Autor Subiect: GPExpert - Greseli Predictii  (Citit de 16099 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5834
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
Raspuns: GPExpert - Greseli Predictii
« Răspuns #75 : Decembrie 08, 2009, 15:02:40 pm »
Tinand cont ca eu nu am 10 ani incearca sa te abtii de la expresii ce ies dintre limitele unui dialog decent si sa nu te mai bagi unde nu-ti fierbe oala caci textul predictiei este postat inainte de 21:30. Astept un raspuns de la o persoana autorizata.

Are dreptate Xian. Predictia a fost stearsa din cauza faptului ca ai trimis prea tarziu: la 21:32 de minute. Primul post a fost trimis mai repede, dar nu-i complet.

Voi scrie de acum incolo la predictiile gresite si cauza pentru care punctez cu 0 puncte o predictie.
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #76 : Decembrie 08, 2009, 15:03:37 pm »
La GPE-ROW, daca o predictie a fost gresita (MU -Tottenham), pot pune alta in locul ei?

Scuze ca raspund asa tarziu, insa e bine de stiut pentru viitor.

Da, daca primesti 0 puncte la o predictie atunci poti schimba pred. respectiva cu alta.  ;)
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #77 : Decembrie 08, 2009, 15:05:18 pm »
Pescadorul: De ce ai scris predictiile la "Greseli"? Nu le pot accepta aici...Sorry.

Offline pescadorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2125
    • Vezi Profilul
    • Proza "neserioasa" si predictii... sportive
    • Adresa de email
« Răspuns #78 : Decembrie 08, 2009, 18:11:59 pm »
In general timpul "ne omoara" ori daca as fi stat sa scriu si "cartusul" de inceput as fi depasit, cum altfel s-a si demonstrat, am iesit cu ea completa la 2 minute intarziere. Am mai procedat asa dar pur si simplu nu am fost atent sa vad ce se intampla dar mi s-a parut a fi in regula atata timp cat predictia apare in timp util. In general sunt concurenti care pierd pur si simplu din lipsa de timp nu din lipsa de creier. Nu toti isi permit sa stea pe internet atata cat si-ar dori si printre picaturi reusesc sa mai arunce cate o predictie. Asta este fiecare cu norocul lui.
Pariez... deci exist!

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #79 : Decembrie 08, 2009, 19:02:27 pm »
In general timpul "ne omoara" ori daca as fi stat sa scriu si "cartusul" de inceput as fi depasit, cum altfel s-a si demonstrat, am iesit cu ea completa la 2 minute intarziere. Am mai procedat asa dar pur si simplu nu am fost atent sa vad ce se intampla dar mi s-a parut a fi in regula atata timp cat predictia apare in timp util. In general sunt concurenti care pierd pur si simplu din lipsa de timp nu din lipsa de creier. Nu toti isi permit sa stea pe internet atata cat si-ar dori si printre picaturi reusesc sa mai arunce cate o predictie. Asta este fiecare cu norocul lui.

Chiar imi pare rau pentru cele intamplate, deoarece sunt predictii bune, insa regula aceasta de 30 de minute am introdus pentru faptul ca vizitatorii nostri sa invete din predictiile altora, si sa se inspire din ele. Nu vrem sa recurgem la limitari mai mari, gen 1 ora, sau 2...cred ca cei 30 de minute sunt suficiente.

Offline pescadorul

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #80 : Decembrie 09, 2009, 03:01:59 am »
Eu nu contest acel prag de timp eu am spus doar ca textul justificarii, care reprezinta de fapt pariul, a fost postat in termen regulamentar, ulterior am intervenit cu "amanuntele": predictie, cota,agentie. De azi stiu ca fara forma finala, adica inclusiv cota, predictie si agentie, pariul este condiderat incomplet si este postat in zadar. Asta este esentialul.
Pariez... deci exist!

Offline pescadorul

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #81 : Decembrie 13, 2009, 15:03:06 pm »
Observ ca pe prima pagina apare o predictie ce-mi apartine, din Germania dar care este atribuita lui predictorul fapt care nu ma deranjeaza dar tinand cont de riscul cel implica n-as vrea ca in caz de esec sa-i fie atribuita nereusita.
Pariez... deci exist!

Offline pescadorul

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #82 : Decembrie 14, 2009, 15:35:53 pm »
Dom' Milan vezi te rog ca am deschis un topic pentru Row pentru saptamana in curs dar am uitat sa trec ca este seria a 16-a si a ramas tot a 15-a ca a celui precedent. Probleme "birocratice" dar necesare  :)
Pariez... deci exist!

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #83 : Decembrie 14, 2009, 15:38:18 pm »
Mersi mult că ai deschis topicul. Voi schimba imediat greșeala.  ;)

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #84 : Decembrie 14, 2009, 19:05:53 pm »
Observ ca pe prima pagina apare o predictie ce-mi apartine, din Germania dar care este atribuita lui predictorul fapt care nu ma deranjeaza dar tinand cont de riscul cel implica n-as vrea ca in caz de esec sa-i fie atribuita nereusita.

Imi cer scuze pentru aceasta greseala...am fost neatent.

Offline cappy69

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1484
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #85 : Decembrie 15, 2009, 19:08:41 pm »
Mancester United - Wolves  am gresit pontu scz , peste 2,5 trebuie sa fie.
Modificati va rog  :great:

Offline danyel

• Parior
  • Mesaje postate: 178
    • Vezi Profilul
« Răspuns #86 : Decembrie 26, 2009, 14:17:31 pm »
La meciul Liverpool - Wolverhampton , pronosticul este peste 2,5 iar cota este 1.61
La meciu Manchester City- Stoke City pronosticul este Manchester City -1

Offline cappy69

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #87 : Decembrie 26, 2009, 14:44:46 pm »
WHU-Portsmouth cota 4.50 si casa Bwin daca se poate :great:

Offline cappy69

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #88 : Decembrie 26, 2009, 14:46:06 pm »
Pt useru Danyel are ceva probleme cu interentu si m-a rugat pe mine sa rectific poate confirma si el cand isi va reveni interentul

Offline danyel

• Parior
  • Mesaje postate: 178
    • Vezi Profilul
« Răspuns #89 : Decembrie 27, 2009, 14:45:35 pm »
Am avut ceva probleme cu netu si l-am rugat pe cappy sa corecteze in locul meu