Sondaj

ATP Roland Garros - Cine va castiga?

R.Nadal
2 (50%)
R.Federer
1 (25%)
N.Djokovic
0 (0%)
A.Murray
0 (0%)
E.Gulbis
1 (25%)
F.Verdasco
0 (0%)
D.Ferrer
0 (0%)
R.Söderling
0 (0%)
Alt jucator
0 (0%)

Numărul total de membrii care au votat: 4

Votare închisă: Iunie 02, 2010, 21:57:19 pm

Autor Subiect: ATP - Roland Garros 2010  (Citit de 3112 ori)

0 Membri și 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline *-Popy-*

• Hero Member
  • Mesaje postate: 818
    • Vezi Profilul
Raspuns: ATP - Roland Garros 2010
« Răspuns #60 : Mai 31, 2010, 10:25:59 am »
Theimuraz Gabashvili - Jurgen Melzer
Pronostic: Gabashvili +5.5 game-uri
Cota: 1.85
Agentia: Gamebookers

In acest tur trebuia sa aiba loc partida dintre americanul andy roddick si spaniolul david ferrer, insa se pare ca singurii care nu au vrut acest lucru sunt cei doi care se infrunta astazi, ei producand marea surpriza de ai elimina pe cei de mai sus in minim de seturi. Acum ambii sunt cu moralul extrem de ridicat si spera sa ajunga in premiera cred pentru ei in sferturi la roland garros. Dat fiind ca se anunta un meci extrem de echilibrat tind sa cred ca acest handicap e destul de mare si va fi acoperit de rus, mai ales daca vom avea o partida de patru sau cinci seturi. Merita incercata si cota pe rus insa eu nu sunt destul de curajos pentru a face asta. « 529 litere »
Rezultat: predictie gresita.
0 punct
« Ultima Modificare: Iunie 07, 2010, 00:30:04 am de milan »

Offline Alexutzu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1097
    • Vezi Profilul
« Răspuns #61 : Mai 31, 2010, 19:53:31 pm »
Cu cateva zile inainte de final clasamentul se prezinta astfel:

1.predictorul:21,52 cu 13 predictii
2.Alexutzu:19,44 cu 14 predictii
3.*-Popy-*:19,34 cu 9 predictii

Bafta in continuare baieti!

Offline predictorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1302
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #62 : Mai 31, 2010, 20:05:35 pm »
Cu cateva zile inainte de final clasamentul se prezinta astfel:

1.predictorul:21,52 cu 13 predictii
2.Alexutzu:19,44 cu 14 predictii
3.*-Popy-*:19,34 cu 9 predictii

Bafta in continuare baieti!

hai ca am sanse la pozitia 2)),daca este calculat corect :P

Offline Alexutzu

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #63 : Mai 31, 2010, 21:07:38 pm »
Este corect!Se pare ca popy are cele mai mari sanse la victorie, pentru ca are doar 9 ponturi!

Offline *-Popy-*

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #64 : Mai 31, 2010, 22:19:26 pm »
fa si la feminin daca ai timp. :)

Offline AnDreY00

• Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 2296
    • Vezi Profilul
« Răspuns #65 : Mai 31, 2010, 22:43:36 pm »
Roger Federer v Robin Soderling
Predictie: 2
Cota: 4.67
Agentia: Bwin

Daca anul trecut, aici, la Paris, suedezul Soderling a produs surpriza surprizelor eliminandu-l pe regele zgurii, Rafael Nadal, de aceasta data sansa acestuia este de a elimina numarul 1 mondial si anume elvetianul Roger Federer. Robin se pregateste pentru acest meci cu un singur gand: revansa pentru infrangerea din finala de anul trecut, atunci cand nu prea a reusit sa-i faca fata elvetianului. Dupa acel meci cei doi au mai disputat doua meciuri de grand slam, la US Open si la Wimbledon, Roger trecand lejer in ambele situatii, dar pe suprafete rapide e aproape imposibil ca Robin sa-i faca fata numarului 1 mondial. Dar, pe zgura treaba sta altfel, intrucat Soderling se pliaza mult mai bine si arata o forma incredibil de buna aici la Paris. Joc sau este incantator, loviturile sale puternice par isi ating tinta in aproape toate situatiile si astfel e foarte, foarte greu pentru adversari sa riposteze si cu exceptia unui singur set pierdut la Montanes, Soderling pur si simplu a defilat. Roger ne-a aratat pe parcursul acestui turneu ca inca are probleme in a-si reveni la potentialul cu care ne-am obisnuit. Elvetianul a avut cateva lacune in fata unor jucatori mediocri, fapt ce poate da sperante lui Robin ca va reusi sa profite de anumite perioade de joc mai instabile ale elvetianului, spre deosebire de ceilalti adversari care nu au reusit sa profite.
Dupa parerea mea, Robin are o sansa imensa aici de a-l elimina pe elvetian, jocul sau este pur si simplu devastator pe aceasta suprafata in aceasta perioada. Daca Soderling va reusi sa se adune si sa joace la nivel maxim mingile importante, Federer are mari probleme aici, iar pentru aceasta cota merita aruncati multi bani pe victoria suedezului care, odata in plus, poate uimi publicul francez.

Rezultat: 1-3
9,34 punct
« Ultima Modificare: Iunie 07, 2010, 00:29:20 am de milan »

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #66 : Mai 31, 2010, 22:51:58 pm »
T.Berdych-M.Jozhnny
predictia:M.Jouzhny
cota:2.75
agentia:Sportingbet
argumentatia
Cu pas grabit ne apropiem de marea finala la Roland Garros,in patrimile de finala se va juca miine doua meciuri,unul din aceste meciuri va fi si acest mult asteptat derbiu intre rusul Jouzhny si cehul Tomas Berdych.Astea doi se cunosc foarte bine,pentru ca miine va fi cea dea 11 intilnire directa intre acestia doi,Tomas a anuntat in meciul de azi ca va incerca sa joace exact ca si cu Murray,insa ii va fi mai greu,el considerind ca rusul ii va pune mult mai mari probleme asa cum ii cunoaste destul de bine jocul.Rusul conduce la si la intilnire directe cu 6-4,din cele 10 intilniri pe care li-au jucat,doar de doua ori insa jucasera pe zgura,odata cistigase tomas si odata Jouzhny asa ca pare a fi destul de echilibrat jocul dintre acestiaa doi.Miine totusi voi miza pe victoria rusului,Mihail cred ca fortele pe care li-a pastrat in meciul cu Tsonga ii va prinde bine in meciul de miine,si va reusi sa il bata pe Tomas,chiar daca meciul se asteapta unul foarte greu.

Rezultat: 3-0
-1 punct
« Ultima Modificare: Iunie 07, 2010, 00:29:47 am de milan »

Offline nightdreamer

• Parior Senior
  • Mesaje postate: 456
    • Vezi Profilul
« Răspuns #67 : Iunie 01, 2010, 00:30:59 am »
T.Berdych-M.Jozhnny
predictia:scor corect 3-1
cota:3.60
agentia:gamebookers
argumentatia
Primul sfert de finala pe tabloul masculin se joaca maine intre cehul Tomas Berdich numarul 17 mondial si rusul Michayl Youzhny ,ocupantul pozitiei 14 in clasamentul ATP.Cei doi se intalnesc pentru a11 a oara in cariera scorul intalnirilor directe este 6-4 pentru rus dar in acest turneu cehul Berdich s-a descurcat remarcabil a castigat in minimul de seturi toate meciurile in ultimele 2 facand realmente meciuri excelente(Isner un server bun a castigat 5 ghemuri )iar Murray a fost redus la tacere relativ repede.De cealalta parte Youzhny s-a calificat cu destul noroc in aceasta faza beneficiind de abandonul favoritului local Jo Wilfried Tsonga.In acest turneu a avut ceva emotii doar in turul 2 cu Lacko din Slovacia dar mai ales cu Troick ,acesta din urma castigand primul set si ducandu-l pe Youzhny in tie break.Cred ca meciul va fi destul de dezechilibrat Berdych are prima sansa si cred ca va profita de ea,desi Youzhny poate fi periculos daca  e scos din ritm va pierde .In intalnirile directe in 6 din 10 meiuri ambii jucatori au castigat macar un set ,cred ca asa se va intampla si maine probabil Berdych va castiga cu 3-1.

Rezultat: predictie gresita.
0 punct
« Ultima Modificare: Iunie 07, 2010, 00:30:33 am de milan »
Umorul este cea mai mare binecuvantare a omului

Offline *-Popy-*

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #68 : Iunie 01, 2010, 09:17:09 am »
Thomas Berdych - Mikhail Youzhny
Predictie: peste 3.5 seturi
Cota: 1.53
Agentia: Bet365

Iata ca am ajuns si in sferturile roland garrosului si avem un meci care se anunta extrem de disputat intre doi jucatori din vechea garda care au toate atuurile pentru a ajunge in semifinale. Cotele mi se par puse normal pentru victoria lor, cehul aratand mult mai multe in jocul sau, in timp ce rusul s-a multumit cu acel joc de anduranta, asta pana a prins ceva posibilitati de a ataca. Acest pariu care l-am luat eu, mi se pare o mare pomana, mi-e greu sa cred ca cineva va invinge in minim de seturi. Ambii servesc foarte bine, ambii lovesc foarte puternic pe ambele parti si daca nu vor fi probleme fizice pentru oricare, eu cred ca vom avea parte de o partida in maxim de seturi. « 544 litere »
Rezultat: 3-0
-1 punct
« Ultima Modificare: Iunie 07, 2010, 01:08:33 am de milan »

Offline AnDreY00

• Moderator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #69 : Iunie 01, 2010, 21:06:07 pm »
Pe mine sa nu ma calculati.   ;D Eu prefer sa fiu in clasamentul postat de milan.  :great:

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #70 : Iunie 01, 2010, 21:37:51 pm »
suedezul Soderling a produs surpriza surprizelor eliminandu-l pe regele zgurii, Rafael Nadal, de aceasta data sansa acestuia este de a elimina numarul 1 mondial si anume elvetianul Roger Federer. Robin se pregateste pentru acest meci cu un singur gand: revansa pentru infrangerea din finala de anul trecut, atunci cand nu prea a reusit sa-i faca fata elvetianului. Dupa acel meci cei doi au mai disputat doua meciuri de grand slam, la US Open si la Wimbledon, Roger trecand lejer in ambele situatii, dar pe suprafete rapide e aproape imposibil ca Robin sa-i faca fata numarului 1 mondial. Dar, pe zgura treaba sta altfel, intrucat Soderling se pliaza mult mai bine si arata o forma incredibil de buna aici la Paris. Joc sau este incantator, loviturile sale puternice par isi ating tinta i

sunt sanse sa il bata si sezonul  acesta :great:,sa cistige suedezul :ok:

Offline *-Popy-*

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #71 : Iunie 01, 2010, 22:03:25 pm »
il matura nadal... :-X

Offline AnDreY00

• Moderator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #72 : Iunie 01, 2010, 23:57:31 pm »
Jurgen Melzer v Novak Djokovic
Predictie: Peste 3.5 seturi
Cota: 1.72

Austriacul clasat pe pozitia 27 face un turneu extraordinar si iata-l in sferturile de finala de la Roland Garros. Are o misiune dificila insa, il va intalni pe numarul 3 mondial, sarbul Djokovic care se afla, de asemenea, intr-o forma buna. Totusi Novak a aratat anumite slabiciuni pe parcursul acestui turneu pierzand set in 3 din cele 4 partide, in fata unor jucatori mediocri precum Korolev, Hanescu sau Ginepri, fapt ce arata ca Djokovic are o anumita relaxare dupa castigarea primului set. In acest meci cred ca ar trebui sa aiba mai mare grija pentru ca austriacul se afla intr-o forma foarte buna si ascensiunea austriacului pare a fi una de o viteza mare, astfel incat sarbul poate avea mari probleme aici. Jurgen a reusit sa-l elimine pe unul dintre cei mai buni zguristi, ai lumii, David Ferrer in minim de seturi, astfel incat ne putem astepta la o reactie pozitiva din partea austriacului care poate produce surpriza aici. Melzer a reusit sa ia set in fata sarbului, insa acest lucru se intampla acum 4 ani intr-o finala la Metz pe aceeasi suprafata. Cel putin la inceputul acestui meci lucrurile vor fi probabil oarecum echilbrate. In orice caz, daca Djoko va reusi sa se impuna, cu siguranta nu o va face in minim de seturi. Melzer este in stare, ne-a aratat in ultima perioada, ca poate lua cel putin un set aici. Melzer poate echilbra meciul si sa devina dintr-un outsider sigur, intr-un posibil mare zid pentru Djokovic. Novak cu siguranta nu se lasa induiosat si va forta in cazul in care Melzer va reusi sa ia set si atunci cand Novak forteaza e greu pentru adversari. In orice caz, acest meci se poate transforma intr-unul echilbirat si daca Melzer va reusi sa se mentina la acelasi nivel, nu am emotii ca poate lua minim un set aici si astfel sa puna probleme lui Novak care, dupa parerea mea, nu va reusi sa castige in doar trei seturi, cred ca are nevoie de ceva mai mult pentru a-l elimina pe acest imprevizibil austriac.

Rezultat: 3-2
3,44 punct
« Ultima Modificare: Iunie 07, 2010, 00:31:48 am de milan »

Offline *-Popy-*

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #73 : Iunie 02, 2010, 09:37:04 am »
Nicolas Almagro - Rafael Nadal
Predictie: Almagro +8.5 game-uri
Cota: 1.61

Sfert de finala la roland garros intre doi jucatori spanioli care trec pintr-o perioada extrem de buna. De nadal nu cred ca sunt multe de zis, regele zgurii matura tot ce ii iese in cale pe aceasta suprafata, insa astazi cred ca va avea ceva probleme cu almagro, un jucator redutabil in aceste momente pe zgura.L-am vazut in meciul cu verdasco si pot zice ca serviciul este arma sa principala, are o serva fantastica si acest lucru ii da incredere mai mereu la retur. Forehandul este de asemenea unul foarte bun si daca va reusi sa il dea extrem de rapid si plat atunci ii va pune ceva probleme lui rafa. Sunt sigur ca nadal va castiga aceasta partida, insa acest handicap este destul de mare pentru forma buna prin care trece almagro.

Rezultat: 6-7 6-7 4-6
3,22 punct
« Ultima Modificare: Iunie 07, 2010, 00:32:32 am de milan »

Offline Alexutzu

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #74 : Iunie 02, 2010, 17:52:22 pm »
1.predictorul:20,52(14)
2.Alexutzu:19,44(14)
3.*-Popy-*:18,34(10)