Autor Subiect: WTA - 's-Hertogenbosch  (Citit de 285 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline *-Popy-*

• Hero Member
  • Mesaje postate: 770
    • Vezi Profilul
WTA - 's-Hertogenbosch
« : Iunie 14, 2010, 11:24:40 am »
Loc: 's-Hertogenbosch, Olanda
Perioada: 13-19 iunie
Nr. jucatoare: 32
Suprafata: Iarba
Premii: $220,000
SIte oficial: http://www.unicefopen.nl/

Castigatoarea de anul trecut: Tamarine Tanasugarn

Offline Xian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1101
    • Vezi Profilul
Raspuns: WTA - 's-Hertogenbosch
« Răspuns #1 : Iunie 15, 2010, 13:09:16 pm »
Arantxa Rus (NED) - Dominika Cibulkova (SVK)
Pont: 1
Cota: 3,29
Casa: 10bet

Arantxa Rus tanara tenismena olandeza a produs ieri surpriza primului tur trecand de experimentata Medina Garrigues. Adversara de astazi va fi fosta semifinalista de la RG, slovaca Cibulkova. Cea din urma este creditata de catre bookmakeri drept mare favorita insa raportul de forte cred ca este ceva mai echilibrat. Cibulkova datorita sau mai bine zis din cauza inaltimii sale 1,61 este o jucatoare perfect mulata pe jocul de pe zgura pe celelalte suprafete avand performante modeste. Olandeza, foarte inalta pentru standardele circuitului WTA 1,80 si foarte tanara 19 ani cu siguranta vrea sa demonstreze acasa de ce este in stare. Cu toate ca Dominika este favorita o vad mai mult decat capabila pe Arantxa de a-i lua acesteia macar un set si de ce nu, chiar sa castige.

Rezultat: 0-2
-1 punct
« Ultima Modificare: Iunie 20, 2010, 12:05:05 pm de milan »

Offline *-Popy-*

• Hero Member
  • Mesaje postate: 770
    • Vezi Profilul
Raspuns: WTA - 's-Hertogenbosch
« Răspuns #2 : Iunie 16, 2010, 09:59:34 am »
Alla Kudryavtseva - Alexandra Dulgheru
Pronostic: Kudryavtseva
Cota: 2.00
Agentia: Unibet

Un meci cu o favorita certa in opinia mea, jucatoarea din rusia se descurca excelent pe suprafetele rapide si cred ca va reusi sa treaca destul de lejer de romanca. Stim cu totii ca alexandra este o luptatoare, s-a vazut asta si in primul tur cand s-a chinuit vreo doua ore si jumatate cu zgurista coin, pana la urma castigand in extremis. Astazi da piept cu o jucatoare care iubeste iarba, de mica s-a antrenat pe aceasta suprafata si a prins miscarile necesare de care ai nevoie. Cred ca alexandra este si putin obosita dupa primul meci + mici probleme cu genunchii pentru ca aici ei sunt mult mai solicitati fata de zgura. Asadar toate duc spre victoria rusoaicei care acum sper sa si confirme.

Rezultat: 1-2
-1 punct
« Ultima Modificare: Iunie 20, 2010, 12:05:25 pm de milan »

Forum GhidPariuri

Bet365 - Pariaza pe Tenis AICI:
« Răspuns #2 : Iunie 16, 2010, 09:59:34 am »