Evenimente Legate

• ATP - Miami: Martie 24, 2010 - Aprilie 04, 2010

Autor Subiect: ATP - Miami  (Citit de 2233 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Xian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1101
    • Vezi Profilul
Raspuns: ATP - Miami
« Răspuns #30 : Aprilie 03, 2010, 01:10:11 am »
Tomas Berdych v Robin Soderling
Pont: Peste 2,5 seturi
Cota: 2,85
Casa: Sportingbet

A 10-a confruntare directa dintre Berdych si Soderling se va disputa in semifinalele turneului de la Miami in mai putin de o ora. H2H este 6-3 pentru nordic, acesta castigand ultimele 4 directe. In ultimele doua dispute, singurele din 2009, Robin a cam maturat pe joc cu ceh: 6-1, 6-1, la Sunrise, SUA si 6-2, 6-2 la Kuala Lumpur ambele pe hard. De fapt, Thomas nu a mai castigat un set in  fata suedezului de aproape doi ani. Aici insa acesta face un turneu excelent, dupa victoria de prestigiu in fata lui FedEx, reusind o revenire de exceptie in fata lui Verdasco de la 0-1 la seturi si 1-3 in cel de-al doilea. Soderling a continuat sirul victoriilor in doua seturi, dupa triumful 6-1, 6-4 in fata rusului Youzhny. Chiar daca statistica nu-mi da dreptate voi voi alege astazi un over 2,5 seturi punandu-mi sperantele in posibilitatile de capacitare ale cehului; daca acesta va reusi sa-si tina serva, lucru esential importiva lui Soderling, am putea asista la o confruntare foarte interesanta.

Rezultat: 2-0
-1 punct
« Ultima Modificare: Aprilie 07, 2010, 18:23:16 pm de milan »

Offline AnDreY00

• Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1756
    • Vezi Profilul
« Răspuns #31 : Aprilie 04, 2010, 19:29:06 pm »
Predictia nr. 8
Tomas Berdych v Andy Roddick
Predictie: 2-0
Cota: 4.00
Agentia: Bet365

Finala de la Miami se va disputa, surprinzator sau nu intre cehul berdych jucator clasat pe pozitia 20 ATP si americanul Roddick aflat in top 10, mai exact pe locul 8. Cei doi jcuatori traverseaza forme extraordinare reusind cateva surprize de mari proportii in acest turneu. Roddick l-a eliminat pe Nadal in semifinale, insa spaniolul se pare ca nu este ce era odata si Andy a reusit sa-l invinga intr-un mod destul de surprinzator. Berdych are o forma exccelenta la serviciu si dupa parerea mea poate fi un atu important pentru ceh. Americanul un colos dpdv al serviciului de asemenea are momente de lacune si astfel Berdych poate sa reuseasca break-ul in orice moment. Dupa parerea mea este un meci pe care Berdych il poate castiga usor daca va juca ca in turul anterior cu Soderling cand a castigat lejer cu 2-0 si daca nu va face greselile lui Nadal il poate invinge si pe Roddick in aceeasi maniera.

Rezultat: 0-2
-1 punct

« Ultima Modificare: Aprilie 07, 2010, 18:23:43 pm de milan »

Offline Xian

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #32 : Aprilie 04, 2010, 19:29:43 pm »
Tomas Berdych v Andy Roddick
Pont: Berdych +2,5 gameuri
Cota: 1,90
Casa: Bet365

Tomas Berdych si Andy Roddick se intalnesc in finala Mastersului de la Miami in acesta seara de la ora 20:00. Este pentru a doua oara cand Roddick ajunge in finala acestui turneu, prima data reusind in 2004. Atunci a reusit chiar sa castige, profitand de abandonul argentinianului Coria in al treilea set. Pentru Thomas Berdych acesta este cea mai buna performanta intr-un turneu Masters din ultimii 5 ani. Singura data cand a mai ajuns intr-o finala Masters a fost in 2005 la Paris finala pe care a castigat-o in fata croatului Ljubicic.  H2H este 5-2 pentru american, ultima victorie a cehului datand din 2008 de la Tokyo. Pe hard bilantul este mai echilibrat 3-2, totusi ultimele doua partide au insemnat victorii pentru Andy, ambele in acest an la Brisbane si San Jose. Daca nu uitam la aceste doua meciuri scorul game-urilor a fost de 14-12 pentru Roddick si 13-13 asta pentru a ne face o idee asupra meciului de astazi. La fel de echilibrat ma astept sa fie si acest meci in care sunt tentat sa merg pe mana cehului care chiar daca nu va castiga ar trebui sa acopere handicapul de 2 gameuri.

Rezultat: 5-7 4-6
-1 punct
« Ultima Modificare: Aprilie 07, 2010, 18:24:06 pm de milan »

Offline predictorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1295
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #33 : Aprilie 04, 2010, 21:31:36 pm »
 ;D :D

Offline AnDreY00

• Moderator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #34 : Aprilie 04, 2010, 21:52:26 pm »
Predictorule, cred ca te-am ajutat sa iei primul loc in extremis.  ;D

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #35 : Aprilie 04, 2010, 22:43:40 pm »
Predictorule, cred ca te-am ajutat sa iei primul loc in extremis.  ;D
de ce zici? :) ;)

Offline AnDreY00

• Moderator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #36 : Aprilie 04, 2010, 23:14:12 pm »
Pai dupa calculele mele, daca Xian nu mai punea nimic el era pe primul loc si tu pe doi. Asa l-am "fortat" sa joace pe Berdych ca ii amenintam pozitia si asa a pierdut primul loc in dauna ta. Nu stiu daca ma insel sau nu, o sa vedem clasamentul oficial ca nu am chef sa calculez. :)

Offline Xian

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #37 : Aprilie 04, 2010, 23:34:50 pm »
Pai dupa calculele mele, daca Xian nu mai punea nimic el era pe primul loc si tu pe doi. Asa l-am "fortat" sa joace pe Berdych ca ii amenintam pozitia si asa a pierdut primul loc in dauna ta. Nu stiu daca ma insel sau nu, o sa vedem clasamentul oficial ca nu am chef sa calculez. :)

Predictorul era pe primul loc, altfel nu as mai fi pariat pe finala  ;)

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #38 : Aprilie 04, 2010, 23:38:54 pm »
Eu eram pe primul loc,ca ieri ne-am dus ambii in minus.

Offline AnDreY00

• Moderator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #39 : Aprilie 05, 2010, 00:57:34 am »
Atunci m-am inselat eu. :) Oricum, felicitari, se pare ca nu am reusit sa prind niciunul din cele doua locuri. :)

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #40 : Aprilie 05, 2010, 09:50:10 am »
Atunci m-am inselat eu. :) Oricum, felicitari, se pare ca nu am reusit sa prind niciunul din cele doua locuri. :)
da ms,de data aceasta lupta a fost putin mai slaba,nu prea am prins multe meciuri.

Forum GhidPariuri

Bet365 - Pariaza pe Tenis AICI:
« Răspuns #40 : Aprilie 05, 2010, 09:50:10 am »