Salut am scris mai putine caractere decat trebuia in argumentarea de la ROW si doresc sa mai adaug.
Aceasta este pentru St,Truiden-Anderlecht:
Anderlecht are un lot mult mai valoros decat Truiden si cred ca vor face diferenta deoarece nu isi permit sa piarda puncte mai ales ca nusunt in grupele Champions League .Dar cred ca se vor redresa si vor avea meciuri la fel de spectaculoase cum au avut in sezonul trecut cand au castigat campionatu la o diferenta de 12 puncte de locul 2 adica Club Brugge,si la o diferenta de 27 de puncte de St.T care a terminat pe locul 5 si cred ca acest loc il vor ocupa si acest sezon sau chiar mai jos , iar Anderlecht va fi cel putin in top trei.Asadar mizez pe victoria celor de la Anderlecht si datorita statistici si datorita lotului desi performantele din acest sezon lasa de dorit am vazut sezonul trecut cateva meciuri foarte spectaculoase , si la fel si in acest sezon am vazut doua meciuri frumoase cu multe goluri victoriile cu cei de la Germinal acasa 4-0 si cu cei de la Lokeren scor 3-0 in deplasare.