Autor Subiect: ATP - Stuttgart  (Citit de 721 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mateius

• Junior
  • **
  • Mesaje postate: 39
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Raspuns: ATP - Stuttgart
« Răspuns #15 : Iulie 17, 2010, 12:33:26 pm »
Juan Carlos Ferrero vs Albert Montanes
pronostic:1
cota:1.57
casa:bet365
Azi la Stuttgart, in ceea ce priveste turneul ATP din acest oras, are loc faza semifinalelor, iar primul meci al zilei ii pune fata in fata pe spaniolii Juan Carlos Ferrero si Albert Montanes. Despartiti de doar 9 pozitii in clasamentul ATP ,cei doi s-au mai intalnit pana acum de nu mai putin de 6 ori, de fiecare data insa castigator fiind Ferrero. Ambii jucatori sunt zguristi. Ferrero adora aceasta suprafata, insa locul 1 in lume pe care l-a obtinut in anul 2003 nu s-a putut obtine doar cu meciuri pe zgura, Juan Carlos facand multe meciuri bune si pe hard in cariera. In ceea ce-l priveste pe Montanes, situatia e putin diferita, el disputand aproape toate meciurile carierei sale pe zgura.Cred ca azi Carlos va invinge.

Rezultat: 0-2
-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 19, 2010, 18:29:44 pm de milan »

Offline *-Popy-*

• Hero Member
  • Mesaje postate: 770
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Iulie 18, 2010, 10:35:51 am »
Gael Monfils - Albert Montanes
Predictie: Montanes
Cota: 2.00
Agentia: Unibet

Mi-a placut mult montanes in aceasta saptaman si de obicei el cand ajunge in finale de turneu reuseste sa le castige. Monfils ramane un jucator extrem de indolent, insa care cu siguranta isi doreste si el acest turneu, insa pentru al putea castiga trebuie sa se lupte cu stilul extrem de variat al spaniolului dar trebuie sa aiba si rabdarea de a rezista in raliurile extrem de lungi care vor fi. La capitolul motivatie, un lucru extrem de important in opinia mea, montanes este clar superior, asta vazandu-se si ieri cu ferrero. Este a doua intalnirie dintre cei doi, prima fiind castigata de albert in trei seturi pe zgra de la bucuresti, insa asta se intampla acum mult timp,in 2005. Astazi lucruile s-au mai schimbat, insa eu tot cred ca spaniolul va ridica trofeul.

Rezultat: Monfils a abandonat.
4,00 punct
« Ultima Modificare: Iulie 19, 2010, 18:30:23 pm de milan »

Offline Ste@uA20

• Junior
  • **
  • Mesaje postate: 27
    • Vezi Profilul
« Răspuns #17 : Iulie 18, 2010, 12:44:30 pm »
Predictie: peste 22.5 game-uri
Cota: 1.57
Agentia: bwin
Justificare:Astazi are loc finala turneului de la Stuttgart cu premii in valoare de  € 398,250.Ultimul castigator al acestui turneu este Jeremy Chardy insa de aceasta data el nu a mai ajuns pana in finala.Acesti 2 jucatori care au ajuns pana in finala sunt la forma maxima putem spune.Gael Monfil ocupa locul 17 mondial cu 2055 de puncte in timp ce adversarul sau ocupa Albert Montanes ocupa pozitia a 30 cu 1395 de puncte.Acesti 2 jucatori s-au mai intalnit o singura data iar acea partida a fost castigata de Montanes cu scorul de 2:1 (6:3 1:6 4:6).Ca sa ajunga pana in finala Monfils a avut nevoie de 3 tururi in care de fiecare data scorul partidei a fost 2:1 in timp ce Montanes a trebuit sa treaca de 4 tururi din care 2 partide le-a terminat repede 2:0 iar celelalte au fost putin mai grele 2:1.Dupa cum vedem si in ultima lor infruntare s-au dus in 3 seturi nu vad dc nu ar face acest lucru si astazi.

Rezultat: Monfils a abandonat.
0 punct
« Ultima Modificare: Iulie 19, 2010, 18:30:46 pm de milan »

Offline mateius

• Junior
  • **
  • Mesaje postate: 39
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #18 : Iulie 18, 2010, 15:50:00 pm »
Predictie: 2-1
Cota:4.33
Agentia: bet365
Astazi turneul ATP de la Stuttgart a ajuns in ultima sa faza: finala. Aceasta finala se va disputa intre showmanul francez Gael Monfils si spaniolul Albert Montanes. Cei doi s-au mai intalnit o singura data pana acum, pe zgura, in 2005, la Bucuresti, unde Montanes a castigat cu scorul de 2-1 la seturi. Pentru a ajunge aici, Monfils a trecut de 2 spanioli, Andujar si Gimeno-Traver, si de neamtul Flo Mayer. Montanes a avut un traseu mult mai greu, provocand surprize. El i-a invins pe neamtul Philipp Petzschner, pe argentinianul Chela, pe austriacul Jurgen Melzer si pe conationalul sau Juan Carlos Ferrero. Astazi se pare ca cei doi pleaca cu sanse egale, insa eu cred ca Monfils va invinge pentru ca este un zgurist bun si pentru ca e in mare forma.

Rezultat: Monfils a abandonat
0 punct
« Ultima Modificare: Iulie 19, 2010, 18:31:22 pm de milan »

Forum GhidPariuri

Bet365 - Pariaza pe Tenis AICI:
« Răspuns #18 : Iulie 18, 2010, 15:50:00 pm »