Evenimente Legate

• Liga 1, Etapa a 7-a: Septembrie 10, 2010 - Septembrie 12, 2010

Autor Subiect: Liga 1 2010/11 - Etapa nr.7  (Citit de 794 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5827
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
Liga 1 2010/11 - Etapa nr.7
« : Septembrie 09, 2010, 12:44:09 pm »
Liga 1 2010/11 - Etapa nr. 7

Vineri, 10 Septembrie:

10.09.2010 17:00   Universitatea Cluj - Gloria Bistrita   2.08   3.22   3.20

10.09.2010 20:30   Rapid București - CFR Cluj   2.23   3.20   2.93

Sambata, 11 Septembrie:

11.09.2010 17:00   Sportul St. București - Victoria Branesti   1.97   3.22   3.50

11.09.2010 21:30   Unirea Valahorum Urziceni - Steaua București   11.33   5.33   1.21

Duminica, 12 Septembrie:

12.09.2010 17:00   FCM Targu Mures - Gaz Metan Mediaș   2.82   3.17   2.30

12.09.2010 19:00   Astra Ploiesti - Politehnica Timisoara   3.48   3.17   2.00

12.09.2010 21:00   Brasov FC - Dinamo București   2.93   3.30   2.17

Luni, 13 Septembrie:

13.09.2010 18:00   Vaslui FC - Otelul Galati   1.90   3.23   3.73

13.09.2010 20:00   Pandurii Lignitul - Universitatea Craiova   2.68   3.13   2.43

Aici puteti sa scrieti predictiile in cadrul jocului GPExpert Fotbal.

Va uram multa bafta!  :great:
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline dogslayer

• Parior
  • Mesaje postate: 170
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Raspuns: Liga 1 2010/11 - Etapa nr.7
« Răspuns #1 : Septembrie 09, 2010, 14:40:18 pm »
1
U Cluj - Bistrita

Predictie: x2
Cota: 1,65
Agentia: Sportingbet

Argumente:
Etapa a 7-a incepe cu un derby ardelean, care se joaca pe teren neutru, stadionul celor de la Cluj, fiind in plina reconstructie, asa cum se stie. Desi se va juca la Alba Iulia, cred ca stadionul va fi destul de plin si majoritatea ii vor sustine pe sepcile rosii, Bistrita fiind o echipa cu suporteri putini. Universitatea e momentan pe locul 7 si e deasupra marilor rivali de la CFR, desi au inceput mai greu campionatul. Au urmat apoi victoriile cu Urziceni, Pandurii si cea mai rasunatoare, acel 4-3 in Stefan cel Mare. Bistrita ramane o echipa experimentata, care nu pierde multe puncte acasa, dar in deplasare e destul de cuminte. Au inceput bine cu un 2-2 la Timisoara, apoi au pierdut ambele meciuri jucate pe teren strain, 4-2 la Sportul si 2-0 la Rapid. In ultima etapa au invins clar o alta nou-promovata din Ardeal, pe FC Targu Mures, scor 3-1. Desi echipa pe val e Universitatea, cred ca Gloria nu va pierde acest meci. Sunt mult mai experimentati si Reghecampf pare foarte motivat in a reusi in aceasta meserie si prin urmare fiecare rezultat pozitiv ii va creste valoarea.

Rezultat: 2-1
-1 punct
« Ultima Modificare: Septembrie 11, 2010, 16:29:36 pm de milan »

Offline carpenihil

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1586
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Septembrie 09, 2010, 21:52:20 pm »
1
Rapid București v CFR 1907 Cluj
Predictie: sub 2.5 goluri
Cota: 1.6
Agentia: GB

Unul din cele mai asteptate dueluri ale acestei etape se va disputa in Giulesti acolo unde ocupanta locului 5 Rapid Bucuresti va intalni reprezentanta noastra in grupele UECL, CFR Cluj. Campioana en-titre a avut un debut de sezon destul de ezitant, doar 2 succese si momentan locul 10, cu golaveraj negativ. Ardelenii par a suferi si in atac, reusind ce-i drept 8 goluri dintre care cate 2 in fata unor formatii codase gen Branesti, Astra sau Pandurii. Pe langa accidentatii Y.Kone si Bjelanovic, pentru acest meci le vor lipsi si atacantul Traore (in urma rosului primit in esecul cu Sportul) plus mijlocasul Dani, recent transferat la Iraklis. Si rapidistii vor avea de suplinit doua absente importante din avanposturi, Herea si Sburlea fiind suspendati dupa eliminarile din etapa trecuta de la Medias. Cum gazdele sunt fara gol primit pana acum pe propriul teren, clujenii vor avea o misiune cu atat mai dificila cu cat va fi destul de greu ca noii veniti precum Sforzini sau De Zerbi sa se integreze atat de rapid.. prevad o partida destul de stransa, cu putine faze notabile si per ansamblu derulata similar cu 4 din cele 5 intalniri directe cand s-a consemnat cel mult o reusita pe tabela.

Rezultat: 2-0
3,20 punct
« Ultima Modificare: Septembrie 11, 2010, 16:30:07 pm de milan »

Offline AnDreY00

• Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1752
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Septembrie 10, 2010, 13:25:10 pm »
Rapid Buc. v CFR Cluj
Predictie: 2
Cota: 3.20
Agentia: Bet365

Derby intre CFR-isti astazi in Giulesti intre doua echipe care aspira la titlu, insa care au inceput ezitant precum CFR sau cu multe fluctuatii precum Rapid, un Rapid care probabil si acum mai are in minte acel 2-3 din Stefan cel Mare dupa ce la pauza erau sefi pe stadionul "Dinamo" conducand cu 2-0. De atunci insa au urmat doua victorii fara gol primit si lucrurile par a fi asezate de catre Sumudica, insa marea problema a idolului suporterilor rapidisti o reprezinta absenta golgeterului Herea si a unui altui titular, Sburlea, ambii suspendati dupa "macelul" de la Medias. In atac va aparea acest Cassio care are multe de aratat, insa nu stiu la ce nivel se va afla acest atacant, avand in vedere ca inca nu s-a integrat in echipa Rapidului, pentru ca nu a prins multe minute in tricoul visiniu. Ca sa vedem importanta pe care Herea o are in echipa Rapidului putem sa ne uitam la numarul de goluri marcate, iar acolo observam ca din cele 7 goluri marcate de echipa lui Sumudica, 6 au fost inscrise de Herea, astfel ca putem spune ca aceasta absenta reprezinta un mare handicap pentru gazde.
La "adapostul" acestui loc 10 ocupat de CFR, oaspetii au nevoie de o victorie de moral aici, 3 puncte care ar veni exact dupa aceasta pauza de 2 saptamani, o pauza in care Mandorlini a avut ocazia sa-si aseze echipa mai bine si probabil ca 3 puncte aici ar aseza putin lucrurile la toate nivelurile. Deja presiunea este imensa pe campioni, pentru ca aceste 6 puncte in minus fata de liderul campionatului nu sunt deloc de talia clujenilor si linistea care inca se asterne in Gruia nu cred ca va dura prea mult, astfel ca Mandorlini va trebui sa-si motiveze jucatorii intr-o asemenea masura incat sa plece cu gandul la victorie in Giulesti inca de la primul fluier al arbitrului. Experienta si valoarea sunt de partea oaspetilor, in timp ce, cum e si normal, entuziasmul este de partea gazdelor care pot fi ajutati si de suporterii din tribune, dar care insa pot fi "opriti" din propriul glas oricand printr-o reusita rapida a clujenilor care, apoi, pot aseza jocul in masura in care acestia au nevoie pentru a obtine victoria aici.
In sezonul trecut, CFR s-a impus lejer cu 4-1, iar echipa Rapidului nu era cu multe schimbata, poate doar fara aceste intariri de la Brasov, insa in rest echipa poate fi asemanata cu cea de astazi. Cu valoarea si experienta de partea lor, CFR poate transa aceasta partida dificila din Giulesti in favoarea lor, deja gluma se ingroasa pentru acestia, iar o victorie aici ar oferi putin aer pentru campionii en-titre, iar Mandorlini a avut timp sa-si aseze echipa si deja nu cred ca mai are vreo motivare in cazul in care lucrurile vor merge la fel de prost ca acum si astfel ma astept la o abordare mult mai "apasata" a oaspetilor care probabil ii vor lua tare pe giulesteni pentru a conduce ei jocul, in stil de campioni en-titre la urma urmei si probabil ca giulestenii vor fi pusi la respect, absenta lui Herea contand cred foarte mult pentru jocul Rapidului, atat cel de pase cat si cel de finalizare, noul "international" fiind practic pilonul echipei conduse de Sumi.

-1 punct
« Ultima Modificare: Septembrie 11, 2010, 16:30:30 pm de milan »

Offline dogslayer

• Parior
  • Mesaje postate: 170
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #4 : Septembrie 10, 2010, 15:12:54 pm »
2
Rapid - CFR Cluj

Predictie: 2 la pauza
Cota: 4.00
Agentia: gamebookers

Mare meci azi in Giulesti. Ambele echipe au nevoie mare de victorie si cred ca vom avea un meci spectaculos, desi s-ar putea ca numarul de goluri marcate sa nu fie atat de mare. Giulestenilor le lipseste marcatorul numarul 1, Herea, care a inscris 6 din cele 7 goluri ale Rapidului in acest sezon!!! Apararea Rapidului pare a fi greu de spart in sezonul asta si o echipa precum CFR, care inca nu se regaseste nu cred ca va reusi sa le dea prea multe. Totusi Mandorlini cred ca e in fata unui ultimatum si soarta lui se va decide in urmatoarele meciuri, cel de azi si cel cu Basel de saptamana viitoare. Si jucatorii cred ca sunt motivati, vazand transferul lui deac si cine nu ar vrea sa ajunga la o echipa din vest? Pentru asta cred ca se vor mobiliza pentru aceste doua meciuri si vor reusi sa le castige. La Rapid e situatia tensionata in ce priveste portarul, mai ales dupa reveniea lui Coman, care a fost huiduit si cred ca in cazul in care va fi folosit in acest meci, are mari sanse sa gafeze. Atacul si intreg lotul clujenilor sunt superioare Rapidului si eu cred ca vor reusi sa intre la cabine in avantaj inca de la pauza.

Rezultat: 0-0
-1 punct
« Ultima Modificare: Septembrie 11, 2010, 16:30:58 pm de milan »

Offline Alexutzu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1045
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Septembrie 10, 2010, 19:35:32 pm »
1#
Rapid Bucuresti v CFR Cluj
Predictie: X/X
Cota: 4.33
Agentia: bet365
Argumentatie:Astazi de la orele 20:30 avem un meci foarte interesant din etapa a saptea a Ligii 1 Bergenbier, Romania.In acest derby al etapei se intalnesc doua dintre cele mai bune echipe din Romania, 2 echipe putem spune surori, deoarece ambele reprezinta CFR-ul, dar cu o mare rivalitate intre ele.Cele doua echipe nu au inceput grozav campionatul, mai ales Cluj, care este campioana Romaniei si se afla in acest moment doar pe locul 10, iar Rapid a inceput ceva mai bine, fiind in acest moment pe locul 6, la 4 puncte de lider.Asadar acest meci este foarte important pentru cele doua echipa si o infrangere ar fi inadmisibila pentru ambele echipe.De aceea eu cred ca in aceasta seara cele doua echipe se vor multumi cu cate un punct, deoarece sunt 2 echipe foarte echilibrate, si chiar daca Rapid este mai in forma si are si avantajul terenului propriu, Clujul trebuie sa-si arate fata si sa se trezeasca din aceasta pasa mai putin fasta in care se afla.Cred ca vom asista la un meci frumos, dar un meci in care cele doua echipe vor pune accent pe defensiva.Mizez pe un joc destul de inchis, in care cele doua defensiva foarte bune vor anihila cu brio atacurile adverse si cred ca va fi rezultat de egalitate atat la pauza, cat si la final.Bafta!

Rezultat: x/1
-1 punct
« Ultima Modificare: Septembrie 11, 2010, 16:31:26 pm de milan »

Offline carpenihil

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #6 : Septembrie 11, 2010, 01:23:36 am »
2#
Unirea Urziceni v Steaua București
Predictie: 2/2 pf
Cota: 2,15
Agentia: bwin

Desi la startul sezonului se anunta drept unul din derby-urile rundei nr.7, Unirea Urziceni v Steaua București a devenit unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri ale acestei etape. Pe langa faptul ca stelistii sunt singura formatie neinvinsa in acest start de editie, cu totii stim situatia deosebit de dificila prin care trece clubul ialomitean care a cedat de curand aproape o intreaga echipa, in locul lor fiind adusi alti jucatori care in mod normal nu se pot ridica la valoarea unor titulari precum Galamaz sau Bilasco ajunsi chiar in curtea rivalei de azi. Chiar si in efectiv complet, Unirea nu a obtinut decat o singura victorie in aceste prime 6 runde, un 2-1 chinuit acasa cu Vaslui si altfel detine si cea mai sterila ofensiva din liga (alaturi de lanterna Pandurii) cu doar 3 reusite, adica 1 la 2 partide in medie. Asadar in aceasta conjunctura stelistii nu ar trebui sa aiba probleme si cel mai probabil vor obtine o victorie lejera pe fondul unui joc controlat de la un capat la altul.

Rezultat: x/1
-1 punct

« Ultima Modificare: Septembrie 14, 2010, 16:25:10 pm de milan »

Offline cappy69

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1483
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #7 : Septembrie 11, 2010, 16:27:37 pm »
Sportul -  Victoria Branesti
Pronostic: 1
Cota: 1.70
Casa: Bet365

In etapa 7 din Liga 1 Bergembier , vom avea parte de un meci extrem de interesant intre doua echipe nou promovate , Sportul Studentesc  uramnd sa primeasca vizita in Regie a celor de la Victoria Branesti. Se anunta un meci iportant mai ales pentru SPortul care nu are voie sa  piarda cele 3 puncte in fata unui adversar precum Victoria Branesti.  Ambele foramtii au ca principal obecitv evitatrea retrogradarii , Sportul ocupand in acest moment locul  13 cu 6 puncte  in timp ce Victoria ocupa  16 , un loc care duce la retrogradare cu doar 4  puncte acumulate. Sportul s-a descurcat destul de bine in acest stard de sezon pe tere npropriu , reusind sa castige 2 partide din 3 meciuri. Dupa ce etapa trecuta a pierdut in ultimul meci la Craivoa , gasca nebuna se va motiva astazi si va da totul pentru a obtine toate cele 3 puncte .

Rezultat: 2-2
-1 punct
« Ultima Modificare: Septembrie 14, 2010, 16:25:39 pm de milan »

Offline pescadorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2124
    • Vezi Profilul
    • Proza "neserioasa" si predictii... sportive
    • Adresa de email
« Răspuns #8 : Septembrie 12, 2010, 12:52:58 pm »
2 - FC Targu-Mures vs Gaz Metan
Predictie: 1
Cota: 3.00
Agentia: Bwin

Astazi are loc la Targu-Mures in cadrul etapei a 7-a a campionatului intern intalnirea dintre fotbal clubul din localitate si Gaz Metan din Medias. Doua echipe "proaspete" la acest nivel, gazarii in al 3 an de rezistenta pe prima scena, muresenii la prima lor aparitie din istoria clubului caci se pare ca nu si-au revendicat in arborele genealogic originile in fosta ASA, echipa ce a combatut intr-o perioada mai indepartata in timp in prima divizie.
Aparuti in premiera sau nu conteaza faptul ca au avut o evolutie ce nu prea le permite sa spere ca prezenta lor s-ar putea perpetua la acest nivel de combativitate situatie ce a avut ca urmari despartirea de Adrian Falub cel care i-a adus in Liga Bergenbier ce a predat stafeta lui Ioan Ovidu Sabau. Singura mare ralizare de pana acum a fost victoria asupra Unirii Urziceni acest "capcaun" al campinatului care cu cat slabeste prin plecarea titularilor devine din ce in ce mai puternic si mai imbatabil producand adevarate "drame" in randul pariorilor.
In contradictie cu ei, oaspetii au avut in acest inceput de sezon o prestatie de invidiat si la case mai mari ajungand din niste "naufragiati" ce se zbateau disperati la limita retrogradarii dupa "colacul de salvare" pe pozitia a 6-a cu o singura infrangere la 3 puncte de liderii Rapid, chiar cei care i-au invins etapa trecuta. Artizanul acestei ascensiuni este Cristian Pustai care spera sa castige punctele pierdute la Medias chiar astazi la Targu-Mures.
O dorinta care are ca fundament diferenta de valoare dintre cele doua rivale dar cu amendamentul ca a aparut un element "perturbator", Sabau ce ar dori ca la prima "iesire" sa demonstreze ca sperantele conducerii clubului ca el ar fi cel chemat sa redreseze situatia sunt intemeiate. Oricum gazdele vor juca altceva astazi fata de prestatia de pana acum, ceva care in situatia cand oaspetii tocmai au demonstrat ca stiu sa si piarda, ar putea avea succes.

Rezultat: 1-0
6,00 punct
« Ultima Modificare: Septembrie 14, 2010, 16:26:21 pm de milan »
Pariez... deci exist!

Offline Alexutzu

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #9 : Septembrie 12, 2010, 13:33:44 pm »
2#
FC Targu Mures v Gaz Metan Medias
Predictie: 2/2
Cota: 4.00
Argumentatie:Astazi de la orele 17:00 avem un meci foarte interesant din etapa cu numarul 7 a Ligii 1 Bergenbier, Romania.In acest meci se intalnesc nou promovata Targu Mures care a inceput destul de slab acest campionat si este pe penultimul loc, cu doar 4 puncte si Gaz Metan Medias, revalatia acestui inceput de sezon, care se afla in acest moment pe locul 6.Astazi cred ca vom avea un meci frumos, un meci in care oaspetii sunt clar favoriti, chiar daca cotele celor doua echipe sunt destul de egale, oaspetii au o echipa mai buna, mai omogena si au un lot mult mai valoros decat gazdele.Gazul nu a mai castigat de 2 etape si cred ca e momentul ca castige din nou, deoarece intalneste o echipa mult inferioara, care este clar de batut.Mizez pe un joc controlat de oaspeti de la un cap la altul si cred ca acestia vor reusi sa marcheze inca din prima repriza.Daca oaspetii vor marca repede, si cred ca acest lucru se va intampla, gazdele vor iesi la joc, spatiile se vor mari si cred ca vor mai luat inca un gol sau poate mai multe.Asadar mizez astazi pe victoria Gazului si cred ca acestia vor conduce atat la pauza, cat si la final.Bafta!

Rezultat: 1/1
-1 punct
« Ultima Modificare: Septembrie 14, 2010, 16:26:54 pm de milan »

Offline Alexutzu

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #10 : Septembrie 12, 2010, 14:49:37 pm »
4#
Astra Ploiesti v FC Timisoara
Predictie: Peste 1,5 la pauza
Cota: 3.25
Argumentatie:Astazi de la orele 19:00 avem un meci foarte interesant din etapa cu numarul 7 a Ligii 1 Bergenbier, Romania.In acest meci se intalnesc Astra Ploiesti, o echipa destul de slaba din campionatul romanesc, care a inceput destul de prost campionatul si se afla doar pe locul 16.De cealalta parte se afla Timisoara, o echipa mare cu pretentii, o echipa care mereu se lupta pentru titlu sau cupele europene, care se afla doar pe locul 7 in acest moment, dar are sansa sa ajunga pe 3 cu o victorie astazi la Ploiesti.Se anunta un meci deschis in acesta seara, un meci frumos, spectaculos, deoarece ambele echipe au mare nevoie de puncte si nu cred ca se vor sfii sa atace foarte mult.Cred ca din primele minute oaspetii se vor napusti in atac, dar si gazdele cred ca vor raspunde si cred ca vom avea o prima repriza agitata, cu multe ocazii si implicit goluri, deoarece mereu intre cele doua echipe au fost meciuri frumoase, cu multe goluri, la fel ca cel de anul trecut de la Ploiesti, unde Timisoara s-a impus cu 3-1, dupa ce la pauza au condus cu 2-1.Mizez la fel si astazi pe o prima repriza cu multe goluri, cel putin 2.Bafta!

Rezultat: 0-0
-1 punct
« Ultima Modificare: Septembrie 14, 2010, 16:27:22 pm de milan »

Offline pescadorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2124
    • Vezi Profilul
    • Proza "neserioasa" si predictii... sportive
    • Adresa de email
« Răspuns #11 : Septembrie 12, 2010, 17:06:23 pm »
5 - Brasov vs Dinamo
Predictie: 2
Cota: 2.15
Agentia: Bwin

Ultimul meci al zilei din prima liga din Tara lui Dracula ce se joaca in contul etapei a 7-a se va disputa la Brasov unde, pentru a se duela cu echipa locala, vor sosi "cainii rosii". Un meci care dupa jocul rezultatelor inregistrate ieri si intamplarile greu de crezut petrecute la Urziceni, pot schimba in functie de finalul intaniri, ierarhia la varf.
Dupa plecarile masive de la"vladica pana la opinca" din echipa de le poalele Tampei haturile au fost preluate de Daniel Isaila pe banca tehnica care carpind pe ici pe colo lotul a reusit ca dupa o evolutie absolut echilibrata, 2 victorii, 2 remiza si 2 infrangeri sa situeze Brasovul pe locul 9 exact la jumatatea drumului intre marire si decadenta. Astazi insa brasovenii pornesc cu un mare handicap avand practic defensiva decimata, fundasii Voicu, Rusu și Oros fiind suspendati astfel ca-n teren vor fi probabil: Minca, Badoi, Majernik, Balașa, Cr. Ionescu, Chipciu, Cristescu, Ilyes, Williams, Badea si Hadnagy.
Dinanmovistii condusi de Ioan Andone incearca sa revina in frunte cu ochii atintiti la titlu si toate avantajele europene ce decurg de aici si au reusit pana acum sa ocupe treapta a 3-a a clasamentului la 1 singur punct de liderii Steaua si Rapid.  Fara mari probleme la lot Andone va porni la Brasov, cel mai probabil cu: Curca, Rubio, Garat, Moti, Bordeanu, Torje, N'Doye, Kone, A. Cristea, M. Niculae si Ganea.
Singura infrangere suferita etapa trecuta chiar in "groapa" in fata nou promovatilor universitari clujeni a fost compensata de ratarile celorlate pretendente la onoarea suprema, singurii ramasi neinvisi fiind timisorenii dar cu 2 4 0 la activ au cam ramas in urma. Acum in fata sansei de a prelua pozitia de lideri probabil ca oaspetii nu vor rata cele 3 puncte puse in joc pentru a recupera efectele infrangerii surprinzatoare din etapa trecuta mai ales in situatia cand adversarii nu pot alinia cea mai performanta linie defensiva.

-1 punct
« Ultima Modificare: Septembrie 14, 2010, 16:27:43 pm de milan »
Pariez... deci exist!

Offline Xian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1101
    • Vezi Profilul
« Răspuns #12 : Septembrie 12, 2010, 17:11:53 pm »
Astra Ploiesti - Timisoara
Pont: 2
Cota: 2,37

Timisoara va cauta primul succes in Liga 1 dupa 3 saptamani astazi la Ploiesti importiva Astrei. Gazdele au inceput acest sezon mai slab decat ma asteptam si judecand situatia actuala echipa se va lupta pentru evitarea retrogradarii. Timisorenii este posibil sa fie condusi pentru ultima oara de pe banca de Vladimir Petrovic, tehnicianul sarb aflandu-se foarte aproape de a-l inlocui pe Radomir Antic in fruntea nationalei plavilor. Gazdele nu pot conta pe Stan in timp ce Kakalov este incert in timp ce banatenii nu au nicio problema de efectiv.Timisoara are o echipa buna si va urca in clasament apropiindu-se de primele locuri. Pentru acesta are nevoie de victorie astazi si sunt sigur ca o va obtine.  « 580 litere »
Rezultat: 1-1
-1 punct
« Ultima Modificare: Septembrie 14, 2010, 16:28:21 pm de milan »

Offline Xian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1101
    • Vezi Profilul
« Răspuns #13 : Septembrie 12, 2010, 19:47:16 pm »
Brasov - Dinamo
Pont: Sub 1,5
Cota: 3,25

FC Brasov va primi vizita celor de la Dinamo in ultima partida a zilei din Liga 1. Gazdele se agata de fiecare punct in incercarea evitarii retrogradrii si in ciuda faptului ca era vazuta victima sigura inca din start Brasovul se mentine cel putin pentru moment pe lina de plutire. Un test important va fi in acesta etapa cand va primi vizita celor de la Dinamo, echipa ce trebuie neaparat sa recupereze punctele pierdute cu Universitatea Cluj. Prezentate fiind datele problemei brasovenilor nu le ramane altceva decat sa se apere si sa se apere si iar se se apere. Chiar daca pana acum meciurile dinamovictilor au fost pline de goluri astazi vom asista la un meci decis cel mai probabil de un singur gol « 576 litere »
-1 punct
« Ultima Modificare: Septembrie 14, 2010, 16:28:47 pm de milan »

Offline carpenihil

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #14 : Septembrie 13, 2010, 00:08:21 am »
Vaslui v Otelul
Predictie: over 1,5 pauza
Cota: 3,75
Agentia: Bet365

Penultima partida a etapei nr. 7 din Liga 1 va consta intr-un derby moldovenesc intre FC Vaslui si Otelul Galati. In urma rezultatelor rundei curente, galatenii au alunecat pe penultima pozitie in ierarhie, cu doar 5 pct. Probabil daca gazdele nu vor obtine astazi toate punctele antrenorul Lopez Caro va fi in fine demis in urma parcursului slab al echipei din acest sezon, "galben-verzii" ratand in prealabil si accederea in grupele EL. De cealalta parte, Otelul (locul 4 la o singura lungime de trioul fruntas din capitala) a devenit o formatie foarte solida sub comanda lui D.Munteanu si ar putea spera la mai mult decat un egal (la fel cum s-a intamplat anul trecut cand s-a terminat 1-1), un eventual succes putand-o propulsa chiar in postura de lider. Asadar cred ca sunt premise pentru un joc destul de deschis si cum gazdele au primit gol in fiecare partida de pana acum iar galatenii nu au reusit sa marcheze decat in remiza alba din Giulesti, cred ca putem asista la un meci agreabil cu reusite inca din primul mitan.

7,50 punct
« Ultima Modificare: Septembrie 14, 2010, 16:29:17 pm de milan »

Forum GhidPariuri

Sportingbet - General
« Răspuns #14 : Septembrie 13, 2010, 00:08:21 am »