Autor Subiect: ATP - Bastad  (Citit de 723 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline *-Popy-*

• Hero Member
  • Mesaje postate: 770
    • Vezi Profilul
Raspuns: ATP - Bastad
« Răspuns #15 : Iulie 18, 2010, 10:25:26 am »
Robin Soderling - Nicolas Almagro
Predictie: peste 22.5 gameuri
Cota: 1.85
Agentia: [tb]Tobet[/tb]

O partida care se anunta extrem de echilibrata si eu cred ca vom avea parte de trei seturi sau poate de doua incheiate in prelungiri. Ambii jucatori au avut momente extrem de grele in acest turneu, soderling fiind la un pas de eliminare in fata lui seppi( acesta a servit pentru meci la 5-4), in timp ce almagro s-a chinuit cu skugor, pierzand primul set iar cel secund croatul ratand multe sanse de break. Se spune ca daca treci de asemenea partide vei castiga turneul, insa dat fiind ca ambii jucatori s-au aflat in aceasta situatia chiar sunt curios care va reusi. Mi-ar placea sa faca acest lucru almagro insa va fi foarte greu pentru ca soderling va fi incurajat de un public extrem de numeros, asta dandu-i aripi uneori. Asadar aleg sa merg pe over pentru ca nu vad aceasta partida sa se termine lejer pentru vreun adversar.

Rezultat: 29 gameuri
3,70 punct
« Ultima Modificare: Iulie 19, 2010, 18:36:51 pm de milan »

Offline Ste@uA20

• Junior
  • **
  • Mesaje postate: 27
    • Vezi Profilul
Raspuns: ATP - Bastad
« Răspuns #16 : Iulie 18, 2010, 13:02:00 pm »
Robin Soderling - Nicolas Almagro
Predictie: 1 Soderling
Cota: 1.50
Agentia: bet365
Justificare:Astazi are loc finala turneului de la Bastad cu premii in valoare  de € 398,250.Ultimul castigator al acestui turneu a fost Robin Soderling si dupa cum vedem el a ajuns din nou in finala pentru asi apara trofeul.Acesti 2 jucatori sunt in primii 30 mondial si de aceea cred ca vom avea o finala interesanta si totodata castigata de Soderling.Campionul ocupa pozitia cu numarul 5 avand 4935 de puncte in timp ce adversarul lui Nicolas Almagro ocupa pozitia 20 cu 1880 de puncte.Acesti 2 jucatori s-au mai intalnit de 5 ori din aceste partide Soderling a castigat 3 cu scorul de 2:0 2:0 si 3:0 in timp ce Almagro a castigat 2 cu scorul de 2:0.Chiar daca statistica ne arata ca Soderling il domina putin pe Almagro nu cred ca v-a fi un meci usor pentru suedez,daca va castiga aceasta partida o va face destul de greu.

Rezultat: 1-2
-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 19, 2010, 18:37:15 pm de milan »

Forum GhidPariuri

Bet365 - Pariaza pe Tenis AICI:
« Răspuns #16 : Iulie 18, 2010, 13:02:00 pm »