Fii si tu fan GhidPariuri.ro pe Facebook!
0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Bine v-am gasit, as dori sa fac saptamana viitoare un card pentru pariuri, ce card imi recomdati? Numai la BCR,BRD si la raiffeisen pot face!
ING nu este posibil in nici un caz?
Citat din: milan din Iulie 03, 2010, 23:48:10 pmING nu este posibil in nici un caz? pai este la aprox 40 km distanta o banca ING, dar intrebarea e de cate ori trebuie sa ma duc la banca? banii pot scoate si de la un alt bancomat?
Faci odata cardul ING, si ceri si homebanking. Poti face toate tranzactiile de acasa, fara sa te duci la banca, si normal ca poti folosi cardul si in alte bancomate. Comisionul nu este deloc mare la o retragere de numerar.
Citat din: milan din Iulie 04, 2010, 10:27:19 amFaci odata cardul ING, si ceri si homebanking. Poti face toate tranzactiile de acasa, fara sa te duci la banca, si normal ca poti folosi cardul si in alte bancomate. Comisionul nu este deloc mare la o retragere de numerar.daca cer si homebanking atunci la banca nu mai trebuie sa ma duc doar cand vreau sa depun bani pe card nu? ''Pentru a putea aplica pentru ING Credit Card, trebuie sa ai un venit net lunar de minim 750 RON.''(ING)dar daca eu fac de ex doar 500 RON pe luna atunci ce se va intampla?
am mai gasit un card, am auzit ca este mai bun decat ING/Visa deoarece are taxe mai mici http://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/carduri/card-visa-electrone bun?