Autor Subiect: GPExpert ROW 41, 19-25 Iulie  (Citit de 1593 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline karyoka

• Parior Senior
  • Mesaje postate: 434
    • Vezi Profilul
Raspuns: GPExpert ROW 41, 19-25 Iulie
« Răspuns #15 : Iulie 21, 2010, 18:29:44 pm »
Calificari Liga Campionilor, Turul 2, Retur:
3
Meci: Debreceni VSC - Levadia Tallinn
Pronostic: 1/1
Cota : 2.10
Agentia: Bwin
Argumentatia:

Astazi are loc unul dintre meciurile retur de calificare in liga campionilor si am ales un meci in care se intilneste campioana Ungariei si campioana Estoniei . In meciul tur cind aceste doua echipe au jucat meciul pe terenul oaspetilor scorul la finalul partidei  a fost de 1-1 . Dupa rezultatul obtinut de unguri in prima mansa si ca in acest meci joaca pe teren propriu pleaca cu prima sansa la cistigarea acestui meci si calificarea in faza superioara a competitiei . In meciul tur scorul a fost deschis deabia in a doua repriza in minutul 58 gol inscris de Tarmo Neemelo jucator de la oaspetii si gazdele de azi au egalat in minutul 90 printrun gol inscris de Laszlo Rezes . Daca in meciul tur prima repriza a fost alba in acest meci mizez pe forta si dorinta gazdelor de a merge mai departe si cred ca  va conduce inca din prima repriza . Bafta

Rezultat: 1/1
4,20 punct
« Ultima Modificare: Iulie 22, 2010, 14:54:34 pm de milan »

Offline AnDreY00

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2296
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Iulie 21, 2010, 18:58:32 pm »
Zeljeznicar Sarajevo v Hapoel Tel-Aviv
Predictie: 1X
Cota: 2.00
Agentia: Bet365

Dupa ce au pierdut lamentabil in Israel dupa o prima repriza de foc a gazdelor de atunci cand au marcat 5 goluri, campionii bosnieci din Sarajevo se prezinta astazi cu un singur scop si anume sa nu piarda ambele manse, respectiv sa iasa cu fruntea sus din competitia care, cu siguranta, este mult peste nivelul pe care Bosnia il arata in acest moment prin echipele de club.
Probabil ca au si eu orgoliul ranit si vor incerca sa-l "repare" astazi printr-o partida mai buna decat cea din tur. Ma gandesc ca oaspetii nu vor trata precum prima repriza din prima mansa cand au marcat 5 goluri intr-un interval de 30 minute, fapt ce i-au relaxat in mare masura pe israelieni, pentru ca in repriza a doua nu s-a mai intampla tnimic notabil, Hapoel preferand sa inghete jocul stiind ca acest avantaj este deja unul foarte mare si umilitor pentru adversari, astfel ca nu s-au mai rupt cu firea.
Probabil ca antrenorul Eli Guttman se va dispensa de cativa jucatori care cu siguranta nu merita sa fie aruncati in lupta, mai ales in fata unor bosnieci care pleaca dela 0-5, care nu vor avea nimic de pierdut si care vor ataca cu siguranta cu toate fortele posibile orice minge. Astfel ca, probabil, vedete precum Lala (care a marcat un hattrick in tur) vor sta pe banca sau chiar in afara lotului, calificarea fiind deja jucata.
Ma astept la o inghetare a jocului din partea israelienilor si la o motivatie suplimentara pentru bosnieci care vor incerca sa spele rusinea din tur si vor incerca, cred, macar sa nu piarda, iar suporterii bosnieci nu vor rata ocazia de a se face cunsocuti prin fanatismul lor si vor incerca sa conduca echipa spre o victorie de palmares, lucru destul de greu de digerat pentru oricare oaspeti ce joaca intr-un asemenea "decor".

Rezultat: 0-1
-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 22, 2010, 15:03:55 pm de milan »

Offline AnDreY00

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #17 : Iulie 22, 2010, 12:55:53 pm »
Dnepr Mogilev v Stabaek
Predictie: Peste 2.5 goluri
Cota: 1.70

Din toata multimea asta de meciuri din calificarile Europa League am decis sa aleg un meci care, in tur s-a terminat 2-2 dupa un meci care incepuse foarte tare, la inceputul primei reprize marcandu-se deja 3 goluri. A treia echipa din Belarus dupa clasarea din sezonul trecut in campionati, Dnepr are sanse mari de calificare dupa ce a marcat, iata, 2 goluri in deplasare si mai important fara sa piarda, astfel ca prima sansa o au ei, insa nu trebuie sa-i subestimam nici pe norvegieni care au o echipa total imprevizibila care poate face un meci extraordinar, dar de asemenea poate sa piarda lamentabil ori sa trmine la egalitate cu multe goluri marcate. Asa cum s-a intamplat acum o luna cand Stabaek a remizat, scor 3-3, in cupa Norvegiei cu o echipa de divizie inferioara, pierzand apoi la penalty-uri, accentuand astfel ideea pe care am dedus-o cand am precizat ca echipa norvegiana este una foarte imprevizibila.
Dnepr Mogilev s-a prezentat pentru turul acestei duble manse dupa un 7-1 administrat unei echipe din Albania in turul preliminar precedent, fapt ce arata totusi o oarecare forta ofensiva de remarcat mai ales pe propriul teren acolo unde pot fi ajutati de peste 11 mii de fani din partea bielorusilor, mai ales ca in turul acelei duble manse, in deplasare, au remizat doar, 1-1.
Ceea ce ma convinge pe mine sa aleg in continuare un pronostic bazat pe multe goluri marcate sau, ma rog, cel putin 3 o reprezinta in special nevoia norvegienilor de a ataca, fapt ce cu siguranta cred eu ca va duce spre un meci spectaculos. Daca si bielorusii vor reusi sa marcheze, ceea ce cred eu este mai mult decat o posibilitate mare avand antecedente importante pentru a o face, atunci oaspetii vor avea nevoie de 2 goluri si, implicit vom avea parte de un meci deschis, astfel ca in orice situatie, cred eu,, mai ales dupa ultimele 5 partide disputate de Stabaek de exemplu, meciuri in care s-au inscris cate 4, 5 sau chiar 7 goluri putem avea parte de un meci deschis in care sa se marcheze chiar mai mult de 3 goluri.

Rezultat: 1-1
-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 23, 2010, 15:39:08 pm de milan »

Offline karyoka

• Parior Senior
    • Vezi Profilul
« Răspuns #18 : Iulie 22, 2010, 18:58:10 pm »
4
Meci: NK Maribor - Videoton
Pronostic: 1/1
Cota : 2.60
Argumentatia:

Astazi am ales un meci  foarte interesant din  calificari  europa lig mansa a doua din turul 2 preliminar inde se intilnesc o echipa ce reprezinta  Slovenia si cealalta reprezinta Ungaria . In meciul tur cind partida sa jucat in Ungaria scorul la finalul partidei a fost 1-1 un rezultat ce avantajeaza echipa gazda in meciul de azi care chiar si cu un egal fara goluri merge mai departe in faza superioara a competitiei . Dar nu cred ca va fi in rezultat de egalitate deoarece in meciul tur eghipa gazda  de azi a deschis scorul inca din prima repriza in minutul 30 un gol marcat de Dejan Mezga . Oaspetii de azi in meciul tur au reusit sa egaleze deabia in minutul 79 un gol inscris de Gabor Horvath . Cu acest rezultat obtinut in tur oaspetii cred ca se vor napusti inca din prima repriza sa marcheze un gol pentru a egala situatia cu golul marcat in deplasare care atirna foarte greu si sa duca meciul in prelungiri pina la penalty si pe aceasta dorinta a oaspetilor gazdele pe contraatac  si cred ca va deschide scorul inca din prima repriza . Bafta.

Rezultat: 1/1
5,20 punct
« Ultima Modificare: Iulie 23, 2010, 15:39:32 pm de milan »

Offline karyoka

• Parior Senior
    • Vezi Profilul
« Răspuns #19 : Iulie 22, 2010, 20:55:40 pm »
5
Meci: Fluminense RJ v Cruzeiro
Pronostic: 1
Cota : 2.00
Agentia: bet365
Argumentatia:

In acest noapte are loc un meci de fotbal din Brazilia din etapa 10 a in care se intinesc ocupanta locului 2 si ocupanta locului 6 . Gazdele sint pe locul 2 cu 19 puncte dar au si acest meci mai putin jucat si daca cele trei puncte din acest meci le adjudeca urca pe prima pozitie . Cred ca are toate sansele ca in acest meci sa se impuna pentru ca in primul rind joaca pe teren propriu , meciurile pe care lea jucat pe teren propriu in acest inceput de campionat nu a pierdut nici un meci are patru victorii si un meci la terminat la egalitate iar evolutia din ultimile cinci meciuri este favorabila gazdelor care sint neinvinse  are 4 meciuri citigate si un meci la terminat la egalitate . Dupa  cum a evoluat oaspetii in ultimile cinci meciuri este o echipa ce pare ca nui va pune probleme gazdelor in acest meci are 2 victorii un egal si 2 infringeri .  In ultimul meci pe care lau jucat aceste doua echipe pe terenul oaspetilor rezultatul la finalul partidei a fost favorabil gazdelor de azi care au cistigat cu scorul de 3-2 . Cred ca  parcursul gazdelor  in acest sezon nu ma dezamagi in acest meci . Bafta

Rezultat: 1-0
4,00 punct
« Ultima Modificare: Iulie 23, 2010, 15:40:26 pm de milan »

Offline wallace23it

• Junior
  • **
  • Mesaje postate: 27
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #20 : Iulie 23, 2010, 14:48:51 pm »
Metalist Kharkiv    v   Dinamo Kiev
Pronostic: 2
Cota: 1.72

Meci din campionatul ucrainei ocupantele locului 3 in sezoanul trecut Metalist Kharkiv si ocupanta locului 2 Dinamo Kiev.Un sezon foarte bun pentru cele doua echipe care se intalnesc astazi, care practica un joc ofensiv.Metalist Kharkiv a avut 53 de puncte iar Dinamo KIEV a acumulat 65 de puncte cu 56 de goluri marcate si numai15 primite. In etapa trecuta Metalis Kharkiv a remizat scor 0-0 cu Sevastopol, iar Dinamo Kiev a invins acasa scor 2-1 Tavryia S. In aceste 2 etape jucate din noul sezon Metahalist Kharkiv are 4 puncte, iar Dinamo Kiev 1 punct. Totusi merg pe victoria oaspetilor de astazi Dinamo Kiev, care cred ca se va impune cel putin la un gol diferenta.Pronosticul meu final pentru aceasta partida este 2 final.

Rezultat: 1-2
3,44 punct
« Ultima Modificare: Iulie 24, 2010, 13:48:03 pm de milan »

Offline wallace23it

• Junior
  • **
  • Mesaje postate: 27
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #21 : Iulie 23, 2010, 15:56:45 pm »
Altach        v    Austria Lustenau
Pronostic: peste 3.5 goluri
Cota: 2.40
Agentia: Gamebookers

Au trecut deja doua etape din spectaculoasa Erste Liga, iar echipele austriece au facut spectacol inca din start. Altach are in doua etape o medie de 4,5 goluri/meci date si primite, in timp ce Austria Lustenau are o medie de 3,00 goluri/meci. SC Rheindorf Altach este intr-o forma de zile mari, castigand in prima etapa cu 4-0 pe teren propriu cu Hartberg, iar in a 2-a etapa s-a impus cu 5-0 la Gratkorn. Austria Lustenau a inceput cum nu se poate mai rau acest sezon, pierzand cu 2-3 in deplasarea de la Grodig si acasa 0-1 cu nou-promovata WAC / St. Andra. Cele doua echipe ce se vor intalni in aceasta seara pe CASHPOINT Arena (Altach) nu au mai inregistrat niciun rezultat cu peste 3,5 goluri in ultimele 10 meciuri directe, asa ca pentru a-si respecta blazonul ar trebui sa marcheze minim 4 goluri in acest meci.

Rezultat: 2-0
-1 punct

« Ultima Modificare: Iulie 24, 2010, 13:48:29 pm de milan »

Offline pescadorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2388
    • Vezi Profilul
    • Proza "neserioasa" si predictii... sportive
    • Adresa de email
« Răspuns #22 : Iulie 23, 2010, 16:50:32 pm »
3 - Lustenau vs Grodig
Predictie: 2
Cota: 2.70
Agentia: Expekt

In liga secunda austriaca demareaza astazi etapa a 3-a una dintre partide fiind programata pe Reichshofstadion, fieful echipei locale Lustenau ce va primi pe cei de la Grodig. Nou veniti pe scena diviziei secunde oaspetii si-au facut debutul victorios invingand pe propriul stadion 3-2 pe concitadinii adversarilor de azi Austria Lustenau si dupa ce au cedat la randul lor la limta 2-3 la First Vienna vor incerca sa reia cursa de succes in fata unei echipe ce pare ca n-a intrat inca in ritm obtinand etapa trecuta o remiza 1-1 la Admira dupa ce in debut au suferit o infrangewre usturatoare 4-0 administrata de vienezii de la First vienna.
O evolutie ce continua tendintele descendente ale gazdelor din finalul editiei trecute cand au reusit o singura victorie cu "vecinii" Austria Lustenau in ultimile 4 etape in timp ce oaspetii incheiau in forta un sezon de exceptie ce le-au asigurat o promovare triumfatoare. Gazdele vor incerca sa iasa din pasa proasta in duelul cu nou promovatii, sarcina dificila probabil dupa ce acestia isi vor fi luat masurile de precautie dupa infrangerea de etapa trecuta, situatie ce continuata le-ar ingreuna inca din start atingerea obiectivului de a ramane la acest nivel de competitivitate.

Rezultat: 1-1
-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 24, 2010, 13:48:52 pm de milan »
Pariez... deci exist!

Offline nightdreamer

• Parior Senior
  • Mesaje postate: 456
    • Vezi Profilul
« Răspuns #23 : Iulie 24, 2010, 10:06:37 am »
Hajduk Split-Istra 1961
pronostic:vor inscrie ambele in meci:Nu
cota:1.75
casa:bwin
Gazdele de la Hajduk Split isi fac incalzirea pentru meciul cu Dinamo din preliminariile Europa Legue in campionat in fata celor de la Istra ,o echipa care sezonul trecut a aratat o  oarecare forta pe teren propriu dar in deplasare nu a miscat.Dupa esecul suferit la limita in fat rivalilor de la Dinamo Zagreb in supercupa cei din Split isi doresc un debut bun de campionat in fata propriilor suporteri si au o sansa mare in conditiile in care intalnesc una din echipele modeste ale campionatului(cel putin din punct de vedere al meciurilor disputate "afara").Sezonul trecut,sezon incheita de Hajduk pe 2 ,cei de la Mediterana s-au descurcat bine acasa au castigat 11 din 15 meciuri si au primit doar 8 goluri.Nu acelasi lucru se poate spune despre echipa  a carui oras are nume de moneda :D,Istra si-a castigat punctele de acasa suficient cat sa ramana in prima liga dar afara au avut o singura victorie iar in 15 meciuri au marcat doar  12 goluri.In intalnirile anterioare (9 la numar) de doar 2 ori s-a marcat in ambele porti iar in ultimele 5 partide Istra nu a reusit sa le dea vreun gol celor de la Hajduk.Statistica dar si valoarea celor 2 loturi ma face sa cred ca si astazi vom avea un clean sheet.

Rezultat: 6-1
-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 25, 2010, 17:51:38 pm de milan »
Umorul este cea mai mare binecuvantare a omului

Offline nightdreamer

• Parior Senior
  • Mesaje postate: 456
    • Vezi Profilul
« Răspuns #24 : Iulie 24, 2010, 10:23:07 am »
Midtjylland - Silkeborg
pronostic:1
cota:1.67
casa:bet365
Campionatul danez se afla astazi in fata etapei numarul 2 si cele doua formatii angrenate astazi in lupta Midtjylland respectiv  Silkeborg vin dupa meciuri total diferite in prima etapa.Gazdele de astazi Midtjylland au castigat clar cu 2-0 in fata  celor de la Horsens un meci controlat "dal cappo al finne" in vreme ce oaspetii au suferit o grava corectie in deplasare la Nordsjaelland ,un 4-1 care nu lasa loc de multe comentarii.In afara de inceputul grozav de campionat respectiv modest pentru cealalta echipa ma frapeaza un alt fapt statistic.In ultimele 10 partide directe jucate la Midtjylland,gazdele s-au impus de 8 ori iar in ultimele 3 sezoane Silkeborg nu a scapat din aceasta deplasare fara minim 3 primite.Cred ca daca lucrurile se respecta din punct de vedere statistic si din punct de vedere al jocului aratat in prima etapa si astazi Midtjylland va iesi invingatoare din acest duel.

Rezultat: 2-0
3,34 punct
« Ultima Modificare: Iulie 25, 2010, 17:52:10 pm de milan »
Umorul este cea mai mare binecuvantare a omului

Offline AnDreY00

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #25 : Iulie 24, 2010, 11:45:23 am »
Arsenal Kiev v Sevastopol
Predictie: 1/1
Cota: 2.25

Una din cele doua echipe cu punctaj maxim dupa primele doua etape din prima liga ucraineana, alaturi de Dnepr, Arsenal Kiev, echipa fostului rapidist Mazilu are o o misiune relativ usoara astazi cand intalneste o nou-promovata, Sevastopol, o echipa care, iata, nu reuseste sa marcheze in doua meciuri, insa, surprinzator nici nu a primit vreun gol. Doua rezultate de 0-0 in primele doua meciuri si probabil ca egalurile vor fi obiectivele principale pentru tot sezonul pentru micuta echipa ucraineana.
Arsenal este una din echipele bune pe teren propriu, in sezonul trecut atunci cand doar granzii Shahtior si Dinamo Kiev alaturi de a treia echipa din campionatul trecut au reusit sa invinga pe terenul celor de la Arsenal, exceptand bineinteles dezastrul cu Tavriya atunci cand intr-un mod cu adevarat bizar au pierdut la un scor incredibil, 1-6.
Sevastopol nu cred ca are mari sperante pentru acest meci, vor incerca cu siguranta sa scoata un rezultat nul aici, pentru a treia oara in acest sezon, insa cred ca cei de la Arsenal le vor veni de hac, pentru ca e greu de crezut ca le vor merge si a treia oara in speranta lor de a pleca de la Kiev cu un punct in buzunare.
In general, in fata echipelor mici Arsenal Kiev s-a descurcat foarte bine, a castigat relativ lejer campionatul trecut si dupa parerea mea in fata acestei micute Sevastopol lucrurile vor sta cam la fel, gazdele impunandu-se inca de la pauza, avand toate atuurile pentru a nu avea probleme astazi, atat dpdv valoric cat si al experientei.

Rezultat: x/2
-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 25, 2010, 17:52:47 pm de milan »

Offline pescadorul

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #26 : Iulie 24, 2010, 16:04:29 pm »
Datorita meciurilor anulate ma aflu tot la a 3-a incercare...  ;)

3 - Atvidabverg vs GAIS
Agentia: Betsson

Prima etapa a returului din Allsvenskan, abia reluata prima liga suedeza ce saptamana trecuta a tras linie peste prima jumatate a competitiei. Pe arena Kopparvallen din Atvidaberg, echipa locala primeste vizita celor de la GAIS din Goteburg in situatia cand gazdele detin lanterna pe pozitia a 16 cu 2 punte handicap pana la plyout in timp ce oaspetii de pe pozitia a 10-a cu 18 puncte au 3 avans fata de barajul salvarii.
Atvidaberg in premiera pe prima scena n-au reusit sa paraseasca subsolul clasamentului, GAIS navigheaza in zona limitrofa retrogradarii de 5 ani consecutivi de cand isi perpetueaza preazenta la acest nivel undeva la limita de "avarie". Etapa trecuta intalnirea in premiera dintre cele doua cluburi pe prima scena s-a tereminat nedecis cu remiza alba, astazi revansa teoretic la fel de echilibrata probabil insa ca oaspetii, veterani la acest nivel si specializati in "salvare" vor reusi sa transforme in avantaj oportunitatea de a juca cu niste "nou veniti" ce n-au dovedit ca pot face fata in noua ipostaza valorica in care se afla.

Rezultat: 0-1
5,40 punct
« Ultima Modificare: Iulie 25, 2010, 17:53:21 pm de milan »
Pariez... deci exist!

Offline karyoka

• Parior Senior
    • Vezi Profilul
« Răspuns #27 : Iulie 24, 2010, 16:15:06 pm »
6
Midtjylland - Silkeborg
pronostic:1/1
cota:2.55
casa:bwin

Astazi are loc in Danemarca etapa a doua din noul sezon fotbalistic si in acest meci se intilnesc ocupanta locului cinci si ocupanta locului 11 . Nu sa jucat decit o etapa si gazdele au inceput acest campionat in forta jucind in primul meci in deplasare cu AC Horsens si a invinso cu scorul de 2-0 . In prima repriza a deschis scorul inca din minutul 12 si sia marit avantajul in minutul 73 . In acest meci are avantajul jocului de pe teren propriu si intilneste o echpa ce in primul meci din prima etapa a jucat in deplasare cu cei de la FC Nordsjælland si au pierdut cu scorul de 4-1 . A fost un meci cu multe goluri din care doar in prima repriza sau dat trei goluri  .In sezonul trecut gazdele au terminat campionatul pe locul sase nereusin sa prinda un loc de cupa europeana si oaspetii au terminat pe locul 8 la cinci puncte de locul care a retrogradat.  Sper ca in acest meci gazdele a se impuna inca din prima repriza pentru ca au incredere ca se poate dupa reusita din prima etapa . Bafta

Rezultat: x/1
-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 25, 2010, 17:54:01 pm de milan »

Offline pescadorul

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #28 : Iulie 24, 2010, 16:45:46 pm »
4 - Brommapojkarna vs Mjallby

Allsvenskan, prima liga suedeza debuteaza astazi in a doua jumatate a competitiei, printre protagonisti numarandu-se si perechea Brommapojkarna vs Mjallby, ce se vor duela pe arena Grimsta IP din Stockholm. Revenite pe prima scena de curand, primii sezonul trecut cand au si reusit sa ocupe un fotoliu salvator, ceilalti promovati in acest an, isi reiau "ostilitatile" de data asta la "nivel inalt" in situatia cand la sfarsitul turului gazdele ocupa locul 7 cu 19 puncte iar oaspetii sunt pe pozitia a 4-a cu 25 de puncte la activ.
Partida din etapa trecuta, ultima a turului s-a terminat remiza 0-0, revansa de azi pornind probabil sub aceleasi semn al achilibrului. Desi situati in zona mediana, in prima jumatate a clasamentului Brommapojkarna se afla la doar 4 puncte avans fata de playout in timp ce Mjallby au un singur punct handicap fata de primul fotoliu de Europa League, situatie ce legata si de tendintele recente ale celor doua adversare, gazdele cu 3 1 3 iar oaspetii cu 6 1 0, ofera ultimilor sansa de a-si continua cursa de succes pentru a se mentine in zona performanta.

Rezultat: predictie gresita.
0 punct
« Ultima Modificare: Iulie 25, 2010, 17:54:37 pm de milan »
Pariez... deci exist!

Offline pescadorul

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #29 : Iulie 24, 2010, 16:49:12 pm »
4 - Brommapojkarna vs Mjallby

Allsvenskan, prima liga suedeza debuteaza astazi in a doua jumatate a competitiei, printre protagonisti numarandu-se si perechea Brommapojkarna vs Mjallby, ce se vor duela pe arena Grimsta IP din Stockholm. Revenite pe prima scena de curand, primii sezonul trecut cand au si reusit sa ocupe un fotoliu salvator, ceilalti promovati in acest an, isi reiau "ostilitatile" de data asta la "nivel inalt" in situatia cand la sfarsitul turului gazdele ocupa locul 7 cu 19 puncte iar oaspetii sunt pe pozitia a 4-a cu 25 de puncte la activ.
Partida din etapa trecuta, ultima a turului s-a terminat remiza 0-0, revansa de azi pornind probabil sub aceleasi semn al achilibrului. Desi situati in zona mediana, in prima jumatate a clasamentului Brommapojkarna se afla la doar 4 puncte avans fata de playout in timp ce Mjallby au un singur punct handicap fata de primul fotoliu de Europa League, situatie ce legata si de tendintele recente ale celor doua adversare, gazdele cu 3 1 3 iar oaspetii cu 6 1 0, ofera ultimilor sansa de a-si continua cursa de succes pentru a se mentine in zona performanta.

Meci anulat datorita incalcarii limitei de timp...  :idiot:
Pariez... deci exist!

Forum GhidPariuri

Pariaza AICI (Betfair):
« Răspuns #29 : Iulie 24, 2010, 16:49:12 pm »