Victor Hanescu v Julian ReisterPredictie:
1Cota:
1.62Agentia:
UnibetIn turul secund de la Hamburg, primul pentru Hanescu, dar al doilea pentru germanul Reister se vor intalni doi jucatori aflati la poli opusi in clasament, romanul clasat pe pozitia 43, insa intr-o scadere vizibila dupa ultimele rezultate si neamtul care se afla abia pe pozitia 121, in ciuda faptului ca a incercat prin multe challenger-uri jucate in ultima perioada sa urce cat mai sus in clasament.
Dupa incidentul de la Wimbledon, Hanescu a jucat un singur meci, un meci pe care l-a pierdut in fata unui jucator mai slab cotat cum este Chiudinelli. Cred, totusi, ca Hane are nevoie de un meci bun pentru a-si reveni din pasa proasta cauzata de acel eveniment de la Londra si un moment bun reprezinta acest turneu de la Hamburg, un turneu important, unul pe zgura asa cum ii place romanului. Reister, mai degraba un servant, nu cred ca va reusi sa- faca fata lui Victor care, pe langa acelasi serviciu puternice are si un rever de prima clasa si, nu in ultimul rand, un stil de joc care se adapteaza foarte bine pe zgura.
Reister nu este copt pentru meciuri de asemenea nivel, meciuri care sa conteze atat de mult, un turneu precum acesta nu se compara in niciun caz cu un challenger si, astfel, cred ca experienta mai mare acumulata de Victor isi va pune amprenta, respectiv dorinta imensa de revansa a lui Hanescu care a pierdut multe pozitii in ultima vreme si chiar daca Reister joaca in tara lui, nu cred ca pentru Victor ar mai trebui sa conteze, romanul avand experienta necesara sa treaca peste asemenea lucruri, mai ales dupa ce s-a intampla la Londra cu suporterii unui neamt de asemenea, Brands.
Rezultat: 0-2
-1 punct