Francesca Schiavone v Elena BaltachaPredictie:
2Cota:
4.73Agentia:
BwinDupa senzationala victorie de la Roland Garros, italianca pare ca s-a autodepasit destul de tare si in urmatoarele turnee la care a participat a pierdut la Sorana Cirstea sau la Dushevina, infrangeri acumulate pe suprafete rapide, una dintre ele chiar la Wimbledon. Dupa o perioada saraca atat in rezultate cat si, mai ales in turnee bifate, Francesca a reusit sa castige in sfarsit in fata unei alte britanice, Keothavong, insa cea din urma nu s-a ridicat deloc la nivelul unei jucatoare care sa invinga ocupanta pozitiei a opta in clasamentul WTA. De partea cealalta Baltacha a avut un inceput de an destul de bun, urmand ca apoi sa scada putin ritmul, insa odata cu turneele pe suprafete rapide, sansele pentru Elena ca orice britanic/a cresc, insa Baltacha se afla in continuare la stadiul imprevizibilului, rezultatele alternand cu fiecare turneu ce trece. Cu toate astea britanica are un bilant foarte bun in acest an, 32-13 la partide castigate/pierdute. acest bilant fiind performanta destul de buna pentru o jucatoare aflate pe pozitia 59 WTA. In ciuda cotelor aflate la poluri opuse dpdv al echilibrului, Elena cred ca are mai multe sanse aici decat ai spune la prima vedere. In ciuda victoriei din primul tur, nu cred ca italianca se poate descurca in continuare foarte bine pe o asemenea suprafata fata de zgura care i-a adus incredibila performanta la Roland Garros acum doua luni. Elena are sanse mari aici si cred ca o poate surprinde pe Francesca care nu stiu cat se va mai omora cu firea dupa ce s-a autodepasit la Paris si cred ca Baltacha, o jucatoare ce cred eu camai are multe de aratat in continuare are sansa ei aici si merita riscat pe ea o gogoasa, daca nu chiar mai multe...
Rezultat: 0-2
9,46 punct