Andreas Vinciguerra-Daniel Brands
Predictie: 3 seturi
Cota:2.30
Agentia:
gamebookersIn primul tur al turneului de la Bastad se intalnesc suedezul Andreas Vinciguerra,numarul 347 mondial sigermanul Daniel Brands ,numarul 70 mondial.Vinciguerra o fosta speranta a tenisului suedez a fost macinat de-a lungul cariereri de o gramada de accidentari,aciidentari care l-au coborat usor,usor in clasament.De cealalta parte Brands desi nu are un joc specific acestei suprafete pare sa se fi adaptat cat de cat,a reusit in acest sezon 2 finale in turneele challenger,una castigata la Monza,o alta pierduta la Tunis si i-a dat mari batai de cap francezului Tsonga la openul francez,meci pierdut de german in cele din urma in 5 seturi.De asemenea Brands vine dupa un tur 4 la Wimbledon,eliminat de finalistul Berdich si chiar daca trecerea de la jocul pe iarba la cel pe zgura poate fi dificila cel putin moral are un avantaj fata de suedez.Desi Vinciguerra iubeste sa joace in fata propriilor suporteri nu stiu daca fizic va rezista astazi ,lipsa meciurilor s-ar putea sa-si spuna cuvantul si cum in fata unui jucator cu serviciu puternic sansele de break vor fi reduse moral s-ar putea sa cedeze pana la urma.Este posibil ca suedezul sa castige un set printr-un joc mai mult instinctiv dar nu cred ca va reusi sa avanseze mai departe.In decisiv de obicei Vinciguerra se pierde si acest lucru il costa de cele mai multe ori.Cred ca sanse sa vedem si astazi decisiv sunt destul de bune ,suedezul cred ca va castiga primul set(pana se va reobisnui cu suprafata neamtul) dar de acolo probabil ceva se va rupe in jocul lui.Deoarece nu se poate pronostica scor corect 2-1 pentru Brands o sa aleg varianta cea mai apropiata,3 seturi.
Rezultat: 2-1
4,60 punct