Justine Henin v Kim ClijstersPredictie:
Peste 22.5 game-uri Cota:
1.90Agentia:
Bet365A doua saptamana de la Wimbledon 2010 ne aduce pe "sticla" televizoarelor sau, pentru cei ultra-norocosi, in fata ochilor pe terenul numarul 1 un clasic al tenisului feminin intre doua legende vii ale acestui sport, doua jucatoare care au scris istorie si care, revenite dupa perioade de timp fara activitate din motive diferite, incearca sa scrie in continuare. Cele doua belgience se afla la al 17-lea meci oficial direct echilbrul dominand clar, 8 victorii de fiecare dupa meciuri care de care mai frumoase, majoritatea echilbrate. Dupa o pauza de 3 ani, Kim si Justine s-au intalnit din nou, la inceputul acestui an cand Kim s-a impus atat la Brisbane cat si la Miami, ambele partide oferind aceleasi perspective, mai exact un prim set castigat de Justine urmand ca apoi Kim sa castige in decisiv printr-un tie-break de asemenea decisiv. Asadar, meciuri memorabile in continuare oferite de cele doua super jucatoare, meciuri ce nu s-au putut termina decat dupa un timp de joc ce trece usurel de 2 ore de joc intens, joc mai mult decat echilibrat la finalul caruia e greu sa spui raspicat cine merita victoria, aceasta egalitate dpdv valoric, psihic sau orice alt punct de vedere dominand, asa cum, chiar daca risc sa repet intr-una voi continua sa punctez. Cred ca alte cuvinte ar fi de prisos aici, pronosticul meu fiind unul destul de clar si nu-mi pun prea mari probleme ca nu se va intampla cum prezic eu si anume ca se vor juca mai multe game-uri decat limita pe care casele de pariuri au ales-o si anume 22,5. Este o limita care poate fi atinsa chiar si in doua seturi, insa sanse mari sunt ca acest meci sa aiba nevoie de un decisiv. Este un meci ce nu trebuie ratat, un clasic al zilelor noastre, un duel belgian ce se anunta a fi, ca de obicei, unul echilibrat, intens si plin de spectacol.
Rezultat: 25 gameuri
3,80 punct