Autor Subiect: Bundesliga 2009/10 - Etapa 25  (Citit de 818 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Xian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1102
    • Vezi Profilul
Raspuns: Bundesliga 2009/10 - Etapa 25
« Răspuns #15 : Martie 07, 2010, 15:33:57 pm »
Nurnberg - Leverkusen
Pont: Sub 2,5
Cota: 1,95
Casa: Bwin

Dupa ce etapa trecuta egalul cu FC Koln i-a deposedat de locul 1 pe aspirine, tot cei de la FC Koln ii pot readuce pe prima pozitie gratie egalului de ieri cu Bayern 1-1. Insa pentru a ajunge acolo trebuie sa plece cu toate cele 3 puncte astazi din Bavaria; cu siguranta gazdele nu vor fi deloc de acord cu acest scenariu mai ales ca au nevoie de puncte mai mult ca niciodata. Si forma de moment ii incredinteaza pe fanii gazdelor ca ar putea spera cel putin la un egal in partida de astazi; acum 2 etape Nurnberg a tinut-o in sah pe Bayern scotand un egal meritat 1-1. Defensiva atat de permisiva a gazdelor in prima parte a campionatului este cea care i-a readus pe acestia in cartile ramanerii in prima liga. Stabilitatea defensiva a "Der Altmeister" s-a vazut si etapa trecuta cand a scos un excelent rezultat de egalitate la Bochum. Leverkusen este recunoscuta pentru forta defensiva asa ca astazi ma astept la un under. « 749 litere »
Rezultat: predictia exista deja.
0 punct
« Ultima Modificare: Martie 10, 2010, 16:20:28 pm de milan »

Offline Xian

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Martie 07, 2010, 16:48:04 pm »
Hoffenheim - Mainz
Pont: Peste 2,5 goluri
Cota: 1,80
Casa: Bet365

In epilogul etapei cu numarul 25 din Bundesliga se vor intalni la Sinsheim Hoffenheim si Mainz. Vecine de clasament, cu acelasi numaru de puncte 32, cele doua echipe privesc linistite restul sezonului. Hoffenheim poate fi trecuta la capitolul dezamagiri, insa Ralph Rangnick a avut destule probleme cu accidentarile in acesta stagiune, asa ca este de inteles regresul micutului club. De partea cealalta Mainz a inceput foarte bine sezonul la revenirea din 2.Bundesliga insa in ultimele etape au redus turatia, obectivul, si anume ramanerea in prima liga fiind indeplinit in proportie de 99%. Cele mai importante absente din tabara gazdelor sunt: Vorsah, Luis Gustavo si Beck in timp ce formatia din Rhenania Palatinat nu va putea conta pe Borja si Hoogland. Desi nu mai este formatia spectaculoasa din tur, TSG si-a pastrat apetitul ofensiv, insa fi fragilitatea defensiva, mai mereu in meciurile ei marcandu-se peste 2 goluri.  « 761 litere »
Rezultat: 0-1
-1 punct
« Ultima Modificare: Martie 10, 2010, 16:21:09 pm de milan »

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5840
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #17 : Martie 10, 2010, 16:23:30 pm »
de ce nu cititi si voi regulamentul? :nervos:

Xian, problema este ca nici tu nu prea ai citit regulamentul.
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)

Offline Xian

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #18 : Martie 11, 2010, 01:00:45 am »

stiam de regula cu 530 de litere; de pinnacle am vazut ca nu merge la tenis, am verificat in regulamentul de la gp expert fotbal si inca am vazut in lista..asa-mi amintesc, cat despre nerepetarea pronosticului nu stiam  >:(

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5840
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #19 : Martie 11, 2010, 11:42:12 am »

stiam de regula cu 530 de litere; de pinnacle am vazut ca nu merge la tenis, am verificat in regulamentul de la gp expert fotbal si inca am vazut in lista..asa-mi amintesc, cat despre nerepetarea pronosticului nu stiam  >:(

Probabil ca n-ai citit regulamentul corect.
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)