Autor Subiect: ATP - Eastbourne  (Citit de 398 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline *-Popy-*

• Hero Member
  • Mesaje postate: 770
    • Vezi Profilul
ATP - Eastbourne
« : Iunie 14, 2010, 11:13:07 am »
Loc: Eastbourne, Marea Britanie
Perioada: 14-20 iunie
Nr. jucatori: 32
Suprafata: Iarba
Premii: € 405,000
Site oficial: http://www.lta.org.uk/Watch/AEGON-British-Tennis-Series/AEGON-International/

Castigatorul de anul trecut: Dmitry Tursunov

Offline *-Popy-*

• Hero Member
    • Vezi Profilul
Raspuns: ATP - Eastbourne
« Răspuns #1 : Iunie 14, 2010, 19:24:17 pm »
Julien Benneteau - James Blake
Predictie: Benneteau
Cota: 1.83
Agentia: 888sport

Blake revine in circuit dupa o accidentare ce l-a tinut departe de teren foarte mult timp si cu siguranta astazi abia isi va intra si el in ritm si isi va exersa loviturile pentru a face o figura cat mai buna la wimbledon. Este extrem de greu sa treci peste o asemenea accidentare si iti ia ceva timp sa te reacomodezi ar cu efortul si sa iti pui loviturile la punct. Francezul ramane un jucator de suprafete rapide cu un serviciu extrem de bun si o miscare in teren cu siguranta mult mai buna decat cea a americanului. In circumstante normale, blake era favorit, insa la cum se prezinta situatia inaintea partidei de astazi, francezul este favorit in opinia multora, dat fiind ca,cotele sunt intr-o mare scadere.

Rezultat: 2-0
3,66 punct
« Ultima Modificare: Iunie 20, 2010, 11:56:36 am de milan »

Offline predictorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1295
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Iunie 14, 2010, 21:59:05 pm »
LU Y-K.Beck
predictia:1
cota:2.26
agentia:10bet
argumentatia
Veteranul Karol Beck il va intilni miine in primul sau meci pe Lu (82ATp),desi meciul se va juca pe iarba,voi paria in aceasta intilnire pe Lu,Beck la ultimile 5 turnee jucate era eliminat inca din prima etapa,nu se afla intr-o forma asa buna slovacul,unicul ce il poate ajuta in meciul de miine poate fi doar gindul ca la mai batut odata pe acest tailandez,si asta in 2009 in germania.Lu pina acum,nu a jucat decit pe hard si putin de tot pe zgura,acesta va fi cel de-al doilia meci al sau pe iarba,saptamina trecuta el cedind in fata lui Mahut cu 2-0 la seturi.Cred ca in meciul de miine cistigator va fi Lu,chiar daca Beck va juca pe suprafata lui preferata,cred ca asianul sa il infrunte,iar antrenorul sau Mark Woodford il va ajuta sa faca un prim-pas,merg asadar pe victoria lui Lu Y

4,52 punct
« Ultima Modificare: Iunie 20, 2010, 11:57:13 am de milan »

Offline *-Popy-*

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Iunie 15, 2010, 17:33:48 pm »
Nicolas Almagro - Lukas Kubot
Predictie: Kubot +3.5 gameuri
Cota: 1.94
Agentia: 10bet

Ambii jucatori se afla la primul meic pe iarba in acest an si probabil le va lua ceva timp sa se obisnuiasca cu suprafata. Daca e sa o luam dupa forma de moment spaniolul e mare favorit, insa iarba nu se compara cu zgura, acolo unde serviciul nu prea conta. Nu contest ca almagro nu are servici, defapt are unul excelent, insa aici polonezul isi poate pune in valoarea inaltimea si poate servi la adevarata lui valoare, cum o facea mai acu ceva timp cand nu multi miscau in fata lui pe suprafete rapide. Aleg sa merg pe el cu acest handicap si prevad un meci destul de echilibrat in care in mod normal almagro ar trebui sa invinga. Posibil sa fie si trei seturi incheiate la tie break.

Rezultat: 7-5 7-6
3,88 punct
« Ultima Modificare: Iunie 20, 2010, 11:57:54 am de milan »

Offline *-Popy-*

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Iunie 16, 2010, 13:55:07 pm »
Alexander Dolgopolov - Yen Hsun Lu
Predictie: Lu
Cota: 1.83
Agentia: 888sport

JUcatorul asiatic se descurca mult mai bine pe aceasta suprafata, este invatat cu suprafetele rapide de mic si cred ca se va impune in aceasta partida. In primul tur a trecut de karol beck, un jucator cu un serviciu extrem de bun si cu un joc bun pe iarba, insa el a reusit sa il breakuiasca in fiecare set iar dupaia sa incheie seturile cu servicii extrem de exacte. Dolgopolov a trecut si el in primul tur de jamie baker, un britanic extrem de slab, cedand un set destul de lejer. Asta ar trebui sa dea de gandit multora. L-am vazut in multe meciuri si vrea mereu sa incheie punctele extrem de rapid, lucru care daca prinzi o zi mai proasta poate fi fatal. Cota este destul de buna si merita incercat si 2-0 la seturi.

Rezultat: 2-1
-1 punct
« Ultima Modificare: Iunie 20, 2010, 11:58:47 am de milan »

Offline predictorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1295
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : Iunie 16, 2010, 22:39:11 pm »
Alexandr Dolgopolov-James Ward
predictia:1
cota:1.60
agentia:Expekt
argumentatia
Tinarul Dolgopolov are sanse mari sa joace finala de la Eastbourne sezonul acesta,asa cum la acest turneu doar doi jucatori ii poate creea probleme (Benneteau si Istomin),Llodra si Simon cred ca nu se afla in forma cea mai buna,mai ales Simon care vine dupa o pauza destul de maricica.Dolgopolov miine il va intilni pe Britanicul Ward James,un baiat care vine din calificari,unicul plus pentru britanic miine este acela ca meciul se va juca in anglia,altfel cota era 1.25 pentru Dolgopolov,care pe iarba se descurca foarte bine,mai ales cu jucatori din astea mai slabi.Cota 1.6 cred ca merita incercata,chiar daca britanicul va avea publicul de partea sa,Dolgopolov are experienta necesara de care este nevoie si va reusi sa cistige in acest meci.

3,20 punct
« Ultima Modificare: Iunie 20, 2010, 11:59:08 am de milan »

Forum GhidPariuri

Bet365 - Pariaza pe Tenis AICI:
« Răspuns #5 : Iunie 16, 2010, 22:39:11 pm »