Autor Subiect: GPExpert - Greseli Predictii  (Citit de 16117 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5840
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
GPExpert - Greseli Predictii
« : Ianuarie 18, 2009, 22:27:52 pm »
GPExpert - Greseli Predictii

Aici puteti sa scrieti greseliile facute la predictii in cadrul jocurilor GPExpert!
« Ultima Modificare: Ianuarie 09, 2011, 19:57:29 pm de milan »
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline pescadorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2130
    • Vezi Profilul
    • Proza "neserioasa" si predictii... sportive
    • Adresa de email
Raspuns: GPExpert - Greseli Predictii
« Răspuns #1 : Februarie 01, 2009, 00:12:11 am »
N-am apucat sa gresesc pentru ca nu pot scrie o predictie. La Germania de exemplu sunt prezentate meciurile si anume cele de vineri, sambata si duminica dupa care cade restrictia peste tipster. Predictiile se pot scrie pana sambata la ora 16:00.
In regulament scrie ca poti face predictii pana la limita unei jumatati de ora inaintea inceperii meciurilor. Pai mai sunt meciurile de duminica pentru care conform anuntului din topicul cu Germania nu se mai pot face predictii desi acum, cand scriu mai sunt peste 10 ore pana la meciuri.
O sa-mi permit sa cred ca anuntul s-a referit doar la ziua de sambata cand meciurile au inceput la 16:30 iar pentru duminica suntem liberi sa ne incercam puterile...
Pariez... deci exist!

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Februarie 01, 2009, 00:21:09 am »
N-am apucat sa gresesc pentru ca nu pot scrie o predictie. La Germania de exemplu sunt prezentate meciurile si anume cele de vineri, sambata si duminica dupa care cade restrictia peste tipster. Predictiile se pot scrie pana sambata la ora 16:00.
In regulament scrie ca poti face predictii pana la limita unei jumatati de ora inaintea inceperii meciurilor. Pai mai sunt meciurile de duminica pentru care conform anuntului din topicul cu Germania nu se mai pot face predictii desi acum, cand scriu mai sunt peste 10 ore pana la meciuri.
O sa-mi permit sa cred ca anuntul s-a referit doar la ziua de sambata cand meciurile au inceput la 16:30 iar pentru duminica suntem liberi sa ne incercam puterile...

Nu-nu...intr-adevar toate predictiile pe etapa din Germania trebuiau puse pana Sambata ora 16:30.

Poti sa pui predictii insa in camp. italian sau spaniol, deoarece acolo limita este duminica dupa masa.
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline pescadorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2130
    • Vezi Profilul
    • Proza "neserioasa" si predictii... sportive
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : Februarie 01, 2009, 18:17:08 pm »
Acum chiar nu inteleg de ce apar acele limitari care anuleaza prevederile din regulament cu privire la limita de postare. Stiind ca meciurile vizte, din Spania incep la 20:00 si repectiv 22:00 mi-am permis sa cred ca daca intru la 18:00 am tot timpul sa fac pariurile dar am observat cu stupoare ca si aici au aprut niste limitari. Stiti nu sunt de meserie tipster ca sa stau toata ziua acasa pentru a face predictii in functie de tot felul de "legi adhoc" absolut inexplicabile odata ce regulamentul prevede clar cum trebuie sa se procedeze.
Aici se urmareste sa se scoata in evidenta tipsterii cei mai iuti probabil, deci sa cstige cel care... se scoala mai devreme si eventual se plictiseste toata ziua, neavand alte obligatii familiare.
Pariez... deci exist!

Offline laur1985

• Parior Senior
  • Mesaje postate: 329
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Februarie 01, 2009, 22:25:01 pm »
Da are dreptate Pescadorul. Cel mai corect dupa cum scrie in Regulament cu 30 de minute inainte de inceperea meciului nu a etapei.

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : Februarie 01, 2009, 22:48:38 pm »
Ca sa inteleaga toata lumea:

Acel punct din regulament am introdus deoarece am mai organizat astfel de concursuri, si acolo se faceau niste strategii in functie de rezultatele din etapa respectiva.
Deaceea acolo am introdus aceasta limita si a functionat.
Chiar acest lucru a fost cerut de useri.

Daca voua nu va place, atunci cu siguranta putem sa modificam acest lucru.

De saptamana viitoare se pot pune predictii oricand, singura conditie este sa fie pus cu cel putin o jumatate de ora mai devreme decat inceputul meciurilor.

Bafta tuturor.  :ok:

Offline laur1985

• Parior Senior
  • Mesaje postate: 329
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Februarie 01, 2009, 23:03:14 pm »
Eventual chestia asta cu jumatate de ora inainte de inceperea etapei o poti pune in ultimul weekend.

Offline carpenihil

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1588
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #7 : Februarie 02, 2009, 22:43:01 pm »
Se pot pune predictii gen over / under 2 goluri? (unde in caz de 1-1 sau 2-0 miza se returneaza) :-\

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #8 : Februarie 02, 2009, 23:56:09 pm »
Se pot pune predictii gen over / under 2 goluri? (unde in caz de 1-1 sau 2-0 miza se returneaza) :-\

Nu se poate.

Offline profu

• Parior Senior
  • Mesaje postate: 358
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #9 : Februarie 05, 2009, 19:38:49 pm »
Asta e ceam scris + ce adaug acuma :)

Sunt doua echipe care joaca mai mult pe contraatac.Un meci impotriva celor de la Stoke nu prea le vor iesi celor de la Sunderland, deoarece stoke se apara cu toata echipa si iese rar din propria jumatate de teren.Daca reusesc cei de la stoke sa dea un gol, slabe sanse vazand totusi ca au doar 21 de goluri marcate in 24 de partide, nu vor mai ataca si vor incerca sa inghete meciu pentru castigarea celor 3 puncte.Nici Sunderland nu este o echipa in forma, marcand doar 4 goluri pe teren propriu in ultimele 5 etape.

Sunderland 0 - 0  Blackburn Rovers
Sunderland 2 - 1  Bolton Wanderers
Sunderland 1 - 2  Aston Villa View events  More info
Sunderland 0 - 0  Blackburn Rovers  More info
Sunderland 1 - 0  Fulham

Offline scipio

• Parior
  • Mesaje postate: 53
    • Vezi Profilul
« Răspuns #10 : Februarie 21, 2009, 13:29:24 pm »
Etapa in Bundesliga a inceput aseara. Mai pot pune predictii pentru aceasta etapa?

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #11 : Februarie 23, 2009, 20:25:39 pm »
Etapa in Bundesliga a inceput aseara. Mai pot pune predictii pentru aceasta etapa?

Predictiile poti sa le pui, numai sa le scrii o jumatate de ora mai devreme decat inceputul partidelor.

Offline AnDreY00

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1769
    • Vezi Profilul
« Răspuns #12 : Martie 03, 2009, 13:45:07 pm »
Vreau sa fie stearsa urmatoarea parte din predictia din Premier League Portsmouth v Chelsea:  "mai ales avand in vedere ca in ultimele 10 meciuri de pe teren propriu gazdele de astazi nu au inscris niciun gol." Este o informatie gresita, am fost derutat de altceva.

Offline carpenihil

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1588
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #13 : Martie 15, 2009, 12:52:47 pm »
       Imi cer scuze, tocmai am editat o predictie din Spania datorita unei greseli de exprimare fara sa stiu ca in regulament apare ca nu mai este posibil acest lucru...  :(

Offline optimus

• Parior
  • Mesaje postate: 247
    • Vezi Profilul
    • ixcultura
« Răspuns #14 : Martie 24, 2009, 08:58:29 am »

nu mi s-a punctat urmatoarea  predictie (liga 1),desi la celelalte din topic apar punctele

Meci:FC Vaslui - Farul Constanta
Pronostic: 1
Cota:  1.53
Agentia: Expekt

multumesc