Evenimente Legate

• ATP - Miami: Martie 24, 2010 - Aprilie 04, 2010

Autor Subiect: ATP - Miami  (Citit de 2235 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5840
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
ATP - Miami
« : Martie 23, 2010, 15:59:38 pm »
ATP - Sony Ericsson Open

Loc: Miami, SUA
Perioada: 22 Martie - 4 Aprilie
Nr. jucatori: 96
Suprafata: Hard
Premii: $ 4,500,000
Site oficial: www.sonyericssonopen.com

Castigatorul de anul trecut: Andy Murray

Tabloul Principal 2010

Aici puteti sa scrieti predictiile in cadrul jocului GPExpert Tenis
« Ultima Modificare: Martie 24, 2010, 17:50:25 pm de vmlinuz »
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
Raspuns: ATP - Miami
« Răspuns #1 : Martie 23, 2010, 17:40:57 pm »
Pe tabloul principal masculin al turneului de la Miami se afla un singur roman, si anume Victor Hanescu.

El il va intalni in primul tur pe Alejandro Falla.
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Martie 23, 2010, 17:54:49 pm »
ATP Miami - Turul 1:

24 Mar 17:00   Carlos Moya   v   Florent Serra      2.75   1.40   

24 Mar 17:00   Horacio Zeballos   v   Andreas Seppi      2.50   1.50   

24 Mar 17:00   Rajeev Ram   v   Thiemo De Bakker      3.00   1.36   

24 Mar 17:00   Evgeny Korolev   v   Dudi Sela      1.57   2.25   

24 Mar 17:00   Victor Hanescu   v   Alejandro Falla      1.40   2.75   

24 Mar 17:00   Paolo Lorenzi   v   Juan Ignacio Chela      2.62   1.44   

24 Mar 17:00   Stephane Robert   v   Andreas Beck      1.53   2.37   

24 Mar 17:00   Mardy Fish   v   Leonardo Mayer      1.72   2.00   

24 Mar 17:00   Lukas Lacko   v   Michael Berrer      2.00   1.72   

24 Mar 17:00   Peter Luczak   v   Oscar Hernandez      1.22   4.00   

24 Mar 17:00   Arnaud Clement   v   Guillermo Garcia Lopez      2.10   1.66   

24 Mar 17:00   Marco Chiudinelli   v   Florian Mayer      2.37   1.53   

24 Mar 17:00   Daniel Koellerer   v   Christophe Rochus      1.50   2.50   

24 Mar 17:00   David Nalbandian   v   Lukasz Kubot      1.36   3.00   

24 Mar 17:00   Jan Hajek   v   Sergiy Stakhovsky      2.50   1.50   

24 Mar 17:00   Simon Greul   v   Benjamin Becker      2.20   1.61   

24 Mar 17:00   Eduardo Schwank   v   Marc Gicquel      2.20   1.61   

24 Mar 17:00   Mario Ancic   v   Jeremy Chardy      2.00   1.72   

24 Mar 17:00   Filip Krajinovic   v   James Blake      7.00   1.083   

24 Mar 17:00   Olivier Rochus   v   Richard Gasquet      3.25   1.33

Offline *-Popy-*

• Hero Member
  • Mesaje postate: 770
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Martie 24, 2010, 10:50:08 am »
Jan Hajek - Sergiy Stakhovsky
Predictie: Stakhovsky 2-0
Cota: 2.20
Agentia: Bet365

Pentru mine acest este betul zilei, practic mi-e imposibil sa cred ca ucrainianul va ceda vreun set in fata acestu zgurist, care are rezultate mai mult decat mediocre pe suprafete rapide. Pe Hajek il urmaresc de ceva vreme, pariez foarte des impotriva lui, si mai mereu ies in cauza de castig. L-am urmarit si live de cateva ori, o data cu nadal in cupa davis, insa acolo nu prea pot spune multe despre jocul sau pentru ca intalnea un jucator de super clasa, si a doua partida in olanda, la rotterdam, cu reprezentantul gazdelor thiemmo de bakker, un meci dominat clar de olandez care practic matura cu el in schimburile mai lungi de mingi. Stakhovsky se descurca execelent pe suprafete rapide, i-a luat set lui tsonga acum ceva vreme si a reusit sa chinuie serios jucatori din top 10. Atuul sau sunt serviciul extrem de puternic si jocul la fileu, unul foarte bun pentru inaltimea sa. Ceea  ce nu imi place este ca ambii au avut un parcurs cam diferit saptamana trecut in challengerul de la sunrise, o suprafata asemanatoare cu cea de aici...acolo unde hajek a facut sferturi, trecand de lacko si de grosjean, mari victorii pentru el...in timp ce ucrainianul a pierdut extrem de lejer in primul tur cu stepanek. Totusi turneele masters sunt altceva si sunt sigur ca el se va mobiliza mult mai bine de aceasta data.

Rezultat: 1-2
-1 punct
« Ultima Modificare: Martie 26, 2010, 09:54:15 am de milan »

Offline Alexutzu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1047
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Martie 24, 2010, 14:22:36 pm »
Igor Andreev vs Xavier Malisse
Predictie: Xavier Malisse
Cota: 1.80
Argumentatie:
Igor Andreev vs Xavier Malisse este un meci din primul tur al turneului Atp de la Miami.In acest meci se intalnesc doi jucatori foarte buni de tenis.Rusul Andreev se afla in acest moment pe locul 40 mondial, in schimb belgianul Malisse se afla pe locul 91.Cei doi jucatori foarte experimentati vor incerca astazi sa ajunga in turul doi al turneului foarte important de la Miami, dotat cu premii pe masura.Malisse este jucatorul mai in forma dintre cei doi. si de aceea cred ca se va impune astazi.El a mai obtinut victorii importante sezonul acesta, cum ar fi in fata lui Stepanek.Experimentatul Malisse cred ca va invinge astazi deoarece este si un jucator mai bun pe hard decat Andreev.Bafta!

Rezultat: predictie gresita.
0 punct
« Ultima Modificare: Martie 26, 2010, 09:54:34 am de milan »

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : Martie 24, 2010, 17:14:20 pm »
Igor Andreev vs Xavier Malisse
Predictie: Xavier Malisse
Cota: 1.80
Argumentatie:
Igor Andreev vs Xavier Malisse este un meci din primul tur al turneului Atp de la Miami.In acest meci se intalnesc doi jucatori foarte buni de tenis.Rusul Andreev se afla in acest moment pe locul 40 mondial, in schimb belgianul Malisse se afla pe locul 91.Cei doi jucatori foarte experimentati vor incerca astazi sa ajunga in turul doi al turneului foarte important de la Miami, dotat cu premii pe masura.Malisse este jucatorul mai in forma dintre cei doi. si de aceea cred ca se va impune astazi.El a mai obtinut victorii importante sezonul acesta, cum ar fi in fata lui Stepanek.Experimentatul Malisse cred ca va invinge astazi deoarece este si un jucator mai bun pe hard decat Andreev.Bafta!

Alexutzu, ar trebui sa scrii argumente mai convingatoare. De exemplu la aceasta predictie jumatate din argumentatie se refera la faptul ca cei doi jucatori vor sa ajunga in turul 2 (normal ca vor, deaceea joaca...), iar cealalta jumatate se refera la faptul ca Malisse este un jucator mai bun.

Fara suparare dar aceste argumente nu sunt suficiente la acest concurs.

Nu trebuie sa scrii povesti, trebuie doar sa aduni cele mai importante informatii despre acest meci/despre jucatori.

Ca un exemplu citeste predictia lui Popy, Jan Hajek - Sergiy Stakhovsky

Offline AnDreY00

• Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1769
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Martie 24, 2010, 17:31:21 pm »
Predictia nr. 1
Paul-Henri Mathieu v Illya Marchenko
Predictie: 2-0
Cota: 2.50

Francezul Mathieu, jucator clasat pe pozitia 44 in clasamentul ATP pe ucraineanul Marchenko jucator ce nu se afla tocmai de mult timp in elita tenisului mondial, reusind totusi sa patrunda in top 100 pana pe pozitia 85. Pau-Henri a cazut pe aceasta pozitie dupa ce terminase anul 2009, insa rezultatele din 2010 nu l-au ajutat deloc sa urce in clasament si astfel se vede aproape iesit chiar din top 50. francezul parea ca-si gaseste ritmul dupa ce a reusit sa-l invinga pe Becker in doua seturi dupa nu mai putin de 3 infrangeri consecutive. Insa, spre ghinionul francezului a dat de Feliciano Lopez, iar spaniolul l-a invins greu in 3 seturi. Are nevoie de victorii pentru a-si regasi ritmul de joc si are o sansa buna aici in fata neexperimentatului Marchenko care se poate lauda in acest an cu doua sferturi de finala, insa la fiecare turneu a avut adversari mediocri in primele doua tururi. De asemenea se poate lauda cu o victorie in fata lui Moya la Australian Open, insa din nou este irelevant, intrucat se stie ca spaniolul este demult iesit din elita tenisului mondial. Francezul este practic obligat sa-si revina, daca mai vrea sa faca pare din topul tenisului mondial si atuul principal dupa parerea mea este experienta care ii poate fi foarte folositoare in fata acestui ucrainean ce are nevoie de meciuri la nivel inalt pana sa poate faca pasul spre marea performanta. In viziunea mea, Mathieu este favorit clar aici si, pe suprafata lui favorita, daca prinde o zi buna il poate executa lejer pe ucrainean in minim de seturi.

Rezultat: 0-2
-1 punct
« Ultima Modificare: Martie 26, 2010, 09:54:51 am de milan »

Offline predictorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1295
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #7 : Martie 24, 2010, 21:45:36 pm »
D.Nalbandian-L.Kubot
predictia: 2
cota:2.89
agentia:10bet
argumentatia
Un meci foarte interesant se va juca in primul tur la Miami,argentenianul David Nalbandian il va intilni pe polonezul Lukas Kubot.Asa cum meciul se joaca pe hard e greu de spus cine va iesi cistigator,ambii preferind mai mult un joc pe suprafata mai lenta.In meciul de azi totusi sanse mai mare ii dau polonezului,Lucas datorita inaltimii de 1.90 are un serviciu foarte bun,iar pe hard este un plus.Anul acesta pe hard a jucat 4 meciuri,dintre care 3 meciuri li-a cistigat,a cedat doar in fata sirbului Djokovic la Australian Open.Nalbandian anul acesta nu prea am auzit de el,doar la cupa Devis a juca un pic mai bine,insa azi va fi nevoit sa joace pe hard,fata de Kubot el a jucat doua meciuri in acest an pe hard,ambele meciuri li-a jucat la Indian Welles,in primul meci a trecut Koubek,dupa care a cedat clar in fata lui Melzer in doua seturi.Nu cred ca in meciul de azi Nalbandian sa se motiveze asa mult,el stiind faptul ca oricum un rezultat bun nu va scoate,si chiar daca se va califica in meciul urmator cel mai probabil va fi eliminat.Cred ca pozitia 48 pe care o are Kubot intradevar o merita,la AOP nu a jucat rau,ajungind chiar in optimi de finala,e clar ca polonezul munceste mult in ultima perioada,in meciul de azi ii dau victoria lui,cred ca are mai multe sanse sa bata.

Rezultat: 2-0
-1 punct
« Ultima Modificare: Martie 26, 2010, 09:55:08 am de milan »

Offline Alexutzu

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #8 : Martie 24, 2010, 22:11:02 pm »
Ok milan voi incerca sa scriu argumentatii mai convingatoare!

Offline *-Popy-*

• Hero Member
  • Mesaje postate: 770
    • Vezi Profilul
« Răspuns #9 : Martie 25, 2010, 12:42:08 pm »
Nicolas Massu - Florent Serra
Predictie: Serra 2-0
Cota: 2.10

Dupa ce ieri stakhovsky m-a privat de un bet iesit destul de lejer, avand set si 5-3 in setul doi cu serviciul, pe langa asta ratand si vreo 3 mingi de meci atunci, astazi aleg sa merg pe o disputa asemanatoare, intre un jucator care se descurca accpetabil pe ciment si unul care prefera zgura si pe langa asta mai bate si in retragere. La 31 de ani, Nicolas Massu, ramane un jucator de zgura, cu acele abilitati pe care le inveti doar in america de sud, cu un joc destul de calculat in spatele terenului...insa, pe aceasta suprafata destul de tare si grea, mingea nu se mai aseaza asa de bine ca pe zgura, si aici pot aparea probleme pentru el. Nici miscarea in teren nu mai este una foarte buna, si asta in fata jocului foarte bun al lui serra, ii poate pune mari probleme. Totusi, singurul sau atuu pentru partida de astazi este calmul de care da dovada, francezul mai avand mult de lucrat la acest capitol. Pe francez l-am urmarit anul asta la AO si pot spune ca a facut niste meciuri extraordinare cu melzer si nieminen,m doi stangaci extrem de buni, pierzand in turul trei dupa ce i-a pus ceva probleme si lui andy murray. Dupa aceea a urmat o perioada destul de slabuta pentru el, insa sper ca astazi sa fie mai motivat ca atunci si sa dea totul pe teren. Un alt joc care ar putea fi convenabil pentru el, este jocul la fileu, acolo desi uneori se avanta aiurea, ar putea face diferenta.

4,20 punct
« Ultima Modificare: Martie 26, 2010, 09:55:32 am de milan »

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #10 : Martie 25, 2010, 15:03:32 pm »
M.Berrer-Lacko L
predictia:Berrer -2 gameuri
cota:1.90
Agentia:10bet
argumentatia
Experimentatul german are in fata slovakului o bilanta destul de reusita 2-0,(Furt 2007,si Bratislava 2009),astazi inca are sanse Berrer sa isi imbunatateasca contul cu inca o victorie,pentru ca se afla intr-o forma cu mult mai buna ca Lacko,sezonul acesta pentru Berrer a fost unul de succes,cu foarte multe victorii,ceea ce nu putem spune si despre Lacko,care nu prea a jucat anul acesta mai nimic,doar citeva meciuri,iar cea mai frumoasa victorie a lui a fost in fata italianului Seppi,in rest nimic bun.In meciul de azi mizez pe o victorie la cel putin doua gameuri a lui Berrer,cred ca germanul va face tot de ce este nevoie pentru a cistiga,si cel mai probabil va reusi sa bata in doua seturi,desi nu putem spune ca ii va fi asa usor,si ne putem astepta si la un tie-break,el jucind aprope meci de meci un tie-break,iar asa cum si Lacko are un serviciu destul de bun cred ca se va ajunge cu siguranta,totusi mizez cu incredere pe victoria germanului sper sa faca un meci cit mai bun si astazi

Rezultat: 7-5 4-6 6-3
3,80 punct
« Ultima Modificare: Martie 26, 2010, 09:56:15 am de milan »

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #11 : Martie 25, 2010, 15:14:18 pm »
A.Seppi-Zeballos H
predictia: Seppi 2-0
cota:2.20
agentia:Bet365
argumentatia
Seppi are azi o sansa buna de trece mai departe in turul doi,azi va intilnipe argentinianul Zeballos care pe hard nu prea se descurca,iar in meciul acesta favorit clar este anume italianul.Horacio este cu totul alt om cind joaca pe zgura,acolo se simte in apele lui,iar pozitia pe care o are la moment(58) este anume datorita victoriilor pe zgura.In ultimul lui meci jucat pe hard a cedat in fata lui Mello cu 2-1.Atit Seppi cit si Zeballos anul acesta nu prea au jucat,Horacio a reusit sa ajunga in patrimi de finala la Buenos Airis si atita tot,de partea cealalta Andreas Seppi a jucat doar 8 meciuri sezonul acesta,la AOP a fost eliminat cu greu de Isner in 5 seturi dupa care a urmat Roterdam Marseille sau Dubai,insa ceva bun nu a scos.In meciul de azi pentru mine este favorit clar italianul,este cu mult mai experimentat ca acesta Horacio si azi cred ca va incheia partida dupa doua seturi de joc,nu cred sa apara probleme mari pentru italian azi,daca Indian Welles nu a avut noroc si a dat peste Murrey,aici are sansa sa incerce din nou sa faca rezultate,merg increzut pe victoria lui Seppi in doua seturi

-1 punct
« Ultima Modificare: Martie 26, 2010, 09:56:32 am de milan »

Offline AnDreY00

• Moderator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #12 : Martie 25, 2010, 17:08:15 pm »
Predictia nr. 2
Stephane Robert v Andreas Beck
Predictie: 2-0
Cota: 2.25

Francezul Robert, jucator clasat pe pozitia 63 in clasamentul ATP il intalneste pe neamtul Andreas Beck jucator clasat pe pozitia 50. Francezul de 29 ani intalneste un jucator ce nu mai cunoaste gustul unei victorii de aproximativ 4 luni. Beck se afla intr-o perioada foarte grea a carierei lui cauzata si de o stare a sanatatii mai precara, de altfel Beck a abandonat saptaman trecuta in primul tur de la Sunrise, challenger american. De partea cealalta, francezul are un moral foarte bun dupa ce in acest an a acumulat deja doua finale, una la Johannesburg, turneu unde l-a invins chiar si pe Ferrer si una la Tanger, Maroc finala pe care a si castigat-o de altfel. Dupa parerea mea si a caselor de pariuri de altfel, aici avem un favorit cert, francezul Robert aflat intr-o forma fizica si morala mult mai buna decat oponentul sau de azi, oponent care are nevoie de timp pentru a-si reveni la forma cu care ne-a obisnuit, un jucator foarte bund e altfel, un stangaci care insa, dupa cum spuneam, este intr-o forma groaznica. Prea multe de spus nu ar mai fi, ma bazez dupa cum spuneam pe faptul ca francezul are jocuri si mai ales, victorii in picioare si va intalni un Beck aflat intr-o situatie foarte grea si dupa parerea mea, daca lucrurile vor merge cum cred eu, Stephane nu va avea probleme in fata mai tanrului sa adversar, Andreas Beck.

4,50 punct
« Ultima Modificare: Martie 26, 2010, 09:57:00 am de milan »

Offline AnDreY00

• Moderator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #13 : Martie 25, 2010, 23:52:00 pm »
Predictia nr. 3
Mardy Fish v Leonardo Mayer
Predictie: 0-2
Cota: 3.30
Agentia: Sportingbet

Americanul Fish, jucator clasat pe pozitia 101 ATP il intalneste in ultimul meci din primul tur de la Miami pe argentinianul Mayer un argentinian ce, contrar tipologiei jucatorului sud-american, se descurca destul de bine si pe suprafetele rapide. Favoritul meu de azi este Leonardo si atuul meu principal este, pe langa inconstanta de care a dat dovada de-a lungul timpului Fish, moralul ridicat pe care sunt sigur ca argentinianul il are in fata americanului dupa ce nu i-a dat nicio sansa acum o luna la Memphis pe acelasi tip de suprafata, Leonardo surclasandu-l pe Mardy in doua seturi, 6-4/6-0. Tanarul argentinian de 22 ani a urcat in ultimul timp in clasament si are nevoie de puncte pentru a intra si el in elita tenisului mondial, macar in top 50 pentru inceput. De partea cealalta, Fish, deja in varsta de 28 ani are probleme in a se concentra, iar rezultatele lui incep din ce in ce mai mult sa se contrazica intre ele. De exemplu dupa ce a prins o semifinala la Sydney, americanul a dat cu bata-n balta in primul tur de la Australian Open pierzand usor in fata lui Golubev, iar exemplele pot continua cu usurinta. Argentinianul are de partea sa forma fizica mai buna ajutata bineinteles de varsta si de moralul mai bun pe care, probabil, il are si care va conta destul de mult in fata unui american ce are probleme in a reveni intr-un meci daca il incepe prost si cred ca ceva de genul acesta se va intampla azi, pentru ca daca Mayer incepe bine si va pune presiune pe Fish, dupa parerea mea aici avem un favorit clar, pe care merg si eu, avand incredere ca poate invinge azi la fel ca acum o luna fara set pierdut. « 1301 litere »
-1 punct
« Ultima Modificare: Martie 26, 2010, 09:57:27 am de milan »

Offline Alexutzu

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #14 : Martie 26, 2010, 14:28:02 pm »
Gimeno-Traver D. v Karlovic I.
Predictie: 1
Cota: 4.60
Argumentatie:
Gimeno-Traver D. v Karlovic I. primul meci de astazi de la Atp Miami, un meci din turul doi al acestui turneu.In acest meci se intalnesc doi jucatori buni din circuitul Atp.Gimeno Traver se afla pe locul 95 in lume, in timp ce Ivo Karlovic se afla pe locul 29.Cei doi jucatori sunt niste jucatori de hard, mai ales Karlovic care are un serviciu devastator.Insa astazi cred ca Gimeno Traver va reusi sa-i puna mari probleme lui Karlovic, si cred ca va castiga deoarece acest tanar jucator a crescut foarte mult in ultimul an.In schimb Karlovic nu este in cea mai buna forma, si daca serviciul il va trada astazi nu va avea nici o sansa.?Cei doi s-au mai intalnit anul trecut la Australian Open, atunci cand croatul a reusit sa se impuna in 3 seturi.Mizez astazi pe talentul si tineretea lui Gimeno Traver.Bafta!

Rezultat: 1-2
-1 punct
« Ultima Modificare: Martie 27, 2010, 10:23:59 am de milan »

Forum GhidPariuri

Bet365 - Pariaza pe Tenis AICI:
« Răspuns #14 : Martie 26, 2010, 14:28:02 pm »