Poate 1/2 sau 2/1 dar X/1 sau X/2 se pot explica si mai mult de atat sunt foarte frecvente in cazul echipelor echilibrate si nu numai in care rezultatul poate fi oricare si de obicei se face diferenta la final cazuri foarte frecvente de altfel atat in campionate natonale cat si-n meciuri internationale. bine eu nu contest regulile impuse dar tin sa subliniez ca cel putin cele doua optiuni cu X la pauza nu intra nicidecum in categoria justificari cu vorbe in vant, fiind dupa cum am amintit foarte frecvente in realitate si avnd si explicatii logice.
pescadorul, cand eu am facut regulamentul m-am bazat pe niste experiente din trecut. Insa regulamentul putem sa-l schimbam in orice moment, daca doriti.
Pot sa fac un sondaj de ex. sa vedem ce vor concurentii. Daca doriti acest sondaj, atunci scrieti in acest topic.
Deci ideea de baza care ar fii? Vreau ca fiecare dintre voi sa-mi zica o parere: de ex. ce modificari sa aducem , ce nu-i convine etc.
Si astfel o sa modificam si noi regulamentul dupa placul vostru.
Deasemenea astept pareri, idei in legatura cu orice, ce ar putea fii benefic siteului.