Ajax v PAOKPredictie:
X2Cota:
3.25Agentia:
Bet365"Lancierii" mai au o incercare pentru a rupe blestemul din ultima perioada legat de Liga Campionilor, insa daca in anii trecuti adversarii din preliminarii nu au fost pe masura si cu toate astea nu au reusit sa se califice, cei de la Ajax au de data aceasta o misiune cu atat mai grea, intrucat adversari vor fi grecii de la PAOK, o echipa care a reusit un sezon extraordinar in Grecia devansand echipe precum Olympiakos sau AEK calificandu-se iata dupa un play-off excelent facut de oaspetii de azi.
Un lucru interesant s-a intamplat la greci in aceasta saptamana, care iata nu sunt cu deloc mai prejos decat noi romanii, mai exact antrenorul Mario Beretta din cauza unor probleme cu conducerea clublui a fost demis, astfel ca noul antrenor Pavlos Dermitzakis a avut doar cateva zile la dispozitie sa pregateasca echipa avand deja primul test important la PAOK. Si inca ce test... Aceasta schimbare de antrenor poate produce acel "soc la echipa" pe care multi il invoca, dar poate avea de asemenea doua taisuri astfel ca e greu de prezis cum se va prezenta echipa greaca.
Olandezii au pierdut doi oameni importanti, doi jucatori experimentati, Dennis Rommedahl si Kennedy Bakircioglu, astfel ca e posibil ca Ajax sa se prezinte cu un oarecare gol in linia mediana, chiar daca probabil au gasit repede inlocuiri, tinerii jucatori ai academiei olandeze pot fi rapusi de miza partidei.
Nu pot decat sa-mi amintesc gafele pe care olandezii le-au facut in asemenea situatii, in preliminariile Ligii Campionilor si nu cred ca echipa olandeza este mult schimbata fata de anii anteriori avand practic acelasi stil de joc cu o majoritate de jucatori tineri, fara experienta pentru o asemenea competitie. Cred in continuare ca Ajax din zilele noastre este construita strict pentru producerea de jucatori si poate pentru campionatul olandez.
Grecii au o echipa experimentata, ce-i drept nu stim inca daca si pentru Europa, insa ce au realizat sezonul trecut da incredere maxima echipei si probabil ca vor pleca cu gandul la un egal smuls pe Amsterdam ArenA si cum olandezii nu au schimbat mare lucru in ultima perioada, prevad o surpriza aici si anume grecii sa plece neinvinsi din Olanda.
Rezultat: 1-1
6,50 punct