Autor Subiect: WTA - Portoroz  (Citit de 491 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5834
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
WTA - Portoroz
« : Iulie 18, 2010, 20:57:29 pm »
Banka Koper Slovenia Open

Loc: Portoroz, Slovenia
Perioada: 19-25 Iulie
Nr. jucatori: 32
Suprafata: Hard
Premii: $220,000
Site oficial: www.sloveniaopen.si

Castigatorul de anul trecut: Dinara Safina

Tabloul Principal 2010

Aici puteti sa scrieti predictiile in cadrul jocului GPExpert Tenis  :ok:
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline nightdreamer

• Parior Senior
  • Mesaje postate: 454
    • Vezi Profilul
Raspuns: WTA - Bad Gastein
« Răspuns #1 : Iulie 20, 2010, 09:56:06 am »
Anna Tatishvili-Sara Errani
pronostic:1
cota:4.00
casa:bet365
Dupa ce saptamana trecuta a reusit un turneu foarte bun la Praga ,sfert de finala ,meci pierdut greu in fata lui Patty Schnyder,georgianca Tatishvili face trecerea pe Hard unde o va infrunta pe Sara Errani din Italia.Georgianca are un avantaj in acest moment fata de oponenta sa ,vine din calificari are 3 meciuri in plus disputate pe aceasta suprafata si trecerea de la zgura la iarba nu va fi atat de brusca.Errani a avut un sezon decent pe hard semifinala la Hobart si tur 3 la Australian Open ,Indian Wells si Miami dar ramane o jucatoare care prefera zgura.Desi diferenta din clasament este una destul de mare cred ca Tatishvili poate produce surpriza aici,Errani nu este o sperietoare si in plus Tatishvili dupa sfertul de saptamana trecuta a prins curaj ca poate usor,usor urca in top 100 mondial.

Rezultat: 0-2
-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 21, 2010, 19:12:17 pm de milan »
Umorul este cea mai mare binecuvantare a omului

Offline nightdreamer

• Parior Senior
    • Vezi Profilul
Raspuns: WTA - Portoroz
« Răspuns #2 : Iulie 20, 2010, 11:47:07 am »
Johanna Larsson-Sofia Arvidsson
cota:2.08
casa:10bet
In primul tur al turneului de la Portoroz,Slovenia avem un duel suedez intre Johanna Larsson ,numarul 84 in clasamentul WTA si Sofia Arvidsson,numarul 61 in acelasi clasament.Chiar daca Arvidsson este mai bine cotata in acest moment si are si experienta de partea ei(este cu 4 ani mai mare decat oponenta sa) astazi cred ca va ceda .Forma aratata in ultima perioada lasa mult de dorit in ultimele 3 turnee pierzand in primul tur.Larsson are un potential enorm ,vine dupa un sfert facut la Praga,invinsa freu in 3 seturi de  Zahlavova Strycova si in genere s-a descurcat mai bine decat adversara ei de astazi,are mai multe meciuri castigate ,pe hard are un record bun 8-1 (dar turneele nu au fost de prima mana).Desi statistica o indica ca si favorita pe Arvidsson eu cred ca Larsson va castiga,e jucatoarea care vine din urma si care are in viitorul apropiat va deveni numarul 1 in tenisul femninin suedez.

Rezultat: 2-0
4,16 punct
« Ultima Modificare: Iulie 21, 2010, 19:12:49 pm de milan »

Offline *-Popy-*

• Hero Member
  • Mesaje postate: 770
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Iulie 20, 2010, 14:42:42 pm »
Marina Erakovic - Alexandra Panova
Predictie: Panova
Cota: 1.55
Agentia: Expekt

Betul zile pentru mine vine de la turneul de la portoroz, un turneu pe hard, iar meciul ales este cel intre jucatoarea din noua zeelanda, erakovic si rusoaica panova. Ambele jucatoare prefera suprafetele rapide, in special hardul, insa la capitolul tehnica,talent si valoare in acest moment, rusoaica este peste adversara ei. Putem vedea acest lucru si in singura partida intre cele doua, disputata in acest intr-un itf tot pe hard, acolo panova castigand foarte clar in doua seturi, lasand doar trei gameuri adversarei sale. Acelasi lucru ar trebui sa se intample si astazi pentru ca daca se va intampla cum am spus si panova va prinde o zi buna, erakovic nu are nici o sansa.

Rezultat: 0-2
3,10 punct
« Ultima Modificare: Iulie 21, 2010, 19:13:15 pm de milan »

Offline *-Popy-*

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Iulie 21, 2010, 10:47:27 am »
Anna Chakvetadze - Sara Errani
Predictie: Chakvetadze
Cota: 2.50
Agentia: Bet365

Meci din turul secund al turneului de la potoroz, un turneu care se disputa pe hard, iar pentru astazi am ales meciul dintre rusoaica anna chakvetadze si italianca sara errani. Era o vreme cand anna era o forta in circuit pe terenurile de hard, mai ales cele din america unde castiga turneu dupa turneu. Dupa aceea a urmat o perioada extrem de neagra pentru ea, nu stiu care au fost cauzele, insa cert este ca de cateva saptamani ea incearca sa revina acolo unde ii este locul. Errani ramane o jucatoare de zgura, care daca va fi pocnita din orice pozitie(stilul preferat al annei), sunt sigur ca nu va reusi sa returneze de multe ori. SI la capitolul servici, chakve sta mult mai bine, chiar daca face extrem de multe duble. Si cota este una foarte buna in opinia mea, iar acest bet este unul care merita incercat.

5,00 punct
« Ultima Modificare: Iulie 22, 2010, 15:07:41 pm de milan »

Offline nightdreamer

• Parior Senior
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Iulie 21, 2010, 11:13:34 am »
Polona Hercog-Katherina Srebotnik
cota:1.68
casa:10bet
Duel slovein in turul doi al turneului de la Portoroz intre nou venita in elita tenisului femninin Polona Hercog si Katherina Srebotnik ,jucatoare mult mai experimentata dara care se afla intr-un regres aflandu-se acum d-abia pe pozitia 279 in clasamentul WTA.Hercog a avut un an bun pana acum a urcat pana pe pozitia 55 in clasament si vine dupa 2 sferturi de finala consecutive la Budapesta si Praga .In primul tur Hercig a castigat fara mari batai de cap in fata rusoaicei Bovina 6-3;6-3.Srebotnik nu a prea jucat in acest an si atunci cand a facut-o a pierdut inca din primul tur.Exceptand cupa Federatiei, Srebotnik nu a castigat decat un meci in acest an pana aici ,la Roma in fata Lepchenkovei.Chiar daca in primul tur a trecut de o alta slovena Petra Mrtic in 2 seturi  astazi cu Hercog nu cred ca va mai sta atat de bine ,slovena are un joc agresiv si daca ii va intra serviciul va fi greu de batut.Mizez pe tineretea lui Hercog si pe dorinta de confirmare a valorii chiar in fata propriilor suporteri.

Rezultat: 2-1
3,36 punct
« Ultima Modificare: Iulie 22, 2010, 15:10:04 pm de milan »

Offline florinel 17

• Parior
  • Mesaje postate: 242
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #6 : Iulie 21, 2010, 15:23:50 pm »
Anna Chakvetadze - Sara Errani
Predictie: Chakvetadze 2-0
Cota: 4

In runda a doua de la Portoroz jucatoarea rusa Anna Chakvetadze o intalneste pe italianca Sara Errani,meci ce se anunta a fi unul destul de interesant.Chakvetadze acum cativa ani era o excelenta jucatoare de hard si era foaret greu de invins,insa a suferit ceva accidentari si acum incearca sa redevina aceea jucatoare.Ea a aratat un joc extrem de solid in prima runda cu Makarova pe care a invins-o clar.De partea cealalta Errani este mai mult o jucatoare de zgura,insa ea s-a miscat bine si pe hard in acest an,ea a invins-o pe Tatishvilli in primul tur 76 64.Este prima partida directa intre cele doua si sper ca Anna va repeta jocul foarte bun din prima runda impotriva Makarovei si va reusi sa se impuna.

8,00 punct
« Ultima Modificare: Iulie 22, 2010, 15:10:42 pm de milan »

Offline pescadorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2125
    • Vezi Profilul
    • Proza "neserioasa" si predictii... sportive
    • Adresa de email
« Răspuns #7 : Iulie 21, 2010, 17:14:22 pm »
1 - Polona Hercog vs Katarina Srebotnik
Predictie: 2
Cota: 2.15
Agentia: Expekt

Optimile de finala ale turneului de la Portoroz din Slovenia (hard - 220.0004) a programat astazi un "derby" local intre o fosta "glorie" a tenisului sloven Katarina Srebotnik 29 de ani (279 - Wta) si una pe cale sa devina Polona Hercog 19 ani (55 - WTA). Situatia mediocra a Katerinei in clasamentul mondial fata de valoarea cu care era cotata la sfarsitul sezonului 2008 (21 - WTA) se datoreaza disparitiei din turnee in ultima perioada singura prezenta notabila atingand-o la sfarsitul lui 2009 in sferturile de la Luxembourg (acoperit - 220.000$) cand a cedat 7-6 1-6 4-6 in fata cehoaicei Timea Bacsinszky.
Probabil ca varsta cat si considerente financiare au readus-o pe terenul de joc in acest an dar tenisul, spre deosebire de mersul pe bicicleta se cam uita astfel ca revenirea n-a fost chiar entuziasmanta singura victorie de retinut 6-7 7-5 6-3 fiind in luna mai asupra Varvarei Lepchenko din Uzbekistan in prima runda a turneului de la Roma (zgura - 2.000.000$) fiind invinsa in runda urmatoare de rusoaica Nadia Petrova 6-4 6-4. Rivala ei Polona a avut un parcurs ascendent in acest sezon ajungand chiar la inceputul lunii iulie in sferturi la Budapesta (zgura - 220.000$) unde a pierdut 5-7 6-1 4-6 la cehoaica Patty Schnyder si apoi la acelasi nivel la Praga (zgura - 220.000$) a cedat 1-6 4-6 in fata unguroaicei Agnes Szavay.
Un duel intre optimismul si forta pe care le ai la inceput de cariera si experienta si valoarea pe care le capeti in timp odata cu varsta, in care nu totdeauna tineretea reprezinta un atuu suficient in obtinerea victoriei mai ales vis-a-vis de suprafata de joc, hard-ul pe care Katarina il "stapaneste" mai bine.

-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 22, 2010, 15:11:12 pm de milan »
Pariez... deci exist!

Offline *-Popy-*

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #8 : Iulie 23, 2010, 10:20:34 am »
Anastasia Pavlyuchenkova - Johanna Larsson
Predictie: Larsson +5.5 gameuri
Cota: 1.83

Un meci destul de ehilibrat in opinia mea, ambele jucatoare au recorduri destul de bune pe hard in acest an, pavly 17-6 in timp ce jucatoarea din suedia are 10-1. Stilul de joc al celor doua este un pic cam diferit, daca rusoaica pocneste mingea mereu cand are ocazia, larsson are lovituri mult mai fine, mai din incheietura si talent. Aici cred ca se poate face diferenta si sper doar ca ea sa serveasca cum am facut-o pana acum si sa nu mai faca atatea greseli precum a facut la bastad si praga saptamanile trecuta. Este primul meci dintre ele, asadar inceputul ar trebui sa fie ceva mai echilibrat. Acest handicap mi se pare destul de mare si cred ca larrson are forta si forma psihica necesara de a castiga si de a ajunge in careul de asi al acestui turneu.

Rezultat: 3-6 2-6
3,66 punct
« Ultima Modificare: Iulie 24, 2010, 13:59:45 pm de milan »

Offline florinel 17

• Parior
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #9 : Iulie 23, 2010, 12:39:02 pm »
Yakimova - Pervak
Predictie: 1
Cota: 3.45
Agentia: 10 Bet

In sferturile de finala ale turneului feminin de la Portoroz,jucatoarea rusa Ksenia Pervak o intalneste pe Anastasia Yakimova,un meci in care dupa parerea mea sansele sunt cam 50-50,insa ma surprinde cota yakimovei care este peste 3.Pervak este o tanara jucatoare din noul val al tenisului rus,insa pana acum nu a reusit rezultate foarte bune,aici ea a trecut in minimum de seturi de Dominika Cibulkova si de Alexandra Panova.De partea cealalta Yakimova este o jucatoare buna de suprafete rapide,are 16 victorii si 9 infrangeri in acest an pe hard.Ea a jucat aici calificari unde le-a invins pe Pliskova si pe Vrljic,apoi a trecut in prima runda de Zec-Peskiric,iar ieri a profitat de abandonul Jelenei Jankovic in setul decisiv.Aceasta este prima intalnire directa dintre ele,iar eu merg pe mana Yakimovei,care este destul de subestimata de casele de pariuri.

Rezultat: 1-2
-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 24, 2010, 14:00:28 pm de milan »

Offline florinel 17

• Parior
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #10 : Iulie 23, 2010, 12:52:38 pm »
imediat ce-am postat cota a scazut la 3.39 la Yakimova,acum Mialn daca vrei poti sa-mi pui 3.39 cota.......doar am vrut sa anunt sa nu fie probleme ;)

Offline florinel 17

• Parior
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #11 : Iulie 24, 2010, 14:24:13 pm »
Chakvetadze - Hercog
Predictie: 1
Cota: 1.9
Agentia: bwin

In semifinale la Portoroz,rusoaica Anna Chakvetadze o intalneste pe poloneza Polona Hercog,un meci destul de echilibrat in care eu o vad favorita pe Anna.Jucatoare rusa este foarte greu de invins pe hard,mai ales atunci cand este intr-o forma buna,iar in aceasta saptamana aici in Slovenia pare sa-si fi regasit forma de alta data si a prcaticat un joc foarte solid.In primele doua tururi a trecut mai mult decat lejer de Makarova si de Errani,insa ieri a fost la un pas sa fie eliminata de Vera Dushevina,care a avut 5-4 in decisiv si serviciul,moment in care a ratat cateva mingi de meci,iar Anna a reusit sa intoarca partida in favoarea sa si sa se impuna.De partea cealalta Polona este mai mult o jucatoare de zgura,insa ea a jucat destul de bine in aceasta saptamana aici,reusind victorii la Bovina,.Srebotnik si la Voegele.Este prima intalnire dintre cele doua jucatoare,iar eu merg pe mana Annei care pare sa-si fi intrat in ritmul ei de altadata.

3,80 punct
« Ultima Modificare: Iulie 25, 2010, 18:06:34 pm de milan »

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5834
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #12 : Iulie 25, 2010, 14:19:34 pm »
WTA Portoroz - Finala:

25 Iul 20:00   Johanna Larsson   v   Anna Chakvetadze      2.25   1.61
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Forum GhidPariuri

Bet365 - Pariaza pe Tenis AICI:
« Răspuns #12 : Iulie 25, 2010, 14:19:34 pm »