Sondaj

ATP - Cine va castiga la Wimbledon?

R. Federer
2 (20%)
R. Nadal
5 (50%)
A. Murray
0 (0%)
A. Roddick
0 (0%)
R. Söderling
1 (10%)
N. Djokovic
1 (10%)
L. Hewitt
0 (0%)
T. Berdych
0 (0%)
M. Cilic
0 (0%)
Alt jucator
1 (10%)

Numărul total de membrii care au votat: 10

Votare închisă: Iunie 30, 2010, 15:27:42 pm

Evenimente Legate

• ATP - Wimbledon 2010: Iunie 21, 2010 - Iulie 04, 2010

Autor Subiect: ATP - Wimbledon 2010  (Citit de 2235 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline *-Popy-*

• Hero Member
  • Mesaje postate: 818
    • Vezi Profilul
Raspuns: ATP - Wimbledon 2010
« Răspuns #15 : Iunie 23, 2010, 01:57:36 am »
Feliciano Lopez - Ricardas Berankis
Predictie: Berankis
Cota: 2.75
Agentia: Sportingbet

Turul secund la wimbledon, un meci intre doi jucatori care se impaca foarte bine cu suprafetele rapide, mai ales cu iarba, insa cu un mic plus pentru jucatorul mai tanar, care vine din spate. Berankis este marea speranta a lituaniei, un tanar care la numai 20 de ani se afla pe locul 156 mondial si are in acest an un record de 9-0 pe iarba, un lucru invidiat chiar si de federer. Jocul sau pare ca se pliaza foarte bine aici, unde serviciul are un rol extrem de important, insa si miscarile fine din incheietura au un rol extrem de important. Practic pe aceasta suprafata vedem cat de talentat este un jucator.  Imi aduc aminte ca prima data l-am vazut pe berankis intr-un sfert de finala la san jose, juca impotriva lui verdasco si reusea niste lovituri fenomenala si niste servicii extrem de incomode. A pierdut atunci, insa extrem de greu. Astazi va da piept tot cu un spaniol, ceva mai slab ca verdasco, insa care se descurca mult mai bine pe iarba ca acesta. Acum o saptamana l-a batut pe nadal la queens in doua seturi si asta spune multe despre jocul sau, chiar daca nadal era la al 2lea meci pe aceasta suprafata dupa mult timp. Jocul sau se bazeaza pe servici-voleu, insa daca serviciul nu ii intra atunci este prapad si acolo poate profita lituanianul. Este posibil ca lopez sa abandoneze el acuzand ceva probleme inca de la eastbourne unde a fost nevoit sa abandoneze intr-un meci cu james ward la scorul de 4-6,4-5. Tinand cont de acest aspect aleg sa merg pe jucatorul mai in forma, atat psihic cat si fizic, si tot odata am posibilitatea de a castiga acest pont in caz ca spaniolul se va retrage.

Rezultat: 3-1
-1 punct

« Ultima Modificare: Iunie 30, 2010, 19:12:05 pm de milan »

Offline AnDreY00

• Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 2296
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Iunie 23, 2010, 13:51:32 pm »
Novak Djokovic v Taylor Dent
Predictie: 5 seturi
Cota: 4.59
Agentia: Gamebookers

Sarbul Djokovic, aflat intr-o forma relativ instabila cu perioade de joc de nivelul topului 10 in care se afla, insa cu la fel de multe perioade de nivelul unui turneu de chalenger. Asa am putea sa numim fluctuatiile sarbului care de la un timp incoace nu mai este la acelasi nviel cu care ne-a obisnuit, mai ales in perioada cand a castigat Australian Open. Astfel ca sarbul a ajuns sa aiba probleme mari de tot contra unui Rochus aflat abia pe pozitia 67 avand nevoie de set decisiv pentru a scapa de micutul tenismen. Americanul ce pare sa incerce din rasputeri sa scape de chinul accidentarilor si sa revina la un nivel inalt este exact ceea ce nu-i place lui Novak sia nume stilul agresiv al americanului ce nu agreeaza aproape  deloc shcimburile lungi, spre deosebire de sarb care reuseste sa mentina un nivel ridicat, chiar daca shcimbul se prelungeste la peste 20 de treceri peste fileu. Dent va atac in permanenta si astfel cred ca va reusi sa-i puna mari probleme lui Djoko, un sarb care se enerveaza din ce in ce mai mult pe terenul de tenis si atunci nereusitele apar cu desavarsire. Ma astept astfel la o replica tare a americanului care, pe aceasta suprafata are, poate la fel de multe atuuri precum sarbul, mai ales acest servici-vole care se pliaza foarte bine pe iarba londoneza. Astfel ca, personal, vad un meci super echilbirat si un astfel de meci nu poate sa ne aduca decat spectacolul urmaririi unui decisiv, un decisiv care, avand in vedere fucltuatiile sarbului, dar si momentele de tenis atractiv ale americanului pare din ce in ce mai plauzibil.

Rezultat: 3-0
-1 punct
« Ultima Modificare: Iunie 30, 2010, 19:12:29 pm de milan »

Offline mateius

• Junior
  • **
  • Mesaje postate: 39
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #17 : Iunie 23, 2010, 14:29:49 pm »
Hanescu vs Ilhan
Predictie: 1
Cota: 1.50
Agentia: Bet365
Astazi, in turul doi al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, romanul nostru Victor Hanescu il intalneste pe turcul Marsel Ilhan. Hanescu este dat favorit la castigarea acestui meci de catre toate casele de pariuri si cred ca pe buna dreptate, deoarece cred ca are in acest moment un moral la cote inalte, mai ales dupa ce a reusit sa revina senzational in setul decisiv al meciului din primul tur. De cealalta parte Ilhan se afla la al patrulea meci deja de la Wimbledon si nu stiu daca mai ii la fel de proaspat cum a fost la primele meciuri. In primul tur ambii jucatori au avut nevoie de cinci seturi pentru a se califica mai departe. De precizat ca cei doi jucatori se afla la primul meci direct. Castigatorul acestui meci va juca mai departe in turul trei cu invingatorul dintre Davydenko si Brands. Sper ca Hanescu sa nu mai aiba aceleasi emotii pe care le-a avut in primul tur si sa califice fara mari emotii in turul trei

Rezultat: 3-1
3,00 punct
« Ultima Modificare: Iunie 30, 2010, 19:12:56 pm de milan »

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5979
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #18 : Iunie 24, 2010, 00:09:49 am »
Incredibil ce face Mahut si Isner la Wimbledon!!!

Mahut - Isner   4-6 6-3 7-6 6-7 59-59

Meciul a inceput marti. A fost intrerupt dupa 3 ore de joc. S-a jucat aproape 10 ore, si inca nu-i decis meciul.

Mai exact 9 ore si 54 de minute...

Meciul continua joi...
« Ultima Modificare: Iunie 24, 2010, 00:11:48 am de milan »
Agentii recomandate: Bet365  Betfair  Bwin  Expekt  Gamebookers  Sportingbet  Unibet

Poker Online - (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Online Sportwetten
Online Sportsbetting

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #19 : Iunie 24, 2010, 08:51:48 am »
ATP Wimbledon 2010 - Turul 2 (Joi):

24 Iun 13:00   Andreas Seppi   v   Tobias Kamke      1.57   2.25

24 Iun 13:00   Alexandr Dolgopolov   v   Jo-Wilfried Tsonga      3.75   1.25   

24 Iun 13:00   Gilles Simon   v   Illya Marchenko      [tb]1.44[/tb]   [tb]2.62[/tb]   

24 Iun 13:00   Martin Fischer   v   Thomaz Bellucci      2.20   1.61   

24 Iun 13:00   Andreas Beck   v   Julien Benneteau      2.10   1.66   

24 Iun 13:00   Lukas Lacko   v   Jeremy Chardy      1.72   2.00   

24 Iun 14:00   Jarkko Nieminen   v   Andy Murray      9.00   1.05   

24 Iun 15:00   Florent Serra   v   David Ferrer      3.75   1.25   

24 Iun 15:30   Robin Soderling   v   Marcel Granollers      1.071   7.50   

24 Iun 16:30   Fabio Fognini   v   Michael Russell      1.66   2.10   

24 Iun 16:30   Xavier Malisse   v   Julian Reister      1.33   3.25   

24 Iun 16:30   Philipp Petzschner   v   Lukasz Kubot      1.30   3.40   

24 Iun 17:30   Ivan Dodig   v   Sam Querrey      [tb]6.50[/tb]   [tb]1.10[/tb]   

24 Iun 17:30   Mikhail Youzhny   v   Paul-Henri Mathieu      1.28   3.50   

24 Iun 17:30   Robin Haase   v   Rafael Nadal      13.00   1.015
Agentii recomandate: Bet365  Betfair  Bwin  Expekt  Gamebookers  Sportingbet  Unibet

Online Sportwetten
Online Sportsbetting

Offline *-Popy-*

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #20 : Iunie 24, 2010, 11:20:15 am »
Fabio Fognini - Michael Russell
Predictie: Russell
Cota: 2.00
Agentia: Expekt

Miza mare pe american aici, este jucatorul care se descurca mult mai bine pe aceste suprafete rapide si va trece lejer de italian care cu siguranta acum este plin de el dupa victoria cu verdasco. Am ajuns sa il cunosc extrem de bine incat sa nu imi dau seama ca dupa o victorie asa mare, turul urmator va pierde, poate chiar in minim de seturi. Asa a facut si la roland garros dupa victoria cu gael monfils. Russell ramane un jucator serios, a trecut in turul 1 de zguristul riba, si acum are sansa sa-si mai adauge o victorie in palmares in fata italianului dupa cea de la australian open din 2008. Cotele sunt in scadere pe el, asta pe buna dreptate, acum mai ramane insa sa confirme prin jocul sau si prin calificarea in turul urmator.

Rezultat: 3-2
-1 punct
« Ultima Modificare: Iunie 30, 2010, 19:13:21 pm de milan »

Offline cappy69

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1601
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #21 : Iunie 24, 2010, 11:29:58 am »
Andreas Seppi   v   Tobias Kamke
Pronostic: 1
Cota: 1.57
Casa: Bet 365

Italianul Andreas Seppi , numar 69 mondial va da piept cu un jucator venit din calificari , mai exact germanul Tobias Kamke , care ocupa in acest moment locul 126 in lume, Italianul vine dupa un meci formidabil in primul tur , a trecut foarte usor de spaniolul Nicolas Almagro  in 3 seturi scor 7-6 7-6 6-2 si are moralul foarte ridicat dupa aceasta partida. De partea ceaalta jucator din Germania a trecut cu greu in 5 seturi in fata lui Guilermo Garcia Lopez. Se anunta un meci destul de disputat , deoarece neamtul chiar daca este obosit dupa prima partida nu se va lasa cu una cu doua  , insa cred ca italianul care are mult mai multa experienta acumulata de-a lungul timpului va reusi sa castige si sa se califice in turul 3.

Rezultat: 1-3
-1 punct
« Ultima Modificare: Iunie 30, 2010, 19:13:43 pm de milan »

Offline mateius

• Junior
  • **
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #22 : Iunie 24, 2010, 14:52:57 pm »
Xavier Malisse vs Julian Reister
Pronostic: 1 primul set
Cota: 1.45
Casa:gamebookers
Astazi la Londra se desfasoara a patra zi a turneului de mare slem de la Wimbledon. Pana acum am avut parte de meciuri spectaculaose, lungi( Isner-Mahut), dar si de foarte multe surprize. De acum incolo tind sa cred ca lucrurile reintra la normal si vor aveam parte de victorii ale favoritilor. Am ales intalnirea dintre Malisse si Reister, doi jucatori interesanti in forma in ultima vreme. Reister este un zgurist ce a facut fata cu brio la Roland Garros lui Federer si din cate vad este in plina ascensiune. Malisse a dispus in turu unu de spaniolul Juan CArlos Ferrero intr-un meci foarte interesant. Dupa ce belgianul a luat primul set, Ferrero parea ca revine. In cele din urma meciul s-a dus in decisiiv acolo unde ibericul a avut break, apoi sa piarda neasteptat 6-1. Cred ca Malisse se va impune in aceasta partida,si va castiga si primul set

Rezultat: predictie gresita.
0 punct
« Ultima Modificare: Iunie 30, 2010, 19:14:08 pm de milan »

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #23 : Iunie 24, 2010, 16:23:41 pm »
Xavier Malisse vs Julian Reister
Pronostic: 1 primul set
Cota: 1.45
Casa:gamebookers
Astazi la Londra se desfasoara a patra zi a turneului de mare slem de la Wimbledon. Pana acum am avut parte de meciuri spectaculaose, lungi( Isner-Mahut), dar si de foarte multe surprize. De acum incolo tind sa cred ca lucrurile reintra la normal si vor aveam parte de victorii ale favoritilor. Am ales intalnirea dintre Malisse si Reister, doi jucatori interesanti in forma in ultima vreme. Reister este un zgurist ce a facut fata cu brio la Roland Garros lui Federer si din cate vad este in plina ascensiune. Malisse a dispus in turu unu de spaniolul Juan CArlos Ferrero intr-un meci foarte interesant. Dupa ce belgianul a luat primul set, Ferrero parea ca revine. In cele din urma meciul s-a dus in decisiiv acolo unde ibericul a avut break, apoi sa piarda neasteptat 6-1. Cred ca Malisse se va impune in aceasta partida,si va castiga si primul set

Acest tip de predictie nu este valabil la acest concurs.

Online Sportwetten
Online Sportsbetting

Offline jabulani

• Nou
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #24 : Iunie 24, 2010, 22:42:26 pm »
Clasament, daca am calculat bine  ;D

Jucator         - Puncte - Meciuri jucate

predictorul     -   -2              (2)

*-Popy-*      -   -3               (3)

cappy69        -   -2               (2)

nightdreamer  -   -3               (3)

AnDreY00       -   -3               (3)

mateius          -   +3              (2)

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #25 : Iunie 24, 2010, 23:42:28 pm »
Victor Hanescu va juca in turul trei cu germanul Daniel Brands, cel care l-a eliminat in turul anterior pe Davydenko.

Online Sportwetten
Online Sportsbetting

Offline *-Popy-*

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #26 : Iunie 25, 2010, 11:09:59 am »
Thiemo De Bakker - John Isner
Predictie: Isner
Cota: 2.50
Agentia: Expekt

Nu inteleg de ce are americanul cota 2.50, da, vine dupa acel maraton..insa a avut timp sa se odihneasca si sa se adune pentru acest meci. Acum daca a scris istorie ar putea continua sa scrie istorie si prin calificarea cat mai sus pe tablou. Astazi va juca cu un olandez, de regula zgurist, insa care a facut pasul si pe turneele de hard si iarba. Isner cu siguranta are serviciul mult mai bun si asta il poate ajuta in multe momente, mai ales cand este obosit sau cand nu gaseste alte solutii. Olandezul se misca mai bine in teren, insa acest lucru nu prea conteaza aici, aici este vorba de puterea serviciului si de nereturnarea lui, lucru la care americanul se pricepe cel mai bine.

Rezultat: 3-0
-1 punct
« Ultima Modificare: Iunie 30, 2010, 19:14:30 pm de milan »

Offline mateius

• Junior
  • **
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #27 : Iunie 25, 2010, 16:06:17 pm »
Kohlschreiber P. v Roddick A.
Predictie: primul set rodick
Cota: 1.3
Agentia: gamebookers
Alt meci din aceasta zi la wimbledon din turul al 3-lea este intre germanaul Philip Kohlschreiber si americanul Andy Roddick. Meciul cred ca v-a fii unul foarte disputat deaoarece amandoi jucatorii au un joc bun pe aceasta suprafata. Roddick care este in top 10 mondial si mai exact pe locul 7 are in fata un adversar care este doar pe locul 35 dar parerea mea e ca pe iarba poate sa faca surpriza. Ce mi se pare ciudat este faptul ca pe iarba cei doi nu au disputat nici un meci in intalnirile directe pana acuma chiar daca scorul este de 2-1 pentru Roddick nu v-a avea un meci usor astazi. Eu am sa merg pe o victorie in primul set a americanului ceea ce nu este foarte greu deoarece si gemanul nu serveste chiar asa de rau si un break in primul set ar ajunge pentru a se termina cu victoria americanului.

Rezultat: predictie gresita.
0 punct
« Ultima Modificare: Iunie 30, 2010, 19:15:12 pm de milan »

Offline Alexutzu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1097
    • Vezi Profilul
« Răspuns #28 : Iunie 25, 2010, 16:10:04 pm »
Roger Federer - Arnaud Clement
Predictie: Peste 32 jocuri
Cota: 2.50
Agentia: Bet365
Argumentatie:
Roger Federer - Arnaud Clement este un meci din turul al 3-lea de la cel mai mare turneu de grand slam din lume, Wimbledon.In acest meci se intalnesc ocupantul locului 2 in ierarhia ATP si cap de serie numarul 1 la Wimbledon, elvetianul Roger Federer, si francezul Clement, care se afla doar pe pozitia 86 ATP.La prima vedere acest meci ar fi unul foarte usor pentru elvetian, dar in realitate nu este, deoarece acesta a inceput mai greu turneul, fiind aproape de eliminare in primul tur, atunci cand Falla a servit pentru meci in fata lui Roger, dar acesta a reusit sa revina spectaculos.In turul al doilea chiar si Bozoljac a reusit sa-i fure un set lui Federer si astazi nu vad de ce nu ar face-o si Clement, care a obtinut doua victorii in primele 2 tururi cu acelasi scor, 3-1, impotriva lui Tipsarevic si lui Luczak.Chiar daca scorul dintre cei doi este de 5-0 in favoarea elvetianului, cred ca este timpul ca Clement sa-si ia si el revansa, si chiar daca nu va reusi sa castige sunt convins ca-i va face fata cu brio lui Federer.Astazi mizez pe minim 33 de game-uri in acest meci, deoarece nu cred ca va fi atat de dezechilibrat, iar Clement daca ii ia un set lui Federer, lucru foarte probabil, pariul va iesi castigator.Acest meci va incepe in aproape 2 ore, chiar daca casele de pariuri arata ca incepe in 20 de minute.Bafta!

Rezultat: 26 gameuri
-1 punct
« Ultima Modificare: Iunie 30, 2010, 19:15:40 pm de milan »

Offline predictorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1302
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #29 : Iunie 25, 2010, 22:11:58 pm »
F.Fognini-J.Benneteau
predictia:1
cota:3.40
agentia:Sportingbet
argumentatia
Italianul Fognini sezonul acesta mai bine pe iarba ca pe zgura,pina la moment a reusit sa cistige 3 meciuri din patru jucate,iar miine il va intilni pe francezul Benneteau,un alt jucator surpriza.Pe astea doi nu prea merita de pariat,sunt niste baieti asa mai periculosi care pot ceda oricind.In  meciul de miine voi paria totusi pe victoria italianului,dupa cele doua meciuri jucate pina acum a dat dovada de o forta care poate nimici pe orcine,dupa cum am vazut rezumatul din  prima etapa cu Verdasco,cred ca fognini are forta sa il bata si pe Julien,una ce stiu cu siguranta este faptul ca meciul va fi lung,poate chiar si cinci seturi,dealtfel Benneteau in cele dou meciuri jucate are deja 10 seturi jucate,iar oboseala isi poate spune cuvintul,mizez in acest meci pe victoria lui Fognini,nu cedeaza italianul asa usor si va merge mai departe

Rezultat: 1-3
-1 punct
« Ultima Modificare: Iunie 30, 2010, 19:16:04 pm de milan »

Forum GhidPariuri

Pariaza pe Tenis AICI (Unibet):
« Răspuns #29 : Iunie 25, 2010, 22:11:58 pm »