Autor Subiect: GPExpert ROW 27, 01-07 Martie  (Citit de 1881 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline AnDreY00

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1771
    • Vezi Profilul
Raspuns: GPExpert ROW 27, 01-07 Martie
« Răspuns #45 : Martie 07, 2010, 20:34:51 pm »
Predictia nr. 6
Mechelen v Genk
Predictie: X/X
Cota: 4.75
Agentia: Bet365

Mechelen, ocupanta locului 10 din prima liga belgiana primeste vizita vecinei de clasament, Genk. Ambele echipe nu mai au sanse de un loc in play-off, insa de asemenea nici emotii pentru retrogradare nu au. Cu doar cateva etape inainte de final, cele doua au pozitiile oarecum consolidate si aceste meciuri nu pot fi decat antrenamente pentru play-off-ul pentru Europa League pe care il propun cei de la federatia belgiana. In tur, cei de la Mechelen au castigat si putem spune ca oaspetii de azi incearca o revansa, insa avand in vedere motivatia minima pe care cei de la Genk mai degreaba nu o au, dupa parerea mea acest meci va merge spre une gal echitabil avand in vedere faptul ca in acest sezon cele doua s-au aflat mai mereu pe pozitii oarecum apropiate ca si acum si oricum nu vad ca vreo echipa sa forteze o victorie in aceasta seara. « 679 litere »
Rezultat: 1/1
-1 punct
« Ultima Modificare: Martie 09, 2010, 10:47:23 am de milan »

Offline AnDreY00

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #46 : Martie 07, 2010, 20:48:20 pm »
Predictia nr. 7
Benfica v Pacos Ferreira
Predictie: Benfica (-2)
Cota: 2.75
Agentia: Sportingbet

Cu sanse mari de a se desprinde la 3 puncte fata de liderul actual Braga, lider care a facut un pas gresit in aceasta etapa, Benfica primeste vizita unei echipe ce se lupta pentru un loc in Europa League. Dupa un 4-0 zdrobitor acordat celor de la Leixoes, cu un Di Maria in mare forma marcand un hattrick, gazdele de azi nu se gandesc decat la o victorie in aceasta seara. Forma buna pe care o arata ma "obliga" practic sa cred ca si ina cest meci aceasta forma va continua si dupa parerea mea, avand in vedere diferenta clara de valoare dintre cele doua formatii, Benfica va administra si celor de la Pacos un scor destul de mare, chiar am incredere ca cei de la Benfica vor castiga astazi la minim 3 goluri diferenta. Daca ne uitam pe meciurile de pe teren propriu de astazi putem observa scoruri foarte mari, 4-0 cu Academica sau un 6-1 cu Nacional, 3-0 cu Leiria si asa mai departe si nu vad de ce nu s-ar putea intampla la fel si astazi. « 752 litere »
Rezultat: 3-1
5,50 punct
« Ultima Modificare: Martie 09, 2010, 10:47:59 am de milan »

Offline AnDreY00

• Hero Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #47 : Martie 07, 2010, 20:59:35 pm »
Predictia nr. 8
Bordeaux v Montpellier
Predictie: Peste 3.5
Cota: 3.65
Agentia: Bet365

Derby-ul primei ligi franceze se va "consuma" la Bordeaux contra echipei gazde, aflata in fotoliu de lider si ocupanta urmatorului loc, Montpellier, surpriza acestui sezon din Franta. La un moment dat cu un avans de 7-8 puncte fata de urmatoarele clasate, cei de la Bordeaux au prins o perioada mai slaba si astfel s-a vazut egalata la puncte, insa cu sanse de detasare avand in vedere ca au doua meciuri mai putin disputate. In ultimele doua meciuri ale lui Bordeaux s-au inscris 6 si 4 goluri in fiecare meci, iar in ultimul meci al lui Montpellier, oaspetii de azi s-au impus cu 3-1. Asadar, pofta mare de gol pentru ambele echipe, dar de asemenea lacune in aparare si avand in vedere importanta acestui meci, un gol inscris repede poate conta foarte mult pentru pronosticul ales de mine si cred ca fortele ofensive pe care cele doua formatii le-au aratat in acest seozn se pot arata si azi si cred ca vom vedea un meci cu multe goluri intre, surprinzator sau nu, cele mai bune echipe din Ligue 1 in acest an.

Rezultat: 1-1
-1 punct
« Ultima Modificare: Martie 09, 2010, 10:48:16 am de milan »

Offline Xian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1102
    • Vezi Profilul
« Răspuns #48 : Martie 07, 2010, 21:10:38 pm »
Benfica - Pacos Fereira
Pont: Sub 2,5
Cota: 2,44
Casa: Bet365

Dupa semiesecurile principalelor contracandidate, Porto si Braga, Benfica are ocazia de a se distanta dupa multe etape la 3 puncte de urmaritoare. Insa partida de astazi nu se anunta a fi un simplu galop de sanatate, Pacos de Fereira traversand o perioada excelenta, nemaipierzand de 7 partide in campionat desi a jucat in acesta perioada cu Sporting Lisabona sau cu Porto pe Dragao. Ii va fi destul de greu sa paraseasca si Estadio da Luz neinvinsa, Benfica marsand atat prin campionat cat si prin Europa League. Benfica va disputa peste 4 zile un meci foarte important, prima mansa din optimile Europa League, ceea ce ma face sa cred ca nu se va intrebuinta mai mult decat este nevoie astazi in fata unei echipe foarte artagoase.  « 596 litere »
Rezultat: 3-1
-1 punct
« Ultima Modificare: Martie 09, 2010, 10:48:36 am de milan »

Offline carpenihil

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #49 : Martie 07, 2010, 21:29:53 pm »
Newells Old Boys   v  Godoy Cruz
predictia: peste 1.5 goluri la pauza
cota:3,2
agentia:Sportingbet
argumentatia

In mai putin de o ora va incepe o partida interesanta din prima liga argentiniana, liderul Godoy Cruz urmand a se deplasa la Rosario pentru a intalni pe Newells Old Boys. Gazdele ocupa locul 8 cu 9 puncte si o singura infrangere insa avand si un meci in plus de jucat. De cealalta parte, Godoy este revelatia acestui debut din Clausura, echipa din Mendoza fiind una aflata mai mereu pana acum in zona inferioara a clasamentului. Probabil ca gazdele vor dori sa profite de aceasta partida pentru a face un salt de 5 locuri in clasament in timp ce Godoy sa-si consolideze pozitia de lider printr-o victorie pe acest teren, distantandu se la 4 puncte de principala urmaritoare Independiente.

Rezultat: 1-1
6,40 punct

« Ultima Modificare: Martie 09, 2010, 10:49:48 am de milan »

Offline Milan

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 5840
    • Vezi Profilul
    • SfStats
    • Adresa de email
« Răspuns #50 : Martie 09, 2010, 10:33:09 am »
milan te rog daca se poate sa imi modifici la acest meci casa din bet365 in bwin si cota din 3.00 in 3.40. multumesc

Nu se poate schimba cota predictiei.
Agentii recomandate: Sportingbet  Gamebookers  Bwin  Bet365  Expekt  Unibet  BetFair  Pinnacle

RoyalFlush.ro - Poker Online (știri, promoții, turnee gratuite, ghid poker, turnee live etc.)