Autor Subiect: Am si eu o nelamurire  (Citit de 2837 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Valexx

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2356
    • Yahoo Instant Messenger - Valexx5
    • Vezi Profilul
    • www.Valexx.ro
    • Adresa de email
Am si eu o nelamurire
« : Februarie 16, 2008, 22:55:28 pm »
   Este vorba de predictia lui Andrey00 referitoare la meciul din campionatul olandez divizia a 2
  Top Oss   vs Zwolle   din cate am observat eu era 1 pauza 2 final...  rezultatul este corect dar aici apare problema   meciul acesta am vrut si eu sal pariez dar nu era pe lista de la site de unde se pot luau meciurile   deci Milan pentru corectitudinea concursului TE ROG SA VERIFICI inca o data...
   Multumesc pentru intelegere!!

Offline AnDreY00

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1771
    • Vezi Profilul
Raspuns: Am si eu o nelamurire
« Răspuns #1 : Februarie 17, 2008, 01:03:52 am »
Incredibil cum incercati sa-mi puneti bete-n roate, poate poate mi se sterg acele predictii care au fost pur si simplu la noroc...

Aici te faci de ras. Te asigur ca sunt din divizia a doua olandeza pe sfstats, daca te-ai fi uitat mai bine ai fi gasit.

SeCr3T

• Vizitator
« Răspuns #2 : Februarie 17, 2008, 02:50:24 am »
Incredibil cum incercati sa-mi puneti bete-n roate, poate poate mi se sterg acele predictii care au fost pur si simplu la noroc...

Aici te faci de ras. Te asigur ca sunt din divizia a doua olandeza pe sfstats, daca te-ai fi uitat mai bine ai fi gasit.

cum zici si tu , au fost la noroc ....da` nu te gandesti ca ar trebui sa castige cel mai bun si nu cel mai norocos ? nu zice nimeni sa`ti stergi predictiile , da` pe viitor ar trebui sa te mai gandesti inainte de a posta alegerile , preferabil ca acestea sa fie "muncite" , nu doar sa trantesti acolo niste meciuri in sictir , iese bine  , nu iese iar bine ....pt ca asa iti bati joc de munca celorlalti , de data asta popy si xxx ,data viitoare altii ....

totu` se rezuma la fair-play ...din pacate , nu toti au auzit de asta
« Ultima Modificare: Februarie 17, 2008, 02:56:02 am de SeCr3T »

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5840
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : Februarie 17, 2008, 11:07:04 am »
Da, aici este vorba de noroc, iar el a avut...tot asa poate sa aiba oricine...putea sa fie si pe minus...acum noi nu putem sa modificam regulamentul in fiecare zi...ar trebui sa introducem mize in functie de cota...care deja exista, dar dupa cum vad provoaca niste neplaceri.

Oricum predictia este corecta, deoarece pe sfstats.net exista campionatul olandez, liga a 2-a.
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline Valexx

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • www.Valexx.ro
    • Adresa de email
« Răspuns #4 : Februarie 17, 2008, 11:24:18 am »
   Stop!! nu a zis nimeni sa i se stearga predictia daca este corecta... doamne fereste de asa ceva...
   dar nu inteleg cum a gasito el pe acel site caci si eu am cautato si nu era in ziua aea nici un meci din liga 2 olandeza si am cautat destul de bine....  si Andrei00 sti foarte bine ca tiam trimis si un mesaj in care team intrebat unde naiba ai gasit meciul ala ca pe site nu era.... milan fa asta pentru mine si uitate daca tu ai postat liga a 2 olandeza in ziua aea...
    era liga 2 franceza nu si cea olandeza,chiar mam intrebat cum de nu este desi pe gamebookers era,ce facem acuma luam meciuri care nu sunt in lista?
   Andrey00 observi bine ca nimeni nu contesta celelalt meci care lai prins cu 2pauza 1 final  de ce oare?
   pentru ca este CORECT  si nu am nimik personal nici cu tine nici cu nimeni, dar vreau sa fie corect concursul
   Milan nu poti verifica pagina din ziua respectiva? esti administratorul sitelui deci ar  trebui sa poti verifica... as verifica eu daca as putea
   Andrey00 sincer AI PRIMIT UN MESAJ PERSONAL DE LA MINE IN ZIIUA IN CARE AI PUS PREDICTIA DESPRE CARE VORBIM INAINTE CA SA SE JOACE MECIUL?
   sa vad acuma daca esti sincer sau doar......

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : Februarie 17, 2008, 11:43:21 am »
Stiu despre ce vorbesti.
Meciul nu aparea deoarece eu sunt administratorul acelui site, si nu am dat update la campionatul respectiv....asta este motivul pentru care nu aparea in lista meciurilor de vineri.

Insa, daca te uiti la lista campionatelor de pe acel site...atunci vei observa ca exista acest campionat.
Si chiar daca nu aparea meciul pe prima pagina, se pot pune predictii din acele campionate care apar pe site. Oricum de pe acel site se ia numai numele echipelor, pentru o prelucrare mai rapida.

Poti sa te uiti si acuma, si vei observa ca pe 15 februarie nu sunt meciuri in lista acea din camp. olandez....asta din cauza faptului ca eu am omis acest lucru.

La adresa de mai jos gasesti lista campionatelor, si chiar daca meciurile nu apar pe prima pagina poti sa pui predictii din aceste campionate:

http://www.sfstats.net/soccer/leagues/
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline Valexx

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • www.Valexx.ro
    • Adresa de email
« Răspuns #6 : Februarie 17, 2008, 12:00:27 pm »
   Deci cum am zis si eu am avut dreptate   NU era in lista atat am vrut sa stiu si eu  am sa mai citesc odata regulamentul macar sal cunosc si eu mai bine...
   Mersi pentru ajutor!

Offline Valexx

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • www.Valexx.ro
    • Adresa de email
« Răspuns #7 : Februarie 17, 2008, 12:05:23 pm »
  Milan uite ce zice regulamentul;;;
   La concursul de predictii numele echipelor trebuie sa le iei de pe siteul www.sfstats.net (acest site ofera statistici din mai multe sporturi, campionate).
Pentru o prelucrare mai rapida a predictiilor, numele echipelor trebuie sa fie exact cum sunt si pe acel site.
Cotele precum si orele de incepere a meciurilor insa sa le luati de la agentiille de pariuri (vezi agentiile din lista), deoarece acolo sunt mai corecte.
Poti sa pui predictii pe toate meciurile si campionate pe care le gasesti pe www.sfstats.net (in momentul de fata sunt patru categorii de sport: fotbal, baschet, handbal, hochei).
   Acuma vezi cine are dreptate?
  cum facem acum?
  el nu a respectat aceasta regula...
 In fine e la alegerea ta... nu are rost sami mai bat eu capul...
   O DUMINICA PLACUTA TUTUROR!!!

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #8 : Februarie 17, 2008, 12:10:22 pm »
Hai sa fim seriosi...citeste te rog inca odata ce ai scris din regulament:

"La concursul de predictii numele echipelor trebuie sa le iei de pe siteul www.sfstats.net (acest site ofera statistici din mai multe sporturi, campionate)."

Liga a 2-a olandeza:
http://www.sfstats.net/soccer/leagues/301_Holland%20Jupiler%20League

Apar numele echipelor pe care le-a folosit?
Hai Valex sa fim seriosi, si corecti....predictia respectiva este 100% corecta.

Offline Valexx

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • www.Valexx.ro
    • Adresa de email
« Răspuns #9 : Februarie 17, 2008, 12:11:32 pm »
   Maam uitat pe acea pagina pe care ai postato si pare in regula deci in acest caz merita punctele castigate...
   Felicitari Andrey00!!

Offline AnDreY00

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #10 : Februarie 17, 2008, 13:41:49 pm »
Citat
cum zici si tu , au fost la noroc ....da` nu te gandesti ca ar trebui sa castige cel mai bun si nu cel mai norocos ? nu zice nimeni sa`ti stergi predictiile , da` pe viitor ar trebui sa te mai gandesti inainte de a posta alegerile , preferabil ca acestea sa fie "muncite" , nu doar sa trantesti acolo niste meciuri in sictir , iese bine  , nu iese iar bine ....pt ca asa iti bati joc de munca celorlalti , de data asta popy si xxx ,data viitoare altii ....

Pariurile sunt 80% noroc.

Odata ce am respectat regulamentul in totalitate, nu vad care ar fi problema.

E normal sa fii frustrat, si eu as fi fost.

Acum nu trebuie sa arati tu pe forum ca esti mai tare ca regulamentul.

Ce munca zici tu acolo? Care munca? Ca pui 5 predictii pe zi? Cate crezi ca nu-s puse la "sictir"? Cate predictii de pe acest site crezi tu ca sunt bine analizate (sa zicem "muncite")?
« Ultima Modificare: Februarie 17, 2008, 13:46:12 pm de AnDreY00 »

SeCr3T

• Vizitator
« Răspuns #11 : Februarie 17, 2008, 14:46:18 pm »
Citat

Pariurile sunt 80% noroc.

Odata ce am respectat regulamentul in totalitate, nu vad care ar fi problema.

Acum nu trebuie sa arati tu pe forum ca esti mai tare ca regulamentul.

Ce munca zici tu acolo? Care munca? Ca pui 5 predictii pe zi? Cate crezi ca nu-s puse la "sictir"? Cate predictii de pe acest site crezi tu ca sunt bine analizate (sa zicem "muncite")?
iti spun eu ca majoritatea predictiilor sunt si jucate de cei ce le posteaza .... in cazu` asta , tu crezi ca nu sunt "muncite" ? ca sunt puse la sictir ?

ia zi si mie ,  ai jucat predictiile alea ?

EDIT :
frustrat nu , pt ca n`am avut de ce ....poate cei de pe primele 2 locuri ....din contra , am fost chiar amuzat cand am vazut cat noroc pot sa aiba unii...

stii tu , vorba aia : prost sa fii , noroc sa ai !  ;)
« Ultima Modificare: Februarie 17, 2008, 14:52:10 pm de SeCr3T »

Offline AnDreY00

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #12 : Februarie 17, 2008, 15:04:59 pm »
Nu, nu le-am jucat, recunosc. Dar aici e vorba despre ceva gratis, adica nu am avut ce pierde.

De unde esti tu asa de sigur ca sunt predictii "muncite"? Ca sunt jucate si in realitate?

Nu-i nevoie sa imi amintesti acea "vorba". Prin asta vrei sa zici ca sunt prost. Nu fi asa sigur, si vezi ca eu n-am jignit pe nimeni si nu vreau sa fiu jignit.

Si sa stii ca eu joc foarte mult pe surprize (in realitate). Si incerc de foarte multe ori pariuri bomba, asa ca ce am pus eu acum cateva zile face parte din "obisnuintele" mele.

Si normal ca a fost noroc, orice pariu e noroc intr-o anumita masura, mai mare sau mai mica. Clar ca aici a fost intr-o masura foarte mare, dar acum nu trebuie sa-mi sariti in cap. Sunteti liberi sa jucati si voi la fel, asta pana cand nu se schimba regulamentul.

Si cu fair-playu, sa fim seriosi... E ca si cum ai zice: "Stii, nu juca meciul ala ca nu e fair-play fata de adversari ca tu cunosti mai multe detalii despre meci."

E o competitie si ca-n orice competitie norocul isi face si el aparitia.

Si ca sa iti arat si eu o vorba: "Norocul tine cu cei buni."

Succes in continuare!