Autor Subiect: Primera Division 2009/10 - Etapa 26  (Citit de 416 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5840
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
Primera Division 2009/10 - Etapa 26
« : Martie 10, 2010, 18:22:35 pm »
Primera Division 2009/10 - Etapa 26:
Statistici Primera Division

Sambata, 13 Martie:

13.03.2010 19:00   Getafe - Mallorca   2.10   3.26   3.33

13.03.2010 21:00   Sporting Gijon - Athletic Bilbao   2.39   3.24   2.83

13.03.2010 23:00   FC Sevilla - Deportivo La Coruna   1.63   3.59   5.28

Duminica, 14 Martie:

14.03.2010 18:00   Santander - Zaragoza   2.20   3.24   3.15

14.03.2010 18:00   Almeria - Fc Malaga   2.04   3.27   3.47

14.03.2010 18:00   Villarreal - Xerez   1.35   4.54   8.50

14.03.2010 18:00   Tenerife CD - Espaòol Barcelona   2.26   3.25   3.01

14.03.2010 20:00   FC Barcelona - FC Valencia   1.39   4.42   7.50

14.03.2010 22:00   Valladolid - Real Madrid   9.75   4.91   1.29

Luni, 15 Martie:

15.03.2010 22:00   Atletico Madrid - Osasuna   1.69   3.54   4.79

Aici puteti sa scrieti predictiile in cadrul jocului GPExpert Fotbal.
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline predictorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1295
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Raspuns: Primera Division 2009/10 - Etapa 26
« Răspuns #1 : Martie 13, 2010, 19:59:43 pm »
Sporting Gijon-Ath Bilbao
predictia:2
cota:2.90
agentia:Expekt
argumentatia
Bilbao sezonul acesta la jucat foarte bine,demultisor nu imi aduc aminte ca ei sa faca asa rezultate in campionat.Azi Bilbao merge in deplasare la Gijon,echipa care cel mai probabil va parasi anul acesta primera divesion,desi daca vor juca mai bine la sfirsitul sezonului atunci au sanse.In etapa trecuta gazdele au fost batuti de Mallorca,si dupa doua victorii frumoase care le obtinuse cu Zaragoza si Osasuna au ajuns din nou cu picioarele pe pamint.Bilbao vin si ei dupa citeva meciuri de succes,desi au fost eliminati din cupa Uefa in campionat se tin destul de bine,in etapa trecuta au batut cu 2-0 pe Valladolid iar inainte de asta jucase la egalitate 0-0 cu Sevilla in deplasare.Azi merg pe victoria oaspetilor,cred ca la moment Bilbao este o echipa mai buna ca Gijon si victorie o pot obtine daca vor da tot stiu ei mai bine in teren.Statisticile sunt la fel de partea oaspetilor,Gijon nu a reusit sa cistige niciodata in fata celor de la Bilbao,in sapte intilnir Bilbao a obtinut 5 victorii si doua egaluri,asa ca se pare ca Bilbao stie punctul slab al gazdelor,merg asadar pe victoria oaspetilor

Rezultat: 0-0
-1 punct
« Ultima Modificare: Aprilie 01, 2010, 15:13:09 pm de milan »

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Martie 14, 2010, 14:10:19 pm »
Villareal-Xerez
predictia:peste 1.5 goluri la pauza
cota:2.65
agentia:Sportingbet
argumentatia
In ultimii ani Villareal lupta mereu pentru un loc in cupele europene,daca vor sa lupte si anul acesta trebuie sa bata azi pe Xerez,la moment Villareal se afla la 9 puncte de ultima pozitie care mai duce in Europa.Astazi au un meci destul de greu galbenii,Xerez in ultimile meciuri uimeste pe toti,in etapa trecuta a reusit sa bata cu 4-2 in deplasare la Malaga,Xerez a schimbat antrenorul in ianuarie si a adus citiva noi jucatori iar acum fiecare lupta pentru o pozitie in primul 11.In meciul de azi cred ca vor pune mari probleme mari gazdelor,mai ales ca Villareal in defensiva nu se simte cel mai bine,in ultimile 6 meciuri au incasat nu mai putin de 13 goluri.Cred ca se asteapta a fi o intilnire destul de interesanta,antrenorul gazdelor a spus ca meciul acesta trebuie de juca mai bine ca cum au facut cu Espanyol,si ca ii este putin frica in meciul de azi,eu totusi nu voi miza pe victoria gazdelor ci voi ramine la un total mai mare de 1 gol in prima repriza,cred ca la pauza vom avea cel putin 1-1,din cite am observat in ultimile meciuri ambele echipe iubesc sa joace un fotbal ofensiv

Rezultat: 1-0
-1 punct

« Ultima Modificare: Aprilie 01, 2010, 15:13:34 pm de milan »

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : Martie 14, 2010, 14:25:23 pm »
Barcelona-Valencia
predictia:peste 1.5 goluri la pauza
cota:2.25
argumentatia
In primera divesion pentru titlu lupta doar doua echipe Barcelona si Real Madrid,celelalte echipe fac doar ca cursa lor catre titlu sa fie putin mai lunga si lupta pentru pozitia 3.Una din aceste echipe este Valencia care azi joaca in deplasare la catalani,Valencia au nevoie de puncte deoarece lupta lor cu Atl M sau Sevilla este la fel de grea ca si lupta dintre Barsa si Madrilieni.Pentru puncte insa va fi nevoita sa mai astepte un meci pentru ca astazi cel mai probabil nu vor cistiga nici un punct,in ultimii ani Valencia vine pe Camp nou pentru a primi un sac de goluri in rest nimic bun,in ultimile doua intilnir au incasat 10 goluri,4-0 si 6-0 foarte frumos scor.Valencia vine dupa un joc greu cu Werder din cupa Uefa 1-1,probabil jucatorii sunt obositi,azi vor fi nevoiti sa alerge dupa minge pe un teren mai mare ca al lor iar oboseala cred eu va aparea inca din primile minute,jocul de azi este al 3 joc pentru Valencia in aceasta saptamina.In meciul acesta am miza pe un total ami mare in prima repriza,cred ca Barcelona va reusi sa faca din nou spectacol iar la pauza vom avea un 2-1,Valencia este si ea o echipa cu atacanti de valoare,si exact ca si jucatorii barselonezi iubesc fotbalul ofensiv asa ca ne asteapta o intilnire foarte frumoasa

Rezultat: 0-0
-1 punct
« Ultima Modificare: Aprilie 01, 2010, 15:13:53 pm de milan »

Offline cappy69

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1484
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #4 : Martie 14, 2010, 16:19:41 pm »
Villareal - Xerez
Pronostic: Peste 2,5
Cota: 1.80
Casa: Interwetten

In etapa cu numarul 26 din primera Division Villareal intalneste pe teren propriu "lanterna rosie" Xerez,o partida in care gazdele sunt mari favorite.Este un sezon foarte slab pentru submarinul galben,ei fiind eliminati din toate competitiile,iar in campionat se afla abia pe locul 9 cu 33 de puncte,totusi in cazul unei victorii s-ar apropia la 6 puncte de locul 6 care duce in Europa.De partea cealalta,oaspetii de la Xerez sunt ca si retrogradati in liga a doua,deorece ei nu au reusit sa stranga decat 15 puncte in primele 25 de etape si sunt la 10 puncte de prima pozitie care asigura salvarea de la retrogradare.Diferenta dintre cele doua formatii este evidenta si ma astept ca jucatorii formatiei gazde sa castige destul de clar aceasta partida,mai ales ca nu mai au alt obiectiv realizabil, decat sa prinda un loc de cupa europeana,asadar eu merg pe faptul ca Villareal va reusi sa castige la 2 goluri diferenta.

Rezultat: 2-0
-1 punct
« Ultima Modificare: Aprilie 01, 2010, 15:14:41 pm de milan »

Offline cappy69

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : Martie 14, 2010, 16:26:18 pm »
Racing Santander - Real Zaragoza
Pronostic: 1
Cota: 2.62
Casa: Pinnacle Sports

Astazi in prima liga spaniola are loc un meci extrem de interesant intre doua echipe echilibrate,este vorba despre Racing Santander si Real Zaragoza ambele echipe pozitionate una langa alta in clasament.Santander se afla pe locul 16 cu 26 de puncte iar Zaragoza se afla pe locul 17 cu 25 de puncte..In acest sezon ambele echipe au avut o campanie relativ proasta,niciuna nu a reusit sa se indeparteze de locurile de retrogradare. Zaragoza joaca destul de bine pe teren propriu insa in deplasare putem spune ca nu joaca mai nimic avand si  cea mai slaba defensiva din Spania.In aceasta seara Santander trebuie sa invinga in fata propriilor suporteri pentru a se indeparta de retrogradare si cred ca va reusi.

Rezultat: predictie gresita.
0 punct
« Ultima Modificare: Aprilie 01, 2010, 15:15:04 pm de milan »

Offline cappy69

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #6 : Martie 14, 2010, 16:31:22 pm »
Barcelona - Valencia
Pronostic: Sub 3,5
Cota: 1.60
Casa: Gamebookers

Derbyul etapei cu numarul 26 din Primera Division este disputa din aceasta seara de pe Camp  Nou,acolo unde Barcelona primeste vizita Valenciei.Se anunta o partida ineresante  intre cele doua formatii deorece ambele au nevoie de victorie in acest meci .Barca nu a reusit etapa trecuta decat un 2-2 pe terenul celor de la Almeria si astfel au pierdut primul loc in campionat,deorece Realul a castigat cu Sevillat.Liliecii vin dupa meciul jucat acasa joi seara in Europa league cu Werder Bremen,partida pe care au incheiat-o la egalitate,scor 1-1. Cota pentru victoria Barcelonei mi se pare putin aberanta deoarece acestia vor avea un meci destul de greu in Champions League si va fi greu sa reuseasca sa treaca usor de lilieci care au si ei un lot format din jucatori de clasa. Dupa parerea mea nu se vor marca mai mult de 3 goluri .

Rezultat: 3-0
3,20 punct
« Ultima Modificare: Aprilie 01, 2010, 15:15:25 pm de milan »

Offline cappy69

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #7 : Martie 14, 2010, 16:48:34 pm »
Almeira - Malaga
Pronostic:1
Cota: 2.11
Casa: Pinnacle Sports

In etapa cu numarul 26 din Primera Division vom avea parte de un meci destul de interesant din partea a doua a calsamentului intre Almeira , echipa care etapa trecuta a produs o surpiza pe acest teren si anume a reusit sa smulga un punct Barcelonei si sa-i deturneze pe acestia de pe primul loc din Primera. Acestia vor primi vizita celor de la Malaga o echipa care a reusit sa se salveze de retrogradare momentan. Almeira  joaca excelent pe teren propriu si de acea cred ca astazi se pot impune in fata celor de la Malaga. Gazdele nu au mai pierdut de meciuri bune si vor sa compenseze egalul cu Barcelona printr-o victorie in fata proprilor suporteri. Malaga a avut si ea unele meciuri prin care a impresionat in acest sezon dar cred ca azi nu vor reusi mare lucru si vor ceda cele 3 puncte gazdelor.

Rezultat: predictie gresita.
0 punct
« Ultima Modificare: Aprilie 01, 2010, 15:15:42 pm de milan »

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #8 : Martie 14, 2010, 19:38:40 pm »
Valladolid-Real M
predictia:peste 1.5 gol la pauza
cota:2.40
argumentatia
Miercuri seara visul Realului care a durat un an de zile a fost distrul de francezi de la Lyon.Real cu echipe plina de vedete ca Ronaldo Kaka Guti sa facut de rusine pentru a nustiu cita oara.Cind joaca in campionat mai joaca,insa cupele europene sunt morti galacticii.Azi ii intilnesc pe cei de la Valladolid,si cred ca o vor primi rau de tot gazdele,va fi o razbunare usturatoare,ma astept la cel putin 3-1 pentru Real.Eu insa am mizat ca in prima repriza se va marca mai mult,cel mai proabil Real va incepe meciul in forta asa ca pina la pauza cu siguranta va marca,in ultimile 6 meciuri Real a inscris nu mai putin de 23 de goluri asa ca nu duce lipsa de nimic in atac,si de ce nu si gazdele s-ar putea sa marcheze.Nu prea cred ca gazdele sa reuseasca sa se apere in fata unui Real care ard de gelozie,Barcelona va juca in Liga iar ei nu.

Rezultat: 0-2
4,80 punct
« Ultima Modificare: Aprilie 01, 2010, 15:16:14 pm de milan »