Evenimente Legate

• WTA - Miami: Martie 24, 2010 - Aprilie 04, 2010

Autor Subiect: WTA - Miami  (Citit de 1594 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Xian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1102
    • Vezi Profilul
Raspuns: WTA - Miami
« Răspuns #30 : Aprilie 03, 2010, 18:52:33 pm »
Venus Williams v Kim Clijsters
Pont: 1
Cota: 2,10
Casa: Sportingbet

Venus Williams si Kim Clijsters se vor intalni in acesta seara la finala turneului de la Miami. Va fi cea de-a 8-a confrunatre directa dintre cele doua jucatoare, iar Venus in cazul unui succes va egala situatia la 4. Nu ii va fi deloc usor, avand in vedere ca precedentul succes asupra tenismenei flamande a venit in urma cu aproape 5 ani la Antwerpen in Belgia. De atunci 3 succese pentru Kim, rastimp in care nu a cedat decat 2 seturi. De la revenirea belgiencei cele doua s-au intalnit o singura data in optimi la US Open, Clijsters iesind in invingatoare cu 6-4 in decisiv dupa ce fiecare castigase mai inaite un set la 0. Aici Clijsters a trecut pe rand de Kvitova, Peer, Azarenka, Stosur si Henin pierzand set doar in fata ultimei. Nici Venus nu a intampinat mari probleme in drumul catre finala. Cirstea, Vinci, Hantuchova, Radwanska si Bartoli au sucombat pe rand in fata americancei. Venus traverseaza o perioada exceptionala. Nu a mai pierdut de la AO, castigand de atunci doua turnee pe suprafete diferite. Kim va fi cu siguranta cel mai greu adversar de pana acum insa favorita o vad pe Williams.

Rezultat: 0-2
-1 punct
« Ultima Modificare: Aprilie 07, 2010, 18:25:58 pm de milan »

Offline Xian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1102
    • Vezi Profilul
Raspuns: WTA - Miami
« Răspuns #31 : Aprilie 03, 2010, 19:01:38 pm »
Am recitit regulamentul de 3 ori, stiu ca-mi va sari Predictorul acum in cap, acuzandu-ma de "lipsa de fair play" insa asta am vrut sa joc, asta de fapt am si jucat pe alte site-uri (cu link doveditor daca este cazul) si nu puteam juca pe Clijsters doar pentru a fi "fair play". In regulament scrie ca nu ai voie acceasi predictie data anterior in primele doua tururi, iar acum sunt destul de sigur ca am trecut de primele doua runde...asa ca...

Forum GhidPariuri

Bet365 - Pariaza pe Tenis AICI:
« Răspuns #31 : Aprilie 03, 2010, 19:01:38 pm »