Wawrinka S. - El Amrani R.
Predictie: +5,5 gameuri El Amrani
Cota: 1,85
Agentia de pariuri:
GamebookersArgumentarea: Un meci foarte interesant din sferturile de finala ale turneului de la Casablanca , unde se intalnesc favoritul numarul 1 elvetianul Wawrinka si marocanul Reda El Amrani. Cei doi jucatori nu s-au mai intalnit niciodata pana cum , aceasta fiind prima lor intalnire directa. Wawrinka este un jucator care prefera suprafetele rapide , fiind un jucator care loveste de multe ori decisiv , comitand destul de multe greseli nefortate pe durata unei meci. La acest turneu Wawrinka a avut un meci foarte greu in turul 2 , in fata lui Martin Klizan reusind sa castige cu 6-4 0-6 6-4. El Amrani este surpriza acestui turneu , reusind sa treaca de Gabashvili 7-6 4-6 7-6 si de Hajek 6-3 2-6 6-2 , doi jucatori acomodati cu zgura. In acest meci cred ca Wawrinka va avea un meci foarte greu , si nu cred ca va invinga la mai mult de 5 gameuri diferenta , marocanul fiind un jucator cu un serviciu decent , iar jocul din spatele terenului este destul de bun. In acest meci cred ca marocanul ii va pune mari probleme.
« 802 litere »Rezultat: 6-3 6-1
-1 punct