Evenimente Legate

• ATP - Gstaad: Iulie 25, 2010 - August 01, 2010

Autor Subiect: ATP - Gstaad  (Citit de 675 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5840
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
ATP - Gstaad
« : Iulie 25, 2010, 23:15:21 pm »
ATP - Allianz Suisse Open Gstaad

Loc: Gstaad, Elvetia
Perioada: 25 Iulie - 1 August
Nr. jucatori: 32
Suprafata: Zgura
Premii: € 398,250
Site oficial: www.allianzsuisseopengstaad.com

Castigatorul de anul trecut: Thomaz Bellucci

Tabloul Principal 2010

Aici puteti sa scrieti predictiile in cadrul jocului GPExpert Tenis  :ok:
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline *-Popy-*

• Hero Member
  • Mesaje postate: 770
    • Vezi Profilul
Raspuns: ATP - Gstaad
« Răspuns #1 : Iulie 26, 2010, 13:50:51 pm »
Dustin Brown - Michael Lammer
Predictie: Lammer
Cota: 2.25
Agentia: Bet365

Meciuri extrem de slabute in acest prim tur la gstaad, insa aceasta partida mi-a atras atentia prin acea cota extrem de mica pe are o are brown la bet365 1.57 in timp ce la pinnacle are in jur de 1.90. COtele sunt in scadere pe elvetian si cred ca acesta va invinge, mai ales ca joaca acasa si meciul se disputa pe zgura, unde brown nu se misca prea bine. Practic tin sa va zic ca lammer nu este unul din favoritii mei, l-am vazut jucand si o face extrem de slab, insa cand intalneste un jucator care nu are deloc rabdare si se grabeste sa incheie foarte rapid punctele, atunci are o mare sansa mai ales prin jocul sau extrem de defensiv si la greseala adversarului pe care il practica. Cota mi se pare foarte buna si zic eu ca merita incercata.

Rezultat: 0-2
4,50 punct
« Ultima Modificare: Iulie 27, 2010, 20:24:59 pm de milan »

Offline Alexutzu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1047
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Iulie 26, 2010, 16:14:14 pm »
Frederico Gil - Tommy Robredo
Predictie: Primul set Robredo
Cota: 1.40
Argumentatie:[e]Frederico Gil - Tommy Robredo este un meci din turul 1 al turneului ATP de la Gstaad, Elvetia.In acest meci se intalnesc doi jucatori destul de diferiti din circuitul ATP, spaniolul Robredo, care este locul 38 din ierarhia ATP, iar portughezul Gil este pe 83.Asadar Robredo pleaca favorit astazi, datorita pozitiei sale superioare fata de Gil si datorita experientei si talentului sau mult mai mare decat al portughezului.Astazi cred ca spaniolul nu va avea probleme in castigarea acestui meci, dar sunt aproape sigur ca primul set si-l va adjudeca fara probleme, deoarece este in revenire de forma si cred ca acest turneu este un ultim antrenament inainte de urmatorul grand slam.Bafta!

Rezultat: predictie gresita
0 punct
« Ultima Modificare: Iulie 27, 2010, 20:26:13 pm de milan »

Offline Alexutzu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1047
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Iulie 27, 2010, 09:57:18 am »
Victor Hanescu - Daniel Gimeno-Traver
Predictie: 1
Cota: 2,25
Argumentatie:Victor Hanescu - Daniel Gimeno-Traver este un meci din turul 1 al turneului ATP de la Gstaad, Elvetia.In acest meci se intalnesc doi jucatori buni din circuitul ATP, chiar romanul nostru Hanescu care se afla pe locul 52 in ierarhia ATP si spaniolul Traver se afla pe 74.Ma surprinde faptul ca Hanescu este cotat astazi cu sansa a doua, cu o cota destul de mare de 2,25, dar asta se datoreaza si faptului ca Gimeno-Traver este intr-o forma foarte buna, iar Hanescu dupa incidentul de la Wimbledon pare sa nu fie intr-o pasa foarte buna.Totusi romanul nostru sper sa-si revina si sa castige astazi, si sa isi apere titlul din 2008 pe care l-a obtinut aici, chiar singurul lui turneu din cariere.A demonstrat in 2008 ca-i place aici la Gstaad si astazi sper sa faca o figura frumoasa si sa castige in fata spaniolului.Asadar pariez astazi pe Hanescu.Bafta!

-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 27, 2010, 20:26:44 pm de milan »

Offline florinel 17

• Parior
  • Mesaje postate: 242
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #4 : Iulie 27, 2010, 12:59:55 pm »
Andrey Golubev - Yuri Schukin
Predictie: 2
Cota: 3.25
Agentia: 10Bet
Argumentatie

Proaspatul castigator de saptamana trecuta de la Hamburg,rusul naturalizat kazak il intaneste astazi in prima runda pe Yuri Schukin,alt jucator naturalizat kazak ca si el.Golubev a facut saptamana trecuta la Hamburg turneul vietii,el castigand toate cele 6 meciuri in minimum de seturi,in fata lui Zverev,Granollers-Pujol,Davydenko,Istomin,Florian Mayer si in fata lui Jurgen Melzer in finala.De partea cealalta Schukin este si el un jucator bun de zgura,el a fost nevoit sa joace aici calificari pentru a ajunge pe tabloul principal si i-a invins pe Wolf si Gerard Granolers-Pujol.Scorul intalnirilor directe este 1-0 pentru Golubev,victorie obtinuta in acest an la Prostejoc challenger 63 62.Cred ca Andrey Golubev inca sarbatoreste succesul de saptamana trecuta,iar astazi cred ca nu va fi concentrat la miza partidei,asa ca merg pe mana lui Schukin.

Rezultat: 1-2
6,50 punct
« Ultima Modificare: Iulie 27, 2010, 20:29:32 pm de milan »

Offline Xian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1102
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Iulie 27, 2010, 15:13:40 pm »
Marco Chiudinelli v Thomaz Bellucci
Pont: Bellucci (-1,5 seturi)
Cota: 1,61
Casa: 10bet

Thomas Belucci debuteaza astazi la Gstaad in fata unuia dintre favoritii locali, Marco Chiudinelli. Marele favorit al intalnirii este fara doar si poate brazilianul de 1,88 din Tiete, considerat a fi unul dintre cei mai promitatori jucatori pe acesta suprafata. Cei doi au evoluat saptamana trecuta la Hamburg, sud-americanul ajungand pana in turul 3 fiind eventual eliminat de Seppi dupa un meci maraton de 37 de game-uri. De cealalta parte elvetianul a sucombat chiar la debut in fata lui Chardy 4-6, 1-6. Diferenta dintre cei doi este destul de mare iar problema invingatorului nu se pune. Bellucci are un servicu foarte bun si o deplasare in teren remarcabila pentru inaltimea sa iar meciul de astazi il va castiga foarte probabil in minimum de seturi asa cum s-a intamplat in precedentele 3 intalniri dintre cei doi.  « 671 litere »
Rezultat: 2-1
-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 27, 2010, 20:29:58 pm de milan »

Offline mateius

• Junior
  • **
  • Mesaje postate: 39
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #6 : Iulie 27, 2010, 17:50:48 pm »
Chiudinelli Marco vs Bellucci Thomaz
Pronostic : Total jocuri - sub 20,5
 Cota : 1.85
 Casa :  Gamebookers

In cadrul turneului de la Gstaad , din Elvetia , turneu ce se desfasoara pe zgura, se intalnesc elvetianul Marco Chiudinelli si brazilianul Thomaz Bellucci. Elvetianul se afla pe pozitia 63 in clasamentul ATP, in timp ce brazilianul ocupa locul 21. Cei doi jucatori s-au mai intalnit de trei ori pana acum: in 2009 la Miami a castigat Bellucci in doua seturi, tot in 2009 la Shanghai a castigat tot brazilianul in doua seturi si in 2010 la Auckland a castigat de asemenea tot Bellucci si tot in doua seturi. De remarcat este faptul ca in toate cele trei intalniri brazilianul l-a batut pe hard in conditiile in care Bellucci se descurca mult mai bine pe zgura. Nu cred ca va avea vreo sansa in acest meci elvetianul , in ciuda faptului ca joaca in Elvetia. Consider ca brazilianul va castiga acest meci in doua seturi iar numarul gameurilor nu va depasi totalul de 20.

Rezultat: predictie gresita
0 punct
« Ultima Modificare: Iulie 27, 2010, 20:31:11 pm de milan »

Offline mateius

• Junior
  • **
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #7 : Iulie 28, 2010, 13:24:59 pm »
Daniel Gimeno-Traver vs Andreas Beck
Pronostic : 2
 Cota : 2.85
 Casa :  bet365
Daniel Gimeno-Traver l-a eliminat pe Victor Hanescu in primul tur de la Gstaad, iar acum joaca impotriva lui Andreas Beck in turul secund. Intalnim doi tenismeni care sunt de valori sensibil egale. Daniel Gimeno-Traver se afla pe pozitia cu numarul 74 in circuitul ATP iar Andreas Beck se afla pe locul 79 in circuit. ANdreas Beck cred ca este jucatorul mai inteligent, mai greu de jucat impotriva sa pentru ca este si stangaci. Acum jumatate de an ajungea pe locul 33 in circuit, cea mai buna clasare a sa. Daniel Gimeno-Traver nu a coborat mai jos de pozitia 72 in clasamentul circuitului ATP. Eu cred ca Andreas Beck este sub-apreciat de cater bookmakeri, pentru ca el este foarte motivat aici la Gstaad. Anul trecut s-a oprit in finala la Gstaad, iar acum are puncte de aparat. Daniel Gimeno-Traver este un jucator de nivel challanger, care poate fi invins de Beck

Rezultat: 2-0
-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 29, 2010, 13:45:58 pm de milan »

Offline Xian

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #8 : Iulie 28, 2010, 16:35:18 pm »
Igor Andreev v Marco Chiudinelli
Pont: 2
Cota: 2,37
Casa: 888Sport

Chidinelli a produs ieri surpriza primului tur eliminandu-l in 3 seturi pe brazilianul Thomaz Bellucci. Astazi are teoretic un adversar mai slab, Igor Andreev mai ales daca tinem cont ca rusul revine in circuit dupa o pauza mai mare de o luna, in plus aici a reusit primul succes dupa mai bine de 80 de zile. Chiudinelii mereu s-a descurcat bine la acest turneu unde are parte si de sustinerea publicului, anul trecut ajungand pana in semifinale. Igor Andreev este unul dintre acei jucatori ce nu-si valorifica nici pe departe potentialul, lasand de multe ori impresia ca este dezinteresat. Anul acest Andreev nu areusit nicio victorie cat de cat importanta pe suprafata lui preferata, zgura si nu cred ca va reusi ceva notabil nici aici. Tinand cont de forma de moment aratata de cei doi, Marco Chiudinelli reprezinta pariul meu pentru acest meci. « 691 litere »
Rezultat: 2-1
-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 30, 2010, 18:40:13 pm de milan »

Offline Xian

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #9 : Iulie 29, 2010, 14:08:12 pm »
Chardy - Nieminen
Pont: Nieminen cel putin un set
Cota: 1,59
Casa: BWin

Nieminem si francezul Jeremy Chardy se intalnesc astazi in optimile turneului ATP de la Gstaad, Elvetia. Jarkko a trecut in primur tur in 3 seturi de Thaigo Alves din Brazilia in timp ce galul a trecut foarte lejer de conationalul sau Mathieu lasandu-i celui din urma doar 4 game-uri. Nieminen isi revine incet incet dupa accidentarea suferita anul trecut iar rezultatele incep sa se vada. Inca este departe de nivelul de acum 3-4 ani insa saptamana trecut la Hamburg a faut un turneu remarcabil invingandu-l pe Simon, pierzand foarte greu in optimi in fata lui Ferrero. Chardy este un jucator ce nu impresioneaza pe nicio suprafata insa de obicei ajunge prin tururile 2-3 cam la fiecare turneu. Consider ca cel doi jucatori se afla la un nivel aproximativ egal iar cota pentru cel putin un set castigat de finlandez este mai mult decat generoasa si o voi juca.

Rezultat: 2-0
-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 30, 2010, 18:40:33 pm de milan »

Offline mateius

• Junior
  • **
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #10 : Iulie 29, 2010, 17:46:57 pm »
Chardy - Nieminen
Pont: peste 22 game-uri
Cota: 1,90
Casa: Bet365

In cadrul turneului de tenis masculin de la Gstaad, din Elvetia, turneu ce se desfasoara pe zgura, se intalnesc francezul Chardy Jeremy si finlandezul Nieminen Jarkko . Chardy Jeremy se afla pe locul 69 in clasamentul ATP, in timp ce Nieminen Jarkko ocupa pozitia 59. Cei doi jucatori s-au mai intalnit in 2007 , la Marseille , pe suprafata hard, meci castigat de finlandez cu scorul de 7:6 6:7 6:7. Cel mai bun rezultat al francezului Chardy Jeremy pe anul 2010 a fost un sfert de finala la Delray Beach , in rest el a iesit mai mereu in primele tururi. Cel mai bun turneu al finladezului pe 2010 a fost la acelasi turneu Delray Beach, el ajungand pana in semifinale. Am putea spune ca ambii jucatori nu trec prin cea mai buna perioada. Mizez pe un meci strans cu multe game-uri

Rezultat: 20 gameuri
-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 30, 2010, 18:40:58 pm de milan »

Offline *-Popy-*

• Hero Member
  • Mesaje postate: 770
    • Vezi Profilul
« Răspuns #11 : Iulie 30, 2010, 09:37:38 am »
Jeremy Chardy - Nicolas Almagro
Predictie: Chardy +3.5 gameuri
Cota: 1.83
Agentia: 10bet

Chardy a aratat un joc extrem de solid in aceasta saptamana, trecand de doi jucatori foarte buni precum nieminen si mathieu. Jocul sau pare ca incepe sa urce la alt nivel iar cel mai important, incepe sa capete incredere in el. Almagro am cam scartait si la acest turneu, asta dupa ce saptamana trecuta a fost eliminat de Istomin la Hamburg. Dupa turneul castigat la Bastad a aparut o relaxare inexplicabila in jocul sau. 2-0 pentru almagro in intalnirile directe pana acum, un meci zgura iar celalalt pe hard, seturi extrem de echilibrate, majoritatea incheiate in prelungiri. La acest lucru ma astept si astazi, defapt ma astept ca francezul sa mai reduca din acel handicap de partide pierdute.

Rezultat: 2-6 6-7
-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 30, 2010, 18:41:25 pm de milan »

Offline mateius

• Junior
  • **
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #12 : Iulie 30, 2010, 14:18:49 pm »
Albert Montanes vs Richard Gasquet
Predictie: 2
Cota: 1.83
Agentia: gamebookers
Primul meci de astazi pe care o sa il propun este din tenis si incepe la ora 18:00 in Gstaad, Elvetia unde spaniolul Albert Montanes da fata-n fata cu francezul Richard Gasquet pentru a 4-a oara. In primele 3 intalniri rezultatul a fost favorabil doar pentru un singur jucator si anume Richard Gasquet care s-a impus 6-3 7-5 in 2005 la Baletta in Italia, 1-6 7-6 6-1 la Napoli tot in Italia si in 2008 6-3 6-7 la Stuttgart in Germania. Chiar daca Gasquet este clasat mai slab in clasamentul ATP, ocupa locul 47 fata de locul 23 ocupat de Montanes, o sa merg tot pe victoria lui pentru ca are avantajul meciurilor directe si vine dupa o perioada de invidiat. Gasquet are 14 victorii in ultimile 15 meciuri dintre care 10 in minimum de seturi si o infrangere la Rolan Garros suferita in fata lui Andy Muray in 5 seturi in timp ce Albert Montnes are 4 infrangeri in ultimile 15 meciuri jucate si doar 5 meciuri castigate in minimum de seturi.Cred ca francezul va castiga azi.

3,66 punct
« Ultima Modificare: August 26, 2010, 01:49:29 am de milan »

Offline AnDreY00

• Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1769
    • Vezi Profilul
« Răspuns #13 : Iulie 30, 2010, 17:15:55 pm »
Albert Montanes v Richard Gasquet
Predictie: 0-2
Cota: 2.75

Montanes se afla intr-o forma total imprevizibila si asta o putem deduce foarte clar din fluctuatiile spaniolului din ultima perioada. A castigat turneul de la Stuttgart dupa care a pierdut in fata lui Riba, urmand ca apoi sa aiba din nou probleme mari cu Pere si cu Haider-Mauer, pe cel din urma, cel putin, nici nu-l cunosc, Albert castigand abia in decisiv atunci cand adversarul sau practic nu a mai contat nemaireusind a castiga nici macar un game. Astazi va intalni, insa, un Gasquet in foame mare de performanta dupa perioada in care a fost suspendat, a castigat lejer in primul tur dupa care cu Brands, un jucator clar mai valoros decat fostii adversari ai lui Montanes a castigat in decisiv, 6-0 aratand astfel o dispozitie foarte buna de joc. Montanes a pierdut primul set in ultimele 3 intalniri, a lasat-o mai moale in speranta ca urmatoarele doua vor fi la discretia lui. Astazi ii va fi mult mai dificil si Gasquet plecand de la scorul de 3-0 la intalniri directe cred ca va reusi sa se impuna in minim de seturi in fata acestui Montanes care dupa Stuttgart parca e alt jucator.

5,50 punct
« Ultima Modificare: August 26, 2010, 01:50:20 am de milan »

Offline Xian

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #14 : Iulie 31, 2010, 13:02:18 pm »
Daniel Gimeno-Traver v Nicolas Almagro
Pont: 3 seturi
Cota: 2,60
Casa: Sportingbet

Armada spaniola si-a trimis doi reprezentati si in semifinalele turneului de la Gstaad iar acestia doi se vor infrunta astazi de la 14:00: Daniel Gimeno-Traver v Nicolas Almagro. Traver traverseaza momente foarte bune. Acum 2 saptamani a reusit un turneu foarte bun la Stuttgart ajungand pana in semifinale trecand printre altii de Davydenko sau Chardy. Aici a avut adversari mai usori insa nu a stat cu niciunul la discutii: Beck, Hanescu sau Andreev cazandu-i victime. Almagro si-a facut viata mai grea castigand greu in primele doua tururi cu Granollers si Lammer, trecand ceva mai usor ieri de Chardy. Cei doi s-au mai intalnit odata anul acesta, Traver invingandu-l pe Almagro la Buenos Aires la capatul unui meci foarte lung, de 35 de game-uri. Almagro este favorit insa judecand dupa prestatiile lui Traver din ultimul timp acesta nu va pierde in minimum de seturi, eu il vad chiar cu sanse la victorie, insa pariul cel mai sigur consider ca fi peste 2,5 seturi.

Rezultat: 1-2
5,20 punct
« Ultima Modificare: August 26, 2010, 01:50:57 am de milan »

Forum GhidPariuri

Bet365 - Pariaza pe Tenis AICI:
« Răspuns #14 : Iulie 31, 2010, 13:02:18 pm »