Autor Subiect: GPExpert ROW 45, 16-22 August  (Citit de 1796 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline karyoka

• Parior Senior
  • Mesaje postate: 434
    • Vezi Profilul
Raspuns: GPExpert ROW 45, 16-22 August
« Răspuns #30 : August 22, 2010, 10:39:44 am »
5
Middlesbrough v Sheff Utd
Predictie: 1
Cota: 2.10
Agentia: bet365

Astazi in ultimul meci din cadrul etapi a trei din ANGLIA: Championship se intilnesc doua echipe foarte echilibrate in acest inceput de campionat . Ambele echipe in cele doua meciuri care sau disputat in actual editie de campionat au reusit sa obtin aceleasi rezultate .. Gazdele au un egal la activ si un meci pierdut si oaspetii au tot un egal si un meci pierdut  . Daca au reusit rezultate egale nu se putea sa nu si reuseasa sa marcheze acelasi numar de goluri , fiecare echipa a marcat doar un singur gol in cele doua  meciuri . Daca ar fi sa analizam evolutia ambelor echipe din editia trecuta de campionat putem observa ca ambele echipe sau luptat pentru un loc de baraj la promovare si diferenta este  ca in acest inceput de campionat rezultatele obtinute de ambele echipe nu le onoreaza . Dar cred ca ambele echipe isi vor reveni la valoarea din campionatul trecut si ca in acest meci avantajul jocului de pe teren propriu a gazdelor ii va mobiliza pe jucatori pentru a capata increderea in propriile forte si va cistiga acest meci . Bafta

Rezultat: 1-0
4,20 punct
« Ultima Modificare: August 26, 2010, 00:26:59 am de milan »

Offline karyoka

• Parior Senior
    • Vezi Profilul
« Răspuns #31 : August 22, 2010, 11:23:30 am »
6
Tampere United - FC Inter
Predictie: 1
Cota: 2.25

Astazi in FINLANDA: Veikkausliiga se joaca meciuri din etapa a 19 a si in acest meci pe care lam ales se intilnesc ocupanta locului  6 si ocupanta locului 9 locuri ce se pot modifica la sfirsitul meciului , depinde rezultatul din acest meci si pentru ca ieri sau jucat doua meciuri din etapa aceasta . Gazdele care in  cele 18 meciuri jucate pina acum a acumulat 25 de puncte inca pastreaza sanse ca la sfirsitul campionatului sa poata ocupa un loc ce ii va dreptul sa joaca in cupele europene . De partea cealalta oaspetii inca mai au nevoie de puncte pentru a fi siguri ca nu cad in zona fierbunte a clasamentului . Oaspetii au 22 de puncte in meciurile pe care lea jucat pina acum si are doar cu 2 puncte mai mult decit echipa care ocupa locul de baraj promovare-retrogradare . In meciul din tur unde aceste doua echipe sau intilnit  ( meci disputat pe terenul oaspetilor )scorul la finalul partidei a fost 2-0 pentru gazdele din meciul de azi . Cred ca si in acest meci gazdele avind de partea sa proprii suporteri  , avantajul jocului de pe teren propriu si meciul cistigat in tur. Inca un argument ar fi ca oaspetii in ultimile 5 meciuri pe care lea jucat in deplasare a cistigat unsingur meci si a pierdut 4 meciuri , o evolutie stears in meciurile din deplasare . Bafta

Rezultat: 0-1
-1 punct
« Ultima Modificare: August 26, 2010, 00:27:22 am de milan »

Offline karyoka

• Parior Senior
    • Vezi Profilul
« Răspuns #32 : August 22, 2010, 11:54:45 am »
7
TPS Turku   -MyPa
Predictie: 1/1
Cota: 3.40
Agentia: bwin

Astazi in etapa a 19 din FINLANDA: Veikkausliiga se intilnesc ocupanta locului cinci si ocupanta locului 7 . Gazele care inca se lupta pentru un loc de cupa europeana intilneste o echipa ce  in editia trecuta de campionat a terminat pe un loc ce ia dat dreptul sa joace in europa lig  dar in acesta editie nu a confirmat si are sanse reduse de a mai putea sa spere la asa ceva .  Un motiv pentru evolutia slaba din aceasta editie de campionat ar fi ca a jucat pe doua fronturi atit in campionat cit si in europa lig si uneori este greu .Dar  dupa ce a fost eliminata din europa lig de Timisoara a mai jucat in campionat inca trei meciuri si pare ca nu da semne de revenire . A jucat cu echipe care sint in clasament sub locul ocupat de ei (oaspeti) si toate partidele lea terminat la egalitate . Dar cred ca in acest meci gazdele sint superioare valoric adversarelor pe care lea intilnit oaspetii in ultimile meciuri si avind de partea sa avantajul jocului de pe teren propriu  se vor impune inca din prima repriza . Bafta

Rezultat: 1/1
6,80 punct

« Ultima Modificare: August 26, 2010, 00:27:48 am de milan »

Offline karyoka

• Parior Senior
    • Vezi Profilul
« Răspuns #33 : August 22, 2010, 12:28:12 pm »
8
Grasshoppers v Lucerne
Predictie: 2
Cota: 3.20

Astazi are loc in ELVEȚIA: Super Leaguemeciuri din etapa cu numarul 6 se intilnesc ocupanta locului 8 si liderul clasamentului .. Evolutia slaba a gazdelor din aceasta editie de campionat poate fi si cauza angrenarii in calificarile europa lig . In cele cinci meciuri jucate nu a reusit decit o victorie si doau meciuri terminate la egalitate  si este departe de evolutiile din campionatul trecut . Oaspetii in cele cinci meciuri jucate a reusit sa cistige trei meciuri un meci la terminat la egalitate si un meci la pierdut  si cu 10 puncteeste pe prima pozitie . Cred ca oaspetii vor profita de forma slaba a gazdelor si  oboseala acumulata pentru ca au mai jucat un meci in europa lig cu Steau B . unde a pierdut cu 1-0 si se vor impune in acest meci pentru asi consolida pozitia de lider . Gazdele din cele 5 meciuri jucate in acest campionat a jucat pe teren propriu 2 meciuri si nu a cistigat nici un meci are un egal si o infringere iar oaspetii in deplasare au jucat 2 meciuri unde a cistigat un meci si un meci la terminat la egalitate . Din aceste statistici reiese ca aceste doua echipe in acest moment au parcursuri diferite o forma de joc diferita si asta dupa parerea mea se va concretiza si pe tabela de marcaj . Bafta .

Rezultat: 0-3
6,40 punct
« Ultima Modificare: August 26, 2010, 00:28:27 am de milan »

Offline AnDreY00

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2296
    • Vezi Profilul
« Răspuns #34 : August 22, 2010, 13:18:41 pm »
Hibernian v Rangers
Predictie: 2/2
Cota: 2.80
Agentia: Bwin

Campionii de la Rangers se deplaseaza la Hibernian pentru a bifa cea de-a doua victorie a lor din tot atatea partide, primele din acest sezon. Hibernian vine dupa o victorie importanta pe terenul celor de la Motherwell si avand in vedere ca si-au facut norma pentru acest inceput de sezon, ma gandesc ca se pot automultumi prematur, bineinteles, si meciul cu Rangers nu va mai conta atat de mult pentru gazde, care oricum sunt constiente ca e greu sa te pui cu vreuna din cele doua forte ale Scotiei. Rangers se simte foarte bine pe acest teren, a castigat ultimele 5 partide de pe acest stadion, majoritatea consumandu-se inca de la pauza, fara mari probleme, intr-un singur meci Rangers nu a condus inca dupa primele 45 minute. Asadar, superioritatea celor de la Rangers s-a vazut de fiecare data atat in teren cat si pe tabela si mi-e greu de crezut ca astazi nu vom avea parte de un nou meci la indemana campionilor care nu-si permit sa piarda puncte inca de la inceputul campionatului dandu-le sansa marilor rivali de la Celtic sa ia vreun avans in clasament.

Rezultat: x/2
-1 punct
« Ultima Modificare: August 26, 2010, 00:28:52 am de milan »

Offline AnDreY00

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #35 : August 22, 2010, 13:28:02 pm »
Energie Cottbus v Fortuna Dusseldorf
Predictie: Peste 3.5 goluri
Cota: 3.50
Agentia: Sportingbet

A doua liga germana debuteaza si pentru Energie,  o echipa care nu a reusit deloc sa puna probleme acolo sus pentru promovare, terminand undeva pe la mijlocul clasamentului, respectiv pentru Dusseldorf o echipa de primele locuri in 2. Bundesliga. Anul acesta este unul foarte important pentru ei, pentru ca daca nu reusesc promovarea pentru al doilea sezon consecutiv dupa retrogradarea din 1.Bundesliga, atunci lucrurile devin foarte dificile. Pentru asta au nevoie in primul rand de un inceput de sezon foarte bun, unul in care sa stranga puncte care sa le dea moral in primul rand pentru meciurile viitoare. Va avea, insa, ca adversar o echipa ce nu a fost deloc departe de a ocupa un loc in play-off, locul 4 pe care l-a obtinut dupa finele anului trecut oferindu-le oaspetilor de azi mai multa motivatie pentru o atacare a primelor 3 locuri in acest sezon. Anul trecut la Cottbus s-au marcat 6 goluri intre cele doua formatii, toate dupa pauza, aratand iata mari valente ofensive. Este prima etapa, pofta de joc este una mare dupa pauza dintre sezoane si ma astept la o replica a meciului din sezonul trecut si avand in vedere ca cele doua formatii sunt puse pe fapte mari pentru a incepe sezonul cu dreptul, ma astept la un meci spectaculos cu goluri cat mai multe, in speranta ambelor echipe ca vor reusi sa castige primele 3 pct. puse in joc in acest sezon al ligii secunde din Germania.

Rezultat: 2-0
-1 punct
« Ultima Modificare: August 26, 2010, 00:29:13 am de milan »

Offline AnDreY00

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #36 : August 22, 2010, 13:42:28 pm »
Heracles v Feyenoord
Predictie: Peste 3.5 goluri
Cota: 3.00
Agentia: Bet365

Spectaculosul campionat olandez continua cu acest meci intre gazdele de la Heracles si Feyenoord. Oaspetii au pierdut etapa trecuta, destul de surprinzator pentru o echipa ce a terminat pe pozitia a patra sezonul trecut in fata unei nou promovat3, dupa un meci cu adevarat spectaculos in care s-au inscris 5 goluri, la un moment dat Feyenoord dand impresia ca este stapana pe situatie, insa gazdele au revenit pe final castigand cele 3 puncte. In prima etapa Feyenoord a reusit sa ia cele 3 puncte contra celor dela Utrecht dupa un meci de asmenea cu multe goluri, un 3-1 care insa nu i-a ajutat dpdv moral sa castige si-n deplasarea de la Excelsior. Gazdele se afla de asemenea cu 3 puncte in sacosa, puncte castigate la fel ca adversarii sai de azi, in prima etapa, un 3-0 care arata in continuare forta acestei echipe pe teren propriu, sezonul trecut castigand 11 din cele 17 meciuri jucate in fata propriilor fani, locul 6 ocupat fiind unul cu adevarat incurajator pentru micuta echipa olandeza. Asadar, ambele vin dupa infrangeri si dorinta de a recupera punctele pierdute in etapa trecuta este una foarte mare din partea ambelor formatii si ma astept astfel la un meci spectaculos in care pentru a putea obtine cele 3 puncte au nevoie de ceva mai multe goluri, pentru ca, cu siguranta, niciuna dintre echipe nu se va preda si atunci golurile pot aparea pe banda rulanta, intrucat atacul va trebui sa fie prima optiune in acest meci, cele 3 puncte cotnand mult pentru oricare dintre cele doua formatii.

Rezultat: 1-1
-1 punct
« Ultima Modificare: August 26, 2010, 00:29:33 am de milan »

Offline AnDreY00

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #37 : August 22, 2010, 13:54:11 pm »
VVV v ADO Den Haag
Cota: 3.40
Agentia: Bet365

Micuta, dar foarte periculoasa VVV primeste astazi vizita unei echipe cu un moral cu adevarat la pamant dupa ce a pierdut ambele partide din acest inceput de sezon al primei ligi olandeze, amandoua la diferenta de 2 goluri aratand iata ca si-n acest an vor avea mari emotii acolo la subsolul clasamentului, la fel ca anul trecut cand nu au fost deloc departe de a se pozitiona pe un loc in play-out. VVV este o echipa foarte buna pe teren propriu, o formatie ce este impinsa de la spate de fiecare data de publicul foarte galagios de pe micutul stadion din Venlo, un teren pe care au castigat doar marile forte ale campionatului olandez, gen PSV, Ajax sau Twente. In rest, cu echipe de mijloc, de acelasi nivel sau chiar mai jos, Venlo a aratat o forta superioara si in cele mai multe situatii victoriile au venit fara drept de apel, majoritatea inca de la pauza. Si in acest campionat lucrurile par sa fie cam la acelasi nivel, primul meci de pe teren propriu insemnand totodata si prima victorie, in fata unei echipe ce a terminat in primele 6 sezonul trecut, Heracles, un 1-0 scurt si la obiect cu un gol venit inca din primele minute ale jocului. Dorinta de revansa pentru acel 2-2 din etapa a doua a campionatului trecut, cand mai aveau putin si reveneau de la 0-2, este una foarte mare si nu cred ca cei de la Den Haag pot repeta figura de atunci, moralul acestora, dar si valoarea fiind clar la un nivel foarte scazut, mult mai scazut decat cel al adversarilor de azi si avem toate sansele ca superioritatea din toate punctele de vedere a gazdelor sa se vada inca din prima repriza asa cum ne-a obisnuit micuta, dar foarte artagoasa echipa din Venlo.

Rezultat: x/2
-1 punct
« Ultima Modificare: August 26, 2010, 00:29:57 am de milan »

Offline Alexutzu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1097
    • Vezi Profilul
« Răspuns #38 : August 22, 2010, 21:32:51 pm »
5#
Union San Felipe v Santiago Morning
Argumentatie:Astazi incepand cu orele 22:30 avem un meci foarte interesant din etapa cu numarul 21 a Clausura. prima liga din Chile.In acest meci se intalnesc o echipa de mijlocul clasamentului, Union San Felipe si o echipa mai slaba, Satiago Morning, care se afla in acest moment pe penultimul loc al clasamentului.Gazdele sunt astazi favorite in opinia bookmakerilor, datorita faptului ca au o echipa si un lot mai bun si mai valoros, dar mai ales ca se afla pe teren propriu si vor fi sustinuti de proprii suporteri, iar Santiago sunt o echipa foarte slaba in deplasare.Cred ca vom avea un meci dominat de la un cap la celalalt de gazde, care cu siguranta vor sa-si ia revansa dupa infrangerea din tur de la Santiago, 1-0.Mizez pe un gol inca din start al gazdelor, care cred ca vor conduce meciul atat la pauza, cat si la final.Asadar pariez 1/1 la acest meci.Bafta!

6,00 punct
« Ultima Modificare: August 26, 2010, 00:30:31 am de milan »

Offline Alexutzu

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #39 : August 22, 2010, 21:37:08 pm »
6#
La Serena v Santiago Wanderers
Argumentatie:Astazi incepand cu orele 23:00 avem un meci foarte interesant din etapa cu numarul 21 a Clausura. prima liga din Chile.In acest meci se intalnesc doua echipe de mijlocul clasamentului, vecine, La Serena ocupand locul 11, iar Santiago Wanderers ocupand locul 12.Cele doua echipa nu mai lupta pentru nimic in acest sezon, fiindca sunt la mare departare de primele locuri, asadar cred ca vor juca foarte degajat, lejer, fara nici o presiune deasupra lor.Cred ca vom avea un meci deschis, un meci frumos, cu multe ocazii de poarta si multe goluri, asemanator cu meciul din tur, atunci cand Wanderers s-a impus pe teren propriu cu un neverosimil 5-0.Cele doua echipa nu au niste aparari foarte bune, de aceea cred ca in aceasta seara se vor marca multe goluri, cel putin 3.Asadar pariez la acest meci ca se vor inscrie minim 3 goluri.Bafta!

6,00 punct
« Ultima Modificare: August 26, 2010, 00:31:02 am de milan »

Offline Alexutzu

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #40 : August 22, 2010, 21:38:32 pm »
6#
La Serena v Santiago Wanderers
Predictie: Peste 2,5 goluri
Cota: 1.66
Argumentatie:Astazi incepand cu orele 23:00 avem un meci foarte interesant din etapa cu numarul 21 a Clausura. prima liga din Chile.In acest meci se intalnesc doua echipe de mijlocul clasamentului, vecine, La Serena ocupand locul 11, iar Santiago Wanderers ocupand locul 12.Cele doua echipa nu mai lupta pentru nimic in acest sezon, fiindca sunt la mare departare de primele locuri, asadar cred ca vor juca foarte degajat, lejer, fara nici o presiune deasupra lor.Cred ca vom avea un meci deschis, un meci frumos, cu multe ocazii de poarta si multe goluri, asemanator cu meciul din tur, atunci cand Wanderers s-a impus pe teren propriu cu un neverosimil 5-0.Cele doua echipa nu au niste aparari foarte bune, de aceea cred ca in aceasta seara se vor marca multe goluri, cel putin 3.Asadar pariez la acest meci ca se vor inscrie minim 3 goluri.Bafta!

Rezultat: predictie gresita.
0 punct
« Ultima Modificare: August 26, 2010, 00:31:47 am de milan »

Offline Bananny

• Parior
  • Mesaje postate: 208
    • Vezi Profilul
« Răspuns #41 : August 22, 2010, 21:42:35 pm »
6
Envigado – America De Cali
Predictie: peste 2,5 goluri
Cota: 2.20
Agentia: Expekt

Envigado ocupa locul 18 in clasament cu 0 puncte dupa 5 partide jucate din Clausura. Golaverajul obtinut este 2:8, rezultand o medie de 2 goluri pe partida. Din totalul de 5 meciuri, 3 s-au terminat under 2.5 si 2 over 2.5.
Pe teren propriu au o medie de 2 goluri pe meci, iar din cele 2 meciuri jucate in fata propriilor suporteri, unul s-a incheiat under 2.5 si unul over 2.5.

America De Cali ocupa locul 14 in clasament cu 4 puncte, reusind o victorie, un rezultat de egalitate si 3 infrangeri. Golaverajul obtinut este 4:7, rezultand o medie de 2.2 goluri pe partida. Din totalul de 5 meciuri, 3 s-au terminat under 2.5 si 2 over 2.5.
In deplasare au reusit sa castige cele 4 puncte dintr-o victorie, un rezultat de egalitate si o infrangere. Golaverajul obtinut este 3:3, rezultand o medie de 2 goluri pe partida. Din cele 3 meciuri jucate pe teren strain, 2 s-au incheiat under 2.5 si unul over 2.5.

Ambele echipe au inceput destul de slab aceasta editie de Clausura, fapt ce a facut ca cele 2 echipe sa ocupe locuri foarte slabe inaintea acestei etape. Datorita acestui lucru cred ca meciul va fi unul deschis deoarece ma astept ca atat gazdele cat si oaspetii sa faca totul pentru a obtine victoria si pentru a incerca sa paraseasca ultimele locuri din clasament. Nu vad nici un motiv pentru care cele 2 echipe ar practica un joc concentrat pe faza de aparare, asa ca voi miza pe over 2.5 goluri.
Intalniri directe:
America De Cali – Envigado 2:2 28/02/2010
Envigado – America De Cali 3:3 21/09/2009
America De Cali – Envigado 4:0 05/04/2009

Rezultat: 1-3
4,40 punct
« Ultima Modificare: August 26, 2010, 00:32:20 am de milan »

Offline Alexutzu

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #42 : August 22, 2010, 21:46:43 pm »
7#
Palestino v Nublense
Cota: 3.10
Argumentatie:Astazi incepand cu orele 22:30 avem un meci foarte interesant din etapa cu numarul 21 a Clausura. prima liga din Chile.In acest meci se intalnesc doua echipe destul de modeste din acest campionat, doua vecine de clasament, Palestino ocupand pozitia 15, iar Nublense 16.Palestino este o echipa destul de in forma, care in ultimele 7 meciuri a reusit sa castige de 4 ori.In schimb Nublense are un record negativ incredibil, nereusind sa castige de 12 etape.Astazi avand in vedere forma celor doua echipa si faptul ca Palestino sunt gazde, cred ca acestia vor castiga fara probleme acest meci, pentru a-si lua revansa, deoarece in tur au pierdut cu 1-0 la Nublense.Mizez pe un joc deschis, deoarece cele doua echipa nu mai au ce pierde, un joc insa condus de la un capat la celalalt de gazde.Asadar pariez ca Palestino va conduce atat la pauza, cat si la final.Bafta!

6,20 punct
« Ultima Modificare: August 26, 2010, 00:33:25 am de milan »

Offline Alexutzu

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #43 : August 22, 2010, 21:56:02 pm »
8#
Cobreloa v Audax Italiano
Predictie: 2
Cota: 2.90
Argumentatie:Astazi incepand cu orele 23:00 avem un meci foarte interesant din etapa cu numarul 21 a Clausura. prima liga din Chile.In acest meci se intalnesc doua echipe destul de diferite din acest campionat, deoarece Cobreloa se afla pe locul 13, iar Audax este pe o pozitie mult mai buna, pe 4.Oaspetii inca mai spera la primele 2 locuri, chiar daca este la 11 puncte de locul 2, mai sunt multe etape pana la final si acestia au sansa sa revina.Acest lucru se poate intampla insa doar cu o victorie astazi, in deplasare cu o echipa mai slab cotata, cu un lot mai slab valoric si care se afla intr-o forma mai proasta.Ma surprinde cota foarte mare a lui Audax, 2,90, dar pariez in seara aceasta pe ei, deoarece gazdele nu mai au nici o motivatie sa joace la capacitate maxima, iar oaspetii nu-si pot permite inca o infrangere sau un egal, care i-ar scoate definitiv din lupta pentru primele locuri.Asadar pariez pe victoria oaspetilor.Bafta!

-1 punct
« Ultima Modificare: August 26, 2010, 00:33:53 am de milan »

Offline Bananny

• Parior
  • Mesaje postate: 208
    • Vezi Profilul
« Răspuns #44 : August 22, 2010, 22:11:10 pm »
7
Everton De Vina – U. De Concepcion
Predictie: sub 2.5 goluri
Cota: 2.04
Agentia: 10Bet

Everton De Vina ocupa locul 18 in clasament cu 0 puncte dupa o singura partida jucata din Clausura. Meciul a fost jucat in deplasare la U. De Chile si a fost pierdut cu 5-1 de catre gazdele din aceasta seara.

U. De Concepcion ocupa locul 5 in clasament cu 7 puncte, reusind 2 victorii,  un rezultat de egalitate si 0 infrangeri. Golaverajul obtinut este 3:1, rezultand o medie de 1.3 goluri pe partida. Din totalul de 3 meciuri, 2 s-au terminat under 2.5 si unul over 2.5. In deplasare au facut un 0-0 pe terenul celor de la Union San Felipe, fiind singurul meci jucat pe teren strain.

Mi-a atras atentia golaverajul extrem de mic al oaspetilor in acest meci. Daca mai tinem cont si de faptul ca Everton a avut una dintre cele mai bune aparari pe teren propriu in meciurile din Apertura si una dintre cele mai slabe atacuri, cred ca acest meci are o sansa destul de mare sa se termine cu putin goluri marcate.
Intalniri directe:
U. De Concepcion – Everton De Vina 2:1 02/07/2010
Everton De Vina – U. De Concepcion 0:1 19/07/2009
U. De Concepcion – Everton De Vina 0:0 08/02/2009

4,08 punct
« Ultima Modificare: August 26, 2010, 00:34:28 am de milan »

Forum GhidPariuri

Pariaza AICI (Expekt):
« Răspuns #44 : August 22, 2010, 22:11:10 pm »