Autor Subiect: Premier League 2009/10 - Etapa 30  (Citit de 475 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5840
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
Premier League 2009/10 - Etapa 30
« : Martie 10, 2010, 18:18:56 pm »
Premier League 2009/10 - Etapa 30:
Statistici Premier League

Sambata, 13 Martie:

13.03.2010 14:45   Tottenham - Blackburn   1.45   3.98   7.13

13.03.2010 17:00   Stoke - Aston Villa   3.05   3.22   2.23

13.03.2010 17:00   Burnley - Wolverhampton   2.20   3.20   3.13

13.03.2010 17:00   Bolton - Wigan   2.08   3.22   3.40

13.03.2010 17:00   Birmingham - Everton   2.73   3.20   2.45

13.03.2010 17:00   Chelsea - West Ham   1.22   5.55   12.38

13.03.2010 19:30   Hull - Arsenal   7.19   4.15   1.42

Duminica, 14 Martie:

14.03.2010 15:30   Manchester United - Fulham   1.24   5.38   11.75

14.03.2010 18:00   Sunderland - Manchester City   3.48   3.25   2.03

Luni, 15 Martie:

15.03.2010 22:00   Liverpool - Portsmouth   1.24   5.17   11.67

Aici puteti sa bagati tare in cadrul jocului GPExpert Fotbal
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline cristiano1981

• Hero Member
  • Mesaje postate: 761
    • Vezi Profilul
Raspuns: Premier League 2009/10 - Etapa 30
« Răspuns #1 : Martie 13, 2010, 09:46:39 am »
Bolton  vs. Wigan
Predictie: sub 2,5 goluri
Cota: 1.7
Agentia: 888sport
Bolton  vs. Wigan,este un meci interesant in etapa de azi in PREMIER LEAGUE,pentru ac se intalnesc 2 echipe din partea a doua a clasamentului in Anglia,gazdele fiind acum pe locul 14 cu 29 de puncte stranse,in timp ce oapsetii au un punct mai putin si sunt pe locul 15 al clasamentului.Ma astept la un meci echilibrat si cu putine goluri ,pentru ca miza meciului este destul de mare pentru ambele echipe si fiecare punct acumulat reprezinta un pas spre salvarea de la retrogradare,ambele echipe fiind la 5,respectiv 4 puncte distanta de zona minata a clasamentului.In ultimele 10 meciuri doar de 3 ori sa-u consemnat minim 3 goluri inscrise si de aceea cred ca un meci cu maxim 2 goluri aici pare sa fie pontul cel mai bun.Oaspetii vin dupa un 1-0 acasa cu Liverpool ,in ultima etapa ,iar gazdele au suferit un esec usturator la SUNDERALD,scor 0-4.Cred ca gazdele vor foarta victoria azi insa nu vad mai mult de 2 goluri inscrise in acest joc care pare sa fie unul foarte echilibrat.

Rezultat: 4-0
-1 punct
« Ultima Modificare: Aprilie 01, 2010, 15:02:03 pm de milan »

Offline cristiano1981

• Hero Member
  • Mesaje postate: 761
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Martie 13, 2010, 09:57:52 am »
Hull City vs. Arsenal
Predictie: peste 2,5 goluri
Cota: 1.65
Agentia:betsson
Un meci interesant se joaca in aceasta etaoa cu numarul 30 in premier league ,Hull City vs. Arsenal.Oaspetii trec prntr-o forma excelenta dupa ce au ajuns pe locul 3 in clasamnet la 2 puncte de liderul Manchester Utd si mai ales dupa ce au reusit o calificare frumoasa in liga campionilor dupa ce in meciul retur au invins acasa pe FC PORTO cu 5-0.Gazdele au mare nevoie de puncte azi ,fiindca sunt pe penultimul loc in clasament cu 24 de puncte acumulate dupa 28 de jocuri ,insa nu au un moral prea bun dupa 3 infrangeri consecutive.Traditia meciurilor directe arata ca la jocurile dintre aceste formatii se marcheaza foarte multe goluri,pentru ca din 4 jocuri oasetii au castigat 3 iar gazdele unul singur si toate aprtidele au fost partide cu cel putin 3 goluri inscrise pe tabela de marcaj.Nu vad cum azi la acest meci sa nu se marcheze de cel putin 3 ori pentru ca oaspetii joaca un fotbal ofensiv si au forta in joc avand un compartiment median foarte abil care pune in valoare jocul atacantului si cred ca oaspetii vor face legea si azi ,iar gazdele nu au decat varianta atacului in acest joc daca vor sa adune ceva puncte azi.Mizez cu incredere pe over 2,5 goluri in acest meci.

Rezultat: 1-2
3,30 punct
« Ultima Modificare: Aprilie 01, 2010, 15:02:29 pm de milan »

Offline cappy69

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1485
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : Martie 13, 2010, 10:16:02 am »
Stoke - Aston Villa
Pronostic:2
Cota: 2.35
Casa: Pinnacle Sports

Maine in cel mai tare campionat din lume,unde a fost infiintat prima data fotbalul,Anglia,are loc un meci foarte interesant intre doua echipa foarte in forma Stoke-Aston Villa.Se anunta un meci foarte echilibrat intre aceste echipe cu toate ca  sunt  la zece puncte in campionat una de alta ..Aston Villa fiind pe locul sapte si luptandu-se pentru un loc de cupa europeana,,iar Stoke sunt pe locul 11. Meciul va fi unul extrem de important , Stoke joaca un fotbal de calitate pe teren propriu si putine echipe au obtinut victorii aici. Aston Villa in deplasare a avut unele probleme in acest sezon insa are un lot net favorabil si daca vor cu orice pret sa joaca in Europa League ar trebui sa castige in mod normal aceasta partida. « 597 litere »
Rezultat: predictie gresita.
0 punct
« Ultima Modificare: Aprilie 01, 2010, 15:02:44 pm de milan »

Offline cappy69

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #4 : Martie 13, 2010, 10:21:16 am »
Totenahm - Blackburn
Pronostic: Totenham -1
Cota: 2,30
Casa:Bet 365

Meciul dintre Tottenham si Blackburn se anunta, cel putin la prima vedere unul destul de usor pentru gazdele de pe White Hart Lane. Si aste pentru ca cei de la Totenham  trag tare  pentru un loc de Champions League, fiind momentan pe locul 4, in timp ce adversara sa de duminica ocupa un linistitor loc 12, undeva la mijlocul clasamentului. In ceea ce priveste meciurile afara, Blackburn este unde dintre codase , nu acest lucru il putem spune despre Totenham care a obtinut majoritatea punctelor acasa.Pentru Spurs singura problema va fi lipsa unor jucatori accidentati sau suspendati insa managerul Harry Redknapp are la dispozitie multi jucatori valorosi pentru a ii inlocui. Sunt sigur ca meciul va fi dominat de Totenham de la inceput pana la final si va reusi o vcitore de moral la cel putin 2 goluri. « 665 litere »
Rezultat: 3-1
4,60 punct
« Ultima Modificare: Aprilie 01, 2010, 15:03:17 pm de milan »

Offline cappy69

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : Martie 13, 2010, 10:29:46 am »
Hull - Arsenal
Pronostic : Arsenal -1
Cota: 2.20
Casa: Bet 365

Astazi in Barclays Premier Leaguein etapa cu numaru 30 va avea loc meciul  disputat pe terenul din Hull dinre echipa gazda si cei de la Arsenal Londra.Arsenal pleaca favorita cu toate ca joaca in deplasare si nu va avea aproape mai multi fani insa compenseaza valoarea jucatorilor si forma lor de invidiat,oaspetii de astazi fiind pe locul trei la doar doua puncte de locul unu adica de Manchester United iar in Champions League tocmai a eliminat pe Fc Porto printr-o victorie categorica pe teren propriu cu 5-0 . Hull se zbate la retrogradare si-i va fi greu sa reziste in fata celor de la Arsenal  o echipa cu un atac de invidiat . Arsenal poata sa realizeze surpriza si sa castige Premeir Leauge insa este important sa nu se incurce in meciurile cu echipele mici. Sunt sigur ca Arsenal va castiga la cel putin 2 goluri.

Rezultat: 1-2
-1 punct
« Ultima Modificare: Aprilie 01, 2010, 15:03:36 pm de milan »

Offline predictorul

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1295
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #6 : Martie 13, 2010, 10:50:19 am »
Bolton-Wigan
predictia:1
cota:2.15
agentia:Unibet
argumentatia
Ambele echipe practica cam acelasi stil de joc,si meciul se asteapta a fi destul de echilibrat.Bolton dupa doua victorii la rind au luat o bataie grea de tot de la Sunderland 4-0,aceasta infringere probabil i-a intors din nou pe pamint.Din sa aratat punctul slab al lor,daca primesc un gol rapid atunci putem spune ca echipa va pierde fara probleme,nu reusesc psihic cei de la Bolton sa se motiveze,un gol primit pentru ei inseamna 3 puncte pierdute.In ultimile doua meciuri au incasat si doua cartonase rosii,cu o saptamina in urma nu a jucat tot meciul Cohen iar acum cu Sunderland Rickets.In meciul de azi Rickets va fi inlocuit de Taylor care este cu mult mai linistit,si cel mai probabil va juca si Muamba cu Wilsher.Wigan vine dupa o victorie mare cu Liwerpool,in ultimul meci au reusit sa bata pe teren propriu cu 1-0,insa era si de asteptat acel rezultat,mai ales ca Liverpool au avut un meci in cupa Uefa.In meciul de azi voi miza pe victoria gazdelor,din 2007 nu a cistigat Bolton inca iar azi cred eu au cele mai mari sanse,mai ales ca meciul se va juca la ei acasa.Wigan chiar daca a batut in meciul de luni,nu se simt prea bine in teren,victoria de luni a venit dupa o pauza destul de lunga,iar asa cum in deplasare nu prea se ispravesc cred ca vor fi batuti azi

Rezultat: 4-0
4,30 punct
« Ultima Modificare: Aprilie 01, 2010, 15:04:23 pm de milan »

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #7 : Martie 13, 2010, 12:22:36 pm »
Chelsea-West Ham
predictia:peste 2.5 goluri
cota:1.70
agentia:Interwetten
argumentatia
Derbiul londonez se asteapta a fi destul de interesant,Chelsea lupta pentru Titlu si Stenford Bridge nu isi pot permite sa cedeze in fata celor de la West Ham,aici Chelsea au fost batuti doar o singura data de Man.City cu 4-2,atunci insa Hillario ia ajutat mult pe cei de la City,in rest gazdele au o bilanta destul de buna 12-1-1.Gazdele lupta pentru titlu cum am mai spus,West Ham insa are o alta problema,retrograddarea.Oaspetii sunt cu 3 puncte in fata celor de Burnley iar in meciul cu  cei de la Chelsea se roaga la o eventuala victorie,nici un egal nu ar fi rau mai ales ca West Ham au o bilanta dezastruasa in deplasare 1-5-8,punctul slab fiind in primul rind defensiva,Spector,Tomkins sau Faubert sunt jucatori care fac mari erori in aparare.Cel mai probabil ca Chelsea va bate cu 3-0 astazi,iar miza mea ramine la un total mai mare de doua goluri

Rezultat: 4-1
3,40 punct
« Ultima Modificare: Aprilie 01, 2010, 15:05:36 pm de milan »

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #8 : Martie 14, 2010, 13:56:20 pm »
Man.Utd-Fulham
predictia: peste 1.5 goluri la pauza
cota:2.50
agentia:Sportingbet
argumentatia
Cistigatorii de anul trecut Man.Utd primesc azi pe Old Traford vizita vulpilor de la Fulham,care la momet ocupa pozitia 10.Chelsea si Arsenal ieri au reusit sa bata asa ca Man nu are voie sa greseasca astazi,gazdele vin dupa un mare succes din liga campionilor,marti au reusit sa ii bata pe Ac Milan cu 4-0 pe teren propriu.Azi Ferguson cred ca va intra in teren cu un zimbet pina la ureche,echipa lui este una din cea mai puternica in europa,azi ii va avea in lot dupa o pauza pe Van Der Saar si Rio Ferdinand,asa cum toata echipa va fi din nou in teren cred ca ii asteapta un succes azi,nu prea cred ca cei din Fulham sa faca ceva probleme azi,mai ales ca jocul lor in deplasare nu este de o calitate asa inalta.Fulham acum parcurg si ei o perioada incarcata,vineri sau intors din Torino,iar azi au deja un meci important,cred ca jucatorii fizic sunt la pamint.In acest meci voi miza pe un total mai mare de doua goluri in prima repriza,cred ca gazdele dupa acel 3-0 din primul tur ard de nerabdare sa se razbune la un scor cit mai mare,si dupa cum joaca ei la moment sunt sigur ca o vor face,cu un Waine Rooney in forma este greu ca gazdele sa nu inscrie,la pauza cred ca vom avea cel putin 2-0,iar fulham va parasi azi Old Traford cu cel putin 3 goluri inscrise

Rezultat: 0-0
-1 punct
« Ultima Modificare: Aprilie 01, 2010, 15:05:59 pm de milan »

Offline Xian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1102
    • Vezi Profilul
« Răspuns #9 : Martie 14, 2010, 14:04:05 pm »
Man Utd - Fulham
Pont: 1/1 (pauza/final)
Cota: 1,61
Casa: Bet365

Dupa ce s-a distrat cu Milan la mijlocul saptamanii, Man Utd revine in competitia interna odata cu partida de astazi ce o va sustine importiva celor de la Fulham. "Taranii" nu au iesit la fel de bine din confruntarile cu echipele italiene, pierzand 1-3 pe Olimpico din Torino si pastrand sanse mici de a merge mai departe in Europa League. La Manchester va reveni Carrick, dupa ce acesta a privit din tribune partida cu Milan din cauza unei suspendari. Cel mai probabil acesta ii va lua locul lui Paul Scholes ce a jucat de 2 ori in 5 zile. Nici-o absenta de ultim moment, doar cele mai vechi: Anderson, Hargreaves, Brown, De Laet, Giggs, O'Shea si Owen. La oaspeti este anuntat titular pentru prima data dupa 2 luni Clint Dempsey, acesta fiind folosit si importiva torinezilor joi. Cu siguranta vor lipsi A Johnson si Pantsil, in timp ce Dikgacoi si Murhpy sunt incerti. Forma irezistibila a diavolilor plus lipsa de obiectiv pe acest final de sezon a londonezilor ma fac sa merg pe un succes al gazdelor, conturat inca din primul mitan.

Rezultat: x/1
-1 punct
« Ultima Modificare: Aprilie 01, 2010, 15:06:28 pm de milan »

Offline cappy69

• Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #10 : Martie 14, 2010, 14:18:07 pm »
Sunderland - Manchester City
Pronostic:2
Cota: 2.23
Casa: Pinnacle Sports

Un meci foarte interesant este programat azi cu incepere de la ora 18:00,in  cel mai puternic campionat din lume  Premier League acolo unde Sunderland vor primii vizita celor de la Manchester City.Sunderalnd este foarte aproape de zona fierbinte a retrogradarii insa acasa poate sa rasfule mai usurata deoarece majoiratea punctelor le-a obtinut pe acest teren. Echipa lui Mancini dupa investitile facute in aceaasta vara ar fi inadmisibil sa nu prinda un loc de Europa League.   Cu doua meciuri in minus City este pe 5 inca cu inca 6 puncte ar trece pe 4 un loc de duce in Champions League.Dupa victoria obtinuta in fata celor de la Chelsea , etapa trecuta acum Manchester City este pe val si nu cred ca se va incurca si va reusi sa obtina in aceasta intalnire maximul de puncte.

Rezultat: predictie gresita.
0 punct

« Ultima Modificare: Aprilie 01, 2010, 15:06:44 pm de milan »

Offline predictorul

• Hero Member
  • Sparta Praha
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #11 : Martie 14, 2010, 16:19:29 pm »
Sunderland-Man.City
predictia:ambele echipe inscriu? DA
cota:1.75
agentia:Sportingbet
argumentatia
Dupa o pauza de 14 meciuri fara victorie Sunderland a facut marti un meci de zile mari,au reusit sa ii bata pe Bolton cu 4-0 dupa un het trick a lui Bent.Azi insa vor ochii cu cei de la Man.City.Oaspetii de pe 27 nu au mai jucat nici un meci in campionat asa ca fortele sunt numai bune de joc.In meciul de azi cel mai probabil vor inscrie ambele echipe,chiar daca Sunderland azi va face cred eu un meci bun in aparare,pentru ca stiu ca cei de la Man City cu asa echipe nu prea se pot descurca,asta am vazuto de citeva ori in ultimile meciuri,mai ales cu cei de la Stoke.Cel mai probabil ca meciul se va termina la egalitate 1-1,insa gol cu siguranta vom avea,cel putin gazdele vor incerca sa faca totul pentru a obtine ceva,asa cum din 2001 Sunderland nu a cistigat niciodata pe City asa ca meciul se asteapta a fi destul de interesant

Rezultat: 1-1
3,50 punct
« Ultima Modificare: Aprilie 01, 2010, 15:07:58 pm de milan »