Forum GhidPariuri
Iulie 30, 2010, 04:32:34 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit mailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutați: Fii si tu fan GhidPariuri.ro pe Facebook!

Pagina principală   Site GhidPariuri Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1] 2 3 4   In jos
  Imprimă  
Autor Subiect: GPExpert - Fotbal  (Citit de 10548 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW Adresa de mail
« : Ianuarie 30, 2009, 20:11:31 »

GPExpert - Regulament

La concursul GPExpert Fotbal poate sa participa oricine, daca este inregistrat pe forumul Ghidpariuri.ro

In concurs trebuie sa puneti predictii, si sa le argumentati.

Predictiile pot fii puse din urmatoarele campionate: Serie A, Primera Division, Premier League, Bundesliga, Liga 1

In campionatele de mai sus, inainte de fiecare etapa vom publica lista meciurilor din etapa respectiva. Vom deschide cate un subiect nou pentru fiecare etapa, respectiv campionat. Iar in aceste topicuri trebuie sa scrieti predictiile.

Subiectele vor fii deschise in sectiunea "Fotbal" a forumului.

Premii:

In fiecare luna vom avea doi castigatori pe fiecare campionat (Serie A, Primera Division, Bundesliga, Liga 1, si Primera Division):

Locul 1: 10 euro in contul Moneybookers

Locul 2: 5 euro in contul Moneybookers

In cadrul etapelor veti primi puncte, iar in functie de aceste puncte vom alcatui punctajul general .

Premiile vor fii trimise prin Moneybookers, dupa fiecare saptamana, deaceea trebuie sa aveti un cont la Moneybookers.

Predictiile trebuie sa le puneti dupa modelul de mai jos:

Juventus - Parma

Predictie: Peste 2,5 goluri
Cota: 1,70
Agentia: Gamebookers

Argumentare:

Tipuri de predictii admise:

1x2
Pauza
Pauza/Final (doar 1/1, X/X, 2/2, X/1, X/2)
Handicap (Asian Handicap nu! exclus handicapurile precum HC-1, HC-2, HC-3, unde se prezice ca o echipa va castiga cu o anumita nr. de goluri)
Sub/Peste (doar limitele 1.5, 2.5, si 3.5)
Sansa dubla(1x, x2, 12)
Nr. goluri
Pauza sau Final
Marcheaza/Nu marcheaza/Amandoua marcheaza/Doar una marcheaza
Castiga la zero

Tipul predictiei trebuie sa corespunda cu argumentarea predictiei, deci de ex. daca alegeti Sub/Peste 2,5 goluri atunci nu argumentati cu faptul ca echipa x trebuie sa castige meciul, ci argumentati de ce ar trebui sa fie mai multe sau mai putine goluri etc.

Acceptam doar tipurile de predictii mentionate mai sus.
Nu acceptam predictii DNB (Draw No Bet), si nici Handicap Asiatic.

Argumentarea:

Important de stiut: argumentarea trebuie sa se refere la predictia data (incercati sa scrieti argumente cat mai bune)
Nu acceptam argumente gen: Real Madrid va castiga, ca asa vor muschii mei...Ne pare rau, dar aceste argumente nu sunt demne de un parior. Toate predictiile cu asemenea argumente vor fii sterse, si vor primii 0 puncte.

Atentie la estetica! Nu va cerem sa scrieti in diferite culori, sau sa folosititi fonturi speciale, insa trebuie sa scrieti argumentatiile in asa fel incat sa inteleaga toata lumea: o propozitie incepeti cu litera mare, folositit semne de punctuatie etc.
Cine nu respecta acest punct din regulament, va primi -1 punct, iar acest punct se va scadea din punctajul general.

Prelucrarea predictiilor se face in mod subiectiv. Noi decidem care este o predictie buna, si care nu, iar cele care nu sunt, vor fii sterse.

Cotele trebuie sa le luati de la una dintre agentiile de mai jos:

Gamebookers, Bwin, Bet365, Unibet, 10Bet, Interwetten, Sportingbet, Expekt, Betsson, 888Sport, Pinnacle, Tobet

Punctajul:

Pentru fiecare predictie corecta veti primi urmatorul punctaj: 2 puncte x cota predictiei
In cazul in care, cota este mai mare de 4,99, atunci punctajul se calculeaza astfel: 1 punct x cota predictiei
Pentru fiecare predictie gresita se acorda -1 punct

In cazul in care la finalul lunii doi sau mai multi jucatori se afla la egalitate de puncte atunci premiile se impart intre ei.

Dupa fiecare etapa vom alcatui un clasament pe fiecare campionat, dupa care vom face clasamentul general.

Reguli Generale:

- in cadrul unui campionat in fiecare etapa un membru poate sa puna maxim 4 predictii

- fiecare predictie trebuie scris separat (raspunsuri separate) - cine nu tine cont de acest lucru, va primii 0 puncte
- cota minima: 1,60
- cotele trebuie sa fie reale, altfel jucatorul va fii eliminat din concurs
- pe un meci un membru poate sa puna o singura predictie, deci nu se poate ca membrul X sa puna o predictie cu faptul ca Barcelona castiga, iar intr-o alta predictie sa scrie ca la meciul celor de la Barcelona vor fii mai mult de 2 goluri etc.
- argumentarea trebuie sa fie de minim 5 randuri (in afara de statistici) - cine nu respecta acest punct din regulament, poate sa ia 0 puncte pe predictia respectiva
- predictiile trebuie sa le puneti cu cel mult jumatate de ora mai devreme, inainte de inceputul partidelor (predictiile puse dupa, vor fii sterse)
- Nu aveti voie sa modificati raspunsurile, daca ati gresit atunci scrieti in subiectul: http://www.ghidpariuri.ro/forum/index.php/topic,749.0.html (noi vom corecta greseliile)
- cine modifica raspunsul dupa inceputul partidei, va primii -1 punct
- un membru poate sa joace doar cu un singur utilizator, verificam IP-urile, si daca cineva s-a inregistrat si joaca cu mai multe utilizatori, atunci il vom exclude din concurs
- in cazul in care cineva fura argumentarea altuia, utilizatorul va fii sanctionat, iar la doua astfel de sanctiuni va fii exclus din joc
- in cazul in care din greseala ati modificat raspunsul vostru, atunci scrieti la Greseli Predictii, acest lucru

Cota unei predictii poate fii modificat doar in cazul in care diferenta dintre cota initiala si cota reala este mai mare de 1.20. De ex.: la cota predictiei ati scris 1.60, dar defapt cota este de 1.90. Acest lucru putem sa modificam. Dar in cazul in care voi ati pus 1.60, iar intre timp urca la 1.70, atunci acesta nu o vom schimba, si va ramane cota initiala.

Atentie: cotele trebuie sa fie reale!

Ghidpariuri.ro, ca organizator al acestui concurs, isi rezerva toate drepturile sa excluda din joc acele persoane care nu respecta regulamentul

Daca aveti intrebari atunci puteti sa scrieti in acest subiect.

Va uram multa bafta.  
« Ultima modificare: Februarie 26, 2010, 19:20:34 de către milan » Memorat

Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  10bet  Tobet  Unibet  Betsson  888Sport  Pinnacle  BetFair

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)
milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #1 : Ianuarie 30, 2009, 20:27:33 »

Concursul lunii februarie incepe defapt pe 30 ianuarie... Grin

Am deschis in sectiuna "Fotbal" subiectele cu lista meciurilor. Bafta tuturor.
Memorat

Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  10bet  Tobet  Unibet  Betsson  888Sport  Pinnacle  BetFair

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)
milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #2 : Ianuarie 31, 2009, 18:44:00 »

Concursul din luna februarie 2009 incepe pe 30 Ianuarie si se termina pe data de 2 Martie.

Multa bafta tuturor. 
Memorat

carpenihil
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul Adresa de mail
« Răspunde #3 : Februarie 28, 2009, 17:40:59 »

Concursul din luna februarie 2009 incepe pe 30 Ianuarie si se termina pe data de 2 Martie.

Multa bafta tuturor. 

Deci se mai pot pune predictii si luni 2 martie sau maine este ultima zi? 
Memorat
milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #4 : Februarie 28, 2009, 17:50:28 »

Multa bafta tuturor. 

Deci se mai pot pune predictii si luni 2 martie sau maine este ultima zi? 

Maine este ultima zii...
Memorat

aall33xx
Parior
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Martie 01, 2009, 14:57:31 »

Aveam predictia pregatita pentru Hamburg-Wolfsburg si cand sa postez am vazut k a pus si optimus.. mai am voie sa o pun si eu?
Memorat
milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #6 : Martie 01, 2009, 18:28:08 »

Aveam predictia pregatita pentru Hamburg-Wolfsburg si cand sa postez am vazut k a pus si optimus.. mai am voie sa o pun si eu?

Daca cineva a pus o predictie, atunci nu inseamna ca altul nu poate sa scrie despre acelasi meci...
Memorat

wadym
Vizitator
« Răspunde #7 : Aprilie 17, 2009, 20:43:12 »

cum sa ma inscriu la acest concurs Undecided Undecided Undecided
Memorat
pescadorul
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #8 : Aprilie 18, 2009, 01:07:18 »

Nu trebuie sa te inscrii in mod special. Daca esti pe forum este de ajuns. Doar trebuie sa te apuci de treaba in functie de ce scrie in regulament.
Memorat
milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #9 : Iunie 02, 2009, 20:03:25 »

Anunt Important:

Datorita faptului ca majoritatea campionatelor s-au terminat, nu vom organiza acest concurs in luna Iunie, insa vom organiza doua concursuri speciale:

- primul va include ultima etapa din Liga 1
- a doua va fii un concurs dedicat Cupei Confederatiilor, competitie ce va fii organizata in perioada 14-28 Iunie
Memorat

Giovanny
Parior
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Iunie 10, 2009, 15:29:09 »

Salutare.
A trecut ceva vreme de cand nu am mai participat la concursul organiza t de ghidpariuri.ro, si inainte din cate imi amintesc eu trebuia sa pui si o miza... niste unitati de valoare.
S-a renuntat intre timp la modul acela de pariere?
Nu ne alta dar imi parea mult mai bun sistemul; tinea cont de valoarea betului.
Memorat
milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #11 : Iunie 10, 2009, 18:09:02 »

Salutare.
A trecut ceva vreme de cand nu am mai participat la concursul organiza t de ghidpariuri.ro, si inainte din cate imi amintesc eu trebuia sa pui si o miza... niste unitati de valoare.
S-a renuntat intre timp la modul acela de pariere?
Nu ne alta dar imi parea mult mai bun sistemul; tinea cont de valoarea betului.

Salut, si bine ai revenit.

Este vorba despre un alt concurs. La concursul de predictii care se desfasoara pe pagina principala trebuie sa alegi si o miza, iar la GPExpert nu.

Concursul respectiv, unde trebuie sa pui si o anumita miza o gasesti la pagina urmatoare:
http://www.ghidpariuri.ro/predictii-noi.php
Memorat

ireprosabil18
Nou
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #12 : Iulie 11, 2009, 17:07:29 »

buna ziua sunt nou...am o intrebare se desfasoara vreun concurs? Grin
Memorat
milan
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #13 : Iulie 12, 2009, 17:15:39 »

buna ziua sunt nou...am o intrebare se desfasoara vreun concurs? Grin

Da, momentan are loc concursul de predictii.

Uite linkul:

http://www.ghidpariuri.ro/predictii-noi.php

Prima data insa ar fii bine sa citesti regulamentul aici:

http://www.ghidpariuri.ro/forum/index.php/topic,866.0.html

Bafta. 
Memorat

ireprosabil18
Nou
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #14 : Iulie 15, 2009, 00:24:54 »

Multumesc Grin
Memorat
Pagini: [1] 2 3 4   In sus
  Imprimă  

Mergi la:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!

Google visited last this page Iulie 28, 2010, 21:09:19