Autor Subiect: GPExpert - Greseli Predictii  (Citit de 16100 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline pescadorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2125
    • Vezi Profilul
    • Proza "neserioasa" si predictii... sportive
    • Adresa de email
Raspuns: GPExpert - Greseli Predictii
« Răspuns #45 : Noiembrie 19, 2009, 14:10:06 pm »
Nu inteleg o nuanta. Vad ca in concurs sunt date ca fiind gresite meciuri cu predictie X/1 adica nu sunt acceptate in concurs. Ori cred ca asta X/1 semnifica pauza/final ori din regulament reiese:

Tipuri de predictii admise:

1x2
Pauza
Pauza/Final
Handicap (Asian Handicap nu!)
Sub/Peste
Sansa dubla(1x, x2, 12)
Nr. goluri
Pauza sau Final
Marcheaza/Nu marcheaza/Amandoua marcheaza
Castiga la zero

Pana la urma care este problema, caci mie imi scapa, mai ales ca sunt meciuri la care as dori sa utilizez aceasta optiune... care vad ca nu este permisa?
Pariez... deci exist!

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5834
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #46 : Noiembrie 19, 2009, 14:51:32 pm »
pescadorul: citește regulamentul jocului GPExpert ROW.

Acolo tipurile de predictiie admise sunt:

1x2
Pauza
Pauza/Final (doar 1/1, X/X, si 2/2)
Handicap (Asian Handicap nu!)
Sub/Peste
Sansa dubla(1x, x2, 12)
Nr. goluri
Pauza sau Final
Marcheaza/Nu marcheaza/Amandoua marcheaza
Castiga la zero
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline carpenihil

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1588
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #47 : Noiembrie 19, 2009, 18:24:51 pm »
Ca fapt divers,si eu eram curios de ce la p/f sunt admise doar 1/1 , x/x sau 2/2?
Datorita cotelor mari ale celorlaltor variante? ;)

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #48 : Noiembrie 19, 2009, 18:47:59 pm »
Ca fapt divers,si eu eram curios de ce la p/f sunt admise doar 1/1 , x/x sau 2/2?
Datorita cotelor mari ale celorlaltor variante? ;)

Datorita faptului, ca argumentele pentru aceste tipuri de predictii dupa parerea noastra sunt doar niste vorbe in vant.

O predictie gen 1/1 se poate argumenta, insa o predictie 1/2 cam greu...nu imposibil, dar greu....din aceasta cauza am exclus aceasta posibilitate.
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline carpenihil

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1588
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #49 : Noiembrie 19, 2009, 19:41:20 pm »
E ok, mi s-a parut putin ciudat stiind ca de ex. la concursul din Champions League sunt admise toate tip pauza/final..

Offline pescadorul

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #50 : Noiembrie 19, 2009, 23:51:20 pm »
Poate 1/2 sau 2/1 dar X/1 sau X/2 se pot explica si mai mult de atat sunt foarte frecvente in cazul echipelor echilibrate si nu numai in care rezultatul poate fi oricare si de obicei se face diferenta la final cazuri foarte frecvente de altfel atat in campionate natonale cat si-n meciuri internationale. bine eu nu contest regulile impuse dar tin sa subliniez ca cel putin cele doua optiuni cu X la pauza nu intra nicidecum in categoria justificari cu vorbe in vant, fiind dupa cum am amintit foarte frecvente in realitate si avnd si explicatii logice.
Pariez... deci exist!

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #51 : Noiembrie 20, 2009, 13:12:24 pm »
Poate 1/2 sau 2/1 dar X/1 sau X/2 se pot explica si mai mult de atat sunt foarte frecvente in cazul echipelor echilibrate si nu numai in care rezultatul poate fi oricare si de obicei se face diferenta la final cazuri foarte frecvente de altfel atat in campionate natonale cat si-n meciuri internationale. bine eu nu contest regulile impuse dar tin sa subliniez ca cel putin cele doua optiuni cu X la pauza nu intra nicidecum in categoria justificari cu vorbe in vant, fiind dupa cum am amintit foarte frecvente in realitate si avnd si explicatii logice.

pescadorul, cand eu am facut regulamentul m-am bazat pe niste experiente din trecut. Insa regulamentul putem sa-l schimbam in orice moment, daca doriti.

Pot sa fac un sondaj de ex. sa vedem ce vor concurentii. Daca doriti acest sondaj, atunci scrieti in acest topic.

Deci ideea de baza care ar fii? Vreau ca fiecare dintre voi sa-mi zica o parere: de ex. ce modificari sa aducem , ce nu-i convine etc.
Si astfel o sa modificam si noi regulamentul dupa placul vostru.

Deasemenea astept pareri, idei in legatura cu orice, ce ar putea fii benefic siteului.  ;)

Offline pescadorul

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #52 : Noiembrie 21, 2009, 04:30:51 am »
Nu este un regulament rau si practic nici nu stiam de nuantele impuse la P/F dar a socoti ca X/2 sau X/1 nu pot fi argumentate logic si atunci merita sa dispara... o predictie aberanta este scor corect de exemplu pentru care nu exsita argumente de a merge pana la amanunt... ca va fi 1-0 ... este plezneala pura. O argumentare de bun simt se poate face fata de under sau over in functie de media de goluri, etc, etc in acest sens dar in nici un caz ca datorita faptului ca a castigat ultimile 2 meciuri cu 1-0 astazi va fi 1-0... sau minute de inscriere sau altele care sunt puse acolo pentru cei care fac pariuri gen Loto, adica pariaza la noroc... care pana la urma are un rol destul de important... norocul sa nu alegi un meci "trucat" asta apropo de stirile din mass media despre cele 200 de meciuri din Europa aranjate de mafia pariurilor.
Deci pana la urma ajungem la concluzia ca nici P/F gen 1/2 sau 2/1 nu mai par atat de imprevizibile. Gazdele vor conduce in prima parte a meciului dar la final oaspetii vor reveni si vor prelua conducerea pentru ca acest meci asa trebuie sa se termine...  :great:
Pariez... deci exist!

Offline cappy69

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1484
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #53 : Noiembrie 29, 2009, 14:13:30 pm »
La meci din cadrul concursului Gb Row , Lyon - Rennes casa de pariuri este Betsson

Offline cappy69

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #54 : Noiembrie 29, 2009, 21:49:19 pm »
Vreau sa-mi fie sterse sau anulate   daca se paote predictile  Lyon -Rennes respectiv Porto - Rio Ave.Multumesc!

Offline profu

• Parior Senior
  • Mesaje postate: 358
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #55 : Noiembrie 29, 2009, 22:19:55 pm »
nu cred car fi cinstit sa ti se stearga predictiile
odata ce leai pus i ozic cai avea voie doar sa le modifici prin greseli facute
Dar tu ai vaz ca daca nu iti iese acuma cele 2 predictii vei iesi pe locul secund

Offline cappy69

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #56 : Noiembrie 29, 2009, 22:39:50 pm »
Da asta e motivul oricum milan decide ce se intampla

Offline Xian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1101
    • Vezi Profilul
« Răspuns #57 : Noiembrie 29, 2009, 23:05:22 pm »
Se pot pune predictii si de luni? in campionatele din lista in care, desigur, se mai disputa partide.

Offline profu

• Parior Senior
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #58 : Noiembrie 29, 2009, 23:11:27 pm »
pey cappy dupa ce inainte exact in aceeasi situatie
iti stergeai singur predictiile, daca vedeai ca merg prost
iar acuma ceri sa ti se stearga predictii, care odata puse, logic mai poti schimba la ele doar cota sau predictia, nu intreg pariul sa dispara
cred ca daca ti se sterg acele pariuri se face o mare nedreptate

Offline profu

• Parior Senior
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #59 : Noiembrie 29, 2009, 23:13:01 pm »
xian din pacate nu se mai pot pune predictii si luni
deoarece acest tip de concurs tine de la o data la alta
nu e ca la gp expert fotbal unde tine per etapa, aicea tine per data, unde ultima zi de predictii este 29 adik azi