Sondaj

Castiga ''Regele zgurii'' Rafael Nadal turneul acesta?

Da!  categoric!!
3 (75%)
Nu! nu cred!!
1 (25%)

Numărul total de membrii care au votat: 4

Autor Subiect: Atp-Barcelona!!  (Citit de 1540 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Valexx

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2356
    • Yahoo Instant Messenger - Valexx5
    • Vezi Profilul
    • www.Valexx.ro
    • Adresa de email
Raspuns: Atp-Barcelona!!
« Răspuns #15 : Aprilie 25, 2009, 12:16:20 pm »
  BRYAN B./BRYAN M.                    ---KUBOT L./MARACH O.                      6-1 6-2    2-0 
  COETZEE J./KERR J.                    ---STEPANEK R./TROICKI                     4-6 1-6    0-2 
  KNOWLE J./MELZER J.                 ---NESTOR D./ZIMONJIC N                    6-7 1-6    0-2 
  SOARES B./ULLYETT K.               ---ALCAIDE G./MARTIN A.                     6-3 6-2    2-0

Offline Valexx

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • www.Valexx.ro
    • Adresa de email
« Răspuns #16 : Aprilie 25, 2009, 12:25:15 pm »
  Turneul de la Barcelona a trecut si de faza sferturilor de finala, rezultatele inregistrate:

GONZALEZ F. (CHI)                --Verdasco F. (ESP)                6-3 4-6 6-4   2-1 
 Robredo T. (ESP)                   --FERRER D. (ESP)                        3-6 4-6   0-2 
 DAVYDENKO N. (RUS)             --Stepanek R. (CZE)                6-7 6-2 6-2   2-1 
 NADAL R. (ESP)                     --Nalbandian D. (ARG)

Asadar dupa ce in primul tur nu a jucat fiind calificat direct in turul 2, Nadal are iarasi parte de o pauza, deoarece adversrul lui din sferturi argentinianul David Nalbandian s-a retras motivand o accidentare, gurile rele spun ca de fapt stia ca nu are nici o sansa in fata spaniolului si a luat aceasta decizie...
  Semifinalele vor avea loc  astfel:
 NADAL           -- DAVYDENKO
 FERRER          -- GONZALEZ

Offline Valexx

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • www.Valexx.ro
    • Adresa de email
« Răspuns #17 : Aprilie 26, 2009, 01:18:07 am »
  Asa cum ne astept-am Nadal nu are nici o poblema pe zgura; iata si rezultatele din semifinale:

FERRER D. (ESP)                 -- Gonzalez F. (CHI)              2-6 6-2 7-6   2-1 
   NADAL R. (ESP)                  -- Davydenko N. (RUS)                6-3 6-2   2-0

Gonzalez nu a reusit sa reziste lui David Ferrer desi a castigat primul set din aceasta intalnire..
 Asadar finala de la Barcelona se v-a disputa intre doi tenismeni spanioli
 Nadal are sansa  ca dupa ce a reusit sa castige de 5 ori la rand la Monte-Carlo sa faca asta si Barcelona, unde deja detine 4 titlul la rand, si poate cine stie si la Roland Garros

Offline Valexx

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • www.Valexx.ro
    • Adresa de email
« Răspuns #18 : Aprilie 26, 2009, 16:47:36 pm »
 Tocmai ce s-a incheiat turneul la dublu, din aceasta editie si detinatorul titlului de anul trecut au reusit sa castige si aceasta editie...
  BHUPATHI M./KNOWLES            -- NESTOR D./ZIMONJIC N              3-6 6-7    0-2
 peste cateva minute incepe si finala de la simplu...

Offline Valexx

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • www.Valexx.ro
    • Adresa de email
« Răspuns #19 : Aprilie 27, 2009, 02:20:31 am »
   Astazi a avut loc si ultimul act din acest turneu,...  dupa cum era de asteptat s-a impus pentru a 5 data consecutiv Rafael Nadal..
 NADAL R. (ESP)             --  Ferrer D. (ESP) 6-2 7-5    2-0

Forum GhidPariuri

Bet365 - Pariaza pe Tenis AICI:
« Răspuns #19 : Aprilie 27, 2009, 02:20:31 am »