FK Rostov-Tom Tomsk
predictia:peste 2.5 goluri
cota:2.68
agentia:
10betargumentatia
Campionatul Rusiei continua astazi in micul orasel Rostov,echipa gazda astazi va primi vizita vecinilor de la Tom tomsk.Se asteapta un meci destul de interesant,ca de fiecare data va fi un mic derbiu intre aceste doua echipe.Campionatul Rusie este foarte interesant,pentru mine acest campionat alaturi de Anglia si Spania este unul din cele mai stabile campionate din punct de vedere (pariuri).In intilnirea de azi am hotarit sa mizez pe un total mai mare de doua goluri,cred ca meciul se asteapta a fi foarte aprins,gazdele sau intarit sezonul acesta destul de bine,principala lor achizietie facuta sezonul acesta este Adamov de la Moskva,dar nici Pavlenko nu este un jucator rau,din pacate Adamov astazi va lipsi.Tom tomsk in premier liga a fost mereu o echipa mult prea stimata,o echipa care atit in deplasare cit si acasa mereu a jucat destul de bine chiar daca in top nu a ajuns de multe ori,muncesc foarte mult jucatorii acestei echipe.Cu siguranta ca astazi vom avea goluri inscrise din ambele parti,desi multi se asteapta la un rezultat de egalitate,eu as da o victorie oaspetilor 1-2.Rostov in campionat nu a cistigat de 13 ani in prima etape,oare vor reusi sa cistige astazi cu o echipa proaspata.Greu de dat un pronostic in acest meci pe cistigator,eu ramin mai bine la un total mai mare
Rezultat: 0-2
-1 punct