Tomas Berdych v Robin Soderling
Pont: Peste 2,5 seturi
Cota: 2,85
Casa:
SportingbetA 10-a confruntare directa dintre Berdych si Soderling se va disputa in semifinalele turneului de la Miami in mai putin de o ora. H2H este 6-3 pentru nordic, acesta castigand ultimele 4 directe. In ultimele doua dispute, singurele din 2009, Robin a cam maturat pe joc cu ceh: 6-1, 6-1, la Sunrise, SUA si 6-2, 6-2 la Kuala Lumpur ambele pe hard. De fapt, Thomas nu a mai castigat un set in fata suedezului de aproape doi ani. Aici insa acesta face un turneu excelent, dupa victoria de prestigiu in fata lui FedEx, reusind o revenire de exceptie in fata lui Verdasco de la 0-1 la seturi si 1-3 in cel de-al doilea. Soderling a continuat sirul victoriilor in doua seturi, dupa triumful 6-1, 6-4 in fata rusului Youzhny. Chiar daca statistica nu-mi da dreptate voi voi alege astazi un over 2,5 seturi punandu-mi sperantele in posibilitatile de capacitare ale cehului; daca acesta va reusi sa-si tina serva, lucru esential importiva lui Soderling, am putea asista la o confruntare foarte interesanta.
Rezultat: 2-0
-1 punct