Autor Subiect: GPExpert - Fotbal  (Citit de 13723 ori)

0 Membri și 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5840
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
Raspuns: GPExpert - Fotbal
« Răspuns #45 : Octombrie 06, 2009, 17:35:38 pm »
Am prelucrat toate predictiile la concursurile GPExpert, respectiv Champions League Master.

Din pacate am avut ceva probleme personale, si deaceea n-am putut sa prelucrez mai repede predictiile.

Mii de scuze pentru eventualele neplaceri provocate.  ;)

Bafta in continuare.  :great:
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline DanD

• Parior
  • Mesaje postate: 162
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #46 : Noiembrie 01, 2009, 23:46:11 pm »
Propun sa se schimbe putn regulamentul:
1.Acordarea punctajului nu mi se pare ok 2xcota pt predictie corecta si -1 pt predictie gresita...daca nimeresc o cota de 1.6 mai pot pune 3 predictii gresite si tot ies in castig.Clar ii favorizeaza pe cei care stau toata ziua pe forumuri si probabil de-asta participa doar 3 oameni la fiecare concurs.....
Mi s-ar parea corect pt fiecare predictie corecta sa se adune cotele, iar pentru predictie gresita -1punct !
2.predictia postata de un concurent sa nu mai poata fi repetata...motivul cred ca e evident

Offline profu

• Parior Senior
  • Mesaje postate: 358
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #47 : Noiembrie 02, 2009, 01:34:36 am »
interesanta idee
Sunt de acord in totalitate cu interdictia de a mai pune o predictie, daca este deja pusa
Iar cu celelalte nui rau
Zic sa se faca macar o testare de o saptamana
Sa vedem ce iese
Daca ne place sa ramana asa, daca nu schimbam la loc

Online Xian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1102
    • Vezi Profilul
« Răspuns #48 : Noiembrie 10, 2009, 15:51:45 pm »
1) Premiile saptamanale sunt pe campionate ( adica 15 si 10 euro pe Serie A, idem Liga 1, s.a.m.d.) sau se aduna toate predictiile unui tipster din cele 5 campionate?
2) De ce se face clasamentul lunar, se acorda vre-un premiu la sfarsitul lunii, ca in regulamentu nu este specificat acest lucru)

Offline cappy69

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1484
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #49 : Noiembrie 10, 2009, 18:07:36 pm »
1) Se aduna toate predictile unui tipster din toate cele 5 campionate
2) Concursul este saptamanal ,iar premile se acorda in urmatoarea saptamana

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #50 : Noiembrie 25, 2009, 18:48:59 pm »
Din aceasta saptamana am modificat regulamentul jocului in cea ce priveste tipurile de predictii admise:

1x2
Pauza
Pauza/Final (doar 1/1, X/X, 2/2, X/1, X/2)
Handicap (Asian Handicap nu! exclus handicapurile precum HC-1, HC-2, HC-3, unde se prezice ca o echipa va castiga cu o anumita nr. de goluri)
Sub/Peste (doar limitele 1.5, 2.5, si 3.5)
Sansa dubla(1x, x2, 12)
Nr. goluri
Pauza sau Final
Marcheaza/Nu marcheaza/Amandoua marcheaza/Doar una marcheaza
Castiga la zero

Cele marcate sunt noutatiile..
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #51 : Noiembrie 30, 2009, 15:09:45 pm »
Atentie:

Incepand din decembrie voi incepe sa fiu mult mai sever la corectarea predictiilor. Pana acum acceptam cam aproape toate predictiile, dar asa nu se mai poate.

Sunt predictii unde aproape 100% din predictie se bazeaza pe statistica, cea ce e interzis si de regulament.

O predictie trebuie sa contina pe langa statistica, si informatii cu privire la accidentati, forma actuala a echipelor etc. Cine nu ne poate oferi aceste date, poate sa joace la "Concursul de predictii". Acolo nu trebuie argumentat nimic. Aici avem nevoie de altceva...

Deci incepand cu jocurile din aceasta sapt. cine nu scrie o argumentatie buna, va primi 0 puncte pe predictie (prelucrarea se face in mod subiectiv).

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #52 : Ianuarie 18, 2010, 23:39:37 pm »
Important:

Incepand de maine, 19 Ianuarie voi introduce un punct in regulamentul tuturor jocurilor GPExpert, care se refera la estetica argumentatilor.

Nu vreau sa-mi scrieti argumentatiile in n culori, sau chestii de genu, dar macar acele 5 randuri sa le intelegem si noi.

O propozitie incepeti cu litera MARE, si folositi si semnele de punctuatie va rog.

Incepand din aceasta saptamana voi aplica si penalizari, celor care nu respecta aceste lucruri. Voi scadea -1 punct din punctajul general, la fiecare competitie la care participa, astfel daca cineva scrie predictii in Serie A, Etapa a 21-a, si aduna 4.50 puncte, el la final va avea doar 3.50 de puncte (asta in cazul in care nu respecta punctul din regulament referitor la estetica argumentatilor).