Evenimente Legate

• WTA - Miami: Martie 24, 2010 - Aprilie 04, 2010

Autor Subiect: WTA - Miami  (Citit de 1593 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5827
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
WTA - Miami
« : Martie 23, 2010, 15:56:16 pm »
WTA - Sony Ericsson Open

Loc: Miami, SUA
Perioada: 23 Martie - 4 Aprilie
Nr. jucatori: 96
Suprafata: Hard
Premii: $4,500,000
Site oficial: www.sonyericssonopen.com

Castigatoarea de anul trecut: Victoria Azarenka

Tabloul Principal 2010

Aici puteti sa scrieti predictiile in cadrul jocului GPExpert Tenis
« Ultima Modificare: Martie 26, 2010, 10:16:59 am de milan »
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
Raspuns: WTA - Miami
« Răspuns #1 : Martie 23, 2010, 17:37:44 pm »
Pe tabloul principal feminin de la Miami se afla trei romance: Sorana Carstea, Alexandra Dulgheru si Ioana Raluca Olaru.

Carstea va juca in primul tur cu Larcher De Brito, iar celalte doua romance se vor duela pentru obtinerea unui loc in turul 2 al turneului.
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Martie 23, 2010, 17:46:49 pm »
WTA Miami - Turul 1:

23 Mar 17:30   Shuai Peng   v   Vania King      1.50   2.50   

23 Mar 17:30   Julie Coin   v   Petra Martic      [tb]2.37[/tb]   [tb]1.53[/tb]   

23 Mar 17:30   Michelle Larcherde Brito   v   Sorana Cirstea      2.25   1.57   

23 Mar 19:00   Alicia Molik   v   Ashley Harkleroad      1.16   4.50   

23 Mar 19:00   Gisela Dulko   v   Olga Govortsova      [tb]1.50[/tb]   [tb]2.50[/tb]   

23 Mar 19:00   Petra Kvitova   v   Tathiana Garbin      1.40   2.75   

23 Mar 20:30   Vera Dushevina   v   Alla Kudryavtseva      1.44   2.62   

23 Mar 20:30   Lucie Safarova   v   Kaia Kanepi      1.40   2.75   

23 Mar 20:30   Alexandra Dulgheru   v   Ioana Olaru      1.57   2.25   

24 Mar 15:00   Katarina Srebotnik   v   Patty Schnyder      [tb]3.00[/tb]   [tb]1.36[/tb]   

24 Mar 15:00   Anna Chakvetadze   v   Kimiko Date Krumm      2.10   1.66   

24 Mar 15:00   Anastasia Pivovarova   v   Carla Suarez Navarro      [tb]4.33[/tb]   [tb]1.20[/tb]   

24 Mar 15:00   Jill Craybas   v   Justine Henin      10.00   1.04   

24 Mar 15:00   Tatjana Malek   v   Sara Errani      3.25   1.33   

24 Mar 15:00   Stefanie Voegele   v   Alize Cornet      2.75   1.40   

24 Mar 15:00   Anne Keothavong   v   Tamira Paszek      1.66   2.10   

24 Mar 15:00   Melinda Czink   v   Arantxa Rus      1.61   2.20

Offline predictorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1295
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : Martie 23, 2010, 20:33:50 pm »
G.Dulko-O.Govortova
predictia:peste 21.5 gameuri
cota:2.17
agentia:10bet
argumentatia
Gisela Dulko in primul sau meci va avea cred eu mari probleme,adversara ei astazi va fi Olga Govortsova din Belarus.Dupa ce la Indian Welles a dezamagit pe multi cred eu fiind eliminata in turul doi,la turneul de la Miami cred ca va incerca sa joace cit mai bine si sa ajunga cit mai departe.Totusi azi va avea un meci destul de greu,Govortsova este o jucatoarea destul de buna,iar asta Dulko o stie destul de bine,in 2008 la Eastburn aceasta a trecut cu greu in 3 seturi.Azi meciul se va desfasura pe hard,desi cred eu atit Gisela cit si Olga se simt mai bine pe zgura.Ma astept la un meci destul de echilibrat iar miza mea se asterne pe un total mai mare,cred ca meciul se va juca din 3 seturi.La turneul de la IW nu a avut noroc nici una din ele,Dulko jucind un meci greu cu Radwanska, iar Olga cu Dementieva,asa ca in acest meci se va lupta pina la ultima minge

Rezultat: 17 gameuri
-1 punct
« Ultima Modificare: Martie 24, 2010, 17:04:43 pm de milan »

Offline *-Popy-*

• Hero Member
  • Mesaje postate: 770
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Martie 23, 2010, 21:32:36 pm »
Vera Dushevina - Alla Kudryavtseva
Predictie: Dushevina
Cota: 1.50
Agentia: Sportingbet

O partida interesanta in primul tur la miami, are loc intre doua rusoaice, ambele jucatoare de top 50 pe hard, insa care se afla intr-o forma si un inceput de an destul de slab. Dushevina, o jucatoarea care in trecut practica un joc mult mai solid, si avea cat de cat o continuitate, a devenit acum o "all-aroun player", pe care o caracterizeaza inconstanta. De ex, dupa ce obtine o victorie relativ mare, reuseste sa piarda meciul urmator destul de lejer cu o jucatoare mult mai slab cotata ca ea. Totusi, ea reuseste sa se mentina in top 50, mai exact pe locul 45, insa acest lucru cu siguranta nu o multumeste si va fi mult mai motivata pe viitor, defapt chiar de astazi, dat fiind ca la acest tip de turnee se dau multe puncte pentru fazele superioare. Alla parca nu reuseste sa faca pasul spre lumea buna a tenisului, si se afla momentan pe locul 78, fara rezultate notabile in ultimul an. Totusi, principalul ei atuu pentru partida de astazi, este faptul ca se antreneaza in SUA, si este obisnuita cu atmosfera meciurile acolo insa nu cred ca asta va fi de ajuns. Cele doua au mai disputat o partida, la toronto, in 2009, atunci invingatoare fiind kudryavtseva. Sper ca astazi vera sa fie mult mai motivata si sa egaleze situatia la general, pentru ca la valoare este de partea ei.

Rezultat: 1-2
-1 punct
« Ultima Modificare: Martie 24, 2010, 17:05:09 pm de milan »

Offline AnDreY00

• Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1752
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Martie 23, 2010, 21:34:32 pm »
Predictia nr. 1
Alexandra Dulgheru v Ioana Olaru
Predictie: 2-0
Cota: 2.50
Agentia: Bet365

Duel romanesc intre Dulgheru, jucatoare clasata pe pozitia 49 si Olaru, jucatoare ce a cazut pana pe pozitia 79 in clasamentul WTA. Olaru promitea mult cu ceva timp in urma, insa pe parcursul timpului jocul ei a scazut in valoare si astfel se afla in situatia de a iesi chiar din top 100 daca nu va avea rezultate imediate. De partea cealalta Dulgheru parca a venit de nicaieri, surprinzand pe toata lumea la Varsovia cand a castigand primul ei turneu WTA din cariera. De partea cealalta Olaru nu se poate lauda deocamdata cu vreun turneu WTA castigat si astfel poate fi un dezavantaj moral in fata Alexandrei. Dulgheru are sansa aici sa-si readuca starea de spirit la normal, intrucat in acest an rezultatele au intarziat sa apara pierzand 6 meciuri si castigand unul singur. Olaru se afla intr-o situatie ceva mai rea, intrucat a reusit contra-performanta de a pierde in calificari la Sydney si singurul pas bun a fost la Auckland cand a trecut, insa, doar de primul tur de pe tabloul principal. Asadar, Olaru a scazut mult ca joc si ca rezultate in ultimul an, pe cand Dulgheru se afla intr-o panta ascedenta si dupa parerea mea este mai valoroasa ca Ioana, rezultatele vorbind de la sine. Nu cred ca Olaru va avea vreo sansa aici in fata Alexandrei, cea din urma avand forta atat mentala cat si ca joc sa o invinga pe Ioana aflata intr-o situatie grea a carierei sale.

Rezultat: 2-0
5,00 punct
« Ultima Modificare: Martie 24, 2010, 17:05:38 pm de milan »

Offline AnDreY00

• Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1752
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Martie 23, 2010, 21:46:48 pm »
Predictia nr. 2
Lucie Safarova v Kaia Kanepi
Predictie: 2-0
Cota: 2.10

Cehoaica Lucie Safarova o intalneste in primul tur de la Miami pe estonianca Kaia Kanepi jucatoare ce este la un pas sa iasa din top 100 WTA, ocupand momentan ultima pozitie din acest clasament. De partea cealalta, Lucie se afla intr-o situatie mult mai buna, locul 41 oferindu-i mult mai multa liniste ina cest meci contra lui Kanepi. Inceput de an foarte slab pentru Kaia care se poate "lauda" doar cu un tur doi la Australian Open sau la Auckland. De partea cealalta, Lucie a atins sferturile la Brisbane, iar in rest nu a rupt gura targului, la fel ca adversara sa de azi, adversara pe care a invins-o in ultimele 3 intalniri directe fara set pierdut, singura victorie a estoniencei fiind acum 2 ani tocmai in Japonia, destul de greu in 3 seturi. Kaia a avut momentele ei de glorie cand a prins chiar si top 20, insa in ultimul timp lucrurile s-au schimbat iar aceasta traverseaza un moment destul de greu al carierei sale. De partea cealalta Safarova lupta pentru a reveni in top, incercand sa-si depaseasca cea mai buna pozitie cu care a incheiat anul si anume 24. Pentru asta insa, trebuie sa stranga puncte, iar acest turneu este unul important, si pentru inceput trebuie sa treaca de o adversara contra careia nu a avut probleme in a o invinge la 0 in toate cele 3 partide disputate din 2009. Inclin sa cred ca acest mic complex al estoniencei in fata cehoaicei Safarova se va prelungi si dupa aceasta partida de la Miami.

Rezultat: 2-1
-1 punct
« Ultima Modificare: Martie 24, 2010, 17:06:01 pm de milan »

Offline Alexutzu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1045
    • Vezi Profilul
« Răspuns #7 : Martie 24, 2010, 14:30:17 pm »
Stefanie Voegele vs Alize Cornet
Predictie: Alize Cornet castiga 2-1
Cota: 1.80
Argumentatie:
Stefanie Voegele vs Alize Cornet este un meci din primul tur al turneului Wta de la Miami. In acest meci se intalnesc doua dintre cele mai talentate jucatoare din circuitul Wta.Cele doua tinere jucatoare incearca astazi calificarea in turul doi intr-unul din cele mai importante turnee Wta.In acest moment frantuzoaica Cornet se afla pe locul 80 mondial, in timp ce elvetianca Voegele se afla pe locul 66 mondial.Totusi jucatoarea mai in forma dintre cele doua este Cornet, facand o figura frumoasa in toate turneele la care a jucat in acest an. Cornet este in cautarea castigarii turneului cu numarul 2 din cariera sa si nu cred ca Stefanie Voegele ii va sta in fata. In precedentul meci dintre cele doua, disputat in 2007, Cornet a reusit sa o invinga pe elvetianca in doua seturi. De data aceasta insa cred ca Stefanie va reusi sa-i ia un set lui Alize.Bafta!

Rezultat: predictie gresita.
0 punct
« Ultima Modificare: Martie 26, 2010, 09:58:03 am de milan »

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #8 : Martie 24, 2010, 15:49:37 pm »
A.Chakvetadze-Date Krumm
predictia:peste 21.5 gameuri
cota:2.04
agentia:Unibet
argumentatia
Cel mai echilibrat meci din aceasta seara pare sa fie anume intilnirea aceasta intre rusoaica Chakvetadze (76WTA) si japoneza Krumm (64WTA).Favorita este tenisista din Japonia,insa rusoiaca nu a jucat nici ea rau sezonul acesta,desi vine dupa o mica accidentare dupa ultimul meci cu Radwanska  nu cred sa se dea batuta asa usor azi Ana si chiar are sanse mari la o victorie.Anul acesta vor juca pentru a doua oara aceste doua deja,prima intilnire sa jucat la Auckland,acolo Krumm a batuto usor in doua seturi 6-1 6-2 insa ala era un turneu de incalzire mai mult.In meciul de cred ca Ana va depune totul pentru a scoate o victorie,daca la Indian Welles nu a avut noroc si a fost eliminata in etapa a doua,aici are nevoie sa faca un joc mai bun.La fel si japoneza a fost eliminata in etapa a doua de catre italianca Schiavone,defapte pentru Krumm acesta nu este un sezon tocmai bun,din 9 intilniri a reusit sa cistige doar 4 meciuri.Cred ca meciul de azi va fi foarte echilibrat iar cea care va cistiga va avea nevoie de 3 seturi,mizez pe un total mai mare in aceasta intilnire

Rezultat: 31 gameuri
4,08 punct
« Ultima Modificare: Martie 26, 2010, 09:58:37 am de milan »

Offline Alexutzu

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #9 : Martie 24, 2010, 22:12:08 pm »
Stefanie Voegele vs Alize Cornet
Predictie: Alize Cornet castiga 2-1
Cota: 1.80
Argumentatie:
Stefanie Voegele vs Alize Cornet este un meci din primul tur al turneului Wta de la Miami. In acest meci se intalnesc doua dintre cele mai talentate jucatoare din circuitul Wta.Cele doua tinere jucatoare incearca astazi calificarea in turul doi intr-unul din cele mai importante turnee Wta.In acest moment frantuzoaica Cornet se afla pe locul 80 mondial, in timp ce elvetianca Voegele se afla pe locul 66 mondial.Totusi jucatoarea mai in forma dintre cele doua este Cornet, facand o figura frumoasa in toate turneele la care a jucat in acest an. Cornet este in cautarea castigarii turneului cu numarul 2 din cariera sa si nu cred ca Stefanie Voegele ii va sta in fata. In precedentul meci dintre cele doua, disputat in 2007, Cornet a reusit sa o invinga pe elvetianca in doua seturi. De data aceasta insa cred ca Stefanie va reusi sa-i ia un set lui Alize.Bafta!
cota era de 3.50 sper sa nu fie nici o problema!

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #10 : Martie 24, 2010, 22:18:30 pm »
Problema este ca nu ai dat cota corecta, iar dupa inceperea partidei nimic nu se mai poate schimba.

Astfel vei primi 0 puncte pe aceasta predictie. Imi pare rau.

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #11 : Martie 24, 2010, 22:33:07 pm »
si o alta problema este ca acest tip de pariu nu il poti juca :)

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #12 : Martie 24, 2010, 22:53:27 pm »
si o alta problema este ca acest tip de pariu nu il poti juca :)

Asa este...

Offline Alexutzu

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #13 : Martie 25, 2010, 09:21:20 am »
Hai frate las-o draq...nu il pot juca...andrey pune 2-0 eu nu am voie sa pun 2-1...bine mai oameni buni asa e corect?

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #14 : Martie 25, 2010, 09:28:55 am »
mai frate Andrei pune 2-0 nu 2-1.mai citeste regulamentul ca ajuta mult ;)

Forum GhidPariuri

Bet365 - Pariaza pe Tenis AICI:
« Răspuns #14 : Martie 25, 2010, 09:28:55 am »