Autor Subiect: ATP - Indian Wells  (Citit de 1703 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline AnDreY00

• Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1771
    • Vezi Profilul
Raspuns: ATP - Indian Wells
« Răspuns #30 : Martie 20, 2010, 22:28:39 pm »
Predictia nr. 6
Andy Roddick v Robin Soderling
Predictie: 0-2
Cota: 2.62
Agentia: Bet365

Suedezul Soderling nu se dezminte si continua seria incredibila de meciuri castigate fara set pierdut aici la Indian Wells si pare hotarat sa plece cu trofeul, intrucat cel mai periculos adversar pentru el a fost eliminat si anume Federer. Si Roddick pare intr-o forma buna, insa doar pare pentru ca chiar daca nu a pierdut niciun set pana in semifinale, adversarii eliminati nu sunt de mare anvergura, atat Lun Yen-Sun, De Bakker, Robredo sau Melzer nu au putut pune probleme in fata masinii de serviciu pe care o ofera Andy. De partea cealalta Soderling a trecut de jucatori precum Feliciano Lopez sau mai ales Tsonga ori Murray fara set pierdut si forma sa pare a fi cea mai buna, fiind favoritul nr. 1 dupa parerea mea la castigarea acestui turneu. Ambii detin un serviciu foarte puternic si decisiv in multe situatii, astfel ca jocul de pe fundul terenului pare a fi cel mai important lucru in acest meci. La acest capitol dupa parera mea suedezul sta ceva mai bine, forehand-ul sau fiind unul devastator atunci cand este pus in functiune. Cei doi s-au mai intalnit de doua ori pana acum, ambele meciuri din 2008 fiind transate la 0 de favoritul meu de azi, Soderling si de aceea am incredere si azi in suedez ca va face un meci la fel de bun si va trece la 0 de americanul Roddick.

Rezultat: 2-1
-1 punct
« Ultima Modificare: Martie 23, 2010, 16:34:42 pm de milan »

Offline *-Popy-*

• Hero Member
  • Mesaje postate: 770
    • Vezi Profilul
Raspuns: ATP - Indian Wells
« Răspuns #31 : Martie 20, 2010, 22:30:36 pm »
Andy Roddick - Robin Soderling
Predictie: Soderling
Cota: 1.66
Agentia: Bet365

Un meci care se anunta extrem de spectaculos intre favortul gazdelor, americanul andy roddick si "ucigasul" suedez, Robin Soderling. Ambii au jucat foarte bine la acest turneu, si-au pierdut extrem de rar serviciul, si pe langa asta au profitat mai mereu de greseala adversarilor, care venea in momentele importante ale meciurilor. Chiar daca Soderling conduce cu 2-0 la H2H, cu siguranta andy va da o replica mult mai taioasa asta seara, dat fiind ca acasa se motiveaza mult mai mult. Insa tind sa cred ca asta nu va fi de ajuns pentru american ca sa opreasca tavalugul suedez. Soderling practic l-a omorat ieri pe murray cu acel forehand napraznic si foarte bine plasat, dar si cu acel serviciu bomba care il ajuta exact cand are nevoie. Cota aceasta pe suedez desi este mica, mi se pare foarte buna.

Rezultat: 2-1
-1 punct
« Ultima Modificare: Martie 23, 2010, 16:35:04 pm de milan »

Forum GhidPariuri

Bet365 - Pariaza pe Tenis AICI:
« Răspuns #31 : Martie 20, 2010, 22:30:36 pm »