Autor Subiect: ATP - 's-Hertogenbosch  (Citit de 275 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline *-Popy-*

• Hero Member
  • Mesaje postate: 770
    • Vezi Profilul
ATP - 's-Hertogenbosch
« : Iunie 14, 2010, 11:16:02 am »
Loc: 's-Hertogenbosch, Olanda
Perioada: 14-20 iunie
Nr. jucatori: 32
Suprafata: Iarba
Premii:  € 398,250
Site oficial: http://www.unicefopen.nl/

Castigatorul de anul trecut: Benjamin Becker

Offline *-Popy-*

• Hero Member
    • Vezi Profilul
Raspuns: ATP - 's-Hertogenbosch
« Răspuns #1 : Iunie 14, 2010, 11:30:45 am »
Rameez Junaid - Daniel Brands
Predictie: Junaid +2.5
Cota: 1.85
Agentia: Expekt

Un meci in principiu intre doi big serveri, insa neamtul se descurca destul de slab pe suprafetele rapide chiar daca are acel serviciu extrem de bun. Rameez a trecut de calificari aici, este obisnuit cu suprafata si jocul pe iarba si mereu a catapultat peste 15-20 de asi pe meci. Asadar serviciul este un punct forte al sau. Asta cred ca il va ajuta enorm de mult azi mai ales ca neamtul abia se descurca pe zgura la retur,unde vine mingea mai lent, va imaginati cum se va descurca pe iarba?! Meciul este posibil sa se duca si in doua-trei tiebreakuri, oricum se anunta un meci echilibrat in care ambii jucatori isi vor pierde extrem de greu serviciul. Acest handicap desi nu imi acorda o mare liniste,poate fi acoperit de australian.

Rezultat: predictie incompleta.
0 punct
« Ultima Modificare: Iunie 20, 2010, 12:00:23 pm de milan »

Offline *-Popy-*

• Hero Member
    • Vezi Profilul
Raspuns: ATP - 's-Hertogenbosch
« Răspuns #2 : Iunie 15, 2010, 10:08:06 am »
Benjamin Becker - Jarkko Nieminen
Predictie: Nieminen +3 game-uri
Cota: 1.89
Agentia: 888sport

Benjamin Becker are de aparat turneul aici el fiind castigatorul de anul trecut, insa cu siguranta nu ii va fi usor dat fiind ca astazi da de un finlandez extrem de incomod cu care a avut mereu partide extrem de echilibrate. Jocul lui jarkko merge bine insa rezultatele intarzie sa apara, poate pentru ca a avut ghinionul sa intalneasca numai jucatori din top 10 in ultima perioada. Totusi el ramane unul din jucatorii mei favoriti si nu vd ce ar avea germanul in plus fata de el. La capitolul servici ambii stau foarte bine, la forehand ambii stau foarte bine iar la backhand ambii stau foarte prost. Daca ne uitam si pe rezultatele celorlalte doua meciuri disputate intre ei vedem ca majoritatea s-au incheiat in tie break sau in trei seturi, la acest lucru ma astept si astazi.

Rezultat: 6-4 3-6 6-4
3,78 punct
« Ultima Modificare: Iunie 20, 2010, 12:01:02 pm de milan »

Forum GhidPariuri

Bet365 - Pariaza pe Tenis AICI:
« Răspuns #2 : Iunie 15, 2010, 10:08:06 am »