Sondaj

WTA - Cine va castiga la Wimbledon?

S. Williams
4 (40%)
V. Williams
1 (10%)
J. Henin
1 (10%)
K. Clijsters
1 (10%)
S. Stosur
0 (0%)
M. Sharapova
1 (10%)
V. Azarenka
0 (0%)
J. Jankovic
1 (10%)
C. Wozniacki
0 (0%)
Alta jucatoare...
1 (10%)

Numărul total de membrii care au votat: 10

Votare închisă: Iunie 30, 2010, 16:03:51 pm

Evenimente Legate

• WTA - Wimbledon 2010: Iunie 21, 2010 - Iulie 03, 2010

Autor Subiect: WTA - Wimbledon 2010  (Citit de 4234 ori)

0 Membri și 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5979
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
Raspuns: WTA - Wimbledon 2010
« Răspuns #60 : Iunie 29, 2010, 17:17:58 pm »
Xian: mersi pt. observatie. Dat fiind faptul ca si-a corectat greseala inainte de inceperea meciului vom lua in considerare acea predictie.

Insa:

1. In primul rand este un topic despre Wimbledon, si nu doar un topic dedicat concursului, deci va rog daca vedeti nereguli atunci semnalati aceste lucruri in topicurile GPExpert, sau prin mesaj privat

2. Folosirea cotelor ireale este interzisa, si se pedepseste: prima data jucatorul primeste un avertisment, dupa care va fii exclus din joc (si nu numai din GPExpert Wimbledon, ci toate concursurile GPExpert).

Bafta in continuare.
Agentii recomandate: Bet365  Betfair  Bwin  Expekt  Gamebookers  Sportingbet  Unibet

Poker Online - (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Online Sportwetten
Online Sportsbetting

Offline Xian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1150
    • Vezi Profilul
« Răspuns #61 : Iunie 29, 2010, 20:05:27 pm »
Ok, poate ca el ca gresit cota si ceea ce spune este adevarat, insa daca a vrut sa triseze.... Altceva, el nu si-a corectat la timp gresala ci eu i-am corectat-o. Dupa cum procedezi incurajezi trisorii..eu nu spun ca el a trisat insa si daca a trisat scapa mult prea usor si poate vor incerca si altii, adica ce pot pierde decat sa semnaleze cineva la timp frauda iar apoi pronosticul sa fie validat la cota reala. Logic mi s-ar parea sa i-l dai pierdut sau macar anulat...

Offline Alexutzu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1097
    • Vezi Profilul
« Răspuns #62 : Iunie 29, 2010, 20:20:25 pm »
Cine ar fi atat de prost incat sa creada ca nimeni nu va verifica cota si va scapa basma curata marindu-si cota?E absurd!

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #63 : Iunie 29, 2010, 20:32:42 pm »
Xian: trebuia sa-mi trimiti un mesaj privat, si atunci vedeam daca triseaza sau nu.

Iti dai seama ca vreau un concurs curat, dar din pacate trebuie sa existe si aceste situatii stupide, fiindca se pare ca in aceasta tara altfel nu se poate...dupa care ne miram oare de ce agentiile de pariuri nu ne accepta, nu ne acorda nici un bonus, ne blocheaza conturile etc.....uite chiar pentru asemenea faze...suntem intr-o oala cu asiaticii, si in oala respectiva din pacate sunt doar bile negre... :noway:

In fine...chiar daca am mai avut probleme cu Alexutzu, in momentul de fata nu ii pot anula predictia fiindca ar fii impotriva regulamentului. El a gresit, a cerut modificarea inainte de meci etc. etc.
Agentii recomandate: Bet365  Betfair  Bwin  Expekt  Gamebookers  Sportingbet  Unibet

Online Sportwetten
Online Sportsbetting

Offline mateius

• Junior
  • **
  • Mesaje postate: 39
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #64 : Iunie 30, 2010, 10:42:52 am »
clasament ceva,pe undevA?sau il facem noi? :help: :help:

Offline Alexutzu

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #65 : Iunie 30, 2010, 10:45:00 am »
1.Alexutzu:19,02(7)
2.Xian:18,14(4)
3.AnDreY00:12,88(7)
4.mateius:10,64(4)
5.predictorul:5,56(6)
6.cappy69:4,60(5)

Uite si clasamentul.Este neoficial bineinteles, pentru ca e facut de mine.Nu raspund pentru eventualele greseli.Succes tuturor!

Offline predictorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1302
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #66 : Iunie 30, 2010, 21:05:39 pm »
S.Wiliams-P.Kvitova
predictia: peste 19 gameuri
cota:2.17
agentia:10bet
Destul de interesant anul acesta Wimbledonul,atit la baieti cit si la domnisoare.Miine la feminin se va juca semifinala,Serena o va intilni pe Petra Kvitova.Wiliams ca de obicei la acest turneu a reusit sa elimene totul in doua seturi,nu prea a avut probleme pina acum,poate doar in meciul de maine.Petra nici ea nu sa lasat mai prejos,si a eliminat si ea jucatoare interesante ca Wozniacki,Azarenko sau Zheng.In patrimi trecind cu greu de Kanepi in setul trei.Maine clar ca Serena proneste ca favorita,eu insa am incredere in Petra,dar totusi ca sa nu risc voi juca un total mai mare,in care am mare incredere si chiar as sfatui pariorii sa joace acest tip de pariu,desi vad un 2-0 pentru Wiliams,cel mai probabil se va trece peste 19 gameuri,un 7-5 6-4 cred ca poate fi un rezultat exact,INSA sa nu uitam ca cehoaica e de neoprit acuma,asa ca daca Serena nu va reusi sa o puna pe pamint inca din primele gameuri atunci poate pierde meciul usor,pentru ca aceasta tinara jucatoare poate juca tenis foarte bine,unica ce ii lipseste este forta(psihica) totusi este o jucatoare tinara.Mizez asadar pe un total mai mare,un pariu destul de bun pentru acest meci.

Rezultat: 21 gameuri
4,34 punct
« Ultima Modificare: Iulie 05, 2010, 20:10:43 pm de milan »

Offline predictorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1302
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #67 : Iunie 30, 2010, 21:33:05 pm »
V.Zvonoreva-Tsvetana Pironkova
predictia: Pironkova + 3.5 gameuri
cota:2.08
agentia:10bet
argumentatia
Pironkova la acest turneu a folosit prea mult Red Bull si a prins aripi din cite vad eu,nu pot spune decit bravo,a meritat calificarea.In cele cinci meciuri jucate nu a pierdut nici un set Pironkova,unica care a mai jucat asa fiind  Wiliams.Interesant faptul ca pina acuma Pironkova a jucat cu 3 rusoaice,Zvonoreva fiind a patra,si cel mai probabil va eliminata si a patra,iar Rusia va inchide gazul catre Bulgaria :).Voi miza pe ai pe Pironkova (handicap),cred ca cel putin un set va reusi sa cistige,a ajuns pina in semifinala cu atita usurinta si aici sa ne paraseasca fara ca macara sa ia un set nu merge treaba,eu chiar as zice ca va cistiga,insa riscul este prea mare,asa cum experienta si jocul este de partea lui Vera,dar in tenis se poate intipla orce,asadar mizez pe Pironkova.

Rezultat: 3-6 6-3 6-2
-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 05, 2010, 20:12:17 pm de milan »

Offline Alexutzu

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #68 : Iunie 30, 2010, 21:36:41 pm »
Dupa prelucrarile lui milan, am facut clasamentul mai bine.Arata cam asa:

3.Xian:18,14(4)
4.AnDreY00:16,68(8)
5.mateius:11,64(4)
7.predictorul:10,90(7)
8.cappy69:6,60(5)
9.naninhio:3(2)

Succes tuturor!

Offline Xian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1150
    • Vezi Profilul
« Răspuns #69 : Iunie 30, 2010, 21:52:56 pm »
Dupa prelucrarile lui milan, am facut clasamentul mai bine.Arata cam asa:

3.Xian:18,14(4)
4.AnDreY00:16,68(8)
5.mateius:11,64(4)
7.predictorul:10,90(7)
8.cappy69:6,60(5)
9.naninhio:3(2)

Succes tuturor!

Nu-l faci si la ATP? :)

Offline AnDreY00

• Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 2296
    • Vezi Profilul
« Răspuns #70 : Iunie 30, 2010, 22:10:19 pm »
Vera Zvonareva v Tsvetana Pironkova
Predictie: 0-2
Cota: 4.75
Agentia: Gamebookers

Surprinzatoarea bulgaroaica face un turneu fantastic aici si, venind de nicaieri, iat-o in semifinale la un asemenea grand slam dupa ce nu a pierdut nici macar un set in tot turneul. In sferturi a eliminat-o pe favorita nr. 2 aici, puternica americanca Venus Williams intr-un mod surprinzator de usor in minim de seturi, un 6-2 6-3 fara drept de apel, o victorie ce pe mine personal ma obliga practic sa mizez tot pe ea cel putin in urmatorul meci. In semifinale o va intalni pe Vera Zvonareva, o rusoaica ce a beneficiat de largul concurs al belgiencei Clijsters care dupa un set castigat relativ lejer au urmat celelalte doua de nerecunoscut, Vera castigand la pas, insa, repet mai degraba datorita slabei reprezentatii ale lui Kim in ultimele doua seturi. Pe mine personal nu m-a impresionat foarte mult aceasta rusoaica, facandu-si jocul obisnuit fara prea mari sclipiri, insa cu exactitate datorata de calmul pe care Vera l-a aratat pe tot parcursul meciului. De aceasta data insa lucrurile, cred eu, vor sta mult mai diferite. Spun asta deoarece jocul Pironkovei pur si simplu te face sa-ti pierzi calmul, lucru pe care l-am vazut chiar in sferturi cand a fortat-o practic pe Venus sa nu reuseasca sa joace la nivel maxim enervand practic prin stilul sau foarte exact, fara mare spectaculozitate dar cu o eficienta aproape de nivelul maxim. O stim pe Zvonareva cum se pierde atunci cand lucrurile nu-i merg cum doreste, pur si simplu vedem alta Vera si acest lucru este foarte posibil sa-l vedem si in aceasta semifinala. In sferturi rusoaica a avut norocul de a-si reveni relativ repede, Clijsters "ajutand-o" in acest sens. Insa, aici cred ca va fi cu totul altfel, Tsvetana aratandu-ne ca dupa un prim set castigat lucrurile nu se schimba cu nimic, nivelul acesteia de joc ramanand la acelasi nivel. Astfel ca pentru mine nu exista decat varianta unei victorii in minim de seturi Pironkova si ar fi pacat ca bulgaroaica sa nu se mentina la acelasi nivel, pentru ca acesta este intr-un procent foarte mare cheia succesului pentru Pironkova in acest meci. Dupa ce o elimini cu atata usurinta pe Venus Williams la Wimbledon nu poti decat sa speri la o continuare asemanatoare si, contra unei jucatoare ce se afla la un nivel mult mai scazut decat americanca, macar in teorie, nu poti decat sa repeti performanta lucru pe care il astept si eu de la aceasta ulta-surprinzatoare bulgaroaica care ne-a aratat ca poate castiga in minim de seturi contra oricarei jucatoare din circuit.

Rezultat: 2-1
-1 punct
« Ultima Modificare: Iulie 05, 2010, 20:12:59 pm de milan »

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #71 : Iulie 01, 2010, 11:05:52 am »
WTA Wimbledon - Semifinale:

01 Iul 14:00   Vera Zvonareva   v   Tsvetana Pironkova      1.40   3.00

01 Iul 15:30   Serena Williams   v   Petra Kvitova      1.062   9.00

Online Sportwetten
Online Sportsbetting

Offline Alexutzu

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #72 : Iulie 01, 2010, 11:19:45 am »
Serena Williams vs Petra Kvitova
Predictie: Petra Kvitova +5,5
Cota: 2.00
Agentia: Bet365
Argumentatie:
Serena Williams vs Petra Kvitova este un meci din sferturile de finala de la cel mai mare turneu de grand slam din lume, Wimbledon.In acest meci se intalnesc doua jucatoare destul de diferite ca valoare, americanca Serena fiind liderul ierarhiei WTA, iar cehoaica Kvitova aflandu-se pe locul 62, insa acest lucru este compensat de faptul ca Kvitova se afla intr-o forma extraordinara, poate in cea mai buna parte a carierei sale.Aceasta a reusit un parcurs excelent pana acum, eliminandu-le pe Azarenka si pe Wozniacki, doua candidate la castigarea acestui turneu.Nici Williams nu s-a lasat insa mai prejos si a jucat bine la acest turneu, neavand mari probleme in a ajunge in semifinale, castigand toate meciurile in minimum de seturi.Totusi astazi cred ca Kvitova poate reusi marea surpriza, sa o elimine pe americanca.Chiar daca nu va reusi lucru asta, cred ca va face un meci foarte bun, si nu se va face de ras in fata lui Williams, asa cum a facut-o in singurul meci de pana acum dintre acestea, tot anul acesta la Australian Open, atunci cand Williams sa impus 6-2 6-1.Pariez pe handicap Kvitova +5,5 la o cota excelenta de 2, deoarece nu cred ca Williams o poate infrange cu o diferenta de 6 jocuri pe acesta cehoaica incredibila.Bafta!

Rezultat: 7-6 6-2
4,00 punct
« Ultima Modificare: Iulie 05, 2010, 20:15:20 pm de milan »

Offline Alexutzu

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #73 : Iulie 01, 2010, 11:25:25 am »
Aceasta este predictia corecta, ma scuzati!

Serena Williams vs Petra Kvitova
Predictie: Petra Kvitova +5,5
Cota: 2.00
Argumentatie:
Serena Williams vs Petra Kvitova este un meci din semifinalele celui mai mare turneu de grand slam din lume, Wimbledon.In acest meci se intalnesc doua jucatoare destul de diferite ca valoare, americanca Serena fiind liderul ierarhiei WTA, iar cehoaica Kvitova aflandu-se pe locul 62, insa acest lucru este compensat de faptul ca Kvitova se afla intr-o forma extraordinara, poate in cea mai buna parte a carierei sale.Aceasta a reusit un parcurs excelent pana acum, eliminandu-le pe Azarenka si pe Wozniacki, doua candidate la castigarea acestui turneu.Nici Williams nu s-a lasat insa mai prejos si a jucat bine la acest turneu, neavand mari probleme in a ajunge in semifinale, castigand toate meciurile in minimum de seturi.Totusi astazi cred ca Kvitova poate reusi marea surpriza, sa o elimine pe americanca.Chiar daca nu va reusi lucru asta, cred ca va face un meci foarte bun, si nu se va face de ras in fata lui Williams, asa cum a facut-o in singurul meci de pana acum dintre acestea, tot anul acesta la Australian Open, atunci cand Williams sa impus 6-2 6-1.Pariez pe handicap Kvitova +5,5 la o cota excelenta de 2, deoarece nu cred ca Williams o poate infrange cu o diferenta de 6 jocuri pe acesta cehoaica incredibila.Bafta!

Offline Alexutzu

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #74 : Iulie 01, 2010, 11:33:42 am »
Vera Zvonareva vs Tsvetana Pironkova
Predictie: peste 2,5 seturi
Cota: 2.37
Argumentatie:
Vera Zvonareva vs Tsvetana Pironkova este un meci din semifinalele celui mai mare turneu de grand slam din lume, Wimbledon.In acest meci se intalnesc doua jucatoare destul de diferite ca valoare, rusoaica Zvonareva aflandu-se in acest moment pe locul 21 in ierarhia WTA, iar bulgaroaica Pironkova pe 82.Aceste doua jucatoare sunt surprizele acestui turneu, alaturi de Kvitova, deoarece nimeni nu se gandea ca acestea vor ajunge pana aici.Cele doua jucatoare au avut un parcurs excelent pana acum, eliminand importanti capi de serie.Astazi cred ca vom avea un meci foarte echilibrat intre cele doua, deoarece niciuna din jucatoare nu vrea sa dea cu piciorul la acesta sansa poate unica, de a ajunge in finala de la Wimbledon si a intra in cartile de istorie.Cele doua s-au mai intalnit o singura data, anul trecut la Moscova, acolo unde Pironkova s-a impus surprinzator, in 2 seturi.Totusi de aceasta data Pironkova va avea un meci mult mai greu, deoarece si rusoaica este in mare forma, si este hotarata sa castige acest turneu.Pana la urma cred ca ambele jucatoare vor castiga cate un set, apoi invingatoarea se va decide in setul decisiv, deoarece nici una din jucatoare nu cred ca poate sa faca diferenta si sa se impuna in 2 seturi.Asadar pariez ca in acest meci vor fi 3 seturi.Bafta!

Rezultat: 2-1
4,74 punct
« Ultima Modificare: Iulie 05, 2010, 20:16:34 pm de milan »

Forum GhidPariuri

Pariaza pe Tenis AICI (Bet365):
« Răspuns #74 : Iulie 01, 2010, 11:33:42 am »