Autor Subiect: GPExpert - Greseli Predictii  (Citit de 16102 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline carpenihil

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1588
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Raspuns: GPExpert - Greseli Predictii
« Răspuns #120 : Mai 09, 2010, 13:01:40 pm »
aceluiasi

Offline AnDreY00

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1756
    • Vezi Profilul
« Răspuns #121 : Mai 09, 2010, 13:08:56 pm »
Pai numai in regulamentul de la ROW a introdus aceasta regula, deci probabil ca doar pentru ROW e valabila.  :)

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5834
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #122 : Mai 09, 2010, 14:07:12 pm »
Noua regula cu interzicerea alegerii acelui meci in ultima zi de concurs e valabila doar la ROW, asa este Milan?. Altfel ar fi dezastru :)

Doar la ROW;)
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline AnDreY00

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #123 : Mai 14, 2010, 15:38:31 pm »
La predictia mea nr. 2 de la ROW 37, Rubin v CSKA rog sa fie completata si cu agentia pe care am uitat s-o specific. Agentia este Bet365. Multumesc!

Offline sensmanson

• Junior
  • **
  • Mesaje postate: 19
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #124 : Mai 27, 2010, 13:09:24 pm »
La predictia din cadrul calificarilor pentru competitia cu legatura la CM2010, Belarus - Honduras, pronostic under 2.5, am pus cota 1.83 de la Pinnacle Sports. Am vazut ulterior ca nu se afla pe lista agentiilor de unde pot lua cote pentru aceasta competitie asa ca as dori sa modific cota in 1.82 de la 10bet. Multumesc!

Offline Alexutzu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1046
    • Vezi Profilul
« Răspuns #125 : Iunie 29, 2010, 16:02:42 pm »
La predictia numarul 6 Kvitova-Kanepi de la GPExpert Tenis Wimbledon cota este 2,00 nu 2,50.Multumesc!

Offline pescadorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2125
    • Vezi Profilul
    • Proza "neserioasa" si predictii... sportive
    • Adresa de email
« Răspuns #126 : Iulie 20, 2010, 14:26:01 pm »
Am gasit spatiul cu "plangerile" voiam sa intreb daca si la tenis, predictia trebuie postata cu 30 de minute inainte, ca nu am observat acest fapt subliniat cat am parcurs repejor, regulamentul.
Pariez... deci exist!

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5834
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #127 : Iulie 20, 2010, 16:56:35 pm »
Am gasit spatiul cu "plangerile" voiam sa intreb daca si la tenis, predictia trebuie postata cu 30 de minute inainte, ca nu am observat acest fapt subliniat cat am parcurs repejor, regulamentul.

La fiecare concurs GPExpert predictia trebuie postata cu 30 de minute inainte.  ;)
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline pescadorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2125
    • Vezi Profilul
    • Proza "neserioasa" si predictii... sportive
    • Adresa de email
« Răspuns #128 : Iulie 20, 2010, 18:29:30 pm »
Hai ca sa vedeti ce inseamna norocul care pentru un parior este esential pe langa intuitia de a alege un rezultat care ar trebui sa iasa. Meciul GROENEFELD vs BACSINSZKY l-am postat in concurs cu 15 minute inainte dar s-a amanat si pariul va fi validat in conditiile cand nu mi-a iesit pronosticul. Ulterior am postat MEUSBURGER vs MEDINA care aparea cu ora de incepere 18:30, am reusit sa-l postez la timp dar imediat dupa postare a aparut cu ora de incepere 18:15 scotandu-l din concurs. Probabil ca asta o sa iasa...  :nervos:
Deci iata unele dintre criteriile prin care pierzi concursuri, dar ce e mai grav, bilete de pariuri.
Numai ieri la Tampere vs Oulu am pierdut (HT or FT) 2 de cota peste 3.00 pentru un penalty inscris in minutul 45+2. Asta este soarta... dar cateodata parca prea se tin lant.
Pariez... deci exist!

Offline Xian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1101
    • Vezi Profilul
« Răspuns #129 : Iulie 25, 2010, 18:16:32 pm »
Dupa cum se intelege din argumentare m-am razgandit in ultimul moment sa joc la Astra - Dinamo 1@3,60 casa bet 365 si nu X ::) ???

Offline Alexutzu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1046
    • Vezi Profilul
« Răspuns #130 : Iulie 26, 2010, 15:50:32 pm »
La ultima mea predictie de la concursul Liga 1, adica la meciul Targu Mures-Brasov, casa de pariuri este Gamebookers, nu Bet365.Multumesc!

Offline wondersword

• Parior
  • Mesaje postate: 122
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #131 : August 02, 2010, 19:03:48 pm »
 Daca nu se intelege numele echipelor astea sunt :Åtvidabergs - Örebro

Offline AnDreY00

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #132 : August 06, 2010, 12:36:43 pm »
La predictia mea de la WTA - Copenhaga, Chakvetadze v Hercog am pus ca pronostic 3 seturi, dar la Bet365 nu exista exact aceasta "titulatura", acolo avand peste 2.5 seturi. Ma rog, e aceeasi chestie, dar ca sa nu iasa vreo "discutie" sau altceva se poate schimba sau lasa asa. Ramane doar la latitudinea adminului.  :great:

Offline optimus

• Parior
  • Mesaje postate: 247
    • Vezi Profilul
    • ixcultura
« Răspuns #133 : August 14, 2010, 17:54:30 pm »
pentru ca predictia mea (pauza 1/final 1)la Chelsea -WBA nu indeplineste conditia cotei minime (1.53<1.60),as dori sa inlocuiesc tipul pariului cu WBA nu marcheaza ,cota 1.62 la Bwin.

Offline AnDreY00

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #134 : August 14, 2010, 17:58:49 pm »
pentru ca predictia mea (pauza 1/final 1)la Chelsea -WBA nu indeplineste conditia cotei minime (1.53<1.60),as dori sa inlocuiesc tipul pariului cu WBA nu marcheaza ,cota 1.62 la Bwin.

1. Automat ar trebui sa schimbi si argumentatia pentru ca "nu marcheaza" e total diferit de "1/1", nu crezi?
2. Argumentatia ta oricum e prea scurta si nu va fi luata in considerare. Citeste regulamentul...