Autor Subiect: ATP - Umag  (Citit de 783 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5827
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
ATP - Umag
« : Iulie 25, 2010, 23:17:56 pm »
ATP - ATP Studena Croatia Open

Loc: Umag, Croatia
Perioada: 26 Iulie - 1 August
Nr. jucatori: 28
Suprafata: Zgura
Premii: € 398,250
Site oficial: http://www.tenistra.com/tenis/home.aspx

Castigatorul de anul trecut: Nikolay Davydenko

Tabloul Principal 2010

Aici puteti sa scrieti predictiile in cadrul jocului GPExpert Tenis  :ok:
« Ultima Modificare: Iulie 30, 2010, 18:29:12 pm de milan »
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline florinel 17

• Parior
  • Mesaje postate: 242
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Raspuns: ATP - Umag
« Răspuns #1 : Iulie 26, 2010, 11:43:29 am »
1#
Franco Skugor - Filippo Volandri
Pont: 1
Casa: bwin
Cota: 1.85

Astazi debuteaza turneul masculin de la Umag din Croatia,iar unul dintre favoritii publicului Franco Skugor joaca in aceasta seara in prima runda impotriva italianul Filippo Volandri,Skugor este unul dintre putinii croati care prefera zgura,si el a avut rezultate bune in acest an pe aceasta suprafata,avand 31 de victorii si doar 9 infrangeri,de partea cealalta si Volandri este un jucator de zgura,el are 34 de victorii si 17 infrangeri in acest an.Skugor a jucat ultima data la Bastad,acolo unde a pierdut in sferturi la Nicolas Almagro in 3 seturi,Almagro avea sa castige acest turneu.De partea cealalta Volandri a jucat ultima data la challengerul de la Rimini si chiar a abandonat in fata lui Di Mauro din cauza unor probleme medicale.Esye prima intalnire directa dintre cei doi jucatori.Eu merg pe mana lui Skugor care joaca acasa,si care are un joc mai solid,el servind si destul de bine,capitol la care Volandri nu sta asa bine.

Rezultat: 2-0
3,70 punct

« Ultima Modificare: Iulie 27, 2010, 20:22:41 pm de milan »

Offline Alexutzu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1045
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Iulie 27, 2010, 10:12:49 am »
Philipp Petzschner - Olivier Rochus
Predictie: 1
Cota: 2,37
Agentia: Bet365
Argumentatie:Philipp Petzschner - Olivier Rochus este un meci din turul 1 al turneului de la Umag, Croatia.In acest meci se intalnesc doua jucatori destul de buni din circuitul ATP, locul 39 in lume, neamtul Petzscher si belgianul Rochus, care se afla pe 66.Cu toate ca Petzschner este mai bun decat Rochus si este si intr-o forma destul de buna, iar locurile din clasamentul ATP reflecta acest lucru, acesta este cotat cu sansa a doua nu stiu din ce cauza.Eu totusi pariez pe el deoarece cota mi se pare incredibil de mare si consider ca Petzschner a progresat foarte mult in ultimul timp, atat la dublu, dar mai ales la simplu si consider ca Rochus nu are nici o sansa astazi in fata serviciului devastator al neamtului.Asadar pariez astazi pe Petzschner ca va invinge.Bafta!

Rezultat: 0-2
-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 27, 2010, 20:23:21 pm de milan »

Offline *-Popy-*

• Hero Member
  • Mesaje postate: 770
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Iulie 27, 2010, 13:24:04 pm »
Jan Hajek - Gerald Melzer
Predictie: Hajek 2-0 seturi
Cota: 1.44
Agentia: Expekt

O sa incep cu: who the fuck is gerald melzer? nu ca m-ar interesa acest lucru, insa este pentru prima oara cand il vad prin turnee atp sau challengere, probabil ca juca numai prin itf dupa locul 1200 si ceva din clasament. Aici in mod normal avem o victorie lejera pentru jucatorul din cehia care va matura cu acest tanar neexperimentat care daca nu primea o invitatie in calificari aici acum juca prin nush ce coclauri. Hajek are un an bun, a inceput incet incet sa faca pasul spre turneele importante unde cand de avdersari mult mai bine cotati ca el nu se face de ras. Cota este una mica insa foarte sigura in opinia mea si mai multe nu cred ca pot adauga la acest meci. Poate doar relaxarea cehului sa ii ofere mai multe gameuri lui melzer, ca altfel mai mult de 5-6 nu ia.

2,88 punct
« Ultima Modificare: Iulie 27, 2010, 20:23:47 pm de milan »

Offline Alexutzu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1045
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Iulie 27, 2010, 15:11:57 pm »
Potito Starace - Sergiy Stakhovsky
Predictie: 2-0
Cota: 1,80
Argumentatie:Potito Starace are o misiune usoara in turul doi la turneul ATP din Umag. El il are ca adeversar pe Sergiy Stakhovsky, un tenismen ucrainian de 24 de ani, numarul 48 mondial. Stakhovsky este asadar mai bine clasat in circuitul ATP, dar Potito Starace are mult mai multa experienta, si este un jucator mult mai bun pe zgura. Si forma de moment aratata de cei doi inclina clar balanta in favoarea tenismenului italian, care a jucat doua finale la Lugano si la Turin, dar si o semifinala la Nice si la Casablanca. La Hamburg a ajuns pana in sferturile de finala saptamana trecuta, si i-a invins pe Pere RIba, Bjorn Phau si Tommy Robredo. Sergiy Stakhovsky nu este el intr-o forma fizica buna, si de aceea nu cred ca poate face ceva impotriva lui Starace. Stakhovsky s-a retras din motive medicale la WImbledon contra lui Sam Querrey, air apoi a fost invins in doua seturi de Mischa Zverev si de Juan Ignacio Chela. Cred ca Starace poate castiga usor meciul cu Stakhovsky, in minimum de seturi, cu 2-0.Bafta!

Rezultat: 2-1
-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 28, 2010, 14:58:26 pm de milan »

Offline Xian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1101
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Iulie 27, 2010, 15:51:28 pm »
Antonio Veic v Simone Bolelli
Pont: 2
Cota: 1,615
Casa: Sportingbet

Antonio Veic este unul dintre cei 4 jucatori croatia aflati pe tabloul principal al turneului de la Umag si il va intalni in primu tur pe Simone Bolelli. Cei doi sunt jucatori in special de challenger-uri, iar recordul italianului este unul impresionant pe zgura 31-13 chiar si la acel nivel. In plus el i-a pus mari probleme saptamana trecuta lui Thomaz Bellucci la Hamburg, cedand in cele din urma la capatul unei partide de 3 seturi. Acum 3 saptamani a castigat turneul de la Torino invingandu-i printre altii pe Starace, Seppi sau Gimeno Traver. De cealalta parte Veic nu a realizat mai nimic notabil in ultima perioada. Forma de moment il recomanda clar pe Bolelli si nu cred ca Veic va putea tine pasul cu el chiar daca va avea suportul publicului de la Umag « 618 litere »
Rezultat: 0-2
3,23 punct
« Ultima Modificare: Iulie 28, 2010, 14:58:48 pm de milan »

Offline mateius

• Junior
  • **
  • Mesaje postate: 39
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #6 : Iulie 27, 2010, 17:48:49 pm »
Potito Starace - Sergiy Stakhovsky
Predictie: peste 21 game-uri
Cota: 1,80
Agentia: gamebookers
astazi cu incepere de la ora 19.30 se va disputa partida din primul tur al turneului masculin din Croatia de la Umag, intre italianul Potito Starace si ucraineanul Sergiy Stakhovsky. Italianul se afla pe locul 64 ATP, cu 760 de puncte, pe cand ucraineanul este mai bine clasat, respectiv pe locul 48, avand 922 de puncte castigate. Cei doi tenismeni nu s-au mai intalnit pana acum la nici un turneu ATP, asadar aceasta intalnire de azi este prima dintre cei doi. Lui Starace ii place foarte mult suprafata de zgura, de aceea el este mare favorit in fata ucraineanului. Se intalnesc insa doi jucatori apropiati ca valoroare, iar eu cred ca ucraineanul Sergiy Stakhovsky va fi cel care va domina meciul inca din startul acestuia.mizez pe un meci strans cu multe game-uri

Rezultat: 28 gameuri
3,60 punct
« Ultima Modificare: Iulie 28, 2010, 14:59:23 pm de milan »

Offline mateius

• Junior
  • **
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #7 : Iulie 28, 2010, 13:22:58 pm »
Nikolay Davydenko vs Stephane Robert
Predictie: Robert niciun set
Cota: 1,70
Agentia: bwin
De la ora 21:00 se desfasoara in Umag, Croatia meciul intre rusul Nikolay Davydenko numarul 6 mondial si francezul Stephane Robert numarul 75 mondial. Chiar daca pana acum cei 2 tenismeni nu s-au mai intalnit si ambii vin dupa meciuri mai putin bune, Nikolay Davydenko are 5 infrangeri in ultimele 9 meciuri, iar Stephane Robert are 4 infrangeri in ultilile 7 meciuri jucate, se stie ca marele favorit la castigarea acestui meci este Davydenko. Chiar daca nu este intr-o forma foarte buna, Davydenko a aratat ca este un jucator din top 10 prin faptul ca meciurile pe care le-a avut cu tenismeni foarte buni au fost foarte echilibrate. In schimb Stephane Robert s-a impus in meciuri cu tenismeni slabi cotati iar meciurile mai dificile le-a cedat foarte usor. Cred ca Davydenko se va impune foarte usor in acest meci si Roberts nu va reusi sa castige niciun set

Rezultat: predictie gresita.
0 punct
« Ultima Modificare: Iulie 28, 2010, 14:59:51 pm de milan »

Offline Xian

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #8 : Iulie 28, 2010, 13:51:05 pm »
Alexandr Dolgopolov v Franco Skugor
Pont: 1
Cota: 2,80
Casa: 10bet

Turneul ATP de la Umag, Croatia, aceleasi discutii ce implica mafia pariurilor. E drept ca Skugor a evoluat foarte bine in ultimul timp, a reusit chiar sa-i ia set lui Almagro iar clasamentul sau este mincinos. Cu siguranta va patrunde in ritmul acesta in prima suta fiind un jucator cu reale calitati fizice si destul de tanar. Adversarul lui din acest tur doi este un tanar si mai promitator, ucrainialul Alexandr Dolgopolov Jr. Jr a reusit victorii remarcabile pe zgura anul acesta (F Gonzalez la FO in 3 seturi si Montanes la Nice tot in minimum de seturi) iar viitorul se anunta stralucit pentru el. Desigur discrepanta dintre cotele pentru acest meci lansate pe piata si evolutia lor ulterioara ridica multe semne de intrebare, mai ales fiind recunoscute antecedentele turneului de la Umag. In mod normal Dolgopolov ar trebui sa fie favorit, probabil cu o cota de 1,40. E drept ca ieri a evoluat destul de slab cu un jucator importiva caruia nu ar fi trebuit sa aibe emotii, a pierdut si saptamana trecuta in primul tur la Hamburg si se pare ca nu este nici in cea mai buna forma fizica. S-a pariat mult pe Skugor si pe scorul corect de 2-1 pentru croat. Poate mai cuminte ar fi cel putin un set castigat Dolgopolov insa cum meciul se afla in oferta mai tuturor caselor de pariuri probabil ca a ramas doar la stadiul de zvon si chiar daca sunt rezervat in reusita acestui pronostic, cota este destul de mare pentru a nu fi speculata.

5,60 punct
« Ultima Modificare: Iulie 29, 2010, 13:44:19 pm de milan »

Offline pescadorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2124
    • Vezi Profilul
    • Proza "neserioasa" si predictii... sportive
    • Adresa de email
« Răspuns #9 : Iulie 28, 2010, 17:28:04 pm »
1 - Simone Bolelli vs Juan Ignacio Chela
Predictie: 1
Cota: 2.48
Agentia: Betsson

In turneul de la Umag din Croatia (zgura - 450.000$) aduce in arena perechea italo-argentiniana Simone Bolelli in varsta de 25 de ani (109 - ATP) vs Juan Ignacio Chela in varsta de 30 de ani (56 - ATP). Italianul are in palmares ca ultima performanta tuneul de la Torino (zgura -105.000$) de mai mica anvergura dar imortant ca si clasa a adversarilor invinsi astfel ca-n semifinale a trecut de spaniolul Daniel Gimeno (91 - ATP) in trei seturi 5-7 7-5 3-6 iar in finala de compatriotul sau Petito Storace (58 -ATP) cu 7-6 6-2. Argentinianul a castigat in aprilie finala de la Huston (zgura - 500.000$) impotriva americanului Sam Querrey (25 - ATP) 5-7 6-4 6-3 iar de atunci n-a mai trecut de primele runde fie ca s-a numit Bacelona, Madrid, Roma, Hamburg, etc. Duelul direct va mai echilibrat decat il arata ierarhia mondiala, cu Bolelli in ascensiune care probabil ca intr-un meci de over, va reusi sa treaca mai departe.

Rezultat: 1-2
-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 29, 2010, 13:44:47 pm de milan »
Pariez... deci exist!

Offline mateius

• Junior
  • **
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #10 : Iulie 28, 2010, 22:15:37 pm »
aratati-mi si mie cota 2.8 la dolgopolov

Offline *-Popy-*

• Hero Member
  • Mesaje postate: 770
    • Vezi Profilul
« Răspuns #11 : Iulie 28, 2010, 22:27:52 pm »

Offline mateius

• Junior
  • **
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #12 : Iulie 29, 2010, 17:20:38 pm »
cu tot respectul pt tine,cotele nu cred ca se iau din ofertele siteurilor de predictii,ci direct de la agentia respectiva.

*dc e gresita predictia mea?

Offline mateius

• Junior
  • **
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #13 : Iulie 29, 2010, 17:43:26 pm »
Starace P. vs Phau B.
Predictie: 2-0
Cota: 1.66
Un meci foarte interesant in turul doi al turneului de la Umag , unde se intalnesc italianul Potito Starace si germanul Bjorn Phau. Cei doi jucatori s-au mai intalnit o singura data pana acum , chiar acum 10 zile , Starace reusind sa se impuna cu 7-5 6-0 , insa germanul i-a pus mari probleme , cel putin in primul set , avand o buna oportunitate de a se impuna. Starace trece printr-o forma destul de buna , acesta reusind sa ajunga in finala la Torino , la Hamburg a reusit sa ajunga pana in sferturi , iar la acest turneu a reusit sa treaca in primul tru de Stakhovsky 6-3 6-7 6-0. De cealalta parte Phau este un jucator de moral , care incepe foarte bine meciuri , insa de multe ori pierde incredibil , acest lucru vazandu-se si in meciul cu Starace de la Hamburg , dar si in primul tur cand i-a luat primul set lui Fognini 6-1 , iar in setul doi s-a chinuit , luandu-l cu greu 6-4. In acest meci cred ca Phau va incepe foarte bine , insa va fi invins , Starace fiind un jucator de anduranta , iar Phau cu siguranta va obosi.Va fi un meci incins 0-2 starace.

3,32 punct
« Ultima Modificare: Iulie 30, 2010, 18:43:36 pm de milan »

Offline Xian

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #14 : Iulie 29, 2010, 17:59:48 pm »
cu tot respectul pt tine,cotele nu cred ca se iau din ofertele siteurilor de predictii,ci direct de la agentia respectiva.

*dc e gresita predictia mea?

Amice, un sfat prietenesc..in loc sa faci investigatii mai bine ai citi si tu regulamentul acela ca este foarte aproape de un record deloc magulitor: 5 ponturi din 8 anulate din cauza ca nu cunosti regulamentul :idiot: :idiot: :ok:

Forum GhidPariuri

Bet365 - Pariaza pe Tenis AICI:
« Răspuns #14 : Iulie 29, 2010, 17:59:48 pm »