Villareal-Xerez
predictia:peste 1.5 goluri la pauza
cota:2.65
agentia:
Sportingbetargumentatia
In ultimii ani Villareal lupta mereu pentru un loc in cupele europene,daca vor sa lupte si anul acesta trebuie sa bata azi pe Xerez,la moment Villareal se afla la 9 puncte de ultima pozitie care mai duce in Europa.Astazi au un meci destul de greu galbenii,Xerez in ultimile meciuri uimeste pe toti,in etapa trecuta a reusit sa bata cu 4-2 in deplasare la Malaga,Xerez a schimbat antrenorul in ianuarie si a adus citiva noi jucatori iar acum fiecare lupta pentru o pozitie in primul 11.In meciul de azi cred ca vor pune mari probleme mari gazdelor,mai ales ca Villareal in defensiva nu se simte cel mai bine,in ultimile 6 meciuri au incasat nu mai putin de 13 goluri.Cred ca se asteapta a fi o intilnire destul de interesanta,antrenorul gazdelor a spus ca meciul acesta trebuie de juca mai bine ca cum au facut cu Espanyol,si ca ii este putin frica in meciul de azi,eu totusi nu voi miza pe victoria gazdelor ci voi ramine la un total mai mare de 1 gol in prima repriza,cred ca la pauza vom avea cel putin 1-1,din cite am observat in ultimile meciuri ambele echipe iubesc sa joace un fotbal ofensiv
Rezultat: 1-0
-1 punct