Pandurii Tg Jiu v Unirea UrziceniPredictie:
2/2Cota:
3.00Agentia:
Bet365Al doilea an la rand retrogradata, dar apoi revenita in prima liga, Pandurii se vad nevoiti de a juca in Liga 1 cu o pregatire de liga secunda daca se poate zice asa. Fara niciun transfer notabil, cu un lot destul de subtire care, s-a vazut, nu prea a facut fata sezonul trecut, oltenii incearca marea cu sarea si au si ghinionul de a juca contra vicecampionilor in prima etapa.
Urziceniul a aratat un joc solid, un joc care s-a ridicat in multe momente la nivelul campionilor de la CFR si au pierdut supercupa la mustata, la penaltyuri, acolo unde, incredibil, nu au transformat niciunul.
Spuneam ca gazdele nu au facut niciun transfer notabil, dar mai dureros pentru ei este ca si-au pierdut liderul de la mijloc, Pacurar, de asemenea un fundas important, Martinovic, dar si portarul titular Stanca. Ei, fara coloana vertebrala care a plecat in "gasca" la Steaua nu vad cu ce ne-ar putea surprinde Pandurii in acest meci in fata unei echipe atat de experimentate precum Unirea.
Sezonul trecut au reusit cu mari emotii sa ia un punct pe teren propriu, a reusit un 0-0 care, de altfel a fost maximul si, in cele mai multe situatii l-au reusit cu ajutorul autobazii lui Cartu contra granzilor, urmand ca in deplasare, insa, valoarea neta pe care Urzicenii au etalat-o s-a vazut si pe tabela acolo unde au fost aratate 3 ogluri in partea Unirii si 0, bineinteles pentru Pandurii.
Asadar, in supercupa am vazut o vicecampioana mai puternica decat sezonul trecut sau, in orice caz, la fel de solida care va da piept unei echipe pregatite mai degraba de Liga 2 care si-a pierdut oamenii importantii si pe care nu o vad sa poata face fata Unirii. Merg cu incredere pe echipa lui Ronny Levy si inclin sa cred temeinic ca, inca de la pauza, Unirea isi va dobora adversarul, unul modest zic eu.
Rezultat: x/x
-1 punct