Autor Subiect: WTA - Eastbourne  (Citit de 288 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline *-Popy-*

• Hero Member
  • Mesaje postate: 770
    • Vezi Profilul
WTA - Eastbourne
« : Iunie 14, 2010, 11:20:17 am »
Loc: Eastbourne, Marea Britanie
Perioada: 13-19 iunie
Nr. Jucatoare: 32
Suprafata: Iarba
Premii: $600,000
Site oficial: http://www.lta.org.uk/Watch/AEGON-British-Tennis-Series/AEGON-International/

Castigatoarea de anul trecut: Caroline Wozniacki

Offline predictorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1295
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Raspuns: WTA - Eastbourne
« Răspuns #1 : Iunie 14, 2010, 22:11:07 pm »
F.Schiavone-S.Cirstea
predictia:2
cota:4.44
agentia:10bet
argumentatia
Dupa o finala cum nu se poate de buna la Roland Garros,italianca Schiavone va juca primul sau meci pe iarba sezonul acesta,o va intilni miine pe romanca Cirstea Sorana,intr-un meci de incalzire.Pentru mine in meciul de miine sanse mari la victorie are Sorana,desi Schiavone pare a fi intr-o forma buna,nu cred ca in meciul de miine sa apese asa mult pe acceleratie,mai ales ca in citeva zile va incepe un atl turneu interesant Wimbledon,asa ca italianca va incerca sa joaca atent,si nu cred ca va risca,mai ales ca este primul ei pe aceasta suprafata,care dealtfel nu prea o are la inima,ea la virsta ei preferind mai mult suprafetele mai lente.Merg cu mare incredere pe victoria lui sorana,care cred ca are sanse mari la o victorie,in primul rind va incerca sa elimine campioana de la RG.

Rezultat: 0-2
8,88 punct
« Ultima Modificare: Iunie 20, 2010, 12:06:18 pm de milan »

Offline *-Popy-*

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Iunie 16, 2010, 14:06:19 pm »
Aravane Rezai - Maria Jose Martinez Sanchez
Predictie: Martinez Sanchez
Cota: 2.38
Agentia: Sportingbet

Una din favoritele mele, maria jose joaca astazi cu frantuzoaica rezai, cea care in turul anterior adica ieri, a reusit sa o bata pe caro wozniacki in trei seturi. V-am mai zis eu ce fel se intampla in wta dupa o victorie mare, urmeaza o infrangere destul de categorica, lucru la care ma astept si astazi. Maria joaca extrem de variat, cu servicii bune si urcari destul de dese si surprinzatoare la fileu. Acest joc o sa o dea peste cap pe rezai si sunt sigur ca nu va putea tine ritmul cu aceste variatii extrem de dese. Cota mi se pare si ea foarte buna, eu am profitat si in primul tur impotriva zvonarevei, insa atunci a avut vreo 2.20, acum este un pic mai mare ceea ce este si mai bine pentru mine.

Rezultat: Rezai a abandonat
4,76 punct
« Ultima Modificare: Iunie 20, 2010, 12:06:50 pm de milan »

Offline *-Popy-*

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Iunie 16, 2010, 14:10:17 pm »
Svetlana Kuznetsova - Sorana Cirstea
Predictie: Cirstea cel putin un set
Cota: 1.90
Agentia: Interwetten

Si acest bet imi place extrem de mult, sorana pare ca revine la forma avuta anul trecut, ieri trecand destul de lejer de castigatoarea de la roland garros, francesca schiavone. Se vede ca a avut-o partenera de antrenamente pe kim clijsters, atitudinea ei pe teren fiind una mult mai pozitiva. Kuzne vine dupa o partida extrem de luna incheiata tarziua aseara impotriva kleybanovei, si sunt sigur ca or sa apara ceva probleme fizice datorita si fizicului extrem de neadecvat pentru tenis. Asadar sper ca sorana sa profite de aceste lucruri si sa faca un meci. Cel putin un set nu ar trebui sa fie o problema dat fiind ca rusoaica are caderi extrem de mari in meciuri.

Rezultat: 2-1
3,80 punct
« Ultima Modificare: Iunie 20, 2010, 12:07:14 pm de milan »

Forum GhidPariuri

Bet365 - Pariaza pe Tenis AICI:
« Răspuns #3 : Iunie 16, 2010, 14:10:17 pm »