Evenimente Legate

• WTA - Praga: Iulie 12, 2010 - Iulie 18, 2010

Autor Subiect: WTA - Praga  (Citit de 801 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5827
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
WTA - Praga
« : Iulie 12, 2010, 10:41:10 am »
ECM Prague Open by Glanzis

Loc: Praga, Cehia
Perioada: 12-18 Iulie
Nr. jucatori: 32
Suprafata: Zgura
Premii: $220,000
Site oficial: http://www.pragueopen.cz/2010/index.php

Castigatoarea de anul trecut: Sybille BAMMER

Tabloul Principal 2010

Aici puteti sa scrieti predictiile in cadrul jocului GPExpert Tenis  :ok:
« Ultima Modificare: Iulie 14, 2010, 16:21:35 pm de milan »
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline *-Popy-*

• Hero Member
  • Mesaje postate: 770
    • Vezi Profilul
Raspuns: WTA - Praga
« Răspuns #1 : Iulie 12, 2010, 12:06:52 pm »
Magdalena Rybarikova - Anna Tatishvili
Predictie: Tatishvilli +4 gameuri
Cota: 1.85
Agentia: Gamebookers

Ceva turnee destul de neinteresante in aceasta saptamana, insa ca pariori de tenis tre sa gasim ceva pe care sa ne pierdem/castigam banii. Am decis sa aleg aceasta partida intre slovaca rybarikova care nu prea se descurca pe zgura si jucatoarea din georgia, tatishvili care isi castiga majoritatea punctelor pe aceasta suprafata. Sincer nu cunosc jocul practicat de aceasta, insa uitandu-ma pe rezultate vad ca a castigat ceva turnee itf si a mai batut-o o data in acest an pe slovaca la ponte vedra in trei seturi. Rybarikova se bazeaza in mare parte pe servici care cu siguranta nu o va mai putea ajuta asa de mult aici. Merg pe jucatoarea care cred eu ca este mai motivata, deoarece nu prea intra pe tablourile principale ale turneelor wta iar acum ar trebui sa profite de aceasta sansa.

Rezultat: 6-0 5-7 5-7
3,70 punct
« Ultima Modificare: Iulie 13, 2010, 21:33:48 pm de milan »

Offline nightdreamer

• Parior Senior
  • Mesaje postate: 454
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Iulie 13, 2010, 11:22:18 am »
Timea Bacsinsczky-Monica Niculescu
pronostic:2-0
cota:2.05
casa:gamebookers
In primul tur al turneului de la Praga ,Monica Niculescu numarul 114 mondial o intalneste pe Timea Baczinsky ,jucatoare ce se afla pe pozitia 41 in acelasi clasament.Diferenta de valoare este destul de mare Baczinsky se afla intr-un progres continuu in vreme ce Monica nu reuseste sa se impuna foarte multr in proba de simplu,ea preferand proba de dublu.Cele doua jucatoare se intalnesc pentru a 4 a oara in acest moment scorul intalnirilor directe este 2-1 pentru Monica, toate partidele anterioare s-au incheiat in 2 seturi.Cred ca si astazi vom avea parte de un deznodamant asemanator ,victorie in 2 seturi doar ca va fi alta castigatoare,Timea Baczinsky a aratat un joc decent pe zgura la absolut toate turneele la care a participat a trecut de primul tur in vreme ce Monica nu a reusit mare lucru pe aceasta suprafata nici in turneele ITF.Un pariu bun si o cota pe masura pentru victoria elvetiencei in minimul de seturi.

Rezultat: 0-2
-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 13, 2010, 21:34:16 pm de milan »
Umorul este cea mai mare binecuvantare a omului

Offline nightdreamer

• Parior Senior
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Iulie 13, 2010, 11:36:42 am »
Tatiana Garbin-Alexandra Dulgheru
pronostic:1
cota:4.33
casa:bet365
Am inteles ca Alexandra Dulgheru este usor accidentata la glezna si nu ar fi dorit sa joace la acest turneu dar in cazul unui forfait ar fi fost nevoita sa plateasca in jur de 4000 de euro.Nu stiu cum va juca astazi este clar ca in acest moment al carierei o poate invinge la pas pe veterana circuitului Garbin care insa vulpe batrana fiind daca va observa ca ceva e in neregula cu adversara o va toca marunt.Oricum cota mi se pare exagerata si in conditii normale de joc pe Garbin nu o poti subestima ,o jucatoare care daca prinde o zi buna poate creea multe probleme unor adversare mai bine cotate.Cele doua se intalnesc pentru a doua oara anul trecut la un turneu ITF la Sofia Alex a castigat in 3 seturi.Daca intr-adevar Alex este accidentata s-ar putea sa avem parte de o mare surpriza si merita riscat pe o cota foarte buna ,victoria italiencei Garbin.

Rezultat: 1-2
-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 13, 2010, 21:34:35 pm de milan »

Offline florinel 17

• Parior
  • Mesaje postate: 242
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #4 : Iulie 13, 2010, 12:23:33 pm »
Tatiana Garbin-Alexandra Dulgheru
pronostic:Garbin macar un set
cota:2.29
casa:bwin

Alexandra Dulgheru joaca astazi cu Tathiana Garbin in prima runda a turneul de la Praga.Dulgheru este favorita numarul 2 la acest turneu,insa ea ar fi vrut sa se retraga de la aces turneu din cauza oboselii si a unei accidentari la glezna.Saptamana trecuta la Budapesta Alexandra a jucat semifinale atat la dublu cat si la simplu,iar la simplu a jucat 3 partide epuizante de 3 seturi cu Chakvetadze,Sevastova si cu Szavay in semifinale.De partea cealalta Garbin a pierdut in prima runda la Budapesta in fata compatrioatei ei,Roberta Vinci,scor 76 64.Este 1-0 la intalnirild directe pentru Alexandra,victorie obtinuta anul trecut in 3 seturi.Tinand cont de faptul ca Alexandra nu este la 100 din potential,mizez pe faptul ca Garbin va reusi sa castige macar un set.

4,58 punct
« Ultima Modificare: Iulie 13, 2010, 21:35:03 pm de milan »

Offline florinel 17

• Parior
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : Iulie 13, 2010, 12:24:22 pm »
Anna Lapushchenkova - Gisela Dulko
pronostic: 1
cota:3.6

In prima runda a turneului feminin de la Praga,Gisela Dulko o are ac adversara pe tanara rusoaica Anna Lapushchenkova,un meci mai mult decat interesant.Dulko nu a avut un an foarte bun,insa saptamana trecuta a reusit sa joace finala la turneul din Suedia de la Bastad,finala pe care a pierdut-o in decisiv in fata jucatoarei franceze Aravane Rezai.De partea cealalat Lapushchenkova este o jucatoare din noul val,ea reusind un truneu foaret bun pe zgura de la Stuttgart,acolo unde venita din calificari a reusit sa ajunga pana in semifinale unde a fost oprita de Stosur,insa pe parcurs ea a tercut de Govortsova,Azarenka si Safarova.Este prima intalnire directa dintre cele doua,iar eu cred ca tanara rusoaica o sa-i puna probleme lui Dulko si o sa castige macar un set.

Rezultat: Dulko s-a retras
0 punct

« Ultima Modificare: Iulie 13, 2010, 21:36:08 pm de milan »

Offline Ste@uA20

• Junior
  • **
  • Mesaje postate: 27
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Iulie 14, 2010, 09:32:32 am »
Anna Tatishvili (GEO) - Eva Hrdinova (CZE)
pronostic: 2:1
cota:3.50
Justificare:Astazi are lco si turul 2 de la turneul de fete de la Praga cu premii in valoare de $220,000.Ultimul castigator la acest turneu este Sybille BAMMER.In acest al doilea tur avem un meci zic eu echilibrat.Aceste 2 jucatoare nu s-au mai intalnit niciodata.Anna Tishvili ocupa pozitia a 156 cu 368 de puncte in timp ce adversara ei ocupa pozitia a 303 cu 146 de puncte.In primul tur georgianca a trecut de Rybarikova, Magdalena cu scorul de 2:1 (0:6 7:5 7:5) in timp ce adversara ei a trecut  de Lapushchenkova, Anna  cu scorul de 2:0 (7:5 6:0).Pronosticul meu pentru aceasta partida este scor corect 2:1,cred ca Anna Tatishvili va reusi sa castige aceasta partida insa sunt de parere ca va pierde si un set.

Rezultat: predictie gresita (acest tip de pariu nu este valabil)
0 punct
« Ultima Modificare: Iulie 19, 2010, 18:38:02 pm de milan »

Offline *-Popy-*

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #7 : Iulie 15, 2010, 09:37:34 am »
Alize Cornet - Patty Schnyder
Predictie: Cornet +3.5 gameuri
Cota: 1.85
Agentia: [tb]Tobet[/tb]

Incerc aici acest handicap pe o jucatoare care imi place foarte mult, si desi aceasta nu se afla de ceva vreme intr-o forma foarte buna, o poate bate oricand pe schnyder. Ambele au trecut greu in primul tur de adversare mai slab cotate, cornet a batut-o dupa vreo 3 ore de joc pe tamira paszek, meci in care au fost si 2 tie-breakuri, iar schnyder a pierdut set in fata lui dyas, o jucatoare extrem de slaba. Sper ca aceasta victorie a frantuzoaicei din primul tur sa ii ofere un moral bun pentru aceasta intalnire de azi, pentru ca elvetianca desi pare ca nu are motivatie cand intra pe teren, cred ca asta este o tactica a ei de a enerva adversarul prin nepasarea ei. Daca mai prinde si o zi proasta pe langa asta, alize poate acoperi acest handicap relativ lejer..

Rezultat: 2-6 1-6
-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 19, 2010, 18:38:26 pm de milan »

Offline florinel 17

• Parior
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #8 : Iulie 15, 2010, 11:36:03 am »
3.Szavay - Benesova
pronostic: Benesova macar un set
cota: 1.7

La Praga,una dintre favoritele publicului,Iveta benesova o intalneste pe unguroaica Agnes Szavay.Benesova este o jucatoare destul de buna pe zgura,care a reusit in acest an sa castige turneul de la Fes dupa o finala cu Simona Halep.Dupa acest turneu castigat,ea nu a mai reusit mare lucru,iar aici a trecut greu in primul meci de Jugic-Salkic in 3 seturi.De partea cealalta Szavay este in mare forma,ea castigand saptamana trecuta turneul de la Budapesta dupa o finala cu Patty Schnyder.Aici ea  a trecut de reprezentanta noastra Liana Ungur in prima runda cu 64 63,insa parea destul de obosita.Scorul intalnirilor directe este 1-0 pentru Szavay.Avand in vedere ca Benesova joaca acasa si ca Szavay a acumulat ceva oboseala datorita numarului mare de partide jucate in ultima vreme,mizez pe faptul ca Benesova va castiga macar un set.

Rezultat: 2-0
-1 punct

« Ultima Modificare: Iulie 19, 2010, 18:38:42 pm de milan »

Offline nightdreamer

• Parior Senior
    • Vezi Profilul
« Răspuns #9 : Iulie 15, 2010, 11:53:14 am »
Agnes Szavay-Iveta Benesova
pronostic:scor corect 2-0
cota:1.80
In turul secund al turneului de la Praga unguroaica Agnes Szavay o intalneste pe localnica Iveta Benesova intr-un joc ce imi  pare destul de dezechilibrat.Unguroaica numarul 49 mondial vine dupa succesul de la Budapesta de saptamana trecuta,un turneu la care a jucat aproape perfect singurul moment mai greu fiind in semifinala cu Dulgheru(singurul set pierdut la acel turneu).De cealalta parte Benesova s-a impus in 3 seturi in fata unei jucatoare foarte slab cotate Jugic-Salkic,numarul 674 in clasament si ma gandesc ca daca numarul 674 i-a creat probleme nu va avea mari sanse in fata unei zguriste redutabile care daca isi intra in mana nu poate pierde .Szavay in forma poate depasi lejer orice jucatoare din afara topului 10 mondial si in aceasta perioada pare a fi in forma maxima.Cele doua s-au mai intalnit in 2008 la Bad Geisten ,meci castigat fara probleme de Szavay in doua seturi.Ma astept ca si astazi sa castige in doua seturi,Benesova cu toate ca joaca in tara natala nu are calitatea necesara de a se impune astazi ,de fapt nu cred ca ii va lua nici macar un set.

3,60 punct
« Ultima Modificare: Iulie 19, 2010, 18:38:57 pm de milan »

Offline Xian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1101
    • Vezi Profilul
« Răspuns #10 : Iulie 15, 2010, 14:04:05 pm »
Agnes Szavay v Iveta Benesova   
Pont: 2
Cota: 3,91
Casa: 10bet

In cel mai intersant meci al zilei de la Praga se vor intalni favorita publicului local Iveta Bensova si Agnes Szavay. Cehoiaca, castigatoare la Fes anul acesta a avut neasteptat de multe probleme in primul tur cu Jugic Salkic de care a dispus in 3 seturi. De cealalta parte Szavay castigatoare acum cateva zile la Budapesta a intalnit tot o jucatoare venita din calificari, Liana Ungur insa nu a avut o partida chiar facila. Forma de moment o indica drept favorita clar pe unguroaica, insa Benesova in ciuda incepututlui ezitant de pa Praga poate reusi surpriza. Sa nu uitam ca in afara acestui ultim turneu de la Budapesta Szavay a avut un an 2010 foarte slab cu rezultate mai mult decat modeste. Cred ca Iveta va reusi sa castige astazi cel putin un set si cu putin noroc isi poate trece in cont un succes important. « 665 litere »
-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 19, 2010, 18:39:08 pm de milan »

Offline florinel 17

• Parior
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #11 : Iulie 16, 2010, 10:35:54 am »
Medina garigues - Hradecka
Pont: 2
Cota: 2.45
Casa: Unibet

In sferturile de finala ale turneului feminin de la Praga,jucatoarea spaniola Anabel Medina Garigues o intalneste pe cehoaica Lucie Hradecka,intr-o partida ce se anunta a fi extrem de disputata.Garigues a castigat ambele meciuri de aici in minimum de seturi in fata Pliskovei si a lui Castano,insa jocul sau nu a impresionat,saptamana trecuta la Budapesta ea a pierdut tot in sferturi in fata Ondraskovei,un meci in care era mare favorita.De partea cealalta Hradecka este o jucatoare destul de solida cu un serviciu bun,ea a castigat destul de clar ambele intalniri de aici cu Voegele si Monica Niculescu.Medina are 1-0 la meciurile directe,dupa ce in acest an la Strasbourg Hradecka a abandonat,insa acum eu merg pe mana cehoaicei care joaca si acasa.

Rezultat: 0-2
4,90 punct
« Ultima Modificare: Iulie 19, 2010, 18:39:36 pm de milan »

Offline mateius

• Junior
  • **
  • Mesaje postate: 39
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #12 : Iulie 16, 2010, 10:53:34 am »
Szavay vs Hercog
Pont:sub 9.5 game-uri in 1 set
Cota: 1.9
Casa: bet365

Un meci interesant  in sferturi la turneul WTA din Praga, unde Agnes Szavay si Polona Hercog se intalnesc pentru a merge in semifinale. Favorita la castigarea partidei este Agnes Szavay, in opinia caselor de pariuri. Favorita in teren este Agnes Szavay care,joaca acum cel de-al 8-lea meci in ultimele doua saptamani.Saptamana trecuta  a castigat  turneul de la Budapesta,din tara natala, si este mai in forma decat Polona Hercog. Evolutia sa a fost destul de stearsa atat in primul tur contra Lianei Ungur, cat si in turul doi contra Ivetei Benesova. Ieri nu s-a simtit nici foarte bine dpdv fizic, pentru ca a contactat un virus. Hercog a invins-o usor cu 6-4, 6-2 pe Malek iar in turul doi a castigat, pentru ca Alexandra Dulgheru s-a retras,deoarece a avut probleme medicale si nu a jucat. Este mai odihnita decat Szavay,dar nu cred ca mai buna. A mai invins-o pe Szavay in 2010 la Acapulco,tot  pe zgura cand unguroaica s-a retras la scorul de 6-4, 1-0 petnru jucatoarea slovena.Mizez in acest meci pe sub 9.5 game-uri in primul set

Rezultat: predictie gresita
0 punct
« Ultima Modificare: Iulie 19, 2010, 18:39:57 pm de milan »

Offline *-Popy-*

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #13 : Iulie 16, 2010, 10:57:35 am »
Johanna Larsson - Barbora Zahlavova Strycova
Predictie: Zahlavova
Cota: 1.40
Agentia: 888sport

Cotele sunt in scadere pe jucatoarea din cehia si nu ma mira acest lucru, barbora avand o experienta mult mai mare in a gestiona asemenea meciuri chiar daca are un an extrem de slab. Larsson pare sa nu faca pasul spre tenisul adevarat, desi pare ca are talent cu carul. Este a doua intalnire dintre cele doua dupa cea din 2008 la stockolm, pe hard, unde larsson a invins in 3 seturi, asta dupa ce il pierdut se primul cu 6-0. Astazi cu siguranta ambele vor trage tare pentru a ajunge in semifinale, insa cehoaica are experienta si rabdarea necesara pentru a nu se arunca mai mereu la lovituri decisive precum o face larsson, si va fi capabila sa astepte greseala suedezei care cu siguranta va veni foarte des.

2,80 punct
« Ultima Modificare: Iulie 19, 2010, 18:40:22 pm de milan »

Offline nightdreamer

• Parior Senior
    • Vezi Profilul
« Răspuns #14 : Iulie 16, 2010, 11:49:22 am »
Lucie Hradecka-Annabel Medina Garrigues
pronostic:1
cota:2.37
In sferturile turneului de la Praga localnica Hradecka,numarul 106 in clasamentul WTA o intalneste pe iberica Medina Garrigues ,numarul locul 44 in acelasi clasament.Ambele jucatoare au trecut pana acum in minimul de seturi in cele doua partide disputate.Cehoaica le-a invins pe Voegele si Niculescu in turul doi aratand un joc foarte solid in fata romancei nelasandu-i decat 3 ghemuri .Iberica a avut parte de o tragere lejera le-a invins ce-i drept fara probleme pe Pliskova si Castano ,ambele jucatoare in afara topilui 200 mondial dar cu columbianca a avut un start mai greu fiind condusa cu 4-0 inainte sa revina si sa castige cu 6-4.Pentru acest sfert iberica trebuie sa arate mai multe in fata unei jucatoare care poate servi excelent nu-si poate permite sa greseasca si nici sa-si cedeze serviciul la nesfarsit.Garrigues chiar daca este o zgurista nu mai are performantele din anii trecuti ,a reusit o singura semifinala la Strasbourg si chiar daca mai mereu a trecut de turul inaugural odata cu avansarea in turnee se sufoca.Hradecka are o sansa buna astazi mai ales ca este turneul de casa si daca isi va continua jocul bun aratat pana acum cu siguranta va egala situatia in meciurile directe(prima intalnire a fost castigata de iberica la Strasbourg in acest sezon dupa abandonul cehoaicei).Pentru Lucie sansa unei semifinale intr-un turneu WTA este foarte mare si nu cred ca ii va da cu piciorul astazi mai ales ca joaca pe "teren" propriu.

4,74 punct
« Ultima Modificare: Iulie 19, 2010, 18:40:43 pm de milan »

Forum GhidPariuri

Bet365 - Pariaza pe Tenis AICI:
« Răspuns #14 : Iulie 16, 2010, 11:49:22 am »