Autor Subiect: Lista Neagra  (Citit de 12389 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gargan365

• Junior
  • **
  • Mesaje postate: 16
    • Yahoo Instant Messenger - crystyy_16
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Raspuns: Lista Neagra
« Răspuns #30 : Iunie 01, 2009, 22:51:21 pm »
scz ca intervin dar as vrea sa stiu si eu care cote sunt ireale?Daca te uiti mai bine acele meciuri sunt la 2 noaptea puse ...Eu nu am ce sa fac daca pana dimineata acele cote scad cu 10 unitati sau cat scad ele.Ca se vede destul de clar ca la acele predictii li sau scazut cota pana dimineata. Eu nu am nicio vina ca acele cote au scazut.Scz inca o data
Gargan365:)

Offline catalinn

• Junior
  • **
  • Mesaje postate: 20
  • Indraznetii inving !
    • Vezi Profilul
« Răspuns #31 : Iunie 02, 2009, 07:38:54 am »
Vad ca am fost exclus din concursul lunii mai pe motiv ca am pus de doua ori predictii dupa inceperea meciurilor. In primul rand vreau sa spun ca nu am facut-o cu nicio intentie de frauda, se poate vedea asta in mod clar, deoarece predictiile puse nici macar nu mi-au iesit ca rezultat, adica daca le puneam , macar le puneam cu scorul corect, nu gresit.
In al doilea rand, de multe ori nici nu am vazut ca partidele respective au inceput deja, fiindca am mers direct la partidele disponibile, si ce am gasit acolo, aia am jucat. Nu vi se pare mai corect ca din moment ce meciurile au inceput deja, sa nu se mai regaseasca in oferta disponibila de joc ?
Vad ca nu pot participa la concursul lunii iunie, sunt exclus definitiv, (pentru o vina inchipuita) sau ce ? In cazul asta succes in continuare site-ului, ii prevad un viitor stralucit ! :great:

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5834
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #32 : Iunie 02, 2009, 12:18:22 pm »
Vad ca am fost exclus din concursul lunii mai pe motiv ca am pus de doua ori predictii dupa inceperea meciurilor. In primul rand vreau sa spun ca nu am facut-o cu nicio intentie de frauda, se poate vedea asta in mod clar, deoarece predictiile puse nici macar nu mi-au iesit ca rezultat, adica daca le puneam , macar le puneam cu scorul corect, nu gresit.
In al doilea rand, de multe ori nici nu am vazut ca partidele respective au inceput deja, fiindca am mers direct la partidele disponibile, si ce am gasit acolo, aia am jucat. Nu vi se pare mai corect ca din moment ce meciurile au inceput deja, sa nu se mai regaseasca in oferta disponibila de joc ?
Vad ca nu pot participa la concursul lunii iunie, sunt exclus definitiv, (pentru o vina inchipuita) sau ce ? In cazul asta succes in continuare site-ului, ii prevad un viitor stralucit ! :great:

Poti participa linistit la concursul din luna Iulie. Acum ti-am scos interdictia. Mi de scuze ca nu am facut-o ieri, dar am si uitat.
Ai fost exclus din concursul lunii Mai, deoarece nu ai respectat regulamentul. Eu nu te acuz in nici un fel ca ai facut intentionat, dar daca respectai regulamentul atunci n-ai fii ajuns in aceasta situatie.
Scrie clar in regulament ca meciurile trebuie luate de pe SfStats.net (iar odata cu noul concurs lista meciurilor de pe SfStats.net apare direct pe site), iar cotele trebuie luate de la agentiile recomandate. Daca te-ai fii uitat la cota predictiei la agentie, atunci ai fii observat ca defapt meciul deja era in derulare.

Si in final o mica precizare: vad ca ironia nu lipseste deloc (cu privire la viitorul siteului), dar stai linistit ca nu ne suparam pe asemenea comentarii.  ;)
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #33 : Iunie 02, 2009, 12:25:34 pm »
scz ca intervin dar as vrea sa stiu si eu care cote sunt ireale?Daca te uiti mai bine acele meciuri sunt la 2 noaptea puse ...Eu nu am ce sa fac daca pana dimineata acele cote scad cu 10 unitati sau cat scad ele.Ca se vede destul de clar ca la acele predictii li sau scazut cota pana dimineata. Eu nu am nicio vina ca acele cote au scazut.Scz inca o data

M-am uitat si eu la acele cote la 10Bet, si daca era diferenta de 10 unitati atunci nu stergeam predictiile.

Dar sa luam un exemplu: Pachuca - U.N.A.M, predictie 1, cota 2.00. Predictia ai pus-o la ora 1:14, iar meciul a inceput la 3:05.
Iar cota de la 10Bet initial a fost de 1.80 pentru victoria echipei Pachuca, dupa care s-a modificat la 1.81.

Un alt exemplu: Boca Juniors - San Martin...cota pusa de tine: 1.80...predictie pusa la 1:09, iar meciul a inceput la 1:30, iar cota era de 1.52....

Deci nici nu este vorba sa se schimbe cotele pana dimineata dat fiind faptul ca diferenta dintre timpul cand ai pus predictia si ora cand a inceput meciul in unele cazuri a fost de jumat de ora.
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #34 : August 31, 2009, 21:16:03 pm »
Lista Neagra August 2009:

Avertizari:

luviana - predictie pusa dupa inceperea partidei, si nementionat la topicul "Greseli Predictii".

margaritm - predictie pusa dupa inceperea partidei, si nementionat la topicul "Greseli Predictii".

guzgan - predictie pusa dupa inceperea partidei, si nementionat la topicul "Greseli Predictii".

Exclus:

maryus1986 - predictie pusa dupa inceperea partidei, si nementionat la topicul "Greseli Predictii" (de mai multe ori)

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #35 : Septembrie 04, 2009, 14:42:33 pm »
Lista Neagra Septembrie 2009:

Avertismente:

wallace23it - predictie pusa dupa inceperea partidei, si nementionat la topicul "Greseli Predictii".

margaritm - predictie pusa dupa inceperea partidei, si nementionat la topicul "Greseli Predictii".

Andre_jupanul - predictie pusa dupa inceperea partidei, si nementionat la topicul "Greseli Predictii".

milkovich - cota incorecta, si nementionat la topicul "Greseli Predictii".

Exclus:

cappy69 - predictie pusa dupa inceperea partidei, si nementionat la topicul "Greseli Predictii". (de mai multe ori)

Andre_jupanul - predictie pusa dupa inceperea partidei, si nementionat la topicul "Greseli Predictii". (de mai multe ori)
« Ultima Modificare: Septembrie 24, 2009, 08:39:49 am de milan »

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #36 : Noiembrie 16, 2009, 16:08:49 pm »
Lista Neagra Noiembrie 2009:

Avertismente:

danutzu - predictie pusa dupa inceperea partidei, si nementionat la topicul "Greseli Predictii".

Exclus:

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #37 : Decembrie 07, 2009, 14:54:24 pm »
Lista Neagra Decembrie 2009:

Avertismente:

andrei91p - predictie pusa dupa inceperea partidei, si nementionat la topicul "Greseli Predictii".

chaty_ida - predictie pusa dupa inceperea partidei, si nementionat la topicul "Greseli Predictii".

gora - predictie pusa dupa inceperea partidei, si nementionat la topicul "Greseli Predictii".

andrey_24k - predictie pusa dupa inceperea partidei, si nementionat la topicul "Greseli Predictii".

Exclus:

spitalule - predictie pusa dupa inceperea partidei, si nementionat la topicul "Greseli Predictii" (de mai multe ori)

vioreldinamo - predictie pusa dupa inceperea partidei, si nementionat la topicul "Greseli Predictii" (de mai multe ori)
« Ultima Modificare: Decembrie 28, 2009, 23:22:48 pm de milan »

Offline pescadorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2125
    • Vezi Profilul
    • Proza "neserioasa" si predictii... sportive
    • Adresa de email
« Răspuns #38 : Decembrie 08, 2009, 00:52:00 am »
pescadorul
Pariez... deci exist!

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #39 : Februarie 11, 2010, 18:10:18 pm »
Lista Neagra Februarie 2010:

Avertismente:

chaty_ida - predictie pusa dupa inceperea partidei, si nementionat la topicul "Greseli Predictii".

eu pariorul - predictie pusa dupa inceperea partidei, si nementionat la topicul "Greseli Predictii".

dogslayer - predictie pusa dupa inceperea partidei, si nementionat la topicul "Greseli Predictii".

pescadorul - predictie pusa dupa inceperea partidei, si nementionat la topicul "Greseli Predictii".

nightdreamer - predictie pusa dupa inceperea partidei, si nementionat la topicul "Greseli Predictii".

vioreldinamo - predictie pusa dupa inceperea partidei, si nementionat la topicul "Greseli Predictii".

caty - predictie pusa dupa inceperea partidei, si nementionat la topicul "Greseli Predictii".

Exclus:

tuguirobert - predictie pusa dupa inceperea partidei, si nementionat la topicul "Greseli Predictii" + cota ireala.

spitalule - predictie pusa dupa inceperea partidei, si nementionat la topicul "Greseli Predictii". (de 2 ori)
« Ultima Modificare: Martie 01, 2010, 14:22:53 pm de milan »

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #40 : Martie 12, 2010, 19:51:59 pm »
Lista Neagra Martie 2010:

Avertismente:

cioby19 - cota ireala.

alecs_americanu - predictie pusa dupa inceperea partidei si nementionat la "Greseli Predictii"

eu pariorul - predictie pusa dupa inceperea partidei si nementionat la "Greseli Predictii"

Exclus:

« Ultima Modificare: Martie 25, 2010, 19:37:05 pm de milan »

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #41 : Aprilie 07, 2010, 18:00:38 pm »
Lista Neagra Aprilie 2010:

Avertismente:

spitalule - predictie pusa dupa inceperea partidei si nementionat la "Greseli Predictii"

laurentiu91 - predictie pusa dupa inceperea partidei si nementionat la "Greseli Predictii"

jopen2 - predictie pusa dupa inceperea partidei si nementionat la "Greseli Predictii"

alpar91 - cote ireala

cappy69 - cota ireala

Exclus:

alxmylove - predictie pusa dupa inceperea partidei si nementionat la "Greseli Predictii" (2 doua ori)

abostaca = alxmylove
« Ultima Modificare: Aprilie 27, 2010, 15:13:55 pm de milan »

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #42 : Mai 09, 2010, 14:00:30 pm »
Lista Neagra Mai 2010:

Avertismente:

bigy031994 - cota ireala

nicku_16 - predictie pusa dupa inceperea partidei

Exclus:

« Ultima Modificare: Mai 11, 2010, 08:33:14 am de milan »

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #43 : Iunie 04, 2010, 14:31:38 pm »
Lista Neagra Iunie 2010:

Avertismente:

wallace23it - predictie pusa dupa inceperea partidei

spitalule - cote ireale, si nementionate la greseli

Exclus:

vioreldinamo - predictie pusa dupa inceperea partidei (de 2 ori.)
« Ultima Modificare: Iunie 10, 2010, 17:06:51 pm de milan »

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #44 : Iulie 23, 2010, 12:19:21 pm »
Lista Neagra Iulie 2010:

Avertismente:

karyoka - cota ireala, si nementionata la greseli

Exclus: