Man.Utd-Fulham
predictia: peste 1.5 goluri la pauza
cota:2.50
agentia:
Sportingbetargumentatia
Cistigatorii de anul trecut Man.Utd primesc azi pe Old Traford vizita vulpilor de la Fulham,care la momet ocupa pozitia 10.Chelsea si Arsenal ieri au reusit sa bata asa ca Man nu are voie sa greseasca astazi,gazdele vin dupa un mare succes din liga campionilor,marti au reusit sa ii bata pe Ac Milan cu 4-0 pe teren propriu.Azi Ferguson cred ca va intra in teren cu un zimbet pina la ureche,echipa lui este una din cea mai puternica in europa,azi ii va avea in lot dupa o pauza pe Van Der Saar si Rio Ferdinand,asa cum toata echipa va fi din nou in teren cred ca ii asteapta un succes azi,nu prea cred ca cei din Fulham sa faca ceva probleme azi,mai ales ca jocul lor in deplasare nu este de o calitate asa inalta.Fulham acum parcurg si ei o perioada incarcata,vineri sau intors din Torino,iar azi au deja un meci important,cred ca jucatorii fizic sunt la pamint.In acest meci voi miza pe un total mai mare de doua goluri in prima repriza,cred ca gazdele dupa acel 3-0 din primul tur ard de nerabdare sa se razbune la un scor cit mai mare,si dupa cum joaca ei la moment sunt sigur ca o vor face,cu un Waine Rooney in forma este greu ca gazdele sa nu inscrie,la pauza cred ca vom avea cel putin 2-0,iar fulham va parasi azi Old Traford cu cel putin 3 goluri inscrise
Rezultat: 0-0
-1 punct