chielini; de Croati ce zici merge?
 daca estei multumit cu cota de 1,40 la Italieni poti profita de ea; merita luata in calcul in combo.. in cateva zile cred ca o sa coboare sub 1,30

Offline AnDreY00

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1769
    • Vezi Profilul
« Răspuns #118 : August 31, 2010, 19:57:39 pm »
La o victorie simpla croatii cred ca merg fara probleme. Au echipa buna si nu pot sa fie incurcati de letoni, parerea mea.

Cota aia de 1.40 pentru italieni la victorie simpla personal mi se pare destul de mare. La o asemenea diferenta, cred ca mergea un 1.10-1.20 lejer. Se pare ca nici casele de pariuri nu prea mai au incredere in italieni. :)

Offline Valexx

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • www.Valexx.ro
    • Adresa de email
« Răspuns #119 : Septembrie 01, 2010, 10:44:42 am »
   Da o cota care arata increderea pe care o accorda casele de pariuri italienilor; 1,40 este mare avand in  vedere diferenta maree intre cele 2 echipe; insa Estonia are vreo cateva rezultate bune in ultima perioada, 2-0 cu Belgia in preliminariile pentru Africa de sud si parca tot 2-0 cu Finlanda; asta i face sa accorde o cota mai mare pentru Italieni
 Cred ca se vor baricada in aparare gazdele, dar pana la final vor reusi sa castige cele 3 puncte Italienii; parca sa si jucat un meci in aceasta grupa si Estonia a castigat reusind deja sa aibe 3 puncte
 se mai poate lua in calcul variana Estonia nu inscrie la o cota de 1,70; mai ales ca stilul de joc a italienilor este o aparare beton inainte de toate; ce zici?
 Apropo Turcia cum ti se pare in meciul din Kazakstan; 2pauza/2final  cota 1,90; sau 2 handicap -1,5, cota 2

Forum GhidPariuri

Bet365 - General
« Răspuns #119 : Septembrie 01, 2010, 10:44:42 am »