Aceasta este predictia corecta, ma scuzati!
Serena Williams vs Petra Kvitova
Predictie: Petra Kvitova +5,5
Cota: 2.00
Agentia: Bet365
Argumentatie:
Serena Williams vs Petra Kvitova este un meci din semifinalele celui mai mare turneu de grand slam din lume, Wimbledon.In acest meci se intalnesc doua jucatoare destul de diferite ca valoare, americanca Serena fiind liderul ierarhiei WTA, iar cehoaica Kvitova aflandu-se pe locul 62, insa acest lucru este compensat de faptul ca Kvitova se afla intr-o forma extraordinara, poate in cea mai buna parte a carierei sale.Aceasta a reusit un parcurs excelent pana acum, eliminandu-le pe Azarenka si pe Wozniacki, doua candidate la castigarea acestui turneu.Nici Williams nu s-a lasat insa mai prejos si a jucat bine la acest turneu, neavand mari probleme in a ajunge in semifinale, castigand toate meciurile in minimum de seturi.Totusi astazi cred ca Kvitova poate reusi marea surpriza, sa o elimine pe americanca.Chiar daca nu va reusi lucru asta, cred ca va face un meci foarte bun, si nu se va face de ras in fata lui Williams, asa cum a facut-o in singurul meci de pana acum dintre acestea, tot anul acesta la Australian Open, atunci cand Williams sa impus 6-2 6-1.Pariez pe handicap Kvitova +5,5 la o cota excelenta de 2, deoarece nu cred ca Williams o poate infrange cu o diferenta de 6 jocuri pe acesta cehoaica incredibila.Bafta!