Autor Subiect: GPExpert - Greseli Predictii  (Citit de 16129 ori)

0 Membri și 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cappy69

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1484
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Raspuns: GPExpert - Greseli Predictii
« Răspuns #60 : Noiembrie 30, 2009, 00:34:10 am »
Hai sa zicem ca o  sa e ia in considerare predictile mele dar pana cand o sa primesti premiul mai este mult stai sa vezi daca nu cumva o sa-ti fie anulata vreo predictie pentru argumentatii , a spus milan ca nu o sa mai fie asa bun cu noi cum a fost inainte

Offline profu

• Parior Senior
  • Mesaje postate: 358
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #61 : Noiembrie 30, 2009, 02:34:07 am »
pey nu io voi castiga
nu teai prins
Dand va castiga
El a fost cel mai inspirat si corect
Il felicit
Si Tocmai tu te iei de predictiile mele?
Uitete intai la ale tale
Cand citeam aia cu barca real, ai spus in toate predictia ultimele rezultate si ce jucatori va folosi, dar din aia nu reiese predictia ta, si mai ai cu zecile asa
Nici ale mele nu sunt opera de arta :)), dar sunt mai bune ca ale tale in proportie de 90%

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5840
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #62 : Noiembrie 30, 2009, 14:59:13 pm »
Se pot pune predictii si de luni? in campionatele din lista in care, desigur, se mai disputa partide.

Da se pot pune, dar deja intr-un alt concurs.

Aici poti posta predictiile:

http://www.ghidpariuri.ro/forum/index.php/topic,1115.0.html
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5840
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #63 : Noiembrie 30, 2009, 15:08:26 pm »
In cea ce il priveste pe cappy69: predictia nu va fii stearsa, ci singura modalitate este de a schimba o cota, sau predictia.

Incepand din decembrie voi incepe sa fiu mult mai sever la corectarea predictiilor. Pana acum acceptam cam aproape toate predictiile, dar asa nu se mai poate.

Sunt predictii unde aproape 100% din predictie se bazeaza pe statistica, cea ce e interzis si de regulament.

O predictie trebuie sa contina pe langa statistica, si informatii cu privire la accidentati, forma actuala a echipelor etc. Cine nu ne poate oferi aceste date, poate sa joace la "Concursul de predictii". Acolo nu trebuie argumentat nimic. Aici avem nevoie de altceva...

Deci incepand cu jocurile din aceasta sapt. cine nu scrie o argumentatie buna, va primi 0 puncte pe predictie (prelucrarea se face in mod subiectiv).
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline Xian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1101
    • Vezi Profilul
« Răspuns #64 : Decembrie 04, 2009, 00:37:04 am »
La GPE-ROW, daca o predictie a fost gresita (MU -Tottenham), pot pune alta in locul ei?

Offline pescadorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2130
    • Vezi Profilul
    • Proza "neserioasa" si predictii... sportive
    • Adresa de email
« Răspuns #65 : Decembrie 04, 2009, 10:36:22 am »
Abia acum am observat ca un pariu de la ROW Blackburn vs Chelsea din saptamana curenta poarta "diagnosticul" de predictie gresita si este punctat cu 0 puncte. Preferabil ar fi ca-n astfel de cazuri sa exista si o scurta explicatie insotitoare pentru a nu mai pune concurentul in situatia de fata... de a intreba: care este cauza acestei decizii?
Pariez... deci exist!

Offline pescadorul

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #66 : Decembrie 04, 2009, 18:23:41 pm »
Probabil este vorba de acel amendament cu privire la justificare, un criteriu subiectiv, asa cum este prezentat chiar de admin, cateodata prea subiectiv fata de nivelul general al predictiilor.
Pariez... deci exist!

Offline DanD

• Parior
  • Mesaje postate: 162
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #67 : Decembrie 05, 2009, 01:36:20 am »
Probabil este vorba de acel amendament cu privire la justificare, un criteriu subiectiv, asa cum este prezentat chiar de admin, cateodata prea subiectiv fata de nivelul general al predictiilor.

Ma-ndoiesc...daca chiar s-ar aplica 90% dintre predictii ar trebui anulate....

Offline pescadorul

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #68 : Decembrie 05, 2009, 09:18:58 am »
Atunci o sa raman in "silenzio stampa" pana voi primi un raspuns.
Pariez... deci exist!

Offline Xian

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #69 : Decembrie 05, 2009, 14:00:32 pm »
Atunci o sa raman in "silenzio stampa" pana voi primi un raspuns.

Ai postat prea tarziu Fisherman, casca bine ochii ;) tu ai pus la 21,32 si meciu incepea la 22,00

Offline pescadorul

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #70 : Decembrie 05, 2009, 15:07:22 pm »
Tinand cont ca eu nu am 10 ani incearca sa te abtii de la expresii ce ies dintre limitele unui dialog decent si sa nu te mai bagi unde nu-ti fierbe oala caci textul predictiei este postat inainte de 21:30. Astept un raspuns de la o persoana autorizata.
Pariez... deci exist!

Offline pescadorul

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #71 : Decembrie 05, 2009, 15:18:18 pm »
Pana atunci, pentru diversitate, prestez gratuit pentru a nu mai fi in pericol, nestiind de unde vine, sa-mi vad predictia socotita eronata si avand zero puncte la activ:

Huesca vs Vallecano - 1@2.90 Pinnacle

Etapa a 15-a din Segunda spaniola aduce in arena perechea Huesca vs Vallecano doua combatante ce s-au intalnit in premiera pe scena ligii a 2-a anul trecut cand au promovat, brat la brat din grupele Segundei B si cand au reusit sa-si perpetueze prezenta la acest nivel, clasate in final in zona neutra a clasamentului, in "tara nimanui" acolo unde nu se intampla nimic. In acest sezon situatia s-a schimbat in bine pentru madrilenii de la Vallecano ce probabil motivati de amintirile vremurilor glorioase cand luptau pe prima scena cu concitadinii de la Real sa cu "colegii" de la Barcelona au ajuns dupa 14 etape avand ca performante 5 victorii, 6 remize si 3 infrangeri, pe locul 6 cu 22 de puncte la 4 distanta de podiumul ce ofera onoarea promovarii. In contrast cu ei gazdele n-au mai reusit acelasi parcurs bun si-n campionatul trecut si dupa 3 5 6 ocupa pozitia a 19-a cu 14 puncte ce implica deziluzia retrogradarii, momentan la 1 punct diferenta de primul loc salvator. Aparent, oaspetii par primii candidati la victorie prin prisma experientei competitionale mult mai vaste si vis-a-vis de pozitia privilegiata ocupata fata de o posibila promovare dar evolutia recenta ii prezinta traversand o perioada dificila in care de 5 etape n-au mai reusit decat o victorie cu ultima clasata Murcia si au incasat 2 din cele 3 infrangeri suferite in toate cele 14 etape. Nici gazdele nu debordeaza de sanatate dar s-au dovedit "aproape imbatabile" acasa suferind la debutul sezonului singura infrangere interna din acest sezon iar in ultimile 2 etape au aparut si victoriile, situatie ce da sperante atat suporterilor cat si conducerii clubului ca salvarea nu mai reprezinta doar un deziderat ipotetic iar pe fondul formei "incerte" afisate de oaspeti, probabil ca pot face astazi "pasul hotarator".
« Ultima Modificare: Decembrie 05, 2009, 15:19:57 pm de pescadorul »
Pariez... deci exist!

Offline Xian

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #72 : Decembrie 05, 2009, 17:08:16 pm »
Tinand cont ca eu nu am 10 ani incearca sa te abtii de la expresii ce ies dintre limitele unui dialog decent si sa nu te mai bagi unde nu-ti fierbe oala caci textul predictiei este postat inainte de 21:30. Astept un raspuns de la o persoana autorizata.

Sa-mi fie cu iertare stimabile, promit sa nu mai dau dovada de o asemenea cutezanta si indolenta zece vieti de acum incolo. Mii de scuze Sir  :'(

Offline pescadorul

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #73 : Decembrie 07, 2009, 06:03:11 am »
Watford vs QPR - 1@2.57 Pinnacle

Etapa a 15-a din Championship pune fata in fata perechea Watford vs Queens Park Rangers ce momentan ocupa, primii locul 12 cu 27 de puncte iar ceilalti pozitia a 9-a cu 28 de puncte situandu-se la 2 si respectiv 1 punct de zona playoff. Ca performante recente, dintre cele doua, gazdele se disting cu promovarea in Premiership din sezonul 2006/07 urmata de revenirea la nivelul secund dar si o noua tentativa esuata in playoff in timp ce oaspetii de la revnirea in Championship in 2003/04 au avut navigat intre extremitatile clasamentului fara insa sa le intersecteze. In acest an dupa 14 etape ambele ocupa locuri ce le permit sa spere la o posibila promovare astfel ca duelul direct capata accente "agravante" ambele dorind consolidarea pozitiilor avantajoase. Evolutia recenta nu le pune insa intr-o lumina prea favorabila, gazdele vin dupa doua infrangeri externe consecutive la Crystal Palace 3-0 si la Newcastle 2-0, oaspetii, nici ei prea departe au scos in ultimle 3 etape o remiza intre doua insuccese la Doncaster 2-0 si cu Middlesbrough 1-5. Trebuie subliniat insa ca gazdele si-au mentinut competititivitatea acasa unde sunt neinvinsi de 3 etape si astazi in fata propriilor suporteri vor incerca sa recupereze din terenul pierdut profitand ca si oaspetii traverseaza o perioada incerta.
Pariez... deci exist!

Offline pescadorul

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #74 : Decembrie 08, 2009, 04:27:48 am »
Salernitana vs Empoli - 2@2.55 Pinnacle

Astazi se vor consuma ultimile meciuri ale etapei a 17-a din Serie B italiana, printre protagonisti aflandu-se si perechea Salernitana vs Empoli, doua combatante ce s-au reintalnit anul trecut pe scena ligii secunde venind din directii diferite, gazdele promovau din Serie C in timp ce oaspetii au "coborat" din Olimpul fotbalistic Italian si evolutia lor s-a inscris conform tendintelor, astfel ca gazdele ramase in subsul s-au salvat la 1 punct diferenta de retrogradare in timp ce oaspetii ramasi in zona performanta au ratat revenirea in Seria A din playoff. Anul acesta situatia s-a pastrat cam intre aceleasi coordonate ba chiar cu agravante in cazul Salernitanei aflati dupa 1 4 11 pe ultimul loc cu 7 puncte la activ, avand de recuperat un handicap de 8 puncte pana la o ipotetica salvare in timp ce oaspetii, dupa 8 4 4, ocupa pozitia a 4-a din zona playoff cu 28 de puncte, la o diferenta de 5 puncte pana la liderii Lecce. Empoli "fripti" deja sezonul trecut cand au pierdut promovarea la baraj cauta sa o obtina de pe una dintre primele doua trepte ale clasamentului ce o asigura direct ceea ce-i "obliga" sa faca performanta. Astazi in vizita la niste adversari ce par in acest an deja depasiti de rigorile competitive ale ligii secunde, probabil ca nu vor scapa ocazia de a-si consolida pozitia in top printr-o victorie scontata.
Pariez... deci exist!